Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.275
|
čitano: 480.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 6

Falio nam je sinoć naš najači član ali opet smo top squad. Ovo je za psihorobu jer je htio da me provjeri. Ali ja sam najslabija karika inače i guram se sa njima, prošli su moji mladi dani kad sam rasturao.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 6
fila2208 kaže...
Simke8.1 kaže...
fila2208 kaže...

ja sma na 100 i mislim da sam 97 ili 98...može to i bolje :)

al dobro pivica je kod tebe, kod mene su dječji ostaci :)

https://tracker.gg/bf6/profile/3181067412/overview

Hm, vidis po ovom imam 96 sati playtimea, a na Steamu mi broji oko 130. Znaci igram i u leru nekad haha.

a nekad si možda afk, menu čačkaš, steam računa, a ovo računa samo ingame možda

Ili kao ja ostavis komp navecer odes spavat i ujutro skontas kad ides na posao da jos gori :)

7 godina
Battlefield 6

Sad se u tenku se furamo i vozac pusti radio, bili RHCP - Can't stop. Kakav jebeni vajb hahaha, bio sam skroz protiv toga kao sta ce nam radio u tenku, ali ovo bas dobro sjeda dok otkidas ljudima glave, ne znam zasto. 10/10

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 6

Sad sam odigrao najretardiraniju rundu u ovih milijun sati bfa.

Sobek breakthrough, igram ko attacker.

Cijeli, ali cijeli def team se popeo na prve dvije zgrade. I laganica pustili prva 2 objectivea, i onda na sljedećem stageu kad je samo jedan, laganini spawnrape jer gledaju odozgo drito u spawn, i ako se netko slučajno probije njih par iz svakog squada skače dolje, riješi i respawna se gore opet.

Pola runde sam proveo u chatu jer je bilo par twitch/nešto retarda među tim defenderima i njima je to baš bilo superkul

Rundu prije na manh.bridgeu se lik zgličao kroz krajni zid (gdje je red zone btw) van i izvana kroz zid zgrade ubija redom jednog po jednog defendera a njemu ne možeš ništa jer naši meci završavaju u zidu. Ista ta ekipa se zgličala na krovove sljedeću rundu. Zanimljive su ove noćne runde, svakakve žgadije ima, ko i u prošlim bfovima.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
jopis kaže...

Sad sam odigrao najretardiraniju rundu u ovih milijun sati bfa.

Sobek breakthrough, igram ko attacker.

Cijeli, ali cijeli def team se popeo na prve dvije zgrade. I laganica pustili prva 2 objectivea, i onda na sljedećem stageu kad je samo jedan, laganini spawnrape jer gledaju odozgo drito u spawn, i ako se netko slučajno probije njih par iz svakog squada skače dolje, riješi i respawna se gore opet.

Pola runde sam proveo u chatu jer je bilo par twitch/nešto retarda među tim defenderima i njima je to baš bilo superkul

Rundu prije na manh.bridgeu se lik zgličao kroz krajni zid (gdje je red zone btw) van i izvana kroz zid zgrade ubija redom jednog po jednog defendera a njemu ne možeš ništa jer naši meci završavaju u zidu. Ista ta ekipa se zgličala na krovove sljedeću rundu. Zanimljive su ove noćne runde, svakakve žgadije ima, ko i u prošlim bfovima.

So that means - we are so back? 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
11 godina
Battlefield 6

Taj Sobek je najretardanija mapa u povijesti mapa, bilo koji mod na njoj je traumatično iskustvo. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BeLLicus kaže...

Taj Sobek je najretardanija mapa u povijesti mapa, bilo koji mod na njoj je traumatično iskustvo. 

Kako kome.

Meni je dosta zabavna, pogotovo pointovi na krovu.

Dosta zabavno trollat ekipu.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
11 godina
sudy_freak kaže...
BeLLicus kaže...

Kako kome.

Ajde neka sam i to čuo da je Sobek nekome zabavan :) 

12 godina
sudy_freak kaže...
BeLLicus kaže...

Kako kome.

I meni je zabavno trolat ove na krovu i skidat ih snajperom 

16 godina
Battlefield 6

Sobek je voljen i to večini igrača. Ma sve mape su odlične. Da ima server browser mogao bi biti top bf od svih.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BeLLicus kaže...

Zgrade treba blokirat i onda će sobek bit ok mapa.

Bili kakav ulazak na zgradu gore je odmah out of bounds.

i u čemu je problem, ali to ne znaju složit....to je druga priča.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
17 godina

Ili omogućiti da zgrade mozes sravnati sa zemljom. To bi bilo više u skladu sa BF-om.

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
Dodinho kaže...

Ili omogućiti da zgrade mozes sravnati sa zemljom. To bi bilo više u skladu sa BF-om.

obzirom da u BESPLATNOM djelu igre koji radi bolje, fluidnije i manje koristi GPU, evidentno je da ima rušenje cijelih zgrada...

no u PLAĆENOM djelu igre, najviše što se može je raznijeti možda neki prozor na Kairu i dobit možda enemy suppression za direkt hit RPG:

opet dobro i fer korketno.

16 godina
fila2208 kaže...
Dodinho kaže...

obzirom da u BESPLATNOM djelu igre koji radi bolje, fluidnije i manje koristi GPU, evidentno je da ima rušenje cijelih zgrada...

no u PLAĆENOM djelu igre, najviše što se može je raznijeti možda neki prozor na Kairu i dobit možda enemy suppression za direkt hit RPG:

Naravno da je rušenje cijele zgrade gdje tuče air strike ili artiljerija. Gdje udara tenk ili rpg nema rušenja cijele zgrade pa kairo se može demolirat skoro sva pročelja.

15 godina
dery kaže...
fila2208 kaže...
Dodinho kaže...

Naravno da je rušenje cijele zgrade gdje tuče air strike ili artiljerija. Gdje udara tenk ili rpg nema rušenja cijele zgrade pa kairo se može demolirat skoro sva pročelja.

Ma jasno, kao da nemoš sa rpg izrokat nosive stupove i sjebat zgradu. Uostalom, šta nebi napravili neki mod sa random behemothom u stilu artiljerije di losing team ako je baš grdo dobije tako artiljeriju ili nešto koja će napravit svojevrsnu levoluciju, ali ne da je skriptano, već da ima više scenarija da se izmjeni malo mapa.

Čisto da se mala malo promjeni pa se promjene i taktike...

ne pričamo o pročeljima pričamo o rušenju zgrada.

Šta nebi na c i a mogli srušit zgrade na flagove pa si napravit još više zaklona za inf kad uzimamo flag.

neda im se, i ne znaju, a vjerojatno bi tražili dodatne resurse, pa neće kvariti trenujtno dobru optimizaciju koja je bolja za besplatn dio igre što ukazuje da se njemu više pažnje posvetilo, a nije privukao ništa ljudi.

te fore kao dropat ćemo royale, koji se em debilno zove em ne nudi ništa novo ne prolaze, masa ljudi ne zna nit kuži šta je redsec

16 godina
fila2208 kaže...
dery kaže...
fila2208 kaže...
Dodinho kaže...

Ma jasno, kao da nemoš sa rpg izrokat nosive stupove i sjebat zgradu. Uostalom, šta nebi napravili neki mod sa random behemothom u stilu artiljerije di losing team ako je baš grdo dobije tako artiljeriju ili nešto koja će napravit svojevrsnu levoluciju, ali ne da je skriptano, već da ima više scenarija da se izmjeni malo mapa.

Šta nebi na c i a mogli srušit zgrade na flagove pa si napravit još više zaklona za inf kad uzimamo flag.

neda im se, i ne znaju, a vjerojatno bi tražili dodatne resurse, pa neće kvariti trenujtno dobru optimizaciju koja je bolja za besplatn dio igre što ukazuje da se njemu više pažnje posvetilo, a nije privukao ništa ljudi.

te fore kao dropat ćemo royale, koji se em debilno zove em ne nudi ništa novo ne prolaze, masa ljudi ne zna nit kuži šta je redsec

Napravili da se može demolirat više nego ikad ali sad je i to slabo.Oplakivanje pizdekanje oko ovakvih stvari je smiješno pokraj nepostojanja -"server browsera".To je jedino i najbitnije šta zapravo nevalja, ostalo se pizdeka kao i u svim prošlim ista priča. Teško da se rodio tko svima ugodio.

13 godina
fila2208 kaže...
dery kaže...
fila2208 kaže...
Dodinho kaže...

Redsec je flop. I neka je. 

11 godina
Battlefield 6

Jack kaže kako brojke polako ali sigurno opadaju bar na steamu gdje se to moze pratit bf je imao vise igraca kao standalone igra nego sad kad ima free verzija red seca gdje svatko moze igrati. Realise je bio strašan 750 tisuća igrača je igralo KUPLJENU igru, sad ako bude 250k navečer u prime terminu sa redsecom koji je besplatan uključenim u te brojke, lansiranje red seca 2 dana prije arc raidersa je bio isto pogrešan potez, strimeri diktiraju tempo a njima se puno više sviđa arc raiders koji je specifičan i do sad ovako šta nisi imao priliku igrati a BR je na sceni već 8 godina i lagano ide na kurac svima. Svi najjači strimeri igraju Arca prije Battlefielda i logično ono što se prezentira svijetu to će ljudi kupovati i igrati a igra je stvarno vrhunska i evo tu smo gdje jesmo. A base igra huh koja mene zanima više nego bilo kakvi battle royal (koji ima tu napetost i sve ali je jebeno dosadio sve ove godine) pati od loših mapa i većina ljudi preskaće 90% mapa, ovaj Eastwood obećava pa ćemo vidjeti. 

Tko ima ekipicu i dalje se sigurno zabavlja navečer, ja sam nakon 90h prešao isto na arca i ne palim više bf, jednostavno vidio sam sve, od mapa mogu vidjeti jedino cairo i liberation ostale organski ne podnosim, čak i mirak koja je mogla biti lijepa mapa u prirodi su nabacali one zgradurine za kampere u sredinu itd. Maxo sam sve puške koje su mi bile fora, ali badave dobrog pucanja ako je teritorij na kojem igraš teško smeće. Svi spominje bf3 mape, što ne spominjete BF 1 mape? One planine, ona monte grapa najjača mapa u povijesti, ona livada i brežuljci kroz dvije planine, ali to je osobni preferenc jel, ne mogu smislit ratovanja po ulicama gradovima gdje ima 350 prozora i gdje su boje isprane kao na iberianu bolje je imao cod 2 na burgudnyu, više mi paše taj stil bf1 bf5 mapa, wake island, iwo jima, monte grappa, i skoro svaka mapa iz bf1 i poneka iz bf v ere. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
BeLLicus kaže...

Jack kaže kako brojke polako ali sigurno opadaju bar na steamu gdje se to moze pratit bf je imao vise igraca kao standalone igra nego sad kad ima free verzija red seca gdje svatko moze igrati. Realise je bio strašan 750 tisuća igrača je igralo KUPLJENU igru, sad ako bude 250k navečer u prime terminu sa redsecom koji je besplatan uključenim u te brojke, lansiranje red seca 2 dana prije arc raidersa je bio isto pogrešan potez, strimeri diktiraju tempo a njima se puno više sviđa arc raiders koji je specifičan i do sad ovako šta nisi imao priliku igrati a BR je na sceni već 8 godina i lagano ide na kurac svima. Svi najjači strimeri igraju Arca prije Battlefielda i logično ono što se prezentira svijetu to će ljudi kupovati i igrati a igra je stvarno vrhunska i evo tu smo gdje jesmo. A base igra huh koja mene zanima više nego bilo kakvi battle royal (koji ima tu napetost i sve ali je jebeno dosadio sve ove godine) pati od loših mapa i većina ljudi preskaće 90% mapa, ovaj Eastwood obećava pa ćemo vidjeti. 

Tko ima ekipicu i dalje se sigurno zabavlja navečer, ja sam nakon 90h prešao isto na arca i ne palim više bf, jednostavno vidio sam sve, od mapa mogu vidjeti jedino cairo i liberation ostale organski ne podnosim, čak i mirak koja je mogla biti lijepa mapa u prirodi su nabacali one zgradurine za kampere u sredinu itd. Maxo sam sve puške koje su mi bile fora, ali badave dobrog pucanja ako je teritorij na kojem igraš teško smeće. Svi spominje bf3 mape, što ne spominjete BF 1 mape? One planine, ona monte grapa najjača mapa u povijesti, ona livada i brežuljci kroz dvije planine, ali to je osobni preferenc jel, ne mogu smislit ratovanja po ulicama gradovima gdje ima 350 prozora i gdje su boje isprane kao na iberianu bolje je imao cod 2 na burgudnyu, više mi paše taj stil bf1 bf5 mapa, wake island, iwo jima, monte grappa, i skoro svaka mapa iz bf1 i poneka iz bf v ere. 

Bf1 najbolje mape i najbolja atmosfera ikad šta jest jest.Nema više toga nečemo se vračat nazad na ustaše i partizane ko naši političari, nikako naprijed. Tu su još bili ovi maštoviti genijalci šta su napravili arc raiders koji je dobar radi njih. Vidit čemo šta su ovi dalje smislili do sada mi se sviđa obzirom kako su nemaštoviti dobro je ispalo. Najbizarnija stvar ispada kako je nalošija mapa firestorm, opjevana legenda nekad davno.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 17:49 (dery).
17 godina
dery kaže...
fila2208 kaže...
dery kaže...
fila2208 kaže...
Dodinho kaže...

Napravili da se može demolirat više nego ikadali sad je i to slabo.Oplakivanje pizdekanje oko ovakvih stvari je smiješno pokraj nepostojanja -"server browsera".To je jedino i najbitnije šta zapravo nevalja, ostalo se pizdeka kao i u svim prošlim ista priča. Teško da se rodio tko svima ugodio.

Di, šta, kad, gdje???? Pa jesi ti igrao bc2? Ili si imao 9 godina tada?.

Eto, već tu vidimo da trenutnim izdanjem betlfilda nismo niti blizu 'demoliranja više nego ikad', jer da smo iti blizu, ne bi sigurno ko meni noćas cijeli tim kempao po krovovima 2 najveće zgrade kad bi ekipica došla sa 2 tenka i opizdila po zgradama i napravila dva brdašca od njih kroz par minuta rokanja. Joooj kad se sjetim valparaisa i prvih baza na rushu kad ostanu samo one metalne konstrukcije od svih zgrada dolje, pa ekipa defendera nema otkud snajpat

15 godina
dery kaže...

Napravili da se može demolirat više nego ikad ali sad je i to slabo.Oplakivanje pizdekanje oko ovakvih stvari je smiješno pokraj nepostojanja -"server browsera".To je jedino i najbitnije šta zapravo nevalja, ostalo se pizdeka kao i u svim prošlim ista priča. Teško da se rodio tko svima ugodio.

Gledam gore score šta si stavio i mislim da nisi uopće mjerodavan da s tobom išta raspravljam.

DObro ti je jopis napisao, jesi igrao išta osim bf6?

Igra ima puno nedostataka, i to što ih se navodi ne znači da je igra smeće, nego developeri koji ne znaju,  vuku krive poteze.

Da ne kopiram gore belikusa i još neke, ali da.

Krivi tajming nekih stvari i poluproizvod uz cenzuru i spori feedback developera će i već jesu napravili svoje.

Prije nismo mogli ubacit dva skvada na server, sad ladno ulazimo, neki gejmovi se pune preko minute i još kroz gejm.

Closed weapon combat je totalno zaboravljen i to su pederski uništili i izbacit će iz igre jer je sad postao limited mode.

Imaš 9 mapa, 2 upotrebljive, 7 kao da ih je chat gpt radio, i ti ideš štancat modove.

Treba ti 5 modova: Conquest, Escalation, Rush i Bq (da ljudi mogu farmat noobove i boostat se i mislit da su dobri)

Male modove ubaci pod custom search i dodaj i ranked domenu za one koji žele igrati i to.

Složi presloži mape, vidiš na šta se ljudi žale, sredi sobek, sredi fields, proširi mape, daj heliju avionu mjesta da diše u čemu je problem.

Ti guraš raspali mod koji su prije tebe napravili svi bolje i imaju vjerne igrače.

E hej redsec je super prijeći ću, nije rekao niti jedan PUBG ili Warzone igrač, zato takve brojke i jesu.

Uletjeli su kad je veliko zasićenje na tržištu, plasirali poluproizvod i ekipa je uletjela. Kad se prašina slegne i medeni mjesec dođe, ubije ih arc i streameri, a i cod će sutra kao i inače.

dont get me wrong, utukao sam 100+ sati u igru, uz posao i dvoje djece. Da ujutro sam malo neispavan, ali ajde skupimo se navečer i radi toga igram, inače, zasićenost svih je svime, i bf6 nije ponudio baš ništa novo, osim drag revive, i prilike da se napucavamo u malom boljem grafičkom okruženju nego bf3 4 tada.

dery kaže...

Bf1 najbolje mape i najbolja atmosfera ikad šta jest jest.Nema više toga nečemo se vračat nazad na ustaše i partizane ko naši političari, nikako naprijed. Tu su još bili ovi maštoviti genijalci šta su napravili arc raiders koji je dobar radi njih. Vidit čemo šta su ovi dalje smislili do sada mi se sviđa obzirom kako su nemaštoviti dobro je ispalo. Najbizarnija stvar ispada kako je nalošija mapa firestorm, opjevana legenda nekad davno.

Firestorm su nekako uspjeli sjebati. Ne kužim što je, ali nema mjesta za disanje, tenkovi se spawnaju kao fast vehicle spawn, vidljivost i dalje ispod razine.

Nema niti 50% onog šarma i igrivosti originalnog firestorma, a i činjenica da im je jedna od 9 mapa remake stare je poražavajuća jer očito nemaju više inspiracije pa ćemo svaki dlc dobit jednu staru da bi nam se igrali sa nostalgijom, ali će ukaljat i te uspomene kad ponovno sjebu i legendarnije mape od firestorma koja je medium mapa realno kraj nekih legendi od mapa.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 19:36 (fila2208).
15 godina
Battlefield 6

JEdan zgodan komentar:

It looks like Battlefield. It sounds like Battlefield. But according to veteran players, it just doesn’t feel like Battlefield. One Steam review summed it up perfectly: “It has all the surface-level elements you’d expect, but the underlying feel just isn’t there.” Those words now echo through every discussion board and livestream.
The visuals are stunning. The maps are huge. The weapons hit with precision. Yet something feels missing. The chaos, the camaraderie, the unpredictable spark that once made Battlefield legendary seems buried under polish and performance. Players charge into battles, tanks roar, jets scream across the skies, and still, it feels strangely quiet inside.
Halfway through the wave of feedback, a pattern emerges. Veterans praise the mechanics but mourn the soul. The destruction feels scripted, teamwork feels optional, and those unforgettable moments of spontaneous madness, when everything went wrong in the best way, are rare. The franchise that once defined large-scale warfare is now fighting to rediscover its identity.
Across the community, fans aren’t angry, they’re nostalgic. They want the game to feel alive again, to bring back that raw intensity where every match told its own story. And maybe that’s the challenge for Battlefield 6: not to reinvent, but to remember.
Sometimes, the loudest explosions come from silence, and the truest battles happen when a franchise fights for its own heartbeat.
Eto odlično sumirano, možda je nostalgija, a možda samo fali taj neki x factor šta igra nema, i to je to.
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
dery kaže...

Bf1 najbolje mape i najbolja atmosfera ikad šta jest jest.

Ma ovo me zabolilo srce kad si rekao... Jel se sjecas sta je bilo kad je BF3 izasao? Pa to je od marketinga do izvedenice bio takav masterpiece da se na fakultetima izucava taj nivo hajpa koji su proizveli. Nece se vise tako sta vidjeti u ovom stadiju kapitalizma, nema sanse. 

fila2208 kaže...

JEdan zgodan komentar:

It looks like Battlefield. It sounds like Battlefield. But according to veteran players, it just doesn’t feel like Battlefield. One Steam review summed it up perfectly: “It has all the surface-level elements you’d expect, but the underlying feel just isn’t there.” Those words now echo through every discussion board and livestream.
The visuals are stunning. The maps are huge. The weapons hit with precision. Yet something feels missing. The chaos, the camaraderie, the unpredictable spark that once made Battlefield legendary seems buried under polish and performance. Players charge into battles, tanks roar, jets scream across the skies, and still, it feels strangely quiet inside.
Halfway through the wave of feedback, a pattern emerges. Veterans praise the mechanics but mourn the soul. The destruction feels scripted, teamwork feels optional, and those unforgettable moments of spontaneous madness, when everything went wrong in the best way, are rare. The franchise that once defined large-scale warfare is now fighting to rediscover its identity.
Across the community, fans aren’t angry, they’re nostalgic. They want the game to feel alive again, to bring back that raw intensity where every match told its own story. And maybe that’s the challenge for Battlefield 6: not to reinvent, but to remember.
Sometimes, the loudest explosions come from silence, and the truest battles happen when a franchise fights for its own heartbeat.
Eto odlično sumirano, možda je nostalgija, a možda samo fali taj neki x factor šta igra nema, i to je to.

Kad ovo slusam, kao da slusam sam sebe kako opisujem izlaske prije 12-13 godina kad sam otkrio razne supstance. Svaki izlazak je bio kao Bozic i sve je bilo moguce, a onda s vremenom naucis dokle to zapravo moze ici i koje su granice, i onda ti postane meh... Jebiga, neces vise imat godina kao sto si imao prije 10-15 nikad, malo ovih hard to swallow pills za kraj diskusije...

17 godina
fila2208 kaže...

JEdan zgodan komentar:

Prestao sam čitati kod "The maps are huge."  A skoro i kod "It looks like Battlefield."

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Poruka je uređivana zadnji put danas u 20:15 (cinco44).
15 godina
Simke8.1 kaže...

Kad ovo slusam, kao da slusam sam sebe kako opisujem izlaske prije 12-13 godina kad sam otkrio razne supstance. Svaki izlazak je bio kao Bozic i sve je bilo moguce, a onda s vremenom naucis dokle to zapravo moze ici i koje su granice, i onda ti postane meh... Jebiga, neces vise imat godina kao sto si imao prije 10-15 nikad, malo ovih hard to swallow pills za kraj diskusije...

Na stranu nostalgija i sve je prije bilo bolje, sve stoji.

No bf6 bez obzira na sav tehnološki napredak ne izgleda kao napredak. Izgelda kao nastavak na bf4, i da je izašao odmah nakon bf4 bio bi popljuvan strašno.

Ovako je proteklo više godina, poanta je ubacit nove klince, dat im igrače, bacit ih u isti pješčanik i gledati kako se svađaju.

Nećemo imati više toliko godina, nit nas mogu men in black obrisat pa da opet doživimo taj osjećaj, ali činjenica je da bf nema ono nešto, i to ne mislim samo ja, već većina ljudi s kojima sam igrao i pričao o dojmovima o igri.

Super je da imamo igriv bf nakon bf2042 fijaska, no svi pokaztelji su takvi da neće ući u povijest nit će itko za 10g reć, e da bar naprave nešto kao bf6 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice