Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.652.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Alien?

EDIT: u ovom patchu je napravljeno da metak ne izlazi iz očiju, tj red dota, nego iz cijevi.

Loše za sve head glitchere:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 9:03 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro ekipa!

Server je upravo restartan (volume možda ne bi bilo loše da se svako jutro restarta sam?). Odigrao sam sinoć par partija GM-a i na šangaju je lagalo za popizdit. Jel još nekome?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

meni je server lagirao jucer uzasno. Pingac oko 25 a ljudi su se teleportirali i trcali u mjestu. Iako to moze biti do bf4db anti cheat plugina ako ga koristite. On potvrdjeno uzrokuje lag.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
Na Šangaju mi je lagalo za popizditi.
13 godina
Battlefield 4

Mislim da je u jednom trenutku lagalo na svim serverima, tak da je vjerojatno bilo vezano uz patch (klijenta/servera).

Nego, jesu mjenjali vaše najdraže oružje?

M240B je postao užasan na daljinu. Baca lijevo-desno, vidi se trag metka u ADS-u i zaklanja pogled, drugi metak baca toliko da je gotovo nemoguće rafalno pucat, nego metak po metak, mislim da su i smanjili damage na daljinu...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Mislim da je u jednom trenutku lagalo na svim serverima, tak da je vjerojatno bilo vezano uz patch (klijenta/servera).

M240B je postao užasan na daljinu. Baca lijevo-desno, vidi se trag metka u ADS-u i zaklanja pogled, drugi metak baca toliko da je gotovo nemoguće rafalno pucat, nego metak po metak, mislim da su i smanjili damage na daljinu...

Jel to ona strojnica koja bude u ovom setupu za GM? Ako je - slažem se! Nemoš pogodit slona čovječe...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jel to ona strojnica koja bude u ovom setupu za GM? Ako je - slažem se! Nemoš pogodit slona čovječe...

Nije, tamo je M249, ova je sad jos gora :(

Btw: pitao sam Crisa za razliku između pogodaka na klijentu i serveru:

There are plenty of reasons why your HitCli and HitSrv can differ.
If you have more HitCli than HitSrv then this can be because of the "collecting of damage" where your client sent 2 hits in one update, hence your client only got 1 answer/confirmation from the server for 2 bullets.

The fix for this did not make it into the spring patch. 

Another reason is that the server simply rejected one of your hits. Which can happen because of i.e. latency issues, or maybe a server performance issue.

But it's also possible to have more HitSrv than HitCli because claymores, TV missiles, grenades, and other explosives are fully serverside. 

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Koliko vidim - nisu ispravili bug sa zvukom rakete u scout heliju? Ne znam jeste primjetili, ali kad ispališ raketu zvuk dođe nakon 5,10,20 sekundi...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Jutro curke.

Meni je ovaj peč sjeba igru. Jučer mi zbloka komp na lokerina na našem serveru. FPS mi je bio "0"!!

Neznam, viditi ćemo danas kako će se ponašati. Ako bude ko sinoć mislim da ću se skroz prebaciti na Vičera.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Promjene na svim puškama + karakteristike novih:

http://forum.symthic.com/battlefield-4-technical-discussion/9172-26th-may-2015-battlefield-4-patch-notes-symthic-style/

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

MG4 su dosta sjebali kako mi se čini.

Nije mi jasno zašto su napravili tako puno izmjena na oružjima? Pa jel to toliko sve bilo loše, ili?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Nije mi jasno zašto su napravili tako puno izmjena na oružjima? Pa jel to toliko sve bilo loše, ili?

Sjebali su sjebanu igru...

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Sjebali su sjebanu igru...

Meni ništa nije sjebano, sve radi super. Čak štoviše - skontao sam da mogu imati lock na 76 i kad dignem postavke znatno više nego što sam ih imao postavljene.

Ali čudi me toliko velika izmjena na ponašanju oružja. Mislim da to nema smisla sada raditi kad su ljudi već odigrali tolike puste sate...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Jutro curke.

Meni je ovaj peč sjeba igru. Jučer mi

zbloka komp na lokerina na našem serveru. FPS mi je bio "0"!!

Neznam, viditi ćemo danas kako će se ponašati. Ako bude ko sinoć mislim da ću se skroz prebaciti na Vičera.

ma ne trebas na Witchera, evo Ziba se vraca pod imenom Black Friday :D https://m.youtube.com/watch?v=-wS7gfJqFoA

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Sjebali su manje-više sva oružja. MG4 ima puno manji damage na daljinu, ima veći spread i generalno se ponaša kao M249 - totalna glupost. Range finder i dalje povremeno ne valja - potrebno je switchati na neko drugo oružje/gadget da bi se "brojkice" pojavile. Osim toga, novi default (minimum) za to smeće je 75 metara, dakle treba ciljati malo ispod glave na <50m.

Attack heliji su postali isto maltene neupotrebljivi (pogotovo Viper, koliko mi se čini) - yaw/pitch je ok ali roll je bože sačuvaj - kao da zgradu okrećem sa volanom od Lade a ne helikopter.

Jučer sam se naživcirao sa tim BFom više nego kad sam imao onaj kaos od mreže. Jbm im sunce nesposobno....

My name is Legion... For we are many!
17 godina
Battlefield 4

Sinoc mi je igra radila kao u zimu 2013te :/

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Evo nam naš regionalni gun master u akciji

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro ekipa.

Svidaju mi se headglich promijene. Nisam ni bil svestan koliko ti to postane dio igre do jucer. Pucam iza stijene lika i na prolazi... Skoro sam popizdil i onda vidim taj video od Jacka. Cini mi se da se ta promjena primjenjuje i na drugim povrsinama, ne samo vodoravnim. u jednom trenutku kad sam iza ugla proviril su mi meci udarali u zid. A ste primjetili novi efekt za flashbang? Tarmal optics na tenku mi je totalno u k... sad, ostala vozilan nisam stigel provjeriti ali predpostavljam da je isto.

P.S. Tko pametan iz DICE-a je isel sastavljati oruzja za gunmaster?! J... te 3.4x optika na AR-u...

Hello...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

GM će biti super, samo da skontamo kako postaviti drugi set oružja. Ovaj mi je malo bezvezan - sva oružja su dosta jaka. Koje je zadnje oružje? Nisam stigao do zadnjeg levela

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

GM će biti super, samo da skontamo kako postaviti drugi set oružja. Ovaj mi je malo bezvezan - sva oružja su dosta jaka. Koje je zadnje oružje? Nisam stigao do zadnjeg levela

Poima neam, meni je bil doseg G17 do sad...

Hello...
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

I definitivno u GM treba ukinuti da se assist broji kao kill. Mora biti čisti kill, ovo nema smisla...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hm. Mene su jucer uredno, tom ststrojnicom, gađali u pimpek

14 godina
neaktivan

Jeste li probali sačmarice? Stvarno drobe sad na blizinu, onako kako je trebalo uvijek biti. Prije sam ih izbjegavao ko kugu, ali sad je došlo vrijeme da se to promijeni. Jedan report sa Flood Zone-a jučer gdje sam isprobavao Hawka:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/603251671286889024/328119494/

Probao malo i Gun Master sinoć na našem serveru, zabavno je. Lancag Dam je mapa koje je takvo nevjerojatno smeće, da ne funkcionira niti na jednom modu. Fuj! Spawnovi na Gun Masteru su za popizdit. Igrao sam još na Dawnbreakeru i Zavodu. Tamo je bilo stvarno zabavno. Dobrodošlo osvježenje u svakom slučaju.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

E zaboravil sam sitnicu... Jucer su se ljudi na TS-u pitali cemu noz u gunmasteru. Naime, ak te netko knifa uduzima ti se jedan kill...

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 9:16 (Danny_5).

1 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Ima negdje službena izjava zašto su mjenjane karakteristike oružja?

Ni meni nije jasno.

Ako su išli po vajnanju korisnika, onda su najčešće spominjana AEK i MG4. Ali nisu ni baš toliko OP da je čak i njih trebalo mijenjati.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Što se tiče mapa - puino su bolje bile close quarters mape iz BF3. Ali nije ni ovo loše, paracel mi se sviđa, lockeri isto nisu loši. Hainan nije baš za to. Ako se spawnaš vani i imaš sačmaricu, teško se uopće približiti zgradi. Ali napokon imamo GM, srce mi je ko kuća

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Što se tiče mapa - puino su bolje bile close quarters mape iz BF3. Ali nije ni ovo loše, paracel mi se sviđa, lockeri isto nisu loši. Hainan nije baš za to. Ako se spawnaš vani i imaš sačmaricu, teško se uopće približiti zgradi. Ali napokon imamo GM, srce mi je ko kuća

Meni su više one mape bile za Gun mastera. Ovdje su na Golmudu po krovovima kemperili. Al dobro šta sad i preživjet ćemo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 9:17 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Meni su više one mape bile za Gun mastera. Ovdje su na Golmudu po krovovima kemperili. Al dobro šta sad i preživjet ćemo.

Ma znam, ali doći će to na svoje. Kad se uvedu drugačiji setupi bit će super. Samo su mi sačme problem jer uopće nisam igrao sa njima u četvorci. Počnem pucati izdaleka i onda obavezno padnem...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Može jedna retardirana molba?

Ak mi netko može pogledati zadnjih nekoliko mečeva?

Sjećam se da sam jednu pobijedio u Gun Msteru, al mi se čini da sam to sanjao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ma znam, ali doći će to na svoje. Kad se uvedu drugačiji setupi bit će super. Samo su mi sačme problem jer uopće nisam igrao sa njima u četvorci. Počnem pucati izdaleka i onda obavezno padnem...

Najbolje bi bilo ono kako je BF imao. Prvo dva pištaća, pa 2x pdw, pa 2x karbina, pa AR i tako sve redom, dok na kraju onal LVG i nož.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice