Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...
...

Za koji qurac nije subota?

Kontan nedilja svi više manje slobodni.......

možemo to twekat malo......

14 Subota
3 Nedilja
OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
17 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...
...

Za koji qurac nije subota?

Kontan nedilja svi više manje slobodni.......

možemo to twekat malo......

Ja preko bosne dođem do splita bez problema ali nikako mi ne paše nedjelja jer ne bih vozio do kasno navečer pa sutra na posao (nemam više godišnjeg).

Znam da sam ispao papak za prošlo druženje (detalji objašnjeni nekolicini) ali ovo mi se čini vrlo zgodno a moguće je i da bi mi to bila "oproštajka" sa ekipom prije Irske. Ja glasam, dakle, za subotu ako je ikako moguće a dolazim 99%!

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran
Battlefield 4

I meni vise pase sub upravo san sazna da iman krstenje mozda 27 ali eto neka ljudi izglasaju aj pa cemo vidit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...

I meni vise pase sub upravo san sazna da iman krstenje mozda 27 ali eto neka ljudi izglasaju aj pa cemo vidit

OK, onda je subota - može lock!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

OK, onda je subota - može lock!

Može.

lock lock

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 10:48 (191x7).
11 godina
protjeran
Du_Jo_Cro kaže...

VAŽNO VAŽNO VAŽNO

SKUP GAYRIJATRIJE                  

Konačno smo saznali datum za okupljanje. 26.09. kod mene u radioni (SPLIT) bit će mesa vina pive...... (Nex ima salate u dalmaciji šta se treseš odma)..... Svi iz gayrijatrije, svi koji se osjećaju tako i ekipe koja nas posjeti na team speak SU DOBRO DOŠLI.... 

VAŽNO VAŽNO VAŽNO

IPAK SUBOTA 26 tako da se i svi koji putuju i dolaze kući kasno mogu odmorit 

17 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...

IPAK SUBOTA 26 tako da se i svi koji putuju i dolaze kući kasno mogu odmorit 

Imaš zlatno srce!

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

I lijepu curu

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

I lijepu curu

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Nego, mene više zanima ovo krštenje neko koje si spomenuo. Jel' to ti Replaya ili on tebe?

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Nego, mene više zanima ovo krštenje neko koje si spomenuo. Jel' to ti Replaya ili on tebe?

A odavno je to obavljeno... Za koju god nan je krizma...... Meni ce mrski bit kum ako pop dozvoli.... Jer.... Ono ..... Znate..... 

12 godina
Du_Jo_Cro kaže...
mrsmith kaže...

A odavno je to obavljeno... Za koju god nan je krizma...... Meni ce mrski bit kum ako pop dozvoli.... Jer.... Ono ..... Znate..... 

replay ce opet bit pun ko brod

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
Battlefield 4

Gift od Tekna. Ooookej..

WTF!? WTF!?
Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
BalkanUSrcu kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

A jbt što ste natipkali... Jel to neki čiter domaći opet otkriven?

Je, ovaj Balkan!

Mora brzo k nama u klan.

Odlična partija sinoć, nekako je napetije igrati za/protiv domaćih ljudi :) 

Aj ti pajdo objasni kako to da nemaš na niti jednoj jebenoj pušci accuracy ispod 20%.

10 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Aj ti pajdo objasni kako to da nemaš na niti jednoj jebenoj pušci accuracy ispod 20%.

Ne kužim što s tim? 

16 godina
RePlaY kaže...

Ma čiter daj, to je neki iz Damine ekipe s fakultetom.

17 godina
odjavljen
RePlaY kaže...

Ja sam isto to krenio komentirati ali sam odustao. I ono što je meni čudno - vrlo malo uništenih vozila. Just sayin...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ako netko ima problema sa onim glupim addonom u chromeu, enableajte NPAPI u postavkama jer je po defaultu izgašen (mjere protiv onih kriptirajućih virusa koji vole javu i flash a i chrome mijenja API za pluginove...)

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...
RePlaY kaže...

Ja sam isto to krenio komentirati ali sam odustao. I ono što je meni čudno - vrlo malo uništenih vozila. Just sayin...

Jep.

Ja sam sinoć uletio na neki server di je balkan igra sa tenkom (noćni zavod).

Samo bi provirija i lik bi me skinuo sa jednim metkom iz tenka (ne granatom), nakon 3 ili 4takva slučaja instano sam izaša sa servera i otiša spavati.

Možda si stvarno tako dobar, ali iskreno malo mi bacaš na čitera.

Battlelog: MUDO_HR
10 godina
neaktivan
Friday kaže...
RePlaY kaže...

Znači čiter sam je svaki peti metak koji ispalim pogodi protivnika? Koliko bih uništenih vozila trebao imati? 

16 godina
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže...

Ne kužim što s tim? 

Nepravi se pametan. Obična si smrdljiva čiterčina, eto šta s tim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 14:05 (RePlaY).
13 godina
RePlaY kaže...

Aj ti pajdo objasni kako to da Monk nema na niti jednoj jebenoj pušci accuracy ispod 25%

To pitanje je puno zanimljivije.

Barem meni.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Aj ti pajdo objasni kako to da Monk nema na niti jednoj jebenoj pušci accuracy ispod 25%

To pitanje je puno zanimljivije.

Barem meni.

Već smo apsolvirali da je čiter!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
RePlaY kaže...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
10 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže...

Ne kužim što s tim? 

Ja se pravim pametan? Vrijeđaš me i prozivaš čiterom, a odigrao si jednu partiju sa mnom i to na mojoj strani! I ja se pravim pametan? 

@amater hmg radi ogroman damage na pješadiju i uz thermal optiku bez problema ih skidaš. Na YouTubeu imaš lika tonk2stronk od kojeg sam učio kako igrati tenkom. Ako misliš da ja brzo skidam pogledaj njega pa se uvjeri... 

16 godina
BalkanUSrcu kaže...

Ja se pravim pametan? Vrijeđaš me i prozivaš čiterom, a odigrao si jednu partiju sa mnom i to na mojoj strani! I ja se pravim pametan? 

@amater hmg radi ogroman damage na pješadiju i uz thermal optiku bez problema ih skidaš. Na YouTubeu imaš lika tonk2stronk od kojeg sam učio kako igrati tenkom. Ako misliš da ja brzo skidam pogledaj njega pa se uvjeri... 

Očito brzo učiš...

Jbt, pa ispada da sam ja još veći panj nego što sam mislio, ali ja imam MUDA.  

Antraks, može koji sat tečaja?

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže...
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže...

Ne kužim što s tim? 

uvatili su te na zub...sad si najebo...bolje ti je gasi tu pretplatu  dok te replay nije nasao po ip adresi

zadnjeg citera sto je otkriven jos dan danas nisu nasli ...glavni sumnjivac je bio replay al mu nikad nije dokazano

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
protjeran
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže...
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže...

Ne kužim što s tim? 

hahaha 2 tjedna si tu pa se navikni na ekipu , mozes se polako usuljat i prilagodit nagonu ove teme ;) ja je samo citam ,  a tu i tamo napisem nesto  :) 

12 godina
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže...
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže...

Ne kužim što s tim? 

@MUDO hmg radi ogroman damage na pješadiju i uz thermal optiku bez problema ih skidaš. Na YouTubeu imaš lika tonk2stronk od kojeg sam učio kako igrati tenkom. Ako misliš da ja brzo skidam pogledaj njega pa se uvjeri... 

malo sam te ispravio...naucit ces s vremenom

12 godina
Adict kaže...
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže...
BalkanUSrcu kaže...
RePlaY kaže...

Ne kužim što s tim? 

hahaha 2 tjedna si tu pa se navikni na ekipu , mozes se polako usuljat i prilagodit nagonu ove teme ;) ja je samo citam ,  a tu i tamo napisem nesto  :) 

nemos se tu polako usuljat.....to je nekad bilo....ja jos hodam ko šestar od inauguracije

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice