Evo Kuky i ja otvorili isto, al server laga za poludit
Da, tako je, obojica smo ispunili sve insignije na istim serveru. Ali bilo nas ga nakraju dosta sa buga na serveru.
Evo Kuky i ja otvorili isto, al server laga za poludit
Da, tako je, obojica smo ispunili sve insignije na istim serveru. Ali bilo nas ga nakraju dosta sa buga na serveru.
samo da EA ne odluči banati ključeve bez kupljenog SPECACT koda ili sl.....bilo bi bez veze da ekipa popije bananu :(
Da li su stavili toggle za čučanj?
Jesu..
Jeeeeeeeeeeee, nemam riječi. Tako sam sretan da se idem prstat
.
.
ahahahahahahaahahahahaa kuky,jeba ti ... ..... car si
.
sta ides trljat misica ili ....? ne kuzim ovo. daj nek mi netko posalje na PP ime servera za pokemone, molio bi lijepo
sta ce bit u map packu 4? i bas nisam u toku, jel su kaj rekli u vezi mozda novogf patcha?
odmah nasao: Atacama rush, Valdez CQ
E a nije mi jasno, kak ce izdat map pack 4 ak nisu jos niti 3. Ili sam ja nesto propustio...
Ma samo se malo zezam jer me zivciraju sa tim specact sranj.m... 
sta ides trljat misica ili ....? ne kuzim ovo. daj nek mi netko posalje na PP ime servera za pokemone, molio bi lijepo
Da, malo da si izmasiram ritni mišić. 
EDIT: kaj nebi misli da za ozbiljno, šalim se
necemo valjda nayebat od strane DICE-A ili EA zbog ovog..... a i da bude tako ko ih yebe skrtave
necemo valjda nayebat od strane DICE-A ili EA zbog ovog..... a i da bude tako ko ih yebe skrtave
A prije će nayebat taj server nego mi...(valjda)
E a nije mi jasno, kak ce izdat map pack 4 ak nisu jos niti 3. Ili sam ja nesto propustio...
Ma samo se malo zezam jer me zivciraju sa tim specact sranj.m... 
Ti si nešto propustio ;)
Map Pack 3 je za PC izašao neki dan, nije mogao prije jer se čekao patch. Ali budući da je Map Pack 3 na konzolama izašao prije nekih mjesec dana, vrijeme je za Map Pack 4.
A prije će nayebat taj server nego mi...(valjda)
može na pm taj server
kad će svi nahebat pa da nahebem i ja
Nahebaćete jer ste svi čiteri :D
Probaj upisat SPECACT u browser, server nije online cijelo vrijeme pa ga možda ne nađeš
Jeli ovaj map pack za svakoga ili je to vip map pack?
Ajmo svi na server!!!
Blago nama na pc-u.
Blago nama na pc-u.
nam daju free modane mape, a oni jos placaju :-|, ja mislim da bi kod mene isla konzola na oglasnik ili igrica.
Blago nama na pc-u.
nam daju free modane mape, a oni jos placaju :-|, ja mislim da bi kod mene isla konzola na oglasnik ili igrica.
ide i njima badava ak nisu nabavili polovnu igru
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/07/07/new-maps.aspx## evo video i mali teksić
@danny
ubaci odma te mape na server listi da ih isprobamo :)
Čim budu dostupne.
EDIT:
Config sam upravo složio, čim se server fajlovi otključaju sve će biti spremno.