Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Zenge mi je udario TD - mrzi hetero seks...

kaj buš sada i njega rejpao ko kolegu reverseflash

I on ti je na troll listi?

Btw jako si seksistički komentar dao i mislim da buš yebo ježa kad vještica vidi.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lupio sam ti radi kretenskog posta

Ovo mi je 5411. post u ovoj temi - zašto mi na ostale postove nisi udario TD? Sigurno te ne muči hetero spika?

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Udarila vam vrućina u glavu pa opet neke "svađe"? I koji je ovo k, prži pari da je 7. misec

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 0
16 godina

A ja stvarno neznam koji je ovo k. Ajte ljudi, opustite se i uživajte.

Voljum kad ćeš do Zadra da popijemo bar po 5x piva?

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 15:25 (amater_2).
14 godina
Battlefield 4

Vidit ću oću ovih dana prema tvojoj županiji pa ti se javim. Ovaj tjedan nisam ni bija na terenu, jedino danas oša do Kremika na dvi ure

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...
amater_2 kaže...
Volume kaže...

Jutro ljudovi, odlična partija čejnlinka sinoć. Monk kupi premium

Moga si i report stavit... ljenguzo. 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/596425627006659392/232530920/

Nešto gledam ovaj report. Ovaj autospot Dama i nije tako loš a igra sam. Još kad bi se učlanio u "neki"  malo aktivniji klan  gdje bi mu kraj bio. Come to the dark side... 

Ehehe... vidjet ćete vi kada se vrati moja ekipa brzo....  

zaboravio si napisat da sam upao na pola runde 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 15:37 (Soldier977).
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Nešto gledam ovaj report. Ovaj autospot Dama i nije tako loš a igra sam. Još kad bi se učlanio u "neki"  malo aktivniji klan  gdje bi mu kraj bio. Come to the dark side... 

U tom klanu ne bi bio vođa pa možda zato ne želi... Valjda mu se ne sviđaju nisko rangirane pozicije? 

amater_2 kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

U tom klanu ne bi bio vođa pa možda zato ne želi... Valjda mu se ne sviđaju nisko rangirane pozicije? 

I mora bi proći inicijaciju. 

Friday kaže...
Volume kaže...

Dama ne voli nižerangirane funkcionere...

Bla bla bla prd prd.......

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lupio sam ti radi kretenskog posta

Ovo mi je 5411. post u ovoj temi - zašto mi na ostale postove nisi udario TD? Sigurno te ne muči hetero spika?

daj se saberi.

pa nemam ja vremena tebi lupat na svaki drugi post td 

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa nemam ja vremena tebi lupat na svaki drugi post td 

Sigurno imaš puno posla ili nešt...

Freak Show Inc.
14 godina
Soldier977 kaže...

Uf koji odjeb moj Mrski. Moga je bar napisati da neće jer ne volimo hardlajn (osim Cece naravno), a ne ovako...

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 16:06 (Volume).
13 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Uf koji odjeb moj Mrski. Moga je bar napisati da neće jer ne volimo hardlajn (osim Cece naravno), a ne ovako...

Nisam odavno stavio nešto evo sad

13 godina
Soldier977 kaže...

Ehehe... vidjet ćete vi kada se vrati moja ekipa brzo....  

Zdenko i Ljudina su se prijavili za ulazak u Gerijatriju!

Aha, gdi je sad ta tvoja ekipa?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Ma kakvi znam ja Damu. Sad se ko kurči nešto a jedva čeka da ga primimo (kako ovo zadnje ružno zvuči).  Uglavnom sebi pokušava ovako dignuti cijenu jer se boji inicijacije 

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Zdenko i Ljudina su se prijavili za ulazak u Gerijatriju!

Aha, gdi je sad ta tvoja ekipa?

E kad si već kod toga, zar ne bi bilo vrijeme da riješimo te prijavnice.....28 neriješenih komada je ipak malo previše

Ja lagano dolazim u napast sve izbrisati kao i kad je onaj moj mali smrad skupljao friend requeste ko ja siću za kavu.....sad mu je čisto ko suza

I da, mogu potvrditi da drug Voljum ima neki novi hebeni čit,  a vidim da je i Veki updatao svoj čit ali se za njega ionako zna je čiter² tak da to i nije neka novina.....

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Granzon kaže...

I da, mogu potvrditi da drug Voljum ima neki novi hebeni čit,  a vidim da je i Veki updatao svoj čit ali se za njega ionako zna je čiter² tak da to i nije neka novina.....

Je, pogledao sam rezultate meceva!

A tu je i Monk...

Kad se citerske ruke sloze...

Jos nam trebaju oni srbi na nekom serveru, pa da vidis veselja :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Još da im netko dojavi da ih dnevno iz svemira pogađaju milijuni neutrina, odmah pada Vlada.

battlelog pukycro

1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

E da.

Moj PC  
16 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Hvala na pozivu Cyber

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Doca15 kaže...

Hvala na pozivu Cyber

Je, buš se predomislil sad kad ti se ruke počnu tresti, KD pada za 0,5, vid se muti..

Ovo ti je Gerijatrija...

Dobro nam došao!

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 19:47 (CyberDemonVZ).
10 godina
neaktivan

Ja sam ti u kuci a ne zgradi :D

Hello...
17 godina
Friday kaže...

Jučer mi stari imao rođendan. Napio se ko krava i legao kod kuće spavati. Došla me žena kasnije iskoristiti. Nafilovao sam ju kao uštipak... Dakle postoji mogućnost da je četvrto na putu

Opet si pio mlaku pivu, pa te lupilo na mokre snove! 

De provjeri sa ženom šta je stvarno bilo,  možda ti je pivski čep vadila iz...........pupka 

13 godina
Battlefield 4

120Hz TICKRATE In Battlefield 4!!

Moj PC  
3 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ekipa dao sam frendu u hercegovini pristup na stemu za moje igre preko family share opcije. Jer je kod njih CS 1.6 jos najpopularnija igra ali jucer kod sebe na acc vidim da imam VAC ban od prije mjesec dana. Ocito je junak se malo igrao da bude najbolji, koliko vidim na stemu je VAC ban je dozivotni. Ili ipak nije ? Kreten mi je ocito sjebao cjeli moj steam racun. Niti se imam nigdi opciju za zaliti niti ista slicno.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Ekipa dao sam frendu u hercegovini pristup na stemu za moje igre preko family share opcije. Jer je kod njih CS 1.6 jos najpopularnija igra ali jucer kod sebe na acc vidim da imam VAC ban od prije mjesec dana. Ocito je junak se malo igrao da bude najbolji, koliko vidim na stemu je VAC ban je dozivotni. Ili ipak nije ? Kreten mi je ocito sjebao cjeli moj steam racun. Niti se imam nigdi opciju za zaliti niti ista slicno.

"dao sam frendu"...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Najgore sto nisam dao vec sam podjelio svoje igre sa njim preko family share opcije. Zato i jesam sheban, jer ne kuzim kako sam ja mogao najebat tako. Meni nije nimalo smjesno jer na vrazjem steamu imam naslova koje sam platio vise od 1000E :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

Najgore sto nisam dao vec sam podjelio svoje igre sa njim preko family share opcije. Zato i jesam sheban, jer ne kuzim kako sam ja mogao najebat tako. Meni nije nimalo smjesno jer na vrazjem steamu imam naslova koje sam platio vise od 1000E :/

Pa što se na upisuje to na njegov račun, mislim ako mu daš igru preko family share opcije? Imam Payday 2 na jednom steam računu i shaream si ga na glavni, ali statistika i svi achievementi mi se upisuju na glavni račun, dok onaj na kojem je payday 2 ostaje za sebe.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja CS nisam igrao vise od godine i pol. I jucer idem uredit acc info i vidim kraj profila jedan VAC ban od prije mjesec dana. Sad zbilja nista ne kuzim. Najgore sto ne mozes uopce nikakav info dobiti :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

ja CS nisam igrao vise od godine i pol. I jucer idem uredit acc info i vidim kraj profila jedan VAC ban od prije mjesec dana. Sad zbilja nista ne kuzim. Najgore sto ne mozes uopce nikakav info dobiti :/

Meni piše da je zadnji ban bio prije 117 dana ;)

Probaj se požaliti na steam support.

Uglavnom sad barem znamo da ne treba šerati igre sa ljudima :D

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

To je razlog sto nikad nisam u prvom redu davao svoj steam nikome i sad mi ga ovako stave. :/ Nista ocito cu morati lomiti kosti kad odem u 6 mjesecu dolje.

Edit: Suppet mi je ekspresno odgovorio da ih boli kur.ac i da ban nece ukloniti. Bas lijepo

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 11:29 (ceco22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice