Ak sam dobro ubro, early access key se može pobrat sa Twitch streamova 7.8. kad počne beta ili...?
Ak sam dobro ubro, early access key se može pobrat sa Twitch streamova 7.8. kad počne beta ili...?
preorederaj igru, uđeš early i odigraš, kasnije refund kad prođe beta.
Dobro si shvatio!

preorederaj igru, uđeš early i odigraš, kasnije refund kad prođe beta.
Nebi preorderao BF ni da je preorder bonus kila zlata.
Ajde neka bude dobra da mogu napokon deinstalirati BF4
Ajde neka bude dobra da mogu napokon deinstalirati BF4
zbog manjka prostora na disku sam obrisao bf5, ali bf4 nisam ni neću :)
Nisi nas razumio, nije problem VPN jel djabe ili nije nego koraka, daj pročitaj što smo pisali prije nego napišeš ovakve gluposti.
ukrajina na revolutu dela ,ugasite ea app, ja koristio edge ,upalite urban vpn odredite ukrajinu,odete na stranicu od ea ,ulogirate se , ubacite bf koji hocete u kosaricu ,za svaku sigurnost pogledajte u kojoj je valuti Battlefield™ 6 Phantom Edition ₴2,499.00 ,standard je naravno manje ,odredite karticu ,platite ,ja isto probao erste visa nije htio ,revolut odmah prosao ,revolut sam ostavio pod ukrajina kad ispunjavate
tnx na koracima, probat cu tako
Razina informatičke pismenosti koja je potrebna je kao i registracija na forum.
ako ne možeš shvaitti to žao mi je. Pisano je već par puta tu. Pikaš sustav plaćanja koji će proći i tjt.
nikad nije bilo problema s kupovinom preko drugih država pa neće ni sad.
Samo bi vi da vam se to aljda kupi i dostavi doma bez da kurcem mrdnete.
Tko je imalo pismen i ima volje već je nabavio svoju igru prateći jednotvane korake koji su već pisani tu par puta.
ukrajina na revolutu dela ,ugasite ea app, ja koristio edge ,upalite urban vpn odredite ukrajinu,odete na stranicu od ea ,ulogirate se , ubacite bf koji hocete u kosaricu ,za svaku sigurnost pogledajte u kojoj je valuti Battlefield™ 6 Phantom Edition ₴2,499.00 ,standard je naravno manje ,odredite karticu ,platite ,ja isto probao erste visa nije htio ,revolut odmah prosao ,revolut sam ostavio pod ukrajina kad ispunjavate
Revolut mi ne prolazi istim koracima kao tebi dok indija uredno prodje s revolutom.
Za UKR mi javlja da ne mogu autoriziorati karticu dok Indiju autoriziraju odmah...
Zapravo se jebeš za 5 eura a skino si već 40e sa igre, predobro.
Nisi Boga za jaja ulovio niti si popio svu pamet svijeta, tako da svoju bahatost koristi na nekome drugome ako nemaš kaj pametno za napisat.
Moja informatička pismenost je za moje potrebe i više nego dovoljna, ne mislim ulazit u rasprave čiji je veći.
Ne prolaze svima isti koraci, zašto bi netko gubio sat dva dok ne proba koji načinom ide, ako nam tu netko može pomoći na forumu ?
Hvala svima koji imaju volju pomoć, a ostali koji se misle izdrkavat bezveze nek ****bu.
Nisi nas razumio, nije problem VPN jel djabe ili nije nego koraka, daj pročitaj što smo pisali prije nego napišeš ovakve gluposti.
ako ne možeš shvaitti to žao mi je. Pisano je već par puta tu. Pikaš sustav plaćanja koji će proći i tjt.
Tko je imalo pismen i ima volje već je nabavio svoju igru prateći jednotvane korake koji su već pisani tu par puta.
Revolut mi ne prolazi istim koracima kao tebi dok indija uredno prodje s revolutom.
Za UKR mi javlja da ne mogu autoriziorati karticu dok Indiju autoriziraju odmah...
Nisi Boga za jaja ulovio niti si popio svu pamet svijeta, tako da svoju bahatost koristi na nekome drugome ako nemaš kaj pametno za napisat.
Moja informatička pismenost je za moje potrebe i više nego dovoljna, ne mislim ulazit u rasprave čiji je veći.
Ne prolaze svima isti koraci, zašto bi netko gubio sat dva dok ne proba koji načinom ide, ako nam tu netko može pomoći na forumu ?
Hvala svima koji imaju volju pomoć, a ostali koji se misle izdrkavat bezveze nek ****bu.
Znači dao sam vam džaba ukrajina vpn, urban vpn.
Imaš i privado.
Pokreneš ih, najbolje preko programa, spoji se na ukrajinu, provjeri u browseru my ip da ti je kijev.
Ugasi sve drugo.
U ea profiulu prebaci si regiju na ukrajinu.
I onda obriši sve kookije i sve iz browsera.
FIno idi na bf6, cifra je u ukrajnijskim onim valutama.
Odabereš opciju i pikaj ili revolut ili visa electron žiro račun.
Ja sam uzeo nekim kolegama već tako, dali su mi svoj acc i prolazi bez greške, kao i psihorobi kao i andyu.
Znači nešto krivo radiš i nisi na razini očito, ako ne znaš to složiti, ai škrt si dat 5e više preko indije preko koje ti radi, umjesto preko ukrajine.
Evo ne znam jel bilo jasnije, već 3 stranice ti se piše kako ide, i samo tebi ne prolazi. Baš čudno.
ak ne ide javi mi se pm, uplati meni i kupit ću ti na tvoj acc igru ostaviš za kavu i opet dobro
Sretno lp
Svi vi koji niste dobili rani pristup beti od 7. kolovoza možete dobiti pristup beta verziji Battlefielda 6 gledajući 30 minuta bilo kojeg streamera s omogućenim BF6 dropovima, nema potrebe radit preorder za rani pristup
A meni je fascinantno da u 2025 godini gdje su plaće 100% veće od doba 2011-2016 kad smo radili za 3500 4000 kn pa nam je puno bilo dati 450kn za igru pa se tražile alternative, ali sada sa 1200-1500e prosječne neto plaće vi gledate kako uštedit jebenih 30 eura za igru i to ćete kupit samo AKO je vrhunska i odigrat ćete par stotina sati, nedaj bože podržati ljude koji su ovo radili 4 godine i platit igru 70 eura kad se može za 40 jel tako. 30 eura je strašna ušteda danas, doslovno okreneš rundu pića i već si potrošio to. Nea do balkasnkog mentaliteta najjači smo.
Nije problem ako ta verzija ima smisla, ako su samo skinovi ne zanima me. :)
Znači dao sam vam džaba ukrajina vpn, urban vpn.
Imaš i privado.
Pokreneš ih, najbolje preko programa, spoji se na ukrajinu, provjeri u browseru my ip da ti je kijev.
Ugasi sve drugo.
U ea profiulu prebaci si regiju na ukrajinu.
I onda obriši sve kookije i sve iz browsera.
FIno idi na bf6, cifra je u ukrajnijskim onim valutama.
Odabereš opciju i pikaj ili revolut ili visa electron žiro račun.
Ja sam uzeo nekim kolegama već tako, dali su mi svoj acc i prolazi bez greške, kao i psihorobi kao i andyu.
Znači nešto krivo radiš i nisi na razini očito, ako ne znaš to složiti, ai škrt si dat 5e više preko indije preko koje ti radi, umjesto preko ukrajine.
Evo ne znam jel bilo jasnije, već 3 stranice ti se piše kako ide, i samo tebi ne prolazi. Baš čudno.
ak ne ide javi mi se pm, uplati meni i kupit ću ti na tvoj acc igru ostaviš za kavu i opet dobro
Sretno lp
Hvala ti na ovim koracima, tokom dana cu probati
A meni je fascinantno da u 2025 godini gdje su plaće 100% veće od doba 2011-2016 kad smo radili za 3500 4000 kn pa nam je puno bilo dati 450kn za igru pa se tražile alternative, ali sada sa 1200-1500e prosječne neto plaće vi gledate kako uštedit jebenih 30 eura za igru i to ćete kupit samo AKO je vrhunska i odigrat ćete par stotina sati, nedaj bože podržati ljude koji su ovo radili 4 godine i platit igru 70 eura kad se može za 40 jel tako. 30 eura je strašna ušteda danas, doslovno okreneš rundu pića i već si potrošio to. Nea do balkasnkog mentaliteta najjači smo.
Ti podržavaj kolko god oćeš, a ja ću uzet igru po nižoj cijeni i još počastit ekipu u birtiji
Ono šta sam vidio kao i svi ostali izgleda bolje od ovog zadnjeg govna svakako.Tako da se uzima bez obzira kakva mi bude beta jer nema boljeg fps mp danas. Preko EA standard uzmem ništa mi ne znači 20€ gore dole.
Otakako sam postao tata, gledam da je 30e dve kutije bebemila/hippa, ili paket pelena.
Nisam igru uzeo, ali ne vidim ništa loše u tome ako se uštedi novac i kupi tako ako je ''dopušteno''.
Moralne vertikale i ljudi (sigurno nisu nešto odradili ''balkanski'' piratizirali i sve podržavaju uredno i po punoj cijeni) koji u 2025.g prozivaju nekoga za potrošnju svog novca,a da pritom nisu ni svjesni kako ljudi krvare i dalje za jedva 1000e, iako je chat gpt rekao da je prosječna plaća u rh 1400e pa se čini kao da su svi u lovi, a nisu.
u svakom slučaju nek kupuje podržava ko što i kako želi, tu na forumu ima informacije i može odlučiti sam na što želi trošiti svoj novac, dal na phantome i deluxe verzije ili nikako, njegova stvar.
Valjda se možemo odmaknuti od moraliziranja oko toga.
ajmo ispratit betu pa vidjet na što liči i jesmo back ili smo hard pass :)
Koliko sam shvatio Early Beta kreće u četvrtak u 10 ujutro po našem vremenu?
Nisam se referirao kako će netko trošiti svoj novac, nego vidim da se oko 30e stvara zavrzama koji vpn odakle kako gdje, ne radi ovo ne radi ono. Ok možda nemamo isto shvaćanje za lovu, 30e je danas pičkin dim, i sam sam otac dvoje djece, 30e spališ na jednu malu vrećicu u trgovini ne kupiš za jedan dan potrepštine. Ako će nekome 30e više pomoći u životu super, ali neće. No radite što hoćete i kako hoćete.
Stodeh prošao kroz sve settinge koje ima more, lik ima 5090 i opet je skoro sve stavio na low, on mi je uvijek bio top za settinge... Ovaj future frame rendering mi se pokazao top u zadnja 2 battlefielda puno bolje i stabilnije radila igra a taj "dodatni" input lag nisam osjetio.
Ovaj raspali ea play nema ni fps counter, ni mogućnost screenshoota niti ičega haha.
Svakako podržavam da se uzima preko vpn-a za manje love zašto ne, meni se ne da zhebavat. Čak bi uze ovaj fantom za 100€ ali ako su samo skinovi bmk.
Jel imaju uopce negdje detalji tog battle passa? Extra 30 eura za neke skinove i skip tierova nedefiniranog battle passa mi se cini kao glupost/
Jel imaju uopce negdje detalji tog battle passa? Extra 30 eura za neke skinove i skip tierova nedefiniranog battle passa mi se cini kao glupost/
Zato i nema detalja da te navuku pa šta dobiješ.Na slikama su samo skinovi ne vidim ništa drugo.
Koliko sam shvatio Early Beta kreće u četvrtak?
Da poćnje u četvrtak
- Weekend 1 is August 9th & 10th and Weekend 2 is August 16th & 17th.
- Early Access: 1am PT / 4am ET / 9am BST on August 7th.
- Weekend 1: 1am PT / 4am ET / 9am BST on August 9th.
- Weekend 2: 1am PT / 4am ET / 9am BST on August 16th.
Meni je zabavno gledati kako su svi potrčali napraviti preorder, a prije par mjeseci su govorili da nema šanse da će preorderati.
Koda po ovim cijenama preko VPN neće te moći kupiti i nakon izlaska.
Poslije nema plakanja ako igra izađe bugovita, ne optimizirana i ne dovršena
Prijašnji također nisu bili ispolirani ali sam uživao u svakom(osim 2042) bez obzira na to.
Nisam se referirao kako će netko trošiti svoj novac, nego vidim da se oko 30e stvara zavrzama koji vpn odakle kako gdje, ne radi ovo ne radi ono. Ok možda nemamo isto shvaćanje za lovu, 30e je danas pičkin dim, i sam sam otac dvoje djece, 30e spališ na jednu malu vrećicu u trgovini ne kupiš za jedan dan potrepštine. Ako će nekome 30e više pomoći u životu super, ali neće. No radite što hoćete i kako hoćete.
Stodeh prošao kroz sve settinge koje ima more, lik ima 5090 i opet je skoro sve stavio na low, on mi je uvijek bio top za settinge... Ovaj future frame rendering mi se pokazao top u zadnja 2 battlefielda puno bolje i stabilnije radila igra a taj "dodatni" input lag nisam osjetio.
Ovaj raspali ea play nema ni fps counter, ni mogućnost screenshoota niti ičega haha.
fps counter se uključi u samoj igri u konzoli a ne u nekoj vanjskoj aplikaciji koja dodatno troši resurse da bi to prikazala
Koliko sam shvatio Early Beta kreće u četvrtak?
Da poćnje u četvrtak
- Weekend 1 is August 9th & 10th and Weekend 2 is August 16th & 17th.
- Early Access: 1am PT / 4am ET / 9am BST on August 7th.
- Weekend 1: 1am PT / 4am ET / 9am BST on August 9th.
- Weekend 2: 1am PT / 4am ET / 9am BST on August 16th.
Meni je zabavno gledati kako su svi potrčali napraviti preorder, a prije par mjeseci su govorili da nema šanse da će preorderati.
Koda po ovim cijenama preko VPN neće te moći kupiti i nakon izlaska.
Hvala! Nikad preorder. Sve dok ekipa preorder radi ova žgadija iz EA/Activision/Ubisofta će prodavati muda pod bubrege.
fps counter se uključi u samoj igri u konzoli a ne u nekoj vanjskoj aplikaciji koja dodatno troši resurse da bi to prikazala
Steam ima svoj fps counter integrirani bez da trosi ikakve resurse. Ovaj ea play nema niti jednu mogu stvar za upalit. I to one najosnovnije
Prijašnji također nisu bili ispolirani ali sam uživao u svakom(osim 2042) bez obzira na to.
Da svi su BF imali na početku problema i ja sam igrao sve osim BF2042 i BF2142.
Svi su na kraju bili ispolirani i svi smo svaki put pizdili po forumima zbog tih istih problema.
I što smo svi radili svaki put napravimo preorder i imamo istu priču.
Dok izdavači i develeperi vidi da se ne moraju potruditi izbaciti dovršenu igru.
Stvarno se ne mogu sjetiti više od 2015 da li je i jedna igra izašla u zadivljujućem stanju.
Ja sam nakon CP 2077 prestao raditi peorder.
daj mi giftaj na steam jednu kopiju https://steamcommunity.com/id/b00_27/
nemoj biti balkanac, podrzi developere
Hvala Bogu da im nebi dao 100e za igru koju nismo ni probali, testirali i uverili se da je savrseno dobro ispeglana i igriva u smislu pravog BF serijala.
Kad to sve bude, e onda mogu dati koliko traze, a ovako sigurno NE. :)
daj mi giftaj na steam jednu kopiju https://steamcommunity.com/id/b00_27/
nemoj biti balkanac, podrzi developere
Ne znam jel si skuzil al imas nekaj love u cs2 kejsovima... Phoenix ti je oko 6€ (x2), Breakout ti je ~11,5€, gama 2 ~4,5€, chroma 2 ~4,5€.. prodas to (total nekih 32-35€) i nadodas jos 40€ i imas bf na steamu
Edit: dobro pa su nam place 100% vece, zato su ostali troskovi narasli za 300% pa smo se izjednacili