LOL, kakav peč? To se radi kompletna reinstalacija
Temeljitost, nema šta, to se cijeni!
LOL, kakav peč? To se radi kompletna reinstalacija
Temeljitost, nema šta, to se cijeni!
Htio sam malo odigrati Gun master, da probam pokupiti prvo mjesto kad još nema pravih igrača gore.
Al sad vidim da je Veki na serveru, pa sam odustao. Idem rađe učiti.
Evo kako se puni server, minut posla
Pa jbt, zar ja jedini radim, kakva je ovo ura za igranje ?
Igranje? Na poslu sam do 7 navečer sigurno, znači 12 uri rada najmanje. Ne tribam biti doma i igrati da bi ubacija gunmaster na server...
Evo kako se puni server, minut posla
Pa jbt, zar ja jedini radim, kakva je ovo ura za igranje ?
Igranje? Na poslu sam do 7 navečer sigurno, znači 12 uri rada najmanje. Ne tribam biti doma i igrati da bi ubacija gunmaster na server...
Aj, ne jidi se, ne govorin tebi, nego ovima sto sad igraju....u stvari sam malo ljubomoran....
Haha, i još mi Veki da TU Koji provokator!
Haha, i još mi Veki da TU Koji provokator!
Da nema njega i kenny-ja broj aktivnih igrača u europi bi bio 50% veći, a količina razbijene periferije i žena znatno manja...
Ubi me mato jučer u pojam. U rundi me 2x zaklo, svašta mi je radio
Ovo zvuči perverzno,ali da si mi naletio svako toliko ko rodica jesi
Skakao sam ko kreten - samo čekam da iskočiš od negdje. Žena u kuhinji priprema neku klopu i pita me "šta ti radiš?". Ja kažem "pa igram BF". Pita ona "Pa šta se onda trzaš toliko, šta ti je s rukom?". Izgledao sam kao da imam neki napad jebote
Neki dan uso u Geritariju i vec me zovu citerom
Jedva čekam da isprobam GM
Zna li iko ukratko šta dođe s ovim pachom (ne misli na puške i nove modove)?
Je li ono u vezi suppresiona ubačeno?
Vekica i Kuky mogli ste bar napisati šta ima novoga kad već igrate, ima kakve razlike u netcodeu?
Vekica i Kuky mogli ste bar napisati šta ima novoga kad već igrate, ima kakve razlike u netcodeu?
Upravo gledam - niko ništa da javi. Koji pederi
Mah,meni svejedno i sve mi isto. Ja igram da se zabavim a ne da gledam netcode.
Ali što sam skužio: UCAV se dobija tek nakon određenog vremena,AN94 vrlo dobar,čini mi se heli malo bolji ,ali to možda što nisam dugo vozio.
Pripremite se na novo postavljanje Loudouta,sve mi je izmjesalo,svima je tako.
Skakao sam ko kreten - samo čekam da iskočiš od negdje. Žena u kuhinji priprema neku klopu i pita me "šta ti radiš?". Ja kažem "pa igram BF". Pita ona "Pa šta se onda trzaš toliko, šta ti je s rukom?". Izgledao sam kao da imam neki napad jebote
Čujem snajper rekoh Špelac je tu, idem ga malo skalpirati
Ja odigrah dvije runde ali nažalost nisam dovoljno stručan da dajem ocjene, činilo se OK na našem serveru.
Upravo gledam - niko ništa da javi. Koji pederi
Samo da ne bude gore.....
Mah,meni svejedno i sve mi isto. Ja igram da se zabavim a ne da gledam netcode.
Ali što sam skužio: UCAV se dobija tek nakon određenog vremena,AN94 vrlo dobar,čini mi se heli malo bolji ,ali to možda što nisam dugo vozio.
Pripremite se na novo postavljanje Loudouta,sve mi je izmjesalo,svima je tako.
UCAV dobis 60 sec nakon spawna. VIdel sam za loadoute, evo nest o AN-94
.
A za heli neznam, a ni z novi suppresion effect. Ali na redditu pise da su stavili prek 2500 individualnih promjena link
Kolko sam vidio ubacili su ove nove puške sa CTE ostalo nisam isprobavao. Ušao sam da isprobam rušenje TS-a kad se spojim na BF4 server, a slučajno otkrio AN94 kad me neki lik ubio. Zato sam se tolko uzbudio.
Znači AN94, L86A2 (LMG), Merl's Leg, GROZA-4 (PDW) i GROZA-1 karbina. Sretni
Nisam igrao BF4 dosta dugo - Hardline sam pičio.
Pošto je Hardline igjica na izdisaju, nema smisla više gubiti vrijeme na nju - mada što se netcodea tiče, radi prilično dobro.
Gdje sam stao?
Počnemo mi prije tjedan dana kao BF4 ponovo - KATASTROFA!!!!
Netcode na nivou onoga s početka priče.
Ovaj netcode nema veze s onim poboljšanjima iz prošlog patcha.
Sad se toplo nadam da će netcode makar vratiti na nivo od prošlog patcha, inače bi lagano mogao uninstall pasti.
I got no time for dat.
Gun master mi je u trici bio fora mod, al ako netcode bude jebao, onda taj mod nema smisla.
Makar u mom slučaju gdje se i dalje događa da pucam k'o debilko po ljudima, a oni ne primaju metke.
To da padam u frejmu ne moram ni spominjati, jel?!
Sad se toplo nadam da će netcode makar vratiti na nivo od prošlog patcha, inače bi lagano mogao uninstall pasti.
I got no time for dat.
Gun master mi je u trici bio fora mod, al ako netcode bude jebao, onda taj mod nema smisla.
Makar u mom slučaju gdje se i dalje događa da pucam k'o debilko po ljudima, a oni ne primaju metke.
Netcode je s zimskim patch-om lagano pogoršan u odnosu na onaj koji je bija nakon jesenskog. S ovim proljetnim bi stvari tribale biti dosta bolje
Po meni netcode trenutno najviše ovisi o održavanju servera i o kvaliteti usluge hostera. Osjeti se ogromna razlika od servera do servera. Prije par dana sam igra na nekom britanskom, admin mi je reka da im je hoster NFO i da vrte samo dvi instance. Osta sam paf kako dobro radi...
Ako ti je očajno na svakom serveru onda je možda i tvoja veza u pitanju? Ja odnedavno imam vdsl, razlika je nebo i zemlja u odnosu na ono kako mi je bilo na adslu
Nisam igrao BF4 dosta dugo - Hardline sam pičio.
Pošto je Hardline igjica na izdisaju, nema smisla više gubiti vrijeme na nju - mada što se netcodea tiče, radi prilično dobro.
Gdje sam stao?
I got no time for dat.
Stari ja ovih problema nema od zadnjeg peča.
Meni igjica radi super.
Ti brže padaš nego njubovi koje učiš
Jooj, igra mi se prebacila na Ruski, opet moram mjenjat...
Netcode je s zimskim patch-om lagano pogoršan u odnosu na onaj koji je bija nakon jesenskog. S ovim proljetnim bi stvari tribale biti dosta bolje
Po meni netcode trenutno najviše ovisi o održavanju servera i o kvaliteti usluge hostera. Osjeti se ogromna razlika od servera do servera. Prije par dana sam igra na nekom britanskom, admin mi je reka da im je hoster NFO i da vrte samo dvi instance. Osta sam paf kako dobro radi...
Ako ti je očajno na svakom serveru onda je možda i tvoja veza u pitanju? Ja odnedavno imam vdsl, razlika je nebo i zemlja u odnosu na ono kako mi je bilo na adslu
Vezu imam t-comovu i ništa nije mijenjano godinama tako da to nema veze s mojim problemom.
Što se servera tiče, točno!!
Kod mene je po novom još jedna fora - na određenim serverima me izbaci uz poruku da mi driveri od grafičke nisu dobri... tralalalalalala - i na tim serverima ne mogu igrati.
Na drugima pak igram bez ikakvog problema, tj. ne izbacuje me.
Ovo za pečeve više ne znam ni sam - pobrkalo mi se sve pošto sam dosta toga igrao u međuvremenu i raznih pečeva instalirao.
Znam samo da je bio jedan koji je igru učinio igrivom.
Čak sam uživao na momente - pogotovo me veselilo što sam mogao igrati TDM, a da budem u plusu sa KD-om.
Drkanje s pečevima i pogotovo što drkaju sa pečiranjem servera, a da mi to i ne znamo mi ide na kurac strašno.
To se moglo zorno vidjeti u Hardlineu.
Prvih par dana je igra radila kao BF4 beta da bi se odjednom sve popravilo i radilo, recimo savršeno, a da nije bilo nikakvog peča prema igračima.
Vezu imam t-comovu i ništa nije mijenjano godinama tako da to nema veze s mojim problemom.
Što se servera tiče, točno!!
Kod mene je po novom još jedna fora - na određenim serverima me izbaci uz poruku da mi driveri od grafičke nisu dobri... tralalalalalala - i na tim serverima ne mogu igrati.
Na drugima pak igram bez ikakvog problema, tj. ne izbacuje me.
Ovo za pečeve više ne znam ni sam - pobrkalo mi se sve pošto sam dosta toga igrao u međuvremenu i raznih pečeva instalirao.
Znam samo da je bio jedan koji je igru učinio igrivom.
Čak sam uživao na momente - pogotovo me veselilo što sam mogao igrati TDM, a da budem u plusu sa KD-om.
Drkanje s pečevima i pogotovo što drkaju sa pečiranjem servera, a da mi to i ne znamo mi ide na kurac strašno.
To se moglo zorno vidjeti u Hardlineu.
Prvih par dana je igra radila kao BF4 beta da bi se odjednom sve popravilo i radilo, recimo savršeno, a da nije bilo nikakvog peča prema igračima.
Prije par večeri kad smo igrali Dama, Baka i ja smo uključili onaj network graph. Kod svih je package loss bio 0%
Zadnje dvi stavke u grafu izračunavaju koliko je metaka ispaljeno, a koliko od njih je došlo na odredište. Ta dva broja bi tribala biti potpuno ista. Ako me pamćenje dobro služi ja sam ispalio 81 metak, a njih 80 je došlo na odredište odnosno tamo di sam ih i ispalio. Znači da mi se jedan metak ''izgubio''
Kod Dame i Bake taj je postotak bio puno veći, odnosno puno više metaka im je jednostavno nestalo iako nisu imali nikakave gubitke paketa. Kako i zašto nemam pojma... Nisam mrežni ekspert pa neka neko drugi objasni ako zna
Uključi taj graf pa vidi kako je kod tebe
Prije par večeri kad smo igrali Dama, Baka i ja smo uključili onaj network graph. Kod svih je package loss bio 0%
Zadnje dvi stavke u grafu izračunavaju koliko je metaka ispaljeno, a koliko od njih je došlo na odredište. Ta dva broja bi tribala biti potpuno ista. Ako me pamćenje dobro služi ja sam ispalio 81 metak, a njih 80 je došlo na odredište odnosno tamo di sam ih i ispalio. Znači da mi se jedan metak ''izgubio''
Kod Dame i Bake taj je postotak bio puno veći, odnosno puno više metaka im je jednostavno nestalo iako nisu imali nikakave gubitke paketa. Kako i zašto nemam pojma... Nisam mrežni ekspert pa neka neko drugi objasni ako zna
Uključi taj graf pa vidi kako je kod tebe
Baš se čudim da kod dame taj broj ne valja.
Samo što ti je on prešutio da je kod njega taj broj veći - ima više metaka koji su stigli na odredište nego što ih je ispaljeno. Kad ga vidiš sa AEK-om, samo čuješ "TRT!" i gotovo - već te pogodio sa 25 metaka.