ja sma na 100 i mislim da sam 97 ili 98...može to i bolje :)
al dobro pivica je kod tebe, kod mene su dječji ostaci :)
https://tracker.gg/bf6/profile/3181067412/overview
Hm, vidis po ovom imam 96 sati playtimea, a na Steamu mi broji oko 130. Znaci igram i u leru nekad haha.
a nekad si možda afk, menu čačkaš, steam računa, a ovo računa samo ingame možda
Ili kao ja ostavis komp navecer odes spavat i ujutro skontas kad ides na posao da jos gori :)
Sad se u tenku se furamo i vozac pusti radio, bili RHCP - Can't stop. Kakav jebeni vajb hahaha, bio sam skroz protiv toga kao sta ce nam radio u tenku, ali ovo bas dobro sjeda dok otkidas ljudima glave, ne znam zasto. 10/10
Sad sam odigrao najretardiraniju rundu u ovih milijun sati bfa.
Sobek breakthrough, igram ko attacker.
Cijeli, ali cijeli def team se popeo na prve dvije zgrade. I laganica pustili prva 2 objectivea, i onda na sljedećem stageu kad je samo jedan, laganini spawnrape jer gledaju odozgo drito u spawn, i ako se netko slučajno probije njih par iz svakog squada skače dolje, riješi i respawna se gore opet.
Pola runde sam proveo u chatu jer je bilo par twitch/nešto retarda među tim defenderima i njima je to baš bilo superkul
Rundu prije na manh.bridgeu se lik zgličao kroz krajni zid (gdje je red zone btw) van i izvana kroz zid zgrade ubija redom jednog po jednog defendera a njemu ne možeš ništa jer naši meci završavaju u zidu. Ista ta ekipa se zgličala na krovove sljedeću rundu. Zanimljive su ove noćne runde, svakakve žgadije ima, ko i u prošlim bfovima.
Sad sam odigrao najretardiraniju rundu u ovih milijun sati bfa.
Sobek breakthrough, igram ko attacker.
Cijeli, ali cijeli def team se popeo na prve dvije zgrade. I laganica pustili prva 2 objectivea, i onda na sljedećem stageu kad je samo jedan, laganini spawnrape jer gledaju odozgo drito u spawn, i ako se netko slučajno probije njih par iz svakog squada skače dolje, riješi i respawna se gore opet.
Pola runde sam proveo u chatu jer je bilo par twitch/nešto retarda među tim defenderima i njima je to baš bilo superkul
Rundu prije na manh.bridgeu se lik zgličao kroz krajni zid (gdje je red zone btw) van i izvana kroz zid zgrade ubija redom jednog po jednog defendera a njemu ne možeš ništa jer naši meci završavaju u zidu. Ista ta ekipa se zgličala na krovove sljedeću rundu. Zanimljive su ove noćne runde, svakakve žgadije ima, ko i u prošlim bfovima.
So that means - we are so back? 
Taj Sobek je najretardanija mapa u povijesti mapa, bilo koji mod na njoj je traumatično iskustvo.
Taj Sobek je najretardanija mapa u povijesti mapa, bilo koji mod na njoj je traumatično iskustvo.
Kako kome.
Meni je dosta zabavna, pogotovo pointovi na krovu.
Dosta zabavno trollat ekipu.
Kako kome.
Ajde neka sam i to čuo da je Sobek nekome zabavan :)
Kako kome.
I meni je zabavno trolat ove na krovu i skidat ih snajperom