100% se slazem sa svime sta si napisao..
Zalosno sto mi veterani Bf polako moramo odustati od igre :/
100% se slazem sa svime sta si napisao..
Zalosno sto mi veterani Bf polako moramo odustati od igre :/
Jedino ako imaš ekipu pa ti je bf samo razlog da se ekipa skupi na dc, inače ako želiš pravi onaj bf, nažalost toga više nema
Ali daleko od svega, od savrsene igre, pravog bf serijala ma bilo cega...
na većim mapama je to druga priča, ovo je sad onako samo za napucavanje...
a da su napravili sve kao bf3/bf4 onda bi ljudi rekli; joj pa to je samo novi skin za stari bf, ništa novo, samo recikliraju, nedam pare za to staro, bla bla...
tko bi svima ugodio.
igram bf od uvijek i ovaj mi je baš super
nekad je i malo promjene super stvar :)
Vama radi matchmaking? Koji god da mod stisnem, vrti 2 min i timeout
Ljudi jedva dočekali nešto novo.
Vidjet ćemo kak će dalje.
Mislim da je to najevećui razlog, i neka, predugo je bf bio u sjeni i nebitan.
nek se vrati jako, to zaslužuje u ime starih naslova
https://www.reddit.com/r/OptimizedGaming/comments/1mk23ja/battlefield_6_optimized_settings/
evo za složit optiomizrane postavke
user.cfg: perfoverlay.drawfps 1 perfoverlay.drawgpu 0 perfoverlay.drawpixelthroughput 0 perfoverlay.drawsim 0 perfoverlay.fpsdisplayformat 3 perfoverlay.fpsdisplayoffsetx 2365 perfoverlay.fpsdisplayoffsety -50 perfoverlay.fpsdisplayscale 3 worldrender.lighttilecspatenable 0
Enable EA Overlay if playing via the EA app - without it, FPS spikes will occur (bug)
https://imgsli.com/NDA0OTUx
Gledam ove mape i kažem na šta su oni utukli ovoliko godina i toliko studija na 8 mini mapa i jedan remaster remastera. Umjesto B. royal moda i single playera moglo se još par velikih mapa.Sve mi se čini kako ista ekipa ne može napravit više od ovoga i da će izbacit još par mapa i par remastera . Ponavljaju se od bfV, želim da sam u krivu ali kad te netko mulja dvaput zaredom. Naravno kupit ću je jer volim ovakvo razaranje.
svaku sezonu će ti bacit remaster, otvorit još 309 prolazaa i vrata i tjt
budeš vidio metro, bitno je da ljudi padaju sa svih strana i kampaju di se stigne, izgubit će te mape čar, jedino nam ostaju veće mape kao caspian, gulf, firestorm itd
Hoće biti Premium plaćeni paket sa DLC-ovima, koji je garantirao 4x4 nove mape?
Nema toga više baš radi ovog šta govorim, kako ne bi obečali nešto unaprijed što ne znaju ili ne mogu napravit jer nemaju više ekipu na broju, odoše dalje na nove poslove za ovaj su isplačeni.
Vjerojatno season pass, sa poenima, i mršav dodatni sadržaj s remasterima vjerojatno
Idem probat odigrat betu i neće uć u igru jer mi je secure boot ugašen, reko neka hvala.
Došlo do toga da mijenjam postavke u BIOSU kako bih igrao određenu igru? Hvala, ali preskačem, jbt gdje su vremena kada mi se nešto igra da u 2 klika uđem u igru, a ne da izgubim 20 min dok pokrenem igru
Idem probat odigrat betu i neće uć u igru jer mi je secure boot ugašen, reko neka hvala.
Došlo do toga da mijenjam postavke u BIOSU kako bih igrao određenu igru? Hvala, ali preskačem, jbt gdje su vremena kada mi se nešto igra da u 2 klika uđem u igru, a ne da izgubim 20 min dok pokrenem igru
i na 2042 to moraš imat
Ma nabijem ih, ubije mi volju odmah za igrom, upalim 3-4 sata tjedno nešto odigrati i onda još da gubim vrijeme na zajebanciju po biosu, nedam im pare iz principa za takve gluparije.
BF4 je nakon godinu dana bija u gorem stanju od ove bete...
Ista priča kod mene reko odjebi sa secure boot.
a šta vam znači ugašen secure boot??
pa to je po defaultu upaljeno, "kako si odčepio tako i začepi" - neš ti postavke jbt...
Probao, kupujem!
Nije ko b3,b4 ali mi je ko bc2.
Za betu odlicno, jos se nadam napredku.
a šta vam znači ugašen secure boot??
pa to je po defaultu upaljeno, "kako si odčepio tako i začepi" - neš ti postavke jbt...
Jednostavno mi se ne gubi vrijeme na gluposti, stvar je principa...meni je očigledno po defaultu ugašeno s obzirom da trebam uključit
Neda mi se jednostavno više po kompu čačkati kao što sam prije to radio, upalim ga, odem na net, pustim mjuzu, ako mi se nešto igra očekujem da ću igrati kada sam to naumio, a ne da se moram s nečim zezati prvo uopće da bih pokrenuo igru, valjda me konzola razmazila, a ni nemam vremena niti volje za gaming kao kada sam bio mlađi, pa mi ne treba puno da me takve stvari odbiju odmah od igre.
EDIT: Druga stvar, vidim da su i komentari onako, da i nije neka inovacija, te da vuče sve više na Cod, tako da me ni ne vuče više igrati, dobar im bio onaj trailer sa Limp Bizkit najavom, to priznajem, pa me ponjelo malo
Ova beta je ispeglana skoro pa savršeno. Kairo mapa, samo nju probao, je dobra gradska mapa urađena vjerno sa mnogo detalja. Igra je optimizirana nema ni da trzne. High postavke, isključeno fg i upscaling, sve nativ oštro grafički izvrsna.TTK mi izgleda skoro hardcore mod koji favoriziram.
Secure boot mora biti uključen zbog lakše borbe protiv cheat programa.
Ako je to istina, neka secure bude nužan gdje god žele, čak je to i veliki plus od mene.
I dalje ima cheatera koliko vidim
Imam i Black ops 6 instaliran na gemepassu, pa ne traži to,a nisam primjetio cheatere, možda si dam truda do navečer, trenutno mi se neda restartirat komp, subota popodne, pivić, ljeto, laganini
EDIT: Zadnji od serijala se igrao malo ozbiljnije BF4, probao zatim BF 1, taj mi još bio onako ok, ali nisam mu dao puno vremena, a petica i ovaj zadnji su mi bili meh pa sam svakom dao šansu od par sati i to je to, ako je ovaj na istu foru onda nije to za mene.
Nije to vise BF kao nekada ali.
Pa jel se sjecate bf3 bete i bf4.
Bf4 beta siege of shangai pola ljudi nije moglo uci pola ljudi imalo 30fpsa.
Trebali uvesti onaj CTE serverda igru popeglaju.Trebalo im je sigurno godinu i pol da srede bf4 kolko tolko,dok nisu pocele nove velike mape stizati.
Da nije bilo CTE u bf4 nikada nebi bio tako dobar.
Ovdje se vidi da zele ukrasti cod igrace zbog velicine mapa.Iako kazu da su ovo najmanje mape od ukupno 9 koje dolaze
Ma da mislim da najveca bf6 mapa bude upola.manja ko neke bf4 mape.
Nostalgicni smo previse.
Oni koji me znaju,znaju jos od bf3 kolko smo igrali.Imam preko 4000h i bf3 i bf4 jos vise vjerojatno.BfV oko 600 ili 700h.
I s time da sam vecinu bf3 i bf4 igrao 5v5 sa PISom kojeg vise vjetojatno nema,pa se kasnije prebacio na tenkome i helice
Evo jedan stari heli video iz bf3:
Nikad se nazalost necemo vratiti na to ali to ne znaci da ova igra nece biti dobra.Osim ak nece slusati cod streamere....
A gdje su tek one rasprave iz bf3 sa mcdonalds racunima 🤣

https://www.reddit.com/r/OptimizedGaming/comments/1mk23ja/battlefield_6_optimized_settings/
user.cfg: perfoverlay.drawfps 1 perfoverlay.drawgpu 0 perfoverlay.drawpixelthroughput 0 perfoverlay.drawsim 0 perfoverlay.fpsdisplayformat 3 perfoverlay.fpsdisplayoffsetx 2365 perfoverlay.fpsdisplayoffsety -50 perfoverlay.fpsdisplayscale 3 worldrender.lighttilecspatenable 0
Enable EA Overlay if playing via the EA app - without it, FPS spikes will occur (bug)
Stavio sam isti video na prošloj stranici :D
Ne zavaravajte se velikim FPS-om, da, manja je latencija i input lag, ali ako stavite u borderless i capate FPS, imate ćete kud i kamo stabilniji FPS, komp vam neće drečati/grijati a generalno iskustvo će bit kud i kamo bolje.
Kao - smanjujemo si input lag s većim FPS-om, ali istovremeno uvodite dodatni input lag s frame genom
Ne zavaravajte se velikim FPS-om, da, manja je latencija i input lag, ali ako stavite u borderless i capate FPS, imate ćete kud i kamo stabilniji FPS, komp vam neće drečati/grijati a generalno iskustvo će bit kud i kamo bolje.
Kao - smanjujemo si input lag s većim FPS-om, ali istovremeno uvodite dodatni input lag s frame genom
sry nisam ispratio, idem ti hvala lupit.
ma bitno je nać lock i zadržat isti fps da ti aim ne pati ne skačae fps pa te zavara
zašto borderless a ne full=?
Trebali uvesti onaj CTE serverda igru popeglaju.Trebalo im je sigurno godinu i pol da srede bf4 kolko tolko,dok nisu pocele nove velike mape stizati.
Ovdje se vidi da zele ukrasti cod igrace zbog velicine mapa.Iako kazu da su ovo najmanje mape od ukupno 9 koje dolaze
Nostalgicni smo previse.
Oni koji me znaju,znaju jos od bf3 kolko smo igrali.Imam preko 4000h i bf3 i bf4 jos vise vjerojatno.BfV oko 600 ili 700h.
I s time da sam vecinu bf3 i bf4 igrao 5v5 sa PISom kojeg vise vjetojatno nema,pa se kasnije prebacio na tenkome i helice
Nikad se nazalost necemo vratiti na to ali to ne znaci da ova igra nece biti dobra.Osim ak nece slusati cod streamere....
Ali u tome i je poanta.
Svi smo mi malo previše sentimentalni i posesivni kad su u pitanju BF3 i BF4.
Svi na neki način svojatamo to vrijeme i te igre i ne damo da ih itko oskvrnjava. A kamoli remastera (loše).
Ali očekivati u 2025. da ćemo imati istu žar i energiju, privlačnost prema nekoj igri kasnije - teško.
Od BF3 je prošlo 14 godina, od BF4 je prošlo 12 godina. Vrijeme je prošlo. Treba ići dalje.
Tehnološki je nemjerljivo BF6 sad već naprednija. Pustite, dajte šansu, dajte nekim novim generacijama da im BF6 bude ono što su nama BF3/4.
Da su s BF6 napravili remaster ova dva serijala, opet bi bilo nezadovoljnih i govorili kako je ovo jako loš klon prve dvije.
sorry digitall doslovno sam te parafrazirao, ali upravo to. Što kaže stara narodna "ko bi nam bio Bog"
Ja osobno mislim da 6ica ima potencijala i da će ga iskoristiti.
Svjesni su itekako veličine zadatka koji moraju odraditi i da će nas 6ica itekako zabavljati još xyz sati.
Kako je netko rekao, dva dana stara beta 6ice je stabilnija i tehnički bolja i pouzdanija od 4 u 2014. godinu dana nakon izlaska.
ma bitno je nać lock i zadržat isti fps da ti aim ne pati ne skačae fps pa te zavara
Neki sweet spot, 2% od RR monitora.
144 Hz - FPS lock na 141
165 Hz - FPS lock na 161
180 Hz - FPS lock na 175
itd
A ako baš želite bit extra safe, G-Sync on uz niži FPS cap i sto posto ste sigurni.
Neki sweet spot, 2% od RR monitora.
144 Hz - FPS lock na 141
165 Hz - FPS lock na 161
180 Hz - FPS lock na 175
itd
A ako baš želite bit extra safe, G-Sync on uz niži FPS cap i sto posto ste sigurni.
ma kad bi ja mogao imat čistih 161 rto bi bio posao, imaam dropove ispod 80m, raspon 80 do 120,.
moram izmjerit average,..pa zaključat.
Nostalgicni smo previse.
Ali u tome i je poanta.
Svi smo mi malo previše sentimentalni i posesivni kad su u pitanju BF3 i BF4.
Svi na neki način svojatamo to vrijeme i te igre i ne damo da ih itko oskvrnjava. A kamoli remastera (loše).
Ali očekivati u 2025. da ćemo imati istu žar i energiju, privlačnost prema nekoj igri kasnije - teško.
Od BF3 je prošlo 14 godina, od BF4 je prošlo 12 godina. Vrijeme je prošlo. Treba ići dalje.
Tehnološki je nemjerljivo BF6 sad već naprednija. Pustite, dajte šansu, dajte nekim novim generacijama da im BF6 bude ono što su nama BF3/4.
Da su s BF6 napravili remaster ova dva serijala, opet bi bilo nezadovoljnih i govorili kako je ovo jako loš klon prve dvije.
sorry digitall doslovno sam te parafrazirao, ali upravo to. Što kaže stara narodna "ko bi nam bio Bog"
Ja osobno mislim da 6ica ima potencijala i da će ga iskoristiti.
Svjesni su itekako veličine zadatka koji moraju odraditi i da će nas 6ica itekako zabavljati još xyz sati.
Kako je netko rekao, dva dana stara beta 6ice je stabilnija i tehnički bolja i pouzdanija od 4 u 2014. godinu dana nakon izlaska.
ma naravcno, pa bilo bi žalosno da imaju izdužene vratove kao u bf3 beti, ok je bf6, za moderniju iteraciju bf6, ali sami smo si krivi što iz očaja očkujemo čuda da naprave neki novi likovi koji ni ne poznaju ove šta su radili bf3
ne znači to ništa.
Ljudi (kao i ja sam) iz znatiželje ili nečeg drugog probali i tjt
FILA2208: svi se nadamo tome da će 50% igre srediti i izmeniti :)