Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.196.786
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
Tsar kaže...

Evo, u utorak kupijem BBC2, napokon !!!

Daj mi odma preporučite Hrvatske servere i neke ostale koji su tak među boljima !!

Jel se može mijenjati nickname u igri ?

Serveri:

Bug Online Server

CBC hardcore server

Nickname ostaje onakav kakav odabereš na početku

(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
neaktivan

Bazajaytee @ Tweeter

Good news, the EA version of the new patch works as expected. Now to pass it over for STEAM testing. Wednesday release is looking good.

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

E ljudi... a one unlockove sta su mogli dobit samo oni koji si kupili limited edition... Dali se to moze kasnije otkljucat??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Bazajaytee @ Tweeter

Good news, the EA version of the new patch works as expected. Now to pass it over for STEAM testing. Wednesday release is looking good.

nakon tog patcha ako popravi te obecane stvari vracam se igranju bc2

16 godina

Pa kud baš sve u srijedu heh, em patch dolazi, em bi mi trebao android 2.2 za mob doći, samo da nakraju nebude ništa od svega togaBelji se

Al ak dođe, nadam se da će se meni problemi riješiti pa da bar nekako mogu igratiIzlanuo se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kada ciljam sa sniperom na veliku udaljenost, teško mi je nanišaniti jer je nekada lik veličine piksela, pa ga križić preskoči, ako me razumijete

pa me zanima, da li bi se to riješilo sa preciznijim mišem? i koliko dođe takav najeftiniji?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

kada ciljam sa sniperom na veliku udaljenost, teško mi je nanišaniti jer je nekada lik veličine piksela, pa ga križić preskoči, ako me razumijete

pa me zanima, da li bi se to riješilo sa preciznijim mišem? i koliko dođe takav najeftiniji?

Optimalna kombinacija bi bila: više DPI i manji sensitivity podešen u igri.

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM! // In Soviet Russia treadmill walk on you! // In Soviet Russia, the car drives you!
15 godina

Heh..igram malo večeras(bug server) i odjednom me samo izbaci na desktop..shit a baš se dobro pucalo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Diablo86 kaže...

Optimalna kombinacija bi bila: više DPI i manji sensitivity podešen u igri.

Kao prvo, BUG, siječanj 2010, str. 83, citiram:

"Trend podizanja optičkih razlučivosti miševa van granica zdravog razuma još uvijek je itekako prisutan i koristi se da bi privukao neupućene. Logika je jednostavna - ako manje iskusan kupac na polici trgovine vidi miš na čijoj kutiji piše "3200dpi" i pored njega konkuretski proizvod s velikim natpisom "5700dpi", jasno je da će na blagajnu ponjeti potonji. Upravo zato koristimo ovu priliku da ponovimo ono o čemu drvimo u svakom većem testu miševa - maksimalna optička razlučivost nema apsolutno nikakve veze s preciznišću optičkog sustava. Performanse igračkog miša mogu se provjeriti jedino njegovim detaljnim testiranjem, a ono se izvodi bez prevelike filozofije - u igrama.

Uglavnom kod snajpanja optimalno je čim manji DPI. To što je tebi čovjek veličine jednog piksela pa ga je teško ciljati možeš riješiti povečanjem rezolucije i kupnjom miša koji ima kvalitetan optički sustav, bez obzira na DPI. Imaš test u BUGu od prvog mjeseca pa si pogledaj što ti cjenovno odgovara. A i google nije na odmet.

BTW. Vidim da neki koriste battletracker.com? Zanima me dal sve precizno bilježi i dal tracka BUGov server? Znam da u AA3 baš nije radilo baš savršeno.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 18:26 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan

Ajmo piceki, server vas čeka.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
15 godina

Trčim za njim 150 metara i derem se ammo ali ništa. Tako za jednim pa drugim i tako u nedogled i oni ne hebu 2%.Dok opet igram s nekim likom(on medic ja assault) i maltene smo ih sami rasturili.On kitovi ja ammo,kad on umre ja uzmem njegov kit i oživim ga i tako u nedogled... nekad zna bit lijepo a nekad hebeno frustrirajuće

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

moze neka samo ceka do patcha

16 godina
Kill Frenzy kaže...

Trčim za njim 150 metara i derem se ammo ali ništa. Tako za jednim pa drugim i tako u nedogled i oni ne hebu 2%.Dok opet igram s nekim likom(on medic ja assault) i maltene smo ih sami rasturili.On kitovi ja ammo,kad on umre ja uzmem njegov kit i oživim ga i tako u nedogled... nekad zna bit lijepo a nekad hebeno frustrirajuće

Ja sam znao tako lika ubiti i baciti si ammo, a ako sam još po sreći bio medic onda sam nazad ga digao.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
Jack Sparrow kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ja sam znao tako lika ubiti i baciti si ammo, a ako sam još po sreći bio medic onda sam nazad ga digao.

i ja bi ali nema tk :D

16 godina

Zato ja obično kad sam assault kad god sam pored nekog tko stoji ili na mjestu di se svi okupljaju bacam ammo bez razmišljanja(ako niš drugo da sam mogu spamati granate, smoke nades ili štovećBelji se) ali i da drugi ne moljakaju me za ammo ili da me ne ubeBelji se

Stoja
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

abakan nije mogo doći do daha danas XD

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

15 godina

Jel se može Battlefield: Bad Company 2 MP igrati na piratskoj verziji ?

0 0 hvala 0
15 godina
ERROR1911 kaže...

Jel se može Battlefield: Bad Company 2 MP igrati na piratskoj verziji ?

A šta misliš kako mi igramo!? Naravno da može

15 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

abakan nije mogo doći do daha danas XD

Kolko tebi stane metaka u taj abakan ? Smijeh

16 godina
neaktivan

*cough*

*cough*

valjda je za pohvalit se..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

16 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

*cough*  *cough*

HAX!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 23:52 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
DadoZG kaže...

*cough*  *cough*

HAX!

Netočno!Zapravo je:

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 1:07 (Timon).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

15 godina
neaktivan

evo ovako mene zanima mogu li ja igrati BAD COMPANY 2 na ovoj rezi VTX HD 4870 1gb , 4gb rama, AMD x2 Phenon 550 3.0 ghz a da ne steka?????

0 0 hvala 0
17 godina
made kaže...

evo ovako mene zanima mogu li ja igrati BAD COMPANY 2 na ovoj rezi VTX HD 4870 1gb , 4gb rama, AMD x2 Phenon 550 3.0 ghz a da ne steka?????

Bez ikakvih problema.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina

e jos da si napisao i koja je to reza, znali bi ti tocno pomoci, ali i ovako ces moci igrat bez obzira na rezoluciju...

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina
neaktivan

ma imam ti ekran od 24 incha 1980* neso al igram na 1024-768 svi mi govore da ce mi stekat  zbog dvojezgrenog proca kazu da mora bit 4 jezgre a MW2 kad igram sve je u redu osim jeden mape koja steka uzasno

17 godina
neaktivan

Trebaš 6 jezgara za Bad Company 2 baš glatko igrati, ali je ugodno i sa 4. Najbolje je, ako možeš, da kupiš i7 980X - on ima 6 jezgara, ali ima i HyperThreading pa je logičkih 12, a to ti daje ogromnu prednost u igri.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
5 1 hvala 1
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Trebaš 6 jezgara za Bad Company 2 baš glatko igrati, ali je ugodno i sa 4. Najbolje je, ako možeš, da kupiš i7 980X - on ima 6 jezgara, ali ima i HyperThreading pa je logičkih 12, a to ti daje ogromnu prednost u igri.

stvarno koristi svih 6 jezgara?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice