Friday jesi sklopio kantu za BF u Irskoj??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Friday jesi sklopio kantu za BF u Irskoj??
Ne, imam samo laptop za sada i ne radi bas najbolje - jucer sam ponovo probao
Kakva je to firma koja zaposlenicima ne podjeli Alienware laptope?
Jbg, imam dell pilu sa touchscreenom, pola terabajtni samsung pro SSD, 2x27 inca monitori...
Ali grafa nije bas neka na njemu. A nije ni u ovom mom privatnom.

Jbg, imam dell pilu sa touchscreenom, pola terabajtni samsung pro SSD, 2x27 inca monitori...
Ali grafa nije bas neka na njemu. A nije ni u ovom mom privatnom.
Nabavi neki eksterni pci te neku mid grafu i obavezno se posavjetuj s marijanovićem u usko grlo temi oće li proc to izgurati.
Spomenuli ste AEK i SCAR - dama ima bolnu erekciju...
Da....
Jeli li išao gledati? https://www.facebook.com/circuitofireland/
Du_Jo_Cro kaže..
FrikGik 2069 stranica umišljenko iskompleksirani !!!!!
meni je djelovalo kao da si se nadovezao na avijaticare, ali u onako malo slobodnijem stilu, koji nije primjeren nasoj razini (ne)poznanstva..
MatoOO13 kaže..
Da li mogu sad sa SRAWom skinuti A130, jer svaki put dobijem vizualni hit i eksploziju ali ne da sam i damage napravio ako shvaćaš kaj te pitam.
ne mogu ti pomoci - ne znam.. srusio sam ih par komada, ali davno..
MatoOO13 kaže..
Još kratki savjet na kraju ovdje ti nitko ne voli hvaljenje sa statsima tako da bolje preskoči taj dio sa top listama, ali kad sad svi pokazujemo koliki im je, ja sam trenutno (možda više ne) u TOP 50 chainlink igrača u svijetu
nisam se dosao hvaliti, vec podijeliti video sa vama.. isto tako prihvacam i cijenim kvalitetnu kritiku.. svatko ima pravo na svoje misljenje, koje bi trebalo biti utemeljeno na nekim realnim cinjenicama.. no kakva je to realna kritika da na 10.000 osvojenih flagova (zar su sve zastavice na krovu?) i 10.000 killova sa cezejkom (koja prije zadnjeg apdejta nije mogla pogoditi slona na 15m) dobijem komentar da stalno kempam na krovu i nista ne radim za tim..
Jel ti znaš šta je brže ili zec????
zasto je nekome glupo reci da je glup ako je zaista glup???
Dakle vjerovatno su snerfali SRAW tako jako da je nemoguće pogoditi A130 makar je direktan hit, nema veze.
Ja sam samo došao baciti info da se zahuktava na BF5 temi, te ako je moguće da netko sejva kaj se napiše sutra u temi prije ju modovi obrišu. (sutra sam zauzet cijeli dan a tema obećaje )
zasto je nekome glupo reci da je glup ako je zaista glup???
wingardium leviosa
Izgleda da su DICE i EA ipak shvatili da su otišli daleko od izvornog BF-a. Navodno su uzeli u razmatranje komentare par tisuća igrača koji na originu imaju više BF naslova sa više sati i neke yutubere, mislim čak Battlenonsensa (vjerojatno zbog pada prihoda ali bitna je reakcija) i da će u 5ici to nastojati popraviti. Zbog toga i toliko kriju to i informacije cure na kapaljku kako bi napravili veliki come back. Ipak neke su stvari procurile i meni izgledaju odločno ako i pola od toga uspiju staviti u igru
htps://www.reddit.com/r/gaming/comments/4c84sv/bf5_leaks_oh_my_.GOD
Čovječe, taj Luetin je bio dobar u BF3, BF4 mu izgleda baš i ne leži...
Jbg. osta je bez rakije....
Jel netko spomenuo rakiju???
no kakva je to realna kritika da na 10.000 osvojenih flagova (zar su sve zastavice na krovu?) i 10.000 killova sa cezejkom (koja prije zadnjeg apdejta nije mogla pogoditi slona na 15m) dobijem komentar da stalno kempam na krovu i nista ne radim za tim..
Koliko se sjećam, iz tvojih statsa se vrlo lako može iščitati da si te zastave pobrao na flag run serverima pa te molim da se prestaneš kurčiti jer za to osnove nemaš.
Kako znam?!
Pa tako što imaš više nego duplo manje obranjenih zastava i tako što ti je KD u kurcu, a to znači da si nesposoban osvojiti zastavu ako je netko brani.
Unatoč tome što si osvojio tolike zastave tvoj SPM je i dalje bijedan, a to znači da zastave na serverima gdje se "igra" NE OSVAJAŠ, već kempaš na krovu sa SRAW-om jer si skužio da je to jedini način da nekog ubiješ.
I što se onda dogodilo?
DICE ti ga je metnuo lagano u čmar sa zadnjim patchom i sjebo jedino oružje s kojim si mogao nešto napraviti.
Pretpostavljam da od tada više niti ne igraš BF4?!
Skilledžija kaže...
Koliko se sjećam, iz tvojih statsa se vrlo lako može iščitati da si te zastave pobrao na flag run serverima pa te molim da se prestaneš kurčiti jer za to osnove nemaš.
Kako znam?!
Pa tako što imaš više nego duplo manje obranjenih zastava i tako što ti je KD u kurcu, a to znači da si nesposoban osvojiti zastavu ako je netko brani.
Unatoč tome što si osvojio tolike zastave tvoj SPM je i dalje bijedan, a to znači da zastave na serverima gdje se "igra" NE OSVAJAŠ, već kempaš na krovu sa SRAW-om jer si skužio da je to jedini način da nekog ubiješ.
I što se onda dogodilo?
DICE ti ga je metnuo lagano u čmar sa zadnjim patchom i sjebo jedino oružje s kojim si mogao nešto napraviti.
Pretpostavljam da od tada više niti ne igraš BF4?!
jbt koja masta - jesi razmisljao o pisanju pripovjetki za djecu..?
evo ti 2 reporta, jedan od jutros drugi od prije dan-dva, i to ne flag run vec flag look server, ne moras osvajati flagove vec samo moras imati lijepe oci i poklone ti ih...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/717991015780916736/366247322/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/719422106905144128/366247322/
nije mi ga dice metnuo nego sam bio bez pc-a duze od god dana..
KD ratio i SKILL - za razliku od tebe, meni nisu od zivotne vaznosti i prioriteta, puno mi je drazi leaderboard (na kojem te nigdje nisam vidio statisticaru) a potrazio sam te na i bf4stats i ostao duboko razocaran - 1500h i ni u jednoj kategoriji nisi uspio uci u top 1%.. mozda nesto krivo radis a mozda samo nemas lijepe oci..
uostalom sta je taj famozni bf skill..? u have lost your connection i skill padne za 10 jer igra misli da sam quitao.. drugi primjer - cijelu partiju se buckam u moru, ne radim apsolutno nista za tim i skill mi naraste.. btw sto je najgore osim sta se mi se povecao skill tu sam partiju bio i promoteeeed (bez zjbnc).. jbg mora biti da stvarno imam lijepe oci
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/708694120423863872/370503280/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/717775785967923648/370503280/ solo
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/711382668869327744/370503280/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/709486532154996288/370503280/
evo ti napasi oci pezante,imam ih jos tisuce ako zelis
U ovoj temi se pocelo uznemirujuce puno pricati o batrfildu. Da je pirat neki mudonja - bilo bi tu kartona. Jadan dujo ne smije prdnit a ovi ga drobe o igri vec danima...
ideees 717.. jel tvoj najveci na forumu..?
Ma kakvi, malen je i ružan
Moguće da je. Imam većinu ljudi s foruma među frendovima:
Ali, jako loše su napravili taj skill. U jednoj rundi se može promijeniti za 30-40!
P.S. Kurt ima preko 850. Al njega ne brojim.