Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.652.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Jebote, mrski ima preko 9 milijuna metaka ispucanih

Usporedbe radi - cyber ima oko 3 milijuna, nexus oko milijun i 750 tisuća (i isto toliko killova)

Mrski ima 2.5x više sati igre, uz obilato korištenje vozila i lmg-a, što kod nexa nije slučaj ni za lmg a za vozila još manje. Probaj zaigrati s vozilima učestalije pa ćeš vidjeti kako accuracy pada (sve letjelice) a količina ispucanih metaka raste ko na ciganskoj svadbi....

17 godina
odjavljen
jopis kaže...
Friday kaže...

Usporedbe radi - cyber ima oko 3 milijuna, nexus oko milijun i 750 tisuća (i isto toliko killova)

Mrski ima 2.5x više sati igre, uz obilato korištenje vozila i lmg-a, što kod nexa nije slučaj ni za lmg a za vozila još manje. Probaj zaigrati s vozilima učestalije pa ćeš vidjeti kako accuracy pada (sve letjelice) a količina ispucanih metaka raste ko na ciganskoj svadbi....

Ma jasno je meni to, ali pazi - skoro 10 milijuna komada je izletjelo. Nek je u prosjeku burst po 20 komada (za avione je i više, ali za sve drugo je manje) - ispada da je pola milijuna puta kliknuo na mišu da bi pucao

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja sam zaključio da su avijoni nevjerovatno zabavni kad otključaš laser guided (za jeta) + 35mm top. Kako helići padaju...

I da ne zaboravim, MG4 rula

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobar dan ljudi, hvala svima na lijepim željama, valjda se bude većina ostvarila 

Počeo sam višestruko citiranje pa odustao jer bi bilo previše teksta za proskrolati, a znam da svi tražite samo korisne informacije na ovom topicu 

Počašćen sam što ste me se sjetili i osjećam da rastem svakim danom sve više, što kao osoba, što kao suborac na BF od kada sam član ovog foruma .

@jopis: šta uteka bez pozdrava i poziva, pa jel sajber objavio da je stavio obavijest na platoon. misliš ti da je to slučajnost?? 

Hvala još jednom svima 

potpis
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Ja sam se preporodio otkako ga koristim. Dvoboje dobijem bez jebemti... Jedino ako je neka automatska sačmarica onda se možeš jebati. Sve drugo pada bez greške!

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Gerijatrija opet rastura, jesmo izgubili, ali u nasu obranu jedino smo mi isli na flag-ove. Tak da se moze reci da smo igrali 5 protiv 25.

Bravo G-evci

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/582300467243784512/927327621/

Hello...

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Danny_5 kaže...

Gerijatrija opet rastura, jesmo izgubili, ali u nasu obranu jedino smo mi isli na flag-ove. Tak da se moze reci da smo igrali 5 protiv 25.

Bravo G-evci

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/582300467243784512/927327621/

Još da je jopis imao AA...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Mato sretan rođendan. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
jopis kaže...
Friday kaže...

Sad sam tek shvatio šta si ti htio reći (a ti mene nisi). Ovo što piše u zagradi se odnosi samo na nexa a ne usporedba sa mrskim u broju killova. Dakle, nex ima milijun i 750 tisuća ispucanih metaka i toliki broj killova

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ja sam se preporodio otkako ga koristim. Dvoboje dobijem bez jebemti... Jedino ako je neka automatska sačmarica onda se možeš jebati. Sve drugo pada bez greške!

Osim kad se na otvorenom nađeš s nekim tko ima sačmaricu, ti LMG, a udaljeni ste nekoliko desetaka metara. On puca ko lud sa sačmom, a tebi health pada po 1 :) At this time he realized... :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Osim kad se na otvorenom nađeš s nekim tko ima sačmaricu, ti LMG, a udaljeni ste nekoliko desetaka metara. On puca ko lud sa sačmom, a tebi health pada po 1 :) At this time he realized... :D

Tako sam čekao jednog tipa na B zastavi na zavodu. Kad god smo se našli na C ili D uvijek me sjebe (nađemo se prsa o prsa). Kasnije ga nađem skutrio se na B i ne želi proviriti - valjda čeka da dođem kod njega. Nakon minute oklijevanja krenuo na mene. Uspio je napraviti 2 koraka i skinuo mi je dobrih 2-3 healtha

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Tako sam čekao jednog tipa na B zastavi na zavodu. Kad god smo se našli na C ili D uvijek me sjebe (nađemo se prsa o prsa). Kasnije ga nađem skutrio se na B i ne želi proviriti - valjda čeka da dođem kod njega. Nakon minute oklijevanja krenuo na mene. Uspio je napraviti 2 koraka i skinuo mi je dobrih 2-3 healtha

Da pogodim: imao je 200 rupa u tijelu 

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

Da pogodim: imao je 200 rupa u tijelu 

Srušio sam zgradu od pucanja

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Srušio sam zgradu od pucanja

This comes to mind

Hello...
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Špelac, gdje si ti ovdje? 

Ja sam tamo na desnom šanku...pijem pivu...gospodin!

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mato sretan ti rođendan!

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Friday kaže...
Danny_5 kaže...

Bravo G-evci

Još da je jopis imao AA...

Shotgun i ucav ftw Ni jednog snajpera nije bilo vani na c nakon toga

CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Osim ak naletiš na moj shotić A i ak vas je više nekim slučajem, u roku 5 sec dođe ucav za onaj predivni natpis 'payback'

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Obožavam kad sam na zavodu na B i vidim da pada E. Nema ljepše nego ugurati UCAV u onaj vagon...

Freak Show Inc.
13 godina
jopis kaže...

Osim ak naletiš na moj shotić A i ak vas je više nekim slučajem, u roku 5 sec dođe ucav za onaj predivni natpis 'payback'

Ti si smrad i provokat i ne volim te .. osim kad igraš u mom squadu

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

Obožavam kad sam na zavodu na B i vidim da pada E. Nema ljepše nego ugurati UCAV u onaj vagon...

Pff, amater. Ja sam sinoć sa E utjerao ucav u C dolje niz stepenice liku na glavu

CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...

Ti si smrad i provokat i ne volim te .. osim kad igraš u mom squadu

Znam

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Pff, amater. Ja sam sinoć sa E utjerao ucav u C dolje niz stepenice liku na glavu

Uspio sam istu stvar napraviti ali sa A. Lik je instant otišao sa servera

Ali ono što mi je do sada najbolje bilo je kad sam sa F ubio lika koji je na D kampao na onim "strojevima" što udaraju sa onim donjim dijelom nešto. Bezveze sam uletio sa UCAV-om u zgradu kroz neki razbijeni prozor i slučajno ubio lika. Mislim da mi je taj spominjao sve i svašta

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

A jbt...

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...

Hahahaha. Nisam to nikad gledao. Sad mi je jasno zašto sam neki dan na kraju partije Lockera dobio award "triger happy" sa ispucanih 2500 metaka  Jbga kad god nešto šušne kraj mene, tanki dio puške okrenem od sebe i stisnem i ne  puštam dok ima... 

Zezam se mislim da mi je acc  sa puškama malo ispod prosjeka ali oni jetovi sa 20mm u jednom rafalu  ispucaju pun qrac metaka, a i vozilima sam dosta često... Ali 9 miliona je stvarno puno 

16 godina
Battlefield 4

Ajde Mrski znamo mi da je tvoj samo 1 milijon, ostalih 8 je od Kennya. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
amater_2 kaže...

A jbt...

Uff, koliko velike...

...oči 

11 godina
amater_2 kaže...

A jbt...

Ja ne znam sto,ali mi je drago kad ugledam tvoj post s poveznicom  

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

LOL:

Od toga 7 iksića (dama im ispro mozak)

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

I kaj bute rekli na ovo?

http://i.imgur.com/ojzIKoX.jpg

Hello...

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Danny_5 kaže...

I kaj bute rekli na ovo?

Freak Show Inc.
13 godina
Danny_5 kaže...

I kaj bute rekli na ovo?

Nisam znal da ti assignmenti postoje!

Mudo, Mato i ja budemo ove leteće rješili... nikad? :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice