Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...
Arabarran kaže...

E, jel još netko jučer zajebo Špelca ili sam samo ja?

Koliko sam ja uspio do sada skontati, niko njega nije uspio zajebati osim on sam sebe.

Smrad mi poslao poruku da je uzeo premium... Ja popušio foru ko zadnja budala. A cijeli dan sam imao goste iz austrije i nisam uopće uključio mozak!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Arabarran kaže...

E, jel još netko jučer zajebo Špelca ili sam samo ja?

Koliko sam ja uspio do sada skontati, niko njega nije uspio zajebati osim on sam sebe.

Smrad mi poslao poruku da je uzeo premium... Ja popušio foru ko zadnja budala. A cijeli dan sam imao goste iz austrije i nisam uopće uključio mozak!

To Ara! 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
desh kaže...
TomoR kaže..
 Ja nisam ni pozvan.

Pa sto, nisam ni ja pa cu im svejedno uletit na piknik!

ako mi bude usput pokupim i tebe, samo reci di si.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Friday kaže...

Dobro jutro macani...

Jedva čekam gunmaster

Ima više gunmastera, kao što je bilo i u trojci.

Kenny i ja smo igrali sinoć baš najgori - gunmaster troll mode - prvo oružje ti je riot shield

Večeras ćemo vjerovatno isprobati i ostale modove, ima 4 ako sam dobro zapamtio.

Btw, ova nova oružja su dobra, abakan opet .ebe mame

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

I izgleda da sam asistentici baš super, vani me baš lijepo pozdravi i nasmiješi se. A sad se naslonila na zid i gledala kak rješavam ispit

Triba si ga izvadit ispod stola i vidit kakva će bit njena reakcija, odma bi zna na čemu si

Inače naš James Mrski Bond je dobija ključ za hardlajn

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Battlefield 4

Izgleda odmrzava se obveza služenje vojnog roka i čini se da ne priznaju stase iz BF 4.

Pa naprijed omladino

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Izgleda odmrzava se obveza služenje vojnog roka i čini se da ne priznaju stase iz BF 4.

Pa naprijed omladino

Ja sam svoje domovini odslužio... jebem i požegu i borongaj!

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

O pa ti si onda rođen za aktivnu pričuvu...

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pukycro kaže...

U takvoj sam fizičkoj kondiciji da bih mogao eventualno upravljati dronovima...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
pukycro kaže...

U takvoj sam fizičkoj kondiciji da bih mogao eventualno upravljati dronovima...

Ucav, suav, mav you name it, we can fly it!

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
12 godina
Battlefield 4

nema te gadgeterije u nas, ako treba zna se tko ima ....

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Bilo je i vrime da vrate vojni rok, j*beš muško koje to ne prođe... Istina da je to više bilo ruganje nego vojska (u vrime kad sam ja odsluživao), ali barem te nauči nekakvom redu i disciplini

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Bilo je i vrime da vrate vojni rok, j*beš muško koje to ne prođe... Istina da je to više bilo ruganje nego vojska (u vrime kad sam ja odsluživao), ali barem te nauči nekakvom redu i disciplini

Ali ono svakodnevno brijanje...

Bilo je dana kad sam se 2x brijao. A njih pun qurac iz satnije jednom u 2 tjedna na suho skinu paperje sa lica

Freak Show Inc.
16 godina
Volume kaže...

Ae. Pazi ovo. Meni doša poziv i ja odgodim na godinu dana odlazak. Kad u međuvrimenu oni ukinu vojni rok. 

Jebat ga, mora sam se opiti od muke. 

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
Battlefield 4

E da, a govorio sam da ne treba prepustiti obuku svakoj budali. A to što je to bila obična zajebancija bila su dva razloga, nekompetencija obučavatelja i

bježanje od svega što je i malo ličilo na bivšu vojsku ko da je ona izmislila i vojsku i obuku.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
12 godina
amater_2 kaže...
Volume kaže...

Ae. Pazi ovo. Meni doša poziv i ja odgodim na godinu dana odlazak. Kad u međuvrimenu oni ukinu vojni rok. 

Ma ne brini sada ces moci to nadoknaditi kroz 3 mjesaca obuke za aktivnu pricuvu (ako si mladji od 45) 

Samo uzmi potvrdu od DICE o statsima.

battlelog pukycro
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 12:14 (pukycro).
17 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Ma ne brini sada ces moci to nadoknaditi kroz 3 mjesaca obuke za aktivnu pricuvu (ako si mladji od 45) 

Znači da nex otpada?

Freak Show Inc.
16 godina
pukycro kaže...

Može. Neka mi država plaća kredite i ostale stvari ta tri miseca.

Kako ne. Sad kad sam organizira život oni bi me sjebali sa ta tri miseca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 12:16 (amater_2).
12 godina
Battlefield 4

Ako je stariji onda je služio ovu ili onu, a osm toga ne trebaju starce (trećepozivce) za to.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Ako je stariji onda je služio ovu ili onu

Vojska je služila nexa a ne on vojsku...

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Volume kaže...

Ti si isto naivčina.

Ni Čak Noris nemože nikoga promijeniti u 3 mjeseca a kamoli ta naša sprdačina od vojske.

سمندری ڈاکو
16 godina
pukycro kaže...

nema te gadgeterije u nas, ako treba zna se tko ima ....

Jasno da ima i kod nas toga ;) I 'suav-a' i 'mav-ova' i još x čuda....

14 godina
protjeran
amater_2 kaže... 

Aj nemoj lagat, priznaj da si bija pičkica pa nisi tija ić... 

Ja sam bija 2006., a ukinuto je 2008. Ako uzmemo u obzir da sam ja 87. godište, a ti 85. dolazimo do zaključka da nisi odgodija na godinu dana nego na 4 godine 

pirat kaže...

Ti si isto naivčina.

Ni Čak Noris nemože nikoga promijeniti u 3 mjeseca a kamoli ta naša sprdačina od vojske.

Ja sam bija 6 miseci tako da ti iz prve ruke mogu potvrdit da nisam naivčina već te se nekakvom redu stvarno nauči 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Ti si isto naivčina.

Volim slušati roditelje neodgojene djece kako kukaju za vojskom i nekim starim vremenima kad je bilo ovako ili onako. Umjesto da priznaju da su totalno fejlali kao roditelji - lakše je optužiti društvo.

Frend u firmi ima sina 17 godina. Mali ga ne jebe 5%. Radi šta god hoće i kad god to hoće. Ide u klasičnu gimnaziju koji mu starci plaćaju 2.000 kn mjesečno. Prošli tjedan su ga od 5 radnih dana 4 puta zvali da mali ujutro nije došao na prvi sat. Ja mu kažem "Ma jebo bi mu ja mater, mogao bi jedan dan zakasniti u školu. Nakon toga bi svaki dan dolazio prije domara." On mi odgovara "Ma ne možeš tako. Šta ako se onda još više zainati?". Nakon toga sam se probudio na hitnoj jer sam imao izljev krvi u mozak...

Freak Show Inc.
12 godina
pirat kaže...
Volume kaže...

Ti si isto naivčina.

Samo za tvoju inf. i u marinskom korpusu temeljna obuka ne traje puno duže.

I osim toga u istoj rečenici "naša", "sprdačina" i "vojska" ne ide, ma kakva je naša je.

battlelog pukycro
11 godina
Battlefield 4

Triba vratit vojni rok obavezno i malo je 3mj.Mi sto smo zaposleni i sto imaju obaveze to nek

se rijesava na drugi nacin ili nek se ne salje poziv.

A ove mladje(moje god i mladje) sve poslat na obavezno sluzenje.Sve postale pickice nekakve,neodgojeno,nema radne navike,da bar uce nego ni to.

Mene je stid kad gledam ovo oko sebe.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže... 

Aj nemoj lagat, priznaj da si bija pičkica pa nisi tija ić... 

Ja sam bija 2006., a ukinuto je 2008. Ako uzmemo u obzir da sam ja 87. godište, a ti 85. dolazimo do zaključka da nisi odgodija na godinu dana nego na 4 godine 

Stari ne lažem. Tija sam ići u vojsku. Doša mi je poziv mislim krajem 2006. Tad sam dobio jedan jeben posa kojeg nisam smija izgubiti. Odgodio na godinu dana i oni ukinuli.

Nakon srednje škole sam tija upisati vojnu akademiju, ali na nagovor mame (plakanja i ostalih dramatiziranja) odustao sam od toga. 

Sad mi se čini da sam čak triba ići. Sad bi bio negdi u Afganistanu ili Iraku i ima bi BF u živo. 

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Stari ne lažem. Tija sam ići u vojsku. Doša mi je poziv mislim krajem 2006. Tad sam dobio jedan jeben posa kojeg nisam smija izgubiti. Odgodio na godinu dana i oni ukinuli.

Nakon srednje škole sam tija upisati vojnu akademiju, ali na nagovor mame (plakanja i ostalih dramatiziranja) odustao sam od toga. 

Sad mi se čini da sam čak triba ići. Sad bi bio negdi u Afganistanu ili Iraku i ima bi BF u živo. 

Ne znam, meni je poziv za liječnički doša u četvrtom srednje, a ovaj za Sinj odma nakon završetka škole 

I bilo mi je predobro u vojsci, nakon 6 miseci mi je bilo ža šta je gotovo. Jbt svaki vikend smo izlazili i opijali se, sićam se da sam se doma vratija sa 12kg više

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja 81 godište a išao 2005 u vojsku

Razvodnik bio 7 godina mlađi od mene

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Ne znam, meni je poziv za liječnički doša u četvrtom srednje, a ovaj za Sinj odma nakon završetka škole 

I bilo mi je predobro u vojsci, nakon 6 miseci mi je bilo ža šta je gotovo. Jbt svaki vikend smo izlazili i opijali se, sićam se da sam se doma vratija sa 12kg više

Ja sam bio totalno napaljen na vojsku u srednjoj. Na lječnički sam iša u Split jer sam tija ići za vojnog pilota (kakav sam pilot u BF možda bolje da nisam u RL ).

Na lječničkom sam bio među boljim kandidatima, ali sam zato na onom testu pa. Jbg, nisam niti zna što me čeka pa se nisam moga spremiti. Dok likove koje znam iz srednje, njihov profesor ih je sprema za testove inteligencije i psiho testove.

Od 200 kandidata je prošlo samo 10. Od tih 10 čak 6 ih je bilo što su se spremali sa profesorom.

IQ mi nije bija problem. To mi je oko 160. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice