Probao sam 3 puta i uvjek isto. Neznam, budem sutra probao, sad je dosta.¸
Edit: sve opet radi. Hvala...
zahvaljuješ im, sto opet nema patcha -.-
sad vidio na E3 dolazi ekspanzija VIETNAM
Evo nekoliko slikica, da se vidi da vas nisam zaboravio :)
ja imam tvojih 9 Dogtagova a nisi mene napiso
Eto , pa ti meni uzimaj dog tagove :), da bi dosao na popis moras ih imati bar 10 xD.
EDIT: editirao sam onaj gornji post. Pa da ne ponavljam , procitajte ga.
Sjećate se kako počinje kampanja BC2? U prošlom vremenu?
E pa u pripremi nam je ekspanzija za BC2, Bad Company 2: Vietnam. Ovo će biti zanimljivo!
http://playstationlifestyle.net/2010/06/14/battlefield-bad-company-2-expansion-announced/
Napominjem, ekspanzija, vjerojatno će kao u BF2 funkcionirati kao zasebna igra na neki način, serveri će biti posebni za to a posebni za 'vanillu'.
Još malo infa...
http://vgtribune.com/battlefield-bad-company-2-vietnam-expansion-leaked/
Evo nekoliko slikica, da se vidi da vas nisam zaboravio :)
a joj
ali si mi krivo napiso ime
-LOLLik91,da se zna za ubuduce
A jbg, znao sam da je nesto "sjb" ali eto, bar sam se potrudio :).
Kratko ali slatko.. ne pokazuje se baš ništa ali bilo koja nova mapa i novi "mod" je dobro došao, nadam ipak da će patch prije :)
Čitava verzija trailera dva posta gore :
Par detalja na:
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/06/14/prepare-to-head-to-the-jungle-in-battlefield-bad-company-2-vietnam.aspx##
Četiri nove mape, borba na strani marinaca ili sjeverno vijetnamske vojske, oružja i vozila iz perioda.
Joj gdje cu skupit love za ekspanziju?!?! Osim ako ce bit besplatno :P
U igrama o Vietf****namu najjača mi je muzika :)
eh,napokon cemo docekat pravi map pack ,bar znamo zasto nas trpaju sa gamemode packovima.
eh,napokon cemo docekat pravi map pack ,bar znamo zasto nas trpaju sa gamemode packovima.
Nije ti to map pack, to je ekspanzija i naplaćivati će se.
Kao što je to bio Northern Strike za 2142, Special forces za BF2 i slično...
ja imam original...svoj prvi...
i jos sam totalno noob za BC2
pa me zanima kak da nađem bug server...
zaboli me sto je offtopic ali ja sam sinoc bio u jednoj jako zahtjevnoj borbi... bilo je gusto ali se nisam dao... borio sam se ko lav. ali onda je pala. da, decki uspio sam je dobit, napokon... dogtag je moj (ne mislim na prostote). i da, fenomenalna je...
e sad malo ontopic. ajde bar nesto dolazi ali me strah i pomisliti kakvi ce se bugovi pojavit... opet. s ovim dlc-om cu ipak malo pricekat.
Danny jel radi server? Sinoc su mi svi favoriti bili sivi, nisam nigdje mogao pristupiti, morao sam s nekim rusima igrati, njubare zestoke.
ste otišli na onaj Gun Club od EA-e
ak sam dobro skužil bit će beta od Medala i to 17.6.
uvijet je vip status na BC2 - to mi je naznačeno da imam i preorder Medala - i to sam napravil
preorder može i sa GAme-a (toooooooooooooooo) i tamo bi trebali dobit beta key
edit: - zahebo sam, ne demo nego BETA
- mloprije je na stranici bilo da će bit beta keyeva i na GAme-u, a sad su to maknuli
logaj se sa svojim EA accountom
VIP status ti je stvar konzole, sve PC verzije su automatski VIP.
ispravil sam gore, ne demo nego beta
za login ti treba ea account, onaj koji koristiš za login u BC2
btw. imam pitanje za BF veterane (ajde Danny prozvan si, javi se):
znam da je za BF2 izašo cijeli paket sa svi tim ekspanzijama i takozvanim boostov-ima, šta mene zanima je dal bi ovo za BC2 moglo bit na dvd-u ili samo download
volim imat disk verziju pa ak bi moglo bit na dvd-u bit ću zadovoljan ko mala beba kad dobi lizalicu
BF2 je imao jednu ekspanziju (BF2 Special Forces) i dva booster packa (Armored fury i Euro Forces). Ekspanzija je dolazila na posebnom disku, u bundleu i kao download. Booster packovi su dolazili kao download a kasnije kao bundle.
BF 2142 imao je samo ekspanziju Northern Strike i mogao si ju kupiti kao bundle, kao disk ili download.
Ekspanzija ima svoj poseban key, i nije vezana za originalnu igru iako moraš imati osnovnu igru instaliranu. Booster packovi su vezani za tvoj account i nemaju key.
Vietnam je naveden kao ekspanzija, pa bi trebao doći i na disku.
Za betu 17. ti je potreban i preorder, za betu 21. ne.
Ali to je off-topic pa pitanja u vezi MOH-a preselite u odgovarajuću temu.
BF2 je imao jednu ekspanziju (BF2 Special Forces) i dva booster packa (Armored fury i Euro Forces). Ekspanzija je dolazila na posebnom disku, u bundleu i kao download. Booster packovi su dolazili kao download a kasnije kao bundle.
BF 2142 imao je samo ekspanziju Northern Strike i mogao si ju kupiti kao bundle, kao disk ili download.
Ekspanzija ima svoj poseban key, i nije vezana za originalnu igru iako moraš imati osnovnu igru instaliranu. Booster packovi su vezani za tvoj account i nemaju key.
Vietnam je naveden kao ekspanzija, pa bi trebao doći i na disku.
hvala majstore, to me zanimalo
si otišo na onaj Gun Club
za 2 dana bi trebala beta Medala, wohooooooooooooo
EA je jučer na E3 sajmu najavio expansion pack za svoj veliki hit - Bad Company 2. Expansion Pack nas vodi do Vietnama, te ćemo kroz tu temu prolaziti još jedan Battlefield, i u takvom okruženju odigrati još jedan vrhunski MP uradak. Za sada se nezna ništa značajno, osim da će igru pogoniti Frostbite Engine (isti kao i BC2), te je jučer predstavljen trailer, kao i da će igra sadržavati nove 4 mape koje će podržavati popularne modove Conquest & Rush, uz oružja i okruženje iz Vietnama.
Ja sad skidam BFBC2.Brzina skidanja(originala naravno)na ovome download manageru je očajna.80kb/s najviša brzina.
Uh,čini se da ću se načekati malo