Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.268.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Koji ku..c više ne poprave j..enu igru. Svaki put moran 5 puta izlazit iz igre da upadnen u server, jučer skupija 30 000 bodova i popadalo pola servera, novi patch ništa u vezi toga nije popravija....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Neznam za vas, ali ja i dalje imam nekih problema s nožem, lika ubodem, krva leti, ali lik ne pada... Možda je lag?

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
Dodinho kaže...

Neznam za vas, ali ja i dalje imam nekih problema s nožem, lika ubodem, krva leti, ali lik ne pada... Možda je lag?

Ima dosta bugova, jos nisan uspija uc u igru. Nesmiju si ovo dopuštat za "jednu od najboljih multi igara"...

15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Map Pack 4 izlazi danas u 16:00 GMT +2

Da no opet nema tu novih mapa samo novi modovi na već postojećim mapama tak da niš posebno.

BC2 ingame:Croat-hunter
17 godina
kejbl kaže...

Da no opet nema tu novih mapa samo novi modovi na već postojećim mapama tak da niš posebno.

Slažem se, ali ipak Laguna Alta u Rushu dzvuči super Cool

15 godina
neaktivan

Pozdrav, dugo lurkam bugov forum i sad sam se morao regati :)

Imam problem u BC2. Igru sam teki neki dan nabavio i poceo igrat na raznim serverima, ali uglavnom na bugovom. Od jucer samo odjednom sam poceo osjecati dosta izrazen lag. Potpuno nemoguce mi je igrati na bilo kojem serveru jer stogod radim kasni pol sekunde-sekundu. Primjera radi, zasprintam se u nekom smjeru i zelim skrenuti, lik nastavi trcati ravno i onda odjednom skrene. Zum na puski funkcionira na istom principu, skretanje misem u svim smjerovima isto tako. Kad sam instalirao igru i poceo igrati sve je bilo sasvim ok, imam nekakvih 12-13 sati odigranih bez ikakvih problema (mozda i vise) i sad odjednom je sve otislo k vragu. Jel imao netko slican problem?

edit: ping pokazuje na svim serverima isti kao i prije, tako da ne vjerujem da se radi od nekom problemu sa mrezom, prije bih rekao da nesto steka na razini igre.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 15:26 (8tom).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

da, grabimo mrvice sto padnu sa stola i veselimo se ko - sta ja znam.... vjerovatno ce se pravi map pack placati. ovo je ipak "samo" mod pack

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
neaktivan
kejbl kaže...
thesekiman kaže...

Map Pack 4 izlazi danas u 16:00 GMT +2

nisu ni novi modovi :D

al nema veze, šta je da je, bar nešto da se razbije monotonija

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 15:30 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Slažem se, ali ipak Laguna Alta u Rushu dzvuči super Cool

Port Valdez - conquest
Atacama desert - rush

Nema Laguna Alta.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
16 godina

A ja sam mislio da će biti ove mape koje je tu seki stavio. Izgleda da će Nelson Bay i White Pass biti u map pack 5 xD

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Danny

u koji config fajl si ubacio mape? preko Clanforge-a?

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

A ja sam mislio da će biti ove mape koje je tu seki stavio. Izgleda da će Nelson Bay i White Pass biti u map pack 5 xD

Bit će ove ''mape''....

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina

Znam koje će biti, ali ja sam mislio da će biti sve one 4 koje je seki nabojao. pa zato velim da će one dvije ostati za map pack 5.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

@Danny

Ne, u svoj custom config na proconu. Kako mi koristimo miješane modove oni sa clanforgea ne mogu raditi pa ih plugin na proconu overridea.

Nazivi novih mapa za config su:

levels/mp_005gr
levels/mp_012cq

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 15:44 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
thesekiman kaže...

@Danny

Ne, u svoj custom config na proconu. Kako mi koristimo miješane modove oni sa clanforgea ne mogu raditi pa ih plugin na proconu overridea.

Nazivi novih mapa za config su:

levels/mp_005gr
levels/mp_012cq

Aha, kuzim. Ja bi to trebao onda ubaciti u glavnom ProCon-u kojeg hostam preko neta, na njega se svi spajamo preko Parent Layera?

www.crobadcompany.com
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Aha, kuzim. Ja bi to trebao onda ubaciti u glavnom ProCon-u kojeg hostam preko neta, na njega se svi spajamo preko Parent Layera?

Jep, nakon što Multiplay resetira servere doći će ti mini update za Procon i onda to ubaci u mixed game modes plugin ako i ti taj koristiš.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
thesekiman kaže...

Jep, nakon što Multiplay resetira servere doći će ti mini update za Procon i onda to ubaci u mixed game modes plugin ako i ti taj koristiš.

Ok, tnx za info

www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan

Ima li kakvih dojmova za "nove" mape? ja još nisam stigao probati, tek kasno večeras

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Atacama desert i nije baš nešto, ali je zato port valdez preheben.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

meni bezveze, na atacami defovi su u boljoj poziciji (bar kako sam ja vidio), imam neki novi minigun, isti je ko onaj u transport heliju ali je montiran kao onaj anti air gun, uglavnom tak je postavljen da kad sjedneš u njega da si mrtav u roku 15 sekundi. Na port valdezu je otvorena cijela mapa (nemojte se ponadati da je neki "novi" dio mape otvoren, prva att baza u rushu je jedna baza a druga baza je zadnja linija mcoma, tamo gdje je helic, svaku liniju je postavljena jedna zastava, gdje su ju pozicionirali na sredinu tog dijela mapa, ima neko novo vozila gdje stanu 4 ljudi, vozac , jedan kaj puca iz topa kao kod onog vodenog trasportnog vozila, mali minigun i cetvrto mjesto nisam probao, valjda si na sjedalu  i gledas ostale, ali uglavnom kad vozilo krene i kad su ovi na pucaljkama, te pucaljke se toliko tresu da samo vidis njih , a nisan bjezi svojekuda tak da je totalno bezkoristan. evo mali report, uglavnom trebalo im je valjda 2-3 sata da naprave map pack, tako su se potrudili. na pustinji nisam vidio sve linije ali sve je valjda vidjena mapa.

Ocjena: 2/5 - ništa, i s njim i bez njega meni netreba, bolje da su dali novi mod ili barem JEDNU mapu.

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 18:35 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

nemojte mi zamjerit ali sada sam instalirao ovu igru i trazi mi nekakav registration code!!!???

sta da napravim da je zaigram! singleplayer??

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šteta što nenaprave neki novi mod Neodlučan a ne ovako sipati map packove gdje je samo dodan neki "stari" mod na "staru" mapu.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A šta će vam novi modovi? Nije ovo COD da se modovi nabacuju ko ludi.

Ova dva su dosta, nove mape s druge strane nebi bile loše.

8 0 hvala 0
17 godina

Što je ovo??? 19:24, a nikog na severu...

Što čekate? Brzo na server!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Čeka se Njemačka-Španjolska valjda.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

Ja sretan ko malo djete, još jedna mapa "letenje" jel tak Pirat? Još više prostora za failanje dok se spuštam :D

Šalu na stranu, odlične su oba dvije mape u novim modovima, nešto novo uvijek sjedne dobro.

@Kuky - ahahahahahahahah koji lik..  Operi ruke prije neg kaj dođeš na vent danas!! Belji se

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

4 0 hvala 0
16 godina

Kako se skidaju mape? Meni updater nista nije skinio. MIslim ni map pack 3.

15 godina
protjeran
acarnoje kaže...

Kako se skidaju mape? Meni updater nista nije skinio. MIslim ni map pack 3.

ma to vec imas samo jump in and play

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Ja sretan ko malo djete, još jedna mapa "letenje" jel tak Pirat? Još više prostora za failanje dok se spuštam :D

Možeš biti sretan do sutra, onda ću vas ope uredno skidati s nebaBelji se

xfire:rippercro
16 godina

Na sluzbenom EA forumu DICE odgovorio na neka zanimljiva pitanja :

1- why was the AT4 nerfed?
Demize99 is on semester at the moment so we need to ask him when he gets back. (not for public) (The person who can answer this is currently on vacation).

2- is the chatbox bug going to be adressed soon?
We know this has been an issue and we are looking into bugs within the last patch including the chatbox issue.

3- what are the ETA´s on the mode packs release?
The map pack release dates will be announced prior to their release for each pack usually at 16:00'clock upon the days of release.

4- does DICE plans to release any new maps at all? and when?
DICE is releasing map packs with new game modes on already existing maps. Vietnam will bring new maps to Bad Company 2.

5- is the all bronze star insignias requirements an error that needs to be adressed or will we have to buy the SPECACT to get them?
It is a bug within the game and SPECACT isn’t required to obtain the insignias. We had to remove SPECACT from the patch due to it was causing problems but we are looking to add it as soon as we locate the problem.

6-is the removal of the revive inv. beeing considered still or is forgotten?
This is something we are investigating on how to best implement a new system for reviving with invulnerability removed.

7- scopes on G3 and M14? yes or no once and for all?
We are receiving many questions about this and Demize99 has already explained they won’t be in there anytime soon and is constantly under review.

8 - How is DICE going to deal with the leaked server files.Will they officially release them,bring down the modified servers or just do nothing?
We are aware of this and are urging everyone not to play on those servers. We are working on bringing down the leaked servers already. Server files will not be officially released.

9 - wasn´t the friends list suposed to be increased to 100 in this last patch?if yes an ETA on the fix?
This is a backend stability limit. When the game released we needed to keep the load down by limiting friends to 20. We may increase the limit in the future but this hasn’t been confirmed yet.

10 - wasn´t the G3 suposed to return to its former glory in the 1.03 patch?is it going to be corrected? when?
There were no plans to return the G3 to what it was but to balance it more with other guns.

11 - any chance of getting friendly mine indicators on the gadget or the mini map like the c4 has?
It is something we haven’t considered adding but is a possible addition in the future. We however don't know when this will happen.

Nove mape nix do Vietnama Plač

www.bfwarzone.net BC2 server online
Moj PC  
0 0 hvala 4
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice