Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.203.356
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2

-a šta je sad bilo na Bugovom serveru

ja i Sandman gazimo sve redom na port valdezu kad odjednom mene Sandman ubije pa skužim da me server switcho za protivnike

onda za te koje sam maloprije gazio također fino igram (začuđujuće ali išlo me - port valdez je moja mapa) i kad ih dovedem da je mojim prijašnjim suborcima sada neprijateljima ostalo par ticketa onda me opet switcha i popušimo partiju

koji paradox - borim se za ekipu da bi me na kraju opet switchalo i prakticki sam si sam kriv šta sam zgubil

-btw. hvala Sandman-u na injženjerskim uslugama

i još nešto uspijelo mi je skinut helić sa jednom granatom iz tenka - mada je to nekim veteranima ovdje no problem za mene je uspijeh

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 15:44 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan

Pozz

Evo i ja mislim nabaviti igricu pa ako mi mozete reci gdje da kupim original cd.

Iz Čakovca sam, pa ako neko zna trgovinu u blizini gdje bi mogo kupit...

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

ja i Sandman gazimo sve redom na port valdezu kad odjednom mene Sandman ubije pa skužim da me server switcho za protivnike

onda za te koje sam maloprije gazio također fino igram (začuđujuće ali išlo me - port valdez je moja mapa) i kad ih dovedem da je mojim prijašnjim suborcima sada neprijateljima ostalo par ticketa onda me opet switcha i popušimo partiju

koji paradox - borim se za ekipu da bi me na kraju opet switchalo i prakticki sam si sam kriv šta sam zgubil

i još nešto uspijelo mi je skinut helić sa jednom granatom iz tenka - mada je to nekim veteranima ovdje no problem za mene je uspijeh

Sory za tk,u zadnje vrijeme igram samo sa inzinjerom pa popravljam ko lud gdje god sta stignem.

....SandMan_CRO....
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
maxsisac_cro kaže...

Sory za tk,u zadnje vrijeme igram samo sa inzinjerom pa popravljam ko lud gdje god sta stignem.

nisi ti meni tk napravil nego je mene switchalo, i onda kad sam onim bogcima pomogo switchalo me nazad i pušing

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
naxeem kaže...
Inače je projekt krenuo kao način da dokažem da TihiOS cheata, pa sam se malo zaigrao svojom verzijom i izmjenama koje su trebale omogućiti da vidim ako netko gleda u mene kroz zid.
Ustanovio sam da Tihi ne cheata (barem to mislim), ali se i navukao na izrazito ugodan izostanak vegetacije i bijele vojnike.:)
Budala, nisam poslušao upozorenje kolege da se to smatra varanjem.

cek sam malo

koji si bio lvl?

Pozdrav svima, evo smiješno mi je vidjeti temu oko TIHI-og, inače on je moj prijatelj i u RL, to je čovjek tridesetak godina koji je uglavnom igrao singleplayer igre, dok ga ja nisam navukao na BF2 da zaigra s nama multiplayer, kako je počeo dosta kasno igrati ostali u klanu su imali dosta velike činove ( neki i generale ), čovjek je toliko bio tvrdoglav i uporan da je ali vjerujte svaki trenutak igrao dok nije dostigao čin generala, čak sam i ja odustao on je noćima igrao. Što se tiće BF2:BC, on i ja smo si uzeli zaista nabrijane mašine, i TIHI opet je krenuo kao manijak da igra, vidite ga i sami na serveru koliko igra i jednostavno se istrenirao, kod nas CHEAT je strogo zabranjem i mislim da nitko me ne pada napamet. U klanu smo svi stariji igrači i igru koristimo uglavnom za izbijanje stresa i ne shvaćamo je toliko ozbiljno da bi varali, smiješno mi je kada vidim da netko pokušava dokazati da TIHI vara jer kao i ja naše je da upalimo igru i igramo a ni sam kao vjerujem ni TIHI ne bi znali instalirati neki CHET.

Pozz svima!

Saint

17 godina
naxeem kaže...
Stari modificirani driveri ATI-a tj. nešto kao omega driveri koji uklone dim i vegetaciju iz igre, a flashevi oružja se vide kao bijele plohe. Iznimno korisno na šumovitim i noćnim mapama, a više-manje beskorisno na pustinjskim.
Realno savršeno legalno.
Ne moram kupiti igru, ali moram novog soldiera radit.

Tipični CoD Player!
:P
Shvatit ce iskusniji.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
17 godina
neaktivan
=XII=Saint_Cro kaže...

Pozdrav svima, evo smiješno mi je vidjeti temu oko TIHI-og, inače on je moj prijatelj i u RL, to je čovjek tridesetak godina koji je uglavnom igrao singleplayer igre, dok ga ja nisam navukao na BF2 da zaigra s nama multiplayer, kako je počeo dosta kasno igrati ostali u klanu su imali dosta velike činove ( neki i generale ), čovjek je toliko bio tvrdoglav i uporan da je ali vjerujte svaki trenutak igrao dok nije dostigao čin generala, čak sam i ja odustao on je noćima igrao. Što se tiće BF2:BC, on i ja smo si uzeli zaista nabrijane mašine, i TIHI opet je krenuo kao manijak da igra, vidite ga i sami na serveru koliko igra i jednostavno se istrenirao, kod nas CHEAT je strogo zabranjem i mislim da nitko me ne pada napamet. U klanu smo svi stariji igrači i igru koristimo uglavnom za izbijanje stresa i ne shvaćamo je toliko ozbiljno da bi varali, smiješno mi je kada vidim da netko pokušava dokazati da TIHI vara jer kao i ja naše je da upalimo igru i igramo a ni sam kao vjerujem ni TIHI ne bi znali instalirati neki CHET.

Pozz svima!

Saint

Ma jasno je i meni da ne vara (barem nisam uspio dokazat), ali tip ima strašno dobar osjećaj za igru. Kerber mi se čini nešto bolji, ali oni dvoje su odlični.

Usput, sinoć ste nas taaaaaaako razbili da sam skoro plakat htio. Ubili boga u nama, pa opet i osjećao sam se strašno bespomoćno.

Mijenjao sam sve vrste oružja, taktika, napada i ništa - svaki put nas pregazite i base rejpate do guzice.

Uspio sam vas u par navrata flenkat s boka i leđa i u grupi pobit u valovima, ali svaki put skužite gdje sam/smo, čujete trčanje, vidite flash.. uffffffrgjh..

Fantastičan teamwork!

markoal kaže...

Tipični CoD Player!
:P
Shvatit ce iskusniji.

:D LOL

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 16:48 (naxeem).
16 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

Pa ja to stalno radim... A nisam iskusanBelji se

Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
"Actions have been taken for using visual exploits to gain unfair advantage. You may continue playing, but access to soldiers using violation exploits has been permamently restricted. This restriction will not be lifted under any circumstances."

To je službeno objašnjenje zašto nemam pristup za svoja dva 'soldiera'.
Savjet: nemojte petljati s igrom.

naxeem kaže...
Stari modificirani driveri ATI-a tj. nešto kao omega driveri koji uklone dim i vegetaciju iz igre, a flashevi oružja se vide kao bijele plohe. Iznimno korisno na šumovitim i noćnim mapama, a više-manje beskorisno na pustinjskim.
Realno savršeno legalno.
Ne moram kupiti igru, ali moram novog soldiera radit.

naxeem kaže...
Inače je projekt krenuo kao način da dokažem da TihiOS cheata, pa sam se malo zaigrao svojom verzijom i izmjenama koje su trebale omogućiti da vidim ako netko gleda u mene kroz zid.
Ustanovio sam da Tihi ne cheata (barem to mislim), ali se i navukao na izrazito ugodan izostanak vegetacije i bijele vojnike.:)
Budala, nisam poslušao upozorenje kolege da se to smatra varanjem.

A luzeruuuuu... Strašno Nax, strašno!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
maxsisac_cro kaže...

Pa ja to stalno radim... A nisam iskusanBelji se

Ja tenkom samo jednom, ali MT136AT4 ili kako već, padaju samo tako.

16 godina
neaktivan
naxeem 

Dobar ti je onaj novi clan tag  Belji se

P.S. S tenkom heliće rušim tek tako...

Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 17:14 (Šef).
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
naxeem 

Dobar ti je onaj novi clan tag Belji se

P.S. S tenkom heliće rušim tek tako...

Je. Odgovara mi baš.

Joj kako su mi sad živce digla ova noob oružja. Nikakav damage i baš za ništa.

16 godina
odjavljen

varas da bi dokazao da netko vara.... i onda ne dokazes nego jos i nayebes! OMG! nisam se tome nadao od tebe...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

varas da bi dokazao da netko vara.... i onda ne dokazes nego jos i nayebes! OMG! nisam se tome nadao od tebe...

Zato imam novi klan-tag. :)

15 godina
neaktivan

ovaj sta ovaj compare steka, tek sam sada skuzio ja sam mislio prvi weapon uvijek crven a drugi zelen.. kad ono trebalo bi bit koji je u cemu bolji taj zelen.. tek mi je maloprije prvi put usporedilo 2 oruzja tako.. ali samo ta 2 poslje je opet otislo k vrapcu..

onda jos nesto neznam dal je to normalno ili je bug.. uzeo sam thompsona kao recon i nije mi ivlalo recona.. ono dobio sam bodove opcenito.. ali killovi s thompsonom mi nisu isli u recon score.. :(

16 godina

Kako sam danas bio loš, čak su me kickali koliko sam teamkillova imao.(BUG server)

Jbg loš dan, što ćeš. Sry svima kaj sam ih ubio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 20:52 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam pitanje za Battlefield 2 veterane: kakvo je ponašanje helića, je li imalo slično BF2?

Daj Bože da je, u BF2 sam nebeski kralj Cool

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Point-X kaže...

Kako sam danas bio loš, čak su me kickali koliko sam teamkillova imao.(BUG server)

Jbg loš dan, što ćeš. Sry svima kaj sam ih ubio.

Dobar si bio dok sam ja bio, malo prije noci.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Imam pitanje za Battlefield 2 veterane: kakvo je ponašanje helića, je li imalo slično BF2?

Daj Bože da je, u BF2 sam nebeski kralj Cool

Jednostavnije je i arkadnije.

Iskreno, heli u BC2 nije ni do koljena onom u BF2. Ako si bio dobar pilot na BF2 ovdje ćeš rasturati.

15 godina
neaktivan

Jeste imali danas diskonekcije na serveru? da se srusio server?

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo jedan Bad Company

, by me Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja mislio da ce neki krvolocni pro video by multiplayer,ali zaj*b.

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...

ja mislio da ce neki krvolocni pro video by multiplayer,ali zaj*b.

LOL, ja da igram multiplayer na Vip internet usb-u? I don't think so Tim..Smijeh

16 godina
naxeem kaže...
skank666 kaže...

Jednom cheater uvijek cheater!!! NIkakvo cheatanje nema izgovor! Tu postoji samo crno ili bijelo! Ili si cheater 100% ili nisi 100%!! A svako nepošteno modanje igre je cheat! I da je barem ko na smrdljivom COD-MW2 kojeg je nax cijenio do bola, jedan cheat odmah ban! I ako hočeš igrati novi key!

More POWER!!!!!!
17 godina
neaktivan
Butcher kaže...
naxeem kaže...
skank666 kaže...

Jednom cheater uvijek cheater!!! NIkakvo cheatanje nema izgovor! Tu postoji samo crno ili bijelo! Ili si cheater 100% ili nisi 100%!! A svako nepošteno modanje igre je cheat! I da je barem ko na smrdljivom COD-MW2 kojeg je nax cijenio do bola, jedan cheat odmah ban! I ako hočeš igrati novi key!

Nije isto. :) - MW2 i dalje cijenim. BC2 ne toliko; iako je igra sama po sebi dobra, ima sumnjivih situacija, glupih hit counta i hrpu bugova, a PB je smeće, jer ako nije u stanju banati "vrtuljke" kojima botovi sami od sebe igraju, a može banati za exploit koji svatko može koristiti čak i nenamjerno, onda je to glupost. - VAC posao odrađuje puno bolje i dan danas cheatera je manje nego u BC2.

S obzirom da sam sam pisao svoj bot cheat, znam kako rade i znam prepoznat cheatera na 10km.

Osobno sam inače jedan od najvećih boraca protiv cheatera kojih u BC2 (onih pravih) ima na svakom koraku. Prijavljivao sam cheatere i nakon mog

koji ima preko 100,000 viewa banano je preko 2500 cheatera. - Ne, ne smatram texture exploit nekim posebnim cheatom jer je identična metoda uvijek bila dozvoljena na CoDu i često korištena i pirat i Dado znaju već danima da koristim posebne drivere koji flasheve pretvaraju u bijele plohe kroz vegetaciju. Ni riječi protiv o tome tijekom partija nije bilo.

Da, zaletio sam se igrajući se stvarima kojima nisam smio, ali cheatanje nije crno bijelo, jer nikako ne možeš usporediti botove s exploitanjem gluposti s teksturama za koju su krivi sami EA-ovci.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 2:16 (naxeem).
15 godina
neaktivan
GreaT kaže...

Pozz

Evo i ja mislim nabaviti igricu pa ako mi mozete reci gdje da kupim original cd.

Iz Čakovca sam, pa ako neko zna trgovinu u blizini gdje bi mogo kupit...

Hvala

Refresh?

17 godina
neaktivan
Nax, exploit, cheat sve je to isto.
Ne-fer, lejm i guzičarski. :)
16 godina
Danny_HR kaže...
Nax, exploit, cheat sve je to isto.
Ne-fer, lejm i guzičarski. :)

ja sam pobijegao sa css zbog chetera

a ovo što danny piše je istina,i cheat nema NIKAKVO opravdanje

i jednostavno ne shvaćam ljude(dijecu) koja ga koriste,ja sam ipak stariji i meni je ovo samo ispušni ventil poslije

posla gdije se na sekiram i onda zammišljam face šefova i drugih likova koji me sekiraju pa koljem i masakriram

uglavnom ako vidite nekog da puca po lešu i skaće po njemu taj sam,a ovaj ispod mi je vijerovatno poslovođa!

uglavnom da nije ot

JEDNOM CHEATER UVIJEK CHEATER

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Butcher kaže...
naxeem kaže...
skank666 kaže...

Nije isto. :) - MW2 i dalje cijenim. BC2 ne toliko; iako je igra sama po sebi dobra, ima sumnjivih situacija, glupih hit counta i hrpu bugova, a PB je smeće, jer ako nije u stanju banati "vrtuljke" kojima botovi sami od sebe igraju, a može banati za exploit koji svatko može koristiti čak i nenamjerno, onda je to glupost. - VAC posao odrađuje puno bolje i dan danas cheatera je manje nego u BC2.

S obzirom da sam sam pisao svoj bot cheat, znam kako rade i znam prepoznat cheatera na 10km.

Osobno sam inače jedan od najvećih boraca protiv cheatera kojih u BC2 (onih pravih) ima na svakom koraku. Prijavljivao sam cheatere i nakon mog

koji ima preko 100,000 viewa banano je preko 2500 cheatera. - Ne, ne smatram texture exploit nekim posebnim cheatom jer je identična metoda uvijek bila dozvoljena na CoDu i često korištena i pirat i Dado znaju već danima da koristim posebne drivere koji flasheve pretvaraju u bijele plohe kroz vegetaciju. Ni riječi protiv o tome tijekom partija nije bilo.

Da, zaletio sam se igrajući se stvarima kojima nisam smio, ali cheatanje nije crno bijelo, jer nikako ne možeš usporediti botove s exploitanjem gluposti s teksturama za koju su krivi sami EA-ovci.

Auu nax, ali si se nadobijao loših komentara na taj video. :/ Ali svaka čast što si to uočio, mogli su te pozvati u svoj izvršni team. :P

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ground war se ne bi slozio sa tobom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice