Da evo sinoć mi baš došao invite preko Labsa. Od 04.08 kreće preload
Bete ti nema na EA ili Steamu još, jel?
Da evo sinoć mi baš došao invite preko Labsa. Od 04.08 kreće preload
Bete ti nema na EA ili Steamu još, jel?
We're aware of some confusion around Early Access entitlement for next weekend's Open Beta.
To confirm, upon redemption of the Early Access key, you will be required to download the Beta Client on the platform of your choice when it becomes available early next week.
Early Access begins on August 7th, so there will be plenty of time to download the client.
The Early Access key is an entitlement that will work on any platform linked to your EA account; you choose where to play!
Additionally, upon redemption you may see a message stating "Base Game required"; this is referring to the Beta Client which goes live next week.
We will relay any further updates here on @BattlefieldComm as necessary,
For more information on redeeming a Battlefield 6 code, refer to our EA Help FAQ.
https://help.ea.com/en/articles/battlefield/battlefield-6/code-redemption/
Za ekipu što je kupila ili planira kupiti, jel uzimate na steamu ili originu (ea app)
21 | steam |
---|---|
18 | origin ilittiga ea |
1 | konzola |
Ako ikom sta znaci ja sam preorder odradio za phantom edition 52e preko ukrajinskog, pa eto ;)
Nedam 100e lopovima 🤣
Psiho1389 pa dodajte botovi :p
Ja ne planiram ništa kupovati prije nego izađe, ali uzimam play pro 1mj da isprobam sve i ujedno pokupim sve skinove i dodatke, onda poslje kupim bilo koju verziju ili jeftini key i sve mi ostane..
Ma vidi i da je losa vratim je i gotovo :)
Ako ikom sta znaci ja sam preorder odradio za phantom edition 52e preko ukrajinskog, pa eto ;)
Nedam 100e lopovima 🤣
Psiho1389 pa dodajte botovi :p
Ja ne planiram ništa kupovati prije nego izađe, ali uzimam play pro 1mj da isprobam sve i ujedno pokupim sve skinove i dodatke, onda poslje kupim bilo koju verziju ili jeftini key i sve mi ostane..
Ma vidi i da je losa vratim je i gotovo :)
kakav ea ima postupak povrata, jel kao steam do 2 sata jel?
Nećeš valjda i ti preordat???
Za ekipu što je kupila ili planira kupiti, jel uzimate na steamu ili originu (ea app)
Na Steamu neče se otvarati ea app samo se treba spojiti na EA račun.
Tako da mi je nekako draže onda uzeti preko Steam.
Pa na steamu se kupuju igre, kompletna gaming industrija je na steamu svaki izdavač izbacuje igru tamo iako ima svoj launcher, na steamu imaš sve, friend list invite, screenshoots, game recording, refund, ocjene za igre, broj igrača u određenom trenutku u igri, steam je tata mata za PC ne vidim zašto bi netko uzimao na onoj raspaloj ea aplikaciji koja nema jedan ipo future.
Pa lako je odlučit za preorder proba se beta koja se ovaj put može igrati 2 puta 4 dana što je maestralno sa čak 4 mape tako da nakon toga može svatko odlučiti jeli igra po njegovom guštu ili ne.
Igra se vrti u 300+ fpsa na ovoj konfi na 1440p nativno
Jel bolje kupiti govno za 50%cijene ili ne kupiti nikako. Ne kažem da će biti ali ako bude dobra igra nije mi žao i full cijena
Pa na steamu se kupuju igre, kompletna gaming industrija je na steamu svaki izdavač izbacuje igru tamo iako ima svoj launcher, na steamu imaš sve, friend list invite, screenshoots, game recording, refund, ocjene za igre, broj igrača u određenom trenutku u igri, steam je tata mata za PC ne vidim zašto bi netko uzimao na onoj raspaloj ea aplikaciji koja nema jedan ipo future.
Pa lako je odlučit za preorder proba se beta koja se ovaj put može igrati 2 puta 4 dana što je maestralno sa čak 4 mape tako da nakon toga može svatko odlučiti jeli igra po njegovom guštu ili ne.
na steamu imam ništa, a na originu sve bf-ove, dakle steam 0 bodova za mene.
Ti ako na steamu nemas nista znaci da ti ne igras video igre...
čitaj https://forum.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-6/6867778.aspx
čitaj https://forum.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-6/6867778.aspx
Sve 5 zakljucio sam to i sam kao sto vidis cim kazes da na steamu nemas apsolutno nista.
https://x.com/lex_mate/status/1951898821539017159?s=46
Thread o server browseru napisan od strane Producerice iz Dicea. Server browser će biti dio Portala, ali neće biti skriven i imat će persistent servere. Možda će se moći složiti BUG Online server? Više info o serverima uskoro..
Kako kupiti u pola cijene?
Vpn ili ?
Budite dobri pa napišite i za nas ostale kako uzet u pola cijene ili jeftinije..pretpostavljam preko vpna ea app, ali nisam siguran
Mislim da je za Ukrajinu malo teze preko VPNa, bar besplatnog (ja nisam uspio nac, vjerovatno treba placeni VPN koji je 10ak €). Tunnelbear koji su vecina koristili nema ukrajinu.
Konkretno za tunnelbear sam jedino nasao preko Brazila, ispadne 46.56€ za standard verziju i 66.80€ za Phantom edition.
Ja se sjecam da su neki uzimali BF3 preko rusije. Kasnije su nakon svakog apdejta morali rucno ubacivati engleski jezik. Ili je nesto slicno tome bilo. Ne znam kakva je situacija bila sa BF koji su poslije izlazili.
Ovo su najniže cijene Standard Edition za EA app.
Odličan info, hvala!!
Sa Steamom se ne bi igrao sa VPN-on.
Origin tj EA app sam toliko puta već iskoristio VPN da je to pod normalno :D
I Kinu bi preskočio, malo presumnjivo :D
Znači, Ukrajna, pa na dalje, ovisno koji VPN se ulovi.
Ja se sjecam da su neki uzimali BF3 preko rusije. Kasnije su nakon svakog apdejta morali rucno ubacivati engleski jezik. Ili je nesto slicno tome bilo. Ne znam kakva je situacija bila sa BF koji su poslije izlazili.
To je bio problem za sve koji su kuplik preko VPN ili cdkey iz Rusije, pa su moralni config file svaki put promijeniti.
Jackfrag je napravio analizu traila i ono što mi je fora da se RPG raketa neće aktivirati na maloj udaljenosti.
ima urban vpn za chrome je džaba a ima ukrajinu
dodajte ga u chrome i preko ea službene kad cijena piše u ukrajinskoj valuti oko 1700 onda je to to
kad dođete plaćanje paypal onda isključite vpn da netko vam ne skupi podatke i tjt
Nećeš valjda i ti preordat???
ne, žena me tlači želi mi kupit nešto za rođ pa gleda što gledam veli ajde da ti to kupim da skinem s brige.
no čekam betu pratim sve ne bacam novce u ekran i slinim kao neki
Prije se key mogao kupiti za 40-ak eura sa stranica kao što su Kinguin, G2A i sl.
Za sada toga nema.
Nadam se da će se pojaviti