Ja sam primijetio da kako imam puno prašine unutar kućišta, heli sporije leti. Sve neki sivi trag iza njega se vuče.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro ekipa... Je bilo kaj uzbudljivog jucer? Ja sam propustil vecer jer mi je motoric na venusu riknul pa sam moral popravljati...
Ma, jok, kakav medvjed, spava ko moj sin od 3mj, tak i on zaspe oko 22 i spava do 7-8 ujutro. Špelac je samo primjer ubrzanog procesa da su stari ljudi ko mala djeca, samo da im je jest, kenj.t i spavat
Kakav je malac?
Jel se smije na mamu?
Malac je zakon, što rekao moj frend koji inače mrzi malu djecu, da znam da bi ja imao takvo dobro dijete, sad odmah potpisujem na petero
Voljum pa što ovi stavljaju?
Daj Sandre malo.
Uši me bole od ovog, a od Sandre me boli..ono..
Malac je zakon, što rekao moj frend koji inače mrzi malu djecu, da znam da bi ja imao takvo dobro dijete, sad odmah potpisujem na petero
Nisi rekao jel se smije na mamu...
Moje prvo dijete da je bilo kao ovo treće - vjerojatno ne bih više imao. Ajme koji udav
Daj Sandre malo.
Na mobu sam, ko će to sad linkati... Daj ti
Ja Sandricu samo gledam, u elektronskoj guštam

Moje prvo dijete da je bilo kao ovo treće - vjerojatno ne bih više imao. Ajme koji udav
A jesi blesav.
Ja smijem na mamu, naravno
A obično to drugo, treće, bude vrag na n-tu potenciju, fascinantno, ali kod svih mojih kumova i frendova koji već sad imaju po dvoje ili troje djece, ovo zadnje je vragu iz torbe ispalo. Neko nepisano pravilo izgleda
Daj Sandre malo.
Jel to ona 'glazba' gdje ne treba znat ni pjevat ni svirat neg imat dobar komp?
Yap, odlično su do sad prolazili kod glazbenih kritičara i kod nas i vani.
Ja inače nisam fan takvog metala gdje se doslovno rokti u mikrofon (to mi je baš silovanje ušiju), ali su mi instrumentalni dijelovi zakon.
jopis, čekaj dok počnu zubi izbijat.
Kako god, želim puno zdravlja i veselja cijeloj familiji.
Ja smijem na mamu, naravno
A obično to drugo, treće, bude vrag na n-tu potenciju, fascinantno, ali kod svih mojih kumova i frendova koji već sad imaju po dvoje ili troje djece, ovo zadnje je vragu iz torbe ispalo. Neko nepisano pravilo izgleda
Ovako nije bilo u mom slučaju.
Meni je starija mala bila čudo (sad je super). Ta nije spavala po noći ništa, stalno je 100na sat i zvrk žešći. Ma čudo.
Sin mi je totalno drugačiji od nje. S njim možeš kako hoćeš od prvog dana. Miran, sam se igra, spava po noći itd...
Kolko se kod ja trudio pokušati slušati ovaj hard rock ili heavy metal ne ide mi da ga jebeš. Moj max doseg je ovo:
jopis, čekaj dok počnu zubi izbijat.
Mojim curama ni jednoj nije bio problem. A ova zadnje je sve zube dobila u rekordnom roku. Prva dva su joj izašla sa 2 mjeseca ako se ne varam. Mislim da ih je sa 6 već imala sve koje sad ima.
Daj Sandre malo.
Ja niti ne mislim na prkane tipa david guetta i slične, pravi dj itekako svira. Jbg meni je to vaše samo urlikanje na mikrofon i nema mi veze s glazbom
O toga jedino mi prolaze ove stvari ki šta je Mudonja stavio i ponešto od maidena

Ja znam i virtualke imati pokrenute u pozdini još
Bi ja da imam 16GB RAMa...
BTW, na paypalu imam 23.98$. Dilema je sljedeća - cart na ebayu sa hrpetinom komponenti za RPi (PIR senzor, DA konverter, proto pločica, 433mhz transmitteri i receiveri, senzor dima...) ili Premijum...
Ja znam i virtualke imati pokrenute u pozdini još
Bi ja da imam 16GB RAMa...
BTW, na paypalu imam 23.98$. Dilema je sljedeća - cart na ebayu sa hrpetinom komponenti za RPi (PIR senzor, DA konverter, proto pločica, 433mhz transmitteri i receiveri, senzor dima...) ili Premijum...
To nije nikakva dilema. Premium i mir ... sati i sati i sati zabave ...
Daj Sandre malo.
Ja niti ne mislim na prkane tipa david guetta i slične, pravi dj itekako svira. Jbg meni je to vaše samo urlikanje na mikrofon i nema mi veze s glazbom
O toga jedino mi prolaze ove stvari ki šta je Mudonja stavio i ponešto od maidena
Ma da? Ja sam ovim tu kvazi dj-ima koje znam samo morao naći lap sa dosta ram-a i jakim procom da mogu svi njihovi 'programčići' za 'sviranje' bit popaljeni
Čije naše? Rekoh već da ne volim death metal i ta sranja, ak mi se frend time (uspješno) bavi, nisam ja fan toga automatski, samo sam linkao dami, da čuje da ima i kod nas dobrih bendova u toj sekciji
Inače nisam glazbeno ograničen, stvarno mogu sve slušat, a također obožavam metallicu i taj period glazbe općenito (80e i 90e).
Premium, i nemoj takve stvari uopće ovdje pitati...
Ajde, skidaj odmah da možemo navečer na propagandi jebati majke!
Da, samo moram nać di se može platiti sa paypal balanceom i da košta manje od tih 23.92$.
Da, samo moram nać di se može platiti sa paypal balanceom i da košta manje od tih 23.92$.
Pitaj cybera, on je dežurni cigan...
Meksiko.
Sad ću ti provjeriti toćnu cijenu tamo.
EDIT: Meksiko 24,99$
Na g2a je niti dolar više od toga šta imaš Pokušaj naći kakav disscount code