Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.641.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Jel' istina da BF4 znatno profitira od korištenja brže memorije (recimo ddr3 1866 naspram ddr3 1333)?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...

Jel' istina da BF4 znatno profitira od korištenja brže memorije (recimo ddr3 1866 naspram ddr3 1333)?

Čisto sumnjam. Eventualno u slučaju korištenja integrirane grafike, ali onda si svejedno sa 10 FPS došao na 13 FPS pa ti dođe na isto...

Mislim da gotovo uopće ne postoji program koji "znatno" profitira od korištenja brže memorije. Sve se svodi na sintetiku

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Čisto sumnjam. Eventualno u slučaju korištenja integrirane grafike, ali onda si svejedno sa 10 FPS došao na 13 FPS pa ti dođe na isto...

Mislim da gotovo uopće ne postoji program koji "znatno" profitira od korištenja brže memorije. Sve se svodi na sintetiku

http://www.corsair.com/en-us/blog/2013/october/battlefield-4-loves-high-speed-memory

http://www.overclock.net/t/1438222/battlefield-4-ram-memory-benchmark

Malo sam to čitao pa se razveselih jer planiram za koji dan novu ploču i RAM kako bih jednog dana mogao jači procesor pa napajanje i grafičku...

Valjda bi prelazak s ddr2 800MHz 5GB na 8GB ddr3 1866 Nešto značio. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 19:18 (191x7).
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
Friday kaže...
191x7 kaže...

Valjda bi prelazak s ddr2 800MHz 5GB na 8GB ddr3 1866 Nešto značio. :)

Svakako ces prelaskom sa tog svog kupusa na pravi DC i ddr3 imati pomaka.

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

E vidi ovoga ljepotana kako se nadrokso u u inostranstvu speedom

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/585177251676071744/248644921/

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ništa od nadogradnji, za sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro .

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Jutro!!! Gdje je ostatak ekipe?

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Jutro!!! Gdje je ostatak ekipe?

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/585177251676071744/248644921/

Za to je zaslužan prvenstveno mali Perica koji je preuzeo ulogu gunnera. Njegovo grickanje za lijevo uho uz šaptanje dirty things i kružna masaža moje desne bradavice tijekom cijele vožnje su mi dali neku novu snagu... 

Jutro cure

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Za to je zaslužan prvenstveno mali Perica koji je preuzeo ulogu gunnera. Njegovo grickanje za lijevo uho uz šaptanje dirty things i kružna masaža moje desne bradavice tijekom cijele vožnje su mi dali neku novu snagu... 

Jutro cure

Ja bi prije rekao da je za to bio zaslužan kontra tim, koji zbrojen nije imao levele kao pola vas G-ovaca.

Ali za xx-0, svejedno, svaka čast.

Jutro svima.

14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Ja bi prije rekao da je za to bio zaslužan kontra tim, koji zbrojen nije imao levele kao pola vas G-ovaca.

Ali za xx-0, svejedno, svaka čast.

Jutro svima.

Balans je stvarno bija sranje teže, ova partija je još i potrajala za razliku od ostale dvi koje su bile gotove doslovno u dvi minute

Još smo bili u 2-3 squada al nema mišanja timova kod ovog servera, nakon svake partije ostaje sve isto

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Jutro curke. Kak ste? 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro curice i dečeci. Dobro da nas nisu jučer sve otjerali sa onog UNI servera....

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...

Jutro curke. Kak ste? 

Jutro! Super!! Ti?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...

Jutro curke. Kak ste? 

Jutro! Super!! Ti?

Dobro, samo me glavurada rastura. Mislim da ću uskoro popiti koju tableticu. 

TO NIJE BF! 

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ne znam jel netko od vas koristio DS-3 DECOY, ali to mi je trenutno najzanimljiviji komad opreme koji postoji... Nevjerojatna stvarčica koja užasno pomaže u dosta situacija. Očekivao sam puno veću učinkovitost u domination modu ali ispalo je zapravo da je najkorisnija u CQ sa vozilima.

Konkretno:

Na zavodu sam i idem skidati B. U onu betonsku kućicu prema neprijateljskoj bazi bacim jedan decoy a ja se zavučem u zgradu prema D. Neprijateljska vozila se ne usude proći do zastave jer vide da ima skrivene pješadije. Ispucavaju sve što imaju. Minutama to traje. U isto vrijeme, neprijateljska pješadija prolazi pored mene a ja ih skidam s leđa.

Ili, slična stvar - idem skidati D zastavu. Bacim decoy na suprotnu stranu od one na kojoj ću se smjestiti. Pješaci dolaze kao muhe bez glave. Oni misle da vide neprijatelja i polako se prikradaju prolazeći pored mene. Kad su na koji metar od mene (i okrenuti leđima) MG4 ih samo prereže.

Jednostavno, samo odrediš gdje želiš da neprijatelji dolaze i oni dolaze - bez iznimke.

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Bacim decoy na suprotnu stranu od one na kojoj ću se smjestiti. Pješaci dolaze kao muhe bez glave. Oni misle da vide neprijatelja i polako se prikradaju prolazeći pored mene. Kad su na koji metar od mene (i okrenuti leđima) MG4 ih samo prereže.

Jednostavno, samo odrediš gdje želiš da neprijatelji dolaze i oni dolaze - bez iznimke.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
odjavljen

Dobro, samo me glavurada rastura. 

Kad si sinoc bio na jogi .

15 godina
neaktivan
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Jutro cure

pero_HR
16 godina
Alien 22 kaže...

Dobro, samo me glavurada rastura. 

Kad si sinoc bio na jogi .

E da bar je od joge.

Jebe me cista pinealne žlijezde. Veličine je cca 2cm  a druga cista mi je veličine 4x1.8cm (ova je iznad malog mozga). 

Dokazano mi je da imam nešto u glavi. Kažu da nije šuplja 100%. 

13 godina
amater_2 kaže...

E da bar je od joge.

Jebe me cista pinealne žlijezde. Veličine je cca 2cm  a druga cista mi je veličine 4x1.8cm (ova je iznad malog mozga). 

Iznad malog mozga je veliki mozak! Tak da ti to oni nisu vidjeli cistu... :)

Nego, ozbiljno, zvuči gadno! Opasnost po život, ovo ono? Operacije...?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...

E da bar je od joge.

Iznad malog mozga je veliki mozak! Tak da ti to oni nisu vidjeli cistu... :)

Nego, ozbiljno, zvuči gadno! Opasnost po život, ovo ono? Operacije...?

A onda nemam veliki mozak. 

Zvuči gadno, ali kažu da nije opasno po život. Jedini problem su mi učestale glavobolje. Kutija tableta mi traje cca. jedan ipo tjedan. 

Sinoć sam ima zajebanu situaciju. Radim nešto u Archicad-u i odjednom ne vidim strelicu od miša i pola desne strane mi je bilo zamućeno ili na momente sve blješti. 

Nakon par min nisam moga naći save na ekranu i nisam moga viditi X za izlaz iz archicada.

Otiša sam spavati. Jutros vidim sve OK samo me glava kida.

Operacija. E to kažu da ne radu osim ako je neka kritična situacija. (ako cista pritišće okolne stijenek mozga onda se ide pod nož) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 10:19 (amater_2).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Jbt Mudonja pripa si ljude, svi zamukli... 

battlelog - Volume_CRO

7 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Jbt Mudonja pripa si ljude, svi zamukli... 

Ae. 

14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

nazalost ovo je prvi BF nakon BC2 dva koji ima igrive  sve mape ( osim J lo blocka ). JBG da su fer da daju modove radit sa BF-om igre bi bi bile jos vise zanimljive, ali di je onda njima lova od DLC-a :P

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Opet se ovuda tandrči o tom isprdku na "H"...

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozdrav ekipa, neki dan sam napokon nabavio bf4, sad me zanima jel postoji ijedan hrvatski server? jer na battlelog ne vidim ne vidim nijedan naš.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Najjači server u rvata a i šire

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice