Šta to bi da sam vas na Kaspijanu tako bušio?
Jesi snimio to bušenje?
Jesi snimio to bušenje?
Jesi snimio to bušenje?
Ha ha. Da barem imam komp koji može ugodno snimati Battlefield dok ga se igra...
Ovo će morati biti dovoljno: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/571447887285264512/252024139/
Jesi snimio to bušenje?
Ha ha. Da barem imam komp koji može ugodno snimati Battlefield dok ga se igra...
Ovo će morati biti dovoljno: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/571447887285264512/252024139/
Šta lupetaš ti?
ako moj komp može snimati, ne vidim razloga zašto ne bi ni tvoj....
Odigraš meč života i ne snimiš ga!
E, moj Marjanoviću...
Šta lupetaš ti?
E, moj Marjanoviću...
Pa, nisi skužio da imaš skoro duplo jači procesor? Nije ni čudo što s i5 2500K možeš snimati.
Tko kaže meč života? Spada mi u jednu od boljih u zadnje vrijeme, ali definitivno nije ni blizu mojim najboljim partijama a kamo li najboljoj.
Mislim da smo nas dvojica na kraju bili 5-5, ali onaj lik što je bio prvi kod vas je imao na meni 9-0 .
U jednom trenu mu je skor bio 25-2
Mislim da je presmiješno analizirati sinoćnju partiju 9v9 na Caspianu jer je bila čista zajebancija.
A ovaj momak, ifox, me svaki put skinuo sa srawom kad sam bio u heliju, i to nebitno s koje udaljenosti.
Bok, ja sam ifox, i moji iz squada su me pitali kako pogodim tako daleko (PZO). Sinoc sam igrao prvi puta na tom serveru, . Bok!
Bok, ja sam ifox, i moji iz squada su me pitali kako pogodim tako daleko (PZO). Sinoc sam igrao prvi puta na tom serveru, . Bok!
I nije te sram pucati po Špelcu??
Instalirah opet BF4, da vidim dal su kaj speglali, jel :)
Dobro nam došao! Ostani ovdje ako voliš dobru zajebanciju i imaš visok prag boli...
Mene je onaj drugi pocepao
Daj ne vjerujem svojim očima čovječe... Ovo bi trebalo raspraviti uz pivo!
Sjeća li se još netko onog davnog dana kada se Friday odrekao foruma?
Nadam se da se ne ljute, svaki put kad sam srusio helic bili su jedni te isti unutra, mislio sam da ce me kikat.
Dobro jutro.
Danas igram bf4 sto vise, nakon sto otkrijem koji vrag mi brunda u kucistu.
Jesi snimio to bušenje?
Šta lupetaš ti?
E, moj Marjanoviću...
A šta će jadnik kad mu tipkovnica vrijedi više nego cijela ta svaštara od kompa
Bok Ifox!
Imas klan?
Ooooh, shiit! :D
Samo budi u mojem timu i sve 5!
I nemoj prebrzo odinstalirat igru ;)
Mene je onaj drugi pocepao
Firestarter?
E, njega sam ja uputio u cari Bfa na nasem serveru :D
Dobro jutro.
Danas igram bf4 sto vise, nakon sto otkrijem koji vrag mi brunda u kucistu.
Crknut ce ti neki od dijelova, vidimo se za mjesec dana!
Ekipa, koliko gb imaju svi DLC'i bez igre? tnx
Pozdrav dal se zna kad izlaze novi DLC-ovi za 2015 g. za nas koji imamo Premium,hvala
Pozdrav dal se zna kad izlaze novi DLC-ovi za 2015 g. za nas koji imamo Premium,hvala
Nema vise (sluzbenih) DLC-eva.
A kad ce stici nesto novo to tek moraju objaviti.
Ok hvala
Nadam se da se ne ljute, svaki put kad sam srusio helic bili su jedni te isti unutra, mislio sam da ce me kikat.
Ma jok, nema kikanja dokle god ne pravis pizdarije. PZO? Zanimljivo :) Ja sam isto u vojsci bio PZO u Osijeku.
Vidim da ti je tag klana XII ... jel to jos vodi Ripper?
Uglavnom - na server si dobrodosao i ti i ekipa ...
Ma jok, nema kikanja dokle god ne pravis pizdarije. PZO? Zanimljivo :) Ja sam isto u vojsci bio PZO u Osijeku.
Vidim da ti je tag klana XII ... jel to jos vodi Ripper?
Uglavnom - na server si dobrodosao i ti i ekipa ...
Znači vi ste ti koji stalno siluju sa AA-om.
Neka si se ti vratio BF-u!
Što ti je dopizdilo napucavanje onim plastičnim kuglicama?
Djakovo, Osijek, Sl Brod.
Ne znam za Ripper-a, od kad sam ja u klanu nije igrao, ali mislim da jos uvijek je.
Djakovo, osijek,Sl Brod.
Rippera ne znam. Od kad sam ja u klanu nije igrao, ali mislim da je jos uvijek vodja.