Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.259
|
čitano: 479.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 6

Falio nam je sinoć naš najači član ali opet smo top squad. Ovo je za psihorobu jer je htio da me provjeri. Ali ja sam najslabija karika inače i guram se sa njima, prošli su moji mladi dani kad sam rasturao.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 6
fila2208 kaže...
Simke8.1 kaže...
fila2208 kaže...

ja sma na 100 i mislim da sam 97 ili 98...može to i bolje :)

al dobro pivica je kod tebe, kod mene su dječji ostaci :)

https://tracker.gg/bf6/profile/3181067412/overview

Hm, vidis po ovom imam 96 sati playtimea, a na Steamu mi broji oko 130. Znaci igram i u leru nekad haha.

a nekad si možda afk, menu čačkaš, steam računa, a ovo računa samo ingame možda

Ili kao ja ostavis komp navecer odes spavat i ujutro skontas kad ides na posao da jos gori :)

7 godina
Battlefield 6

Sad se u tenku se furamo i vozac pusti radio, bili RHCP - Can't stop. Kakav jebeni vajb hahaha, bio sam skroz protiv toga kao sta ce nam radio u tenku, ali ovo bas dobro sjeda dok otkidas ljudima glave, ne znam zasto. 10/10

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Sad sam odigrao najretardiraniju rundu u ovih milijun sati bfa.

Sobek breakthrough, igram ko attacker.

Cijeli, ali cijeli def team se popeo na prve dvije zgrade. I laganica pustili prva 2 objectivea, i onda na sljedećem stageu kad je samo jedan, laganini spawnrape jer gledaju odozgo drito u spawn, i ako se netko slučajno probije njih par iz svakog squada skače dolje, riješi i respawna se gore opet.

Pola runde sam proveo u chatu jer je bilo par twitch/nešto retarda među tim defenderima i njima je to baš bilo superkul

Rundu prije na manh.bridgeu se lik zgličao kroz krajni zid (gdje je red zone btw) van i izvana kroz zid zgrade ubija redom jednog po jednog defendera a njemu ne možeš ništa jer naši meci završavaju u zidu. Ista ta ekipa se zgličala na krovove sljedeću rundu. Zanimljive su ove noćne runde, svakakve žgadije ima, ko i u prošlim bfovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jopis kaže...

Sad sam odigrao najretardiraniju rundu u ovih milijun sati bfa.

Sobek breakthrough, igram ko attacker.

Cijeli, ali cijeli def team se popeo na prve dvije zgrade. I laganica pustili prva 2 objectivea, i onda na sljedećem stageu kad je samo jedan, laganini spawnrape jer gledaju odozgo drito u spawn, i ako se netko slučajno probije njih par iz svakog squada skače dolje, riješi i respawna se gore opet.

Pola runde sam proveo u chatu jer je bilo par twitch/nešto retarda među tim defenderima i njima je to baš bilo superkul

Rundu prije na manh.bridgeu se lik zgličao kroz krajni zid (gdje je red zone btw) van i izvana kroz zid zgrade ubija redom jednog po jednog defendera a njemu ne možeš ništa jer naši meci završavaju u zidu. Ista ta ekipa se zgličala na krovove sljedeću rundu. Zanimljive su ove noćne runde, svakakve žgadije ima, ko i u prošlim bfovima.

So that means - we are so back? 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
11 godina
Battlefield 6

Taj Sobek je najretardanija mapa u povijesti mapa, bilo koji mod na njoj je traumatično iskustvo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BeLLicus kaže...

Taj Sobek je najretardanija mapa u povijesti mapa, bilo koji mod na njoj je traumatično iskustvo. 

Kako kome.

Meni je dosta zabavna, pogotovo pointovi na krovu.

Dosta zabavno trollat ekipu.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
11 godina
sudy_freak kaže...
BeLLicus kaže...

Kako kome.

Ajde neka sam i to čuo da je Sobek nekome zabavan :) 

12 godina
sudy_freak kaže...
BeLLicus kaže...

Kako kome.

I meni je zabavno trolat ove na krovu i skidat ih snajperom 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice