Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2

jesam

16 godina
neaktivan

Izadji iz igre i ponovo udiji, tako je bar meni proradilo! Nisam se mogao spojiti na neke servere, pokazivalo mi je da je prazno. Odlogirao sam se, izasao iz igre i ponovo usao... nakon toga sve 5!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
neaktivan

Prije dva dana sam kupio igru.Vec sam prije igro piratski single player,reko da isprobam kakva je igra.SP mi se svidio i nisam imao nikakvih problema.

Problem je sljedeci(osim bugova kojih ima sasvim ok broj):

Tijekom igranja multiplayera igra mi ,kada gledam u smjeru gdje ima puno građevina,eksplozija i igraca pocinje puno sporije radit i lagano trzat.

Smanjivanje svih grafickih postavki i rezolucije nije pomoglo.Igra radi jednako kao i kad stavim 1680x1050 i sve postavke na High.

Prema minimalnoj konfiguraciji ja bi ju trebao igrati bez trzanja.Ovo je moja konfa:

Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3600+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.0GHz
Memory: 2048MB RAM
Hard Drive: 700 GB Total
Video Card: ATI Radeon Asus EAH5770 1GB
Monitor: Samsung syncMaster 206BW
Sound Card: Realtek HD Audio output
Mouse: USB Logitech MX518
Mouse Surface: Razer Mantis Speed
Operating System: Windows 7 Ultimate
Motherboard: Gigabyte s-series

Bio sam na stranici Can you run it i prema njihovom testu nalazim se između min. i preporučene konfe.

Procesor mi je slabiji ali po mome misljenju dovoljan.Igrao sam MW2,Crysis... bez trzanja pa me sad ovo iznenadilo.

Sad me zanima jer bi pomoglo da malo clocknem procesor?Primjetio sam da kad sam u igri procesor radi na 97-100%

Probao sam iskljucivat nepotrebne procese i Game booster ali nije pomoglo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Oprosti ali procesor na da ti je slabiji nego je šrot,jbg pregazilo ga vrijeme. Ja sam davno imao 6000+ pa je bio preslab za ovu moju grafu i kada sam uzeo novi sad sve radi kao podmazano.

ili mijenjaj proc ili nemoj igrat bc2 :D

igrao krizu bez trzanja!!??...hehe na kojim postavkama??

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 14:49 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš puno preslab procesor za ovu igru.

Ona je jako ovisna o procesorskoj snazi i bilo koji dualac patit će se s njom, grafičke postavke jako malo utječu na tvoj konkretni problem.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

napravio sam sve što ste rekli al ne radi i dalje Mršti se

16 godina

Pa stisni search. Inače ti ni ne traži server barem mislim.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probaj reinstall igre ili pogledaj da ti firewall ne radi probleme.
15 godina
neaktivan

Vjerovali vi ili ne ja sam s tim procom igro Crysis na medium .Ugl jer mi mozete predloziti neki ok procesor koji bi zadovoljio bc2.

Cito sam bas negdje u bugu bila je usporedba dualcore i quad core i koliko se sjecam da su rekli da quad nemora biti bolji od dual.

Da,znam da je moj proc sad srot samo me ta spoznaja sad udarila po faci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Imaš puno preslab procesor za ovu igru.

Ona je jako ovisna o procesorskoj snazi i bilo koji dualac patit će se s njom, grafičke postavke jako malo utječu na tvoj konkretni problem.

To nije baš točno. Najveći njegov problem je memorija: 2GB je prilično lagan zalogaj za BF:BC2 i više-manje neupotrebljivo kad god na ekranu ima bilo koga osim svoje puške (karikiram). Iz tog razloga mu i trza kod veće količine objekata (vojnika, zgrada, eksplozija). Sam procesor je, nažalost, jednako tako "jadan" zbog starosti. Bilo koji noviji dvojezgreni bez problema će vrtjeti igru.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan

hvala puno dečki,evo sad ču reinstall pa čemo vidit Smijeh

17 godina
neaktivan
Iskreno, prestao sam čitati kad sam vidio proc. :)

Al da, 2 gb sam imao na BF2 da bi mogao sve na high, kamo li na ovo.
15 godina
neaktivan

Neznam zasto memorija kad pod Recommended System Requirements pise Memory:2GB ,iako mi nebi skodilo ubacit jos 2GB

15 godina
neaktivan

Jer se moze nabaviti procesor koji bi vrtio ovu igru do negdje 800 kn.Bas sam nedavno pljunio pare na graficku pa

mi je sad puno jos i za proc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može, naravno, samo je pitanje šta ćeš naći za svoju ploču. Ponuda AM2 procesora je vrlo mala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

, it's a good time to remind anyone who might have forgotten that AM3 CPUs, which are due to launch soon, will be backwards compatible with Socket AM2/AM2+ motherboards.

nasao sam ovo na jednoj stranici.Jer ta tvrdnja tocna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Provjeri na stranici proizvođača podržane procesore za tvoj model ploče. Ali bježimo u off topic pa sačuvaj to za neku drugu temu.
17 godina

Ajde ljudi molim vas otvorite portove u routeru pa onda vidite kakve probleme imate. Zašto nebi napravili sve što trebate od reinstalacije (ako ste imali instaliranu igru + crack) do otvaranje portova pa tek onda počeli tražit pomoć. Vjerujem da bi se bar 70% problema riješili, znam da već zvučim kao da pametkujem sa tim portovima ali koliko god puta rekneš, nevridi. Možete skinut još i sa microsoftovih stranica zadnje dx drivere i instalirat, odnosno da ti pregleda već instalirano i samo nadopuni fileovima koji fale, a ni instalacija zadnjih drivera za GF nije na odmet.  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ova kutija... http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=137862

Sta znaci ovo u desnom kutu "lokalizirano na hrvatski" ??

Samo upute su na hrvatskom ili nesto drugo??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GreaT kaže...

Evo ova kutija... http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=137862

Sta znaci ovo u desnom kutu "lokalizirano na hrvatski" ??

Samo upute su na hrvatskom ili nesto drugo??

Da samo upute.

15 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
16 godina

Možda nema sređeno za kupnju preko interneta, a radi jedne igre mu se ne isplati to sređivati. Odnosno valjda njegovi roditelji nemaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 17:02 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ljudi, da li imate možda još koju ideju zašto meni igra ruši cijeli sistem? Jučer sam bio napravio potpuni reinstall(sa revom uninstallerom maknuo sve ostatke) sve počistio čto je ostalo u documentsima(i betu) i instalirao na novo i vrtio igrao sam nekih sat vremena i opet zablokao, danas mi odmah nakon 15 minuta blokirao. Sve je živo up to date, sistem je stabilan i hladan, nema virusa, jednostavno nemam ideje što bi moglo biti da tako pila, a samo BC2 sve ostalo štima bez problemaPlač

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj vratiti proc na normalu, pa igraj malo tako. Čak i grafu probaj vratiti na normalu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 17:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ali ne kužim onda zašto je igra 2 i po mjeseca radila bez beda na klokanom procu a sad više ne želiNeodlučan A naviknuo sam se na brzinu ne da mi se spuštatBelji se Nego sad nešto čitam da je moguće da je do punkbustera, da li mogu negdje provjeriti da li je on update-an i da to uradi ako nije? Jer meni je prilikom installa instalirao punkbuster ali valjda ono što je došlo sa igrom u 3. mjesecu, pa da nije možda do toga?

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prije dva mjeseca nije bilo tako vruče, a sad je.

A što se tiče pb, teško ne vjerujem da bi ti on srušio cijeli sistem. Mislim da je do tebe nešto.

Velim probaj vratiti proc i grafu na stock, odnosno sve što imaš klokano pa onda probaj. Ništa te ne košta, a možda otkriješ problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Prije dva mjeseca nije bilo tako vruče, a sad je.

A što se tiče pb, teško ne vjerujem da bi ti on srušio cijeli sistem. Mislim da je do tebe nešto.

Velim probaj vratiti proc i grafu na stock, odnosno sve što imaš klokano pa onda probaj. Ništa te ne košta, a možda otkriješ problem.

Uf da ne košta, košta i to dosta frama u igri me košta. Ali pred neki dan sam gledao temperature, proc u loadu se mota oko 60 a isto tako i grafa, a na svoje oči sam gledao kad mi je proc kuhao na 100 stupnjeva  i nije se rušio a grafa je išla do 94 stupnjeva tako neznam teško mi izgleda da se sistem može samo tako srušiti. Sad sam update-ao punkbuster pa ću vidjeti da li ima napretka. I što je najbolje u Rijeci je zahladilo ovih dana, malo i puše pa nije toliko vrućeBelji se 

Stoja
17 godina
neaktivan

Patch u srijedu ili ponedjeljak ako ne stignu do srijede.

1 0 hvala 8
16 godina
neaktivan

Stoja, Pirat mi je rekao da ti je bio bijeli ekran, ja sam neki dan oc-o grafu i dok je nisam vratio na staro bijeli ekran sam imao nakon 20 sec igre.

Proc mi je oc-an sa 2.7 na 3.0 i to radi ok..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

0 0 hvala 0
16 godina

Ma da igrao i lupio me bijeli ekran usred igre, nekako sam izašao a sad više mi neće ni u jedan server ućiNeodlučan A niš, probat ću malo spustiti taktove mada mi nema logike da ga to ruši, obično sam dobivao artefakte i eleganto bi izašao i spustio takt i našao sam plafon do kud grafa ide te od toga spustio takt da malo ima lufta baš zbog temperature...hmm ali opet nema logike jer kad bi taktovi bili visoki grafa bi reagirala u roku 15 sekundi i odma bi sve podivljalo, nemože sad sat vremena vrtiti i onda se smrzne a kasnije se bloka nakon 20 minuta igranja, vrlo čudnoNeodlučan

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice