Battlefield 4

poruka: 64.056
|
čitano: 6.051.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
dejan1471 kaže...
MRSKI kaže...
dejan1471 kaže...

Baniran mi je battlefield 4, namjeravam da kupim novi key, moram li otvarati novi nalog na originu ili mogu na starom aktivirati key?

....a baniran ti je zbog???

cheata

aktiviraj si petardu u anusu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
9 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozz! nakon nekog duzeg vremena vratio sam se na bf4
moze neko svoj nick napisat na origin da igramo zajedno :D

0 0 hvala 0
13 godina
CroBandit kaže...

Pa napisi ti svoj pa ce te dodati tko zeli

14 godina
CroBandit kaže...

1. Dođi igrati na Balkan server (pronađi na Battlelogu)

2. Pogle iznad i ispod teme link na popis igrača. Dodaj ih sve po redu. Mene prvog! :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
CroBandit kaže...

U koji dio origina da upisem nick?

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina

gore stisnes friend, pa add friend i onda upises nick

13 godina
ibme74 kaže...

Aj procitaj njegov post pa onda moje pitanje sa razumjevanjem

Nhf

13 godina
SiNkE.Zgb kaže...
ibme74 kaže...

Aj procitaj njegov post pa onda moje pitanje sa razumjevanjem

Nhf

Kad vidis u koje doba sam odgovorio bit ce ti jasno da nisam pratio jel neko nekome nesto citirao ili postavio pitanje za sebe. A ti se ne moras odmah hvatat posprdno za njegovo krivo postavljeno pitanje posto znas sto je htio pitati, NHF 

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Koliko imate novo otvorenih qtwebengineprocess.exe*32 u task manageru od izlaska novog origin sucelja, neki dan sam ih imao valjda 10 otvorenih...nije da mi smetaju no nakupilo se zauzete memorije a do sad je origin radio s cca 100mb uredno pa me zanima cemu ta sranja uopce?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Koliko imate novo otvorenih qtwebengineprocess.exe*32 u task manageru od izlaska novog origin sucelja, neki dan sam ih imao valjda 10 otvorenih...nije da mi smetaju no nakupilo se zauzete memorije a do sad je origin radio s cca 100mb uredno pa me zanima cemu ta sranja uopce?

A najgore ti je razbijat glavu oko tog, pusti... 

13 godina
Stjepanj kaže...

Pun tuki, to sam i ja skuzio. Uopce mi se ne svida taj novi origin, sucelje mi je nabacano i razbacano iako sam vec naviknuo a i cesto se zna rušit.

14 godina
neaktivan
Jutro ekipa ... kaj ima jos koji balkanski server osim BGU ili??
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

dodao sam vas neke sa liste, sa "25" mi zavrsava nick

kada je aktivan balkan server? i potpisujem isto pitanje kao autor iznad mene

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

bok ljudi, imam mali problem.

naime, nakon formatiranja windowsa, origin mi vise ne prepoznaje instalaciju igre mada je igra bila inst. na E:/ a win na C:/ . u originu sam prebacio (application setting ->install & saves ) direktorij na e:/ ali mi i dalje ne prepoznaje igru tj. neprestano mi pise kod ikone od bf4 "download game" umjesto play. da li jos nesto treba prebaciti?  moguce da mi je save folder od igre bio na c:/ ili nesto drugo ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Počni download na lokaciju gdje želiš da je igra, skini prvih 2-3 posto, pauziraj, kopiraj sve stare fajlove preko ovih na novoj lokaciji i nastavi download. Sam će skužiti da sve postoji i setup će skočiti na 100%.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 20:14 (Sum_of_all_fears).
18 godina

Fale ti registry unosi. Samo ih trebaš dodati u Registry.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen

Ne mora niš po registryu čačkati, samo mora prekopirati postojeće fajlove preko započete instalacije. Minuta posla.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ne mora niš po registryu čačkati, samo mora prekopirati postojeće fajlove preko započete instalacije. Minuta posla.

Nisam napisao kako ih treba dodati, samo da fale i da ih nekako treba. A hoće li to ručno, ili će dodati nečije (tuđe ili online) pa prepraviti u njima putanju ili će započeti download pa prebacivati fajlove - totalno je svejedno. Dao sam čovjeku objašnjenje zašto mu ne prepoznaje i to je to. Premda, dodati Registry unose je sigurnije nego krenuti skidanje iz početka - jer kod skidanja se zna dogoditi da ne skuži ili ne skuži sve pa treba ručno dodati registry unose za DLC-e itd.

Twitter: @191x7
9 godina
neaktivan

Ma sad kad si promjenio lokaciju gdje ti je ostala igra tj. kako kazes na particiju E samo odi na bf4 u originu i stisni download. Provjeriti ce ti fileove i odmah krenuti s instalacijom nekih par minuta sve skupa. Provjereno, radio sam tako barem 20 puta i nikad nije bilo problema. Jedino moze biti problem da ti nece skuziti premium tu se onda treba malo poigrat s registrijem al nije ni to neki problem.

17 godina
sushii kaže...

bok ljudi, imam mali problem...

Sum_of_all_fears kaže...

Počni download na lokaciju gdje želiš da je igra, skini prvih 2-3 posto, pauziraj, kopiraj sve stare fajlove preko ovih na novoj lokaciji i nastavi download. Sam će skužiti da sve postoji i setup će skočiti na 100%.

Napravi kako ti je kolega Sum_of_all_fears napisao. Imao sam više puta takvu situaciju i to tako najbolje funkcionira. Gledaj da ti se skine nekih 200-tinjak MB igre pa zamijeni skinute mape i dovrši instalaciju. Ako skineš premalo, zna se desiti da ti piše download umjesto play na accountu.

Nakon toga samo napravi repair game i za svaki slučaj ručno napravi update punkbustera.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
bruno03 kaže...

Sad je na Originu Battlefield 4 akcija. Standard verzija igra je 5€, Deluxe 7,5€, Premium 20€. Deluxe ima China rising dlc, a Premium ima taj i još dodatne dlcove. Isplati li se kupovat te dodatne mape, jesu li dobre?

Inaće imam 10h u Bf3. Nubina sam, al mi se igra sviđa.

Ne, kupi si osnovnu igru i Second Assoult dlc.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

ako netko hoće igrati preko teamspeaka neka se javi, kolega i ja tražimo par pojačanja pošto se dosta stare ekipe razišlo :)

2 0 hvala 0
12 godina
partybreaker5 kaže...

ako netko hoće igrati preko teamspeaka neka se javi, kolega i ja tražimo par pojačanja pošto se dosta stare ekipe razišlo :)

Nije ni čudo što su se razišli kad si "partybreaker"

15 godina
neaktivan

partybreaker za protivničku ekipu :P

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

A ovo se još igra?  

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonik kaže...

A ovo se još igra?  

Zašto se nebi igralo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 23:06 (ibme74).
17 godina

Gladni20, dodaj me pa se cujemo :)

14 godina
protjeran
Jel jos netko ima problem s bf3/4 nisam ni odabrao server dolje pise da izlazi iz igre, ili se ocu spojit na server pa to pise ovisi kako je raspolozen?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
neaktivan

meni se to znalo događat prije, kad se odjavim i ponovno prijavim na battlelog proradi, nekad čak i origin restartat treba. iako mi se nije zadnjih mjeseci događalo uopće.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice