- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Btw ste vidjeli kako su Aftermath mape dobile malo glasova?
Da
Onda znas koji je tip ekipe najvise glasao
Jetovi su sjebani jer radi vajna onih koji neznaju vozit izbacuju 313. Attack heli je opet onaj koji je u vrhu hranidbenog lanca isto ki u dvici, pogotovo viper na us strani. Čim poletiš s nosača samo s desne strane obiđeš brdo koje te zaklanja od svega. S te pozicije imaš pogled na cilu mapu i rejpaj koliko oćeš jer ti je brdo savršen zaklon.
Us strana je na ovoj mapi uvik bila u ogromnoj prednosti ako tim ima imalo mozga, kasnije se sve svede na baserape kineza ako im zatvoriš ona dva izlaza prije otoka
kasnije se sve svede na baserape kineza ako im zatvoriš ona dva izlaza prije otoka
Pa šta prije nisi rekao za ovo?!
Ovo će biti mapa po mom guštu onda :P
Stjeraš miševe u bazu i onda ih učiš - nema slađe <3
Pfff panj
kasnije se sve svede na baserape kineza ako im zatvoriš ona dva izlaza prije otoka
A još će biti dostupna svima, što pak znači više njubova za nabijanje, mislim učenje.
Veki evo još jedna, dodaj je
Ima netko od vas r9 270? Uzeo bih možda od frenda da zamjenim svoju 7850. Tek je trunčicu brža ali je ipak novija generacija...
Sta ima novoga u temi osim spama 15 stranica koje sam preskocio 😋 pozdrav iz suncance MA.
Spelac ti se nikako opametiti. Ti sto imaju AMD ti nisu prijatelji , to su sve crveni jugokomunisti, mansoni, udbasi uzrok svega zlog. Budi pravi Rvat i predji na zeleno :P
Veki evo još jedna, dodaj je
Sa fejsa je sve odradio sad je prešao na BF. Pohebat će cijeli BF komjuniti.
Sta ima novoga u temi osim spama 15 stranica koje sam preskocio 😋 pozdrav iz suncance MA.
Otišao si malo pokazivati bembaru?
Ima netko od vas r9 270? Uzeo bih možda od frenda da zamjenim svoju 7850. Tek je trunčicu brža ali je ipak novija generacija...
ja imam 270x ak ti to pomaze
Otišao si malo pokazivati bembaru?
Vidio da mudo dole maše penisom pa on otišao BMW-om da ne pokupi baš sve komade :D
ja imam 270x ak ti to pomaze
Pa dobro, ta je nekih 10% brža, ne?
Na kojim postavkama igraš? Koliko FPS?
Pa šta ne uzmeš gtx titan, bolje nego taj 270 drek
Pa šta ne uzmeš gtx titan, bolje nego taj 270 drek
Smith ima dvije u SLI-ju pa mu vidi statse...
Smith ima dvije u SLI-ju pa mu vidi statse...
Šta će njub kad uopće ne igra... Uzme snajper, stane 20 kilometara od bilo kakve akcije i izigrava Ripleja
Šta će njub kad uopće ne igra... Uzme snajper, stane 20 kilometara od bilo kakve akcije i izigrava Ripleja
Istina :(
Dragon Valley onda baš za tebe napravljena!
Dragon Valley onda baš za tebe napravljena!
Ma bitno da uspijem jopisa i ivaneca raspizdit pa mi bude ljepše :)
Za što bi uzeo? Nadoplata?
Ne budeš puno dobio jer je 270 i 270x rebrand 78x0 modela, točnije, obje su rebrand 7870, razlika je samo u taktu gpu-a i memorije, tehnikalije su iste, dakle, generacijski ne dobivaš ama baš ništa osim eventualno duže garancije ak te to pere.
http://images.hardwarecanucks.com/image//skymtl/GPU/R9-270/R9-270-49.jpg
Imho, 10ak% performansi više. To jedino odigrat ak je razlika <100kn.
Tak će i bit
Tak će i bit
Platit ćeš ćevape, pivu i dat guze + stvoju staru grafu?
Razmisli ponovno!
Razmisli ponovno!
+ 100 kn!
Razmisli ponovno!
+ 100 kn!
+100kn > (<100kn)...
Kaj sad, oš da mi mozak izgori?
EDIT: Baš rješavam Codility testove, pa mi muka od <, >, <= itd...
Zašto to rješavaš???
Zašto to rješavaš???
Jer su rekli da će me možda testirati s time.
Jer su rekli da će me možda testirati s time.
LOL, koji bulšit... algoritmi za studente!
Jel to programiranje? Šta vi sad u tome radite, samo bezveze pišete neke brojeve i zagrade?
Ja imam 6850...
Ako želiš ja tebi dam svoju 6850 i 3 crvena kroz sedmi mjesec,a ti meni svoju 7850....i ja plačam poštarinu.
A?