Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Bastardo kaže...
MatoOO13 kaže...

jel sad bolje špelac? danas sam online navečer tako da vas sve očekujem na serveru. 

E moj Mato, nema vise najjaceg servera u rvata a i sire ... istekao mjesec dana :(

Čekaj malo, neki dan si se hvalio da ćeš produžiti jer si dobio hrpu uplata.

Znači ipak ideš na Sharan-a, a ne na Alhambru...

17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Haha,samo se ti nadaj.

Od sad ćeš mi ovdje pisati samo o baterfieldu.

Zar nije logičnije da pišem o nečemu u šta se razumijem?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Bastardo kaže...
MatoOO13 kaže...

jel sad bolje špelac? danas sam online navečer tako da vas sve očekujem na serveru. 

E moj Mato, nema vise najjaceg servera u rvata a i sire ... istekao mjesec dana :(

Čekaj malo, neki dan si se hvalio da ćeš produžiti jer si dobio hrpu uplata.

Znači ipak ideš na Sharan-a, a ne na Alhambru...

Kakvih uplata?

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
moderator
Friday kaže...

Zar nije logičnije da pišem o nečemu u šta se razumijem?

Razmišljali smo i o tome.

Zato smo otvorili teme o autima,hardveru,softveru,programiranju...,pa čak i dvije teme za offtopic. (ovo nije jedna od te dvije teme)

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Kakvih uplata?

... ...

My name is Legion... For we are many!
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ovo zvuci kao da je bio neki krizni sastanak mudraca BOL-a u vezi Fridaya i njegovih opacina ...

17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Zato smo otvorili teme o autima,hardveru,softveru,programiranju...,pa čak i dvije teme za offtopic. (ovo nije jedna od te dvije teme)

Birc i nespavalice?

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Friday kaže...

Birc i nespavalice?

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Friday kaže...

Birc i nespavalice?

Meni su te 2 teme koma. U bircu sve neki alkosi a ovi u nespavalicama su nadrkani jer ne mogu spavati. Jel moze neka tema tipa SVE STO NEMA VEZE S BATTLEFIELDOM ... pa tamo da skupimo ove oftopicare sto truju temu?

17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Birc i nespavalice?

Očito je da sadržajno (pa ni formom) ne odgovaraju svemu što je potrebno napisati. Ovdje je sve super.

Samo da češće djeliš kartone kad netko spomene hardlajn - tema bi bila savršena!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 15:16 (Friday).
16 godina
moderator
Bastardo kaže...

Ovo zvuci kao da je bio neki krizni sastanak mudraca BOL-a u vezi Fridaya i njegovih opacina ...

Ovo je slika s tajne lokacije tog sastanka.(bilo je žestoko)

سمندری ڈاکو
17 godina
Bastardo kaže...

Jel moze neka tema tipa SVE STO NEMA VEZE S BATTLEFIELDOM ... pa tamo da skupimo ove oftopicare sto truju temu?

Pa, to je ostatak foruma, šta bi ti sad.

13 godina
Bastardo kaže...

.. SVE STO NEMA VEZE S BATTLEFIELDOM ...

Prema ovoj temi to je Hardline i Cod. Sve ostalo spada pod Battlefield.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Bastardo kaže...

Auuuu ... garant si ti lupio sakom od stol kad su ostali mudraci rekli da ti je pametnije presutiti i praviti se da ne vidis kako Friday provocira.

TomoR kaže...
Bastardo kaže...

Jel moze neka tema tipa SVE STO NEMA VEZE S BATTLEFIELDOM ... pa tamo da skupimo ove oftopicare sto truju temu?

Pa, to je ostatak foruma, šta bi ti sad.

A znam, ali sta ja znam tko to prati, ne? Ako hocu da Ivanec vidi kakve mu felge prodam uz passata, onda bi ta tema bila savrsena, a ne bi spadala u offtopic ...

17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Bastardo kaže...

Ne znam zašto je odjednom sad moderno mene doživljavati kao trola/spamera? Sve je bilo OK dok nisam dobio onog miša pa je Miro dodao u videu da ima puno posla kao moderator zbog mene. Uostalom, Petric je rekao da nastavim tako

Freak Show Inc.
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...

.. SVE STO NEMA VEZE S BATTLEFIELDOM ...

Prema ovoj temi to je Hardline i Cod. Sve ostalo spada pod Battlefield.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
pirat kaže...
Bastardo kaže...

Ne znam zašto je odjednom sad moderno mene doživljavati kao trola/spamera? Sve je bilo OK dok nisam dobio onog miša pa je Miro dodao u videu da ima puno posla kao moderator zbog mene. Uostalom, Petric je rekao da nastavim tako

Neki cak tvrde da je Sinatra kod tebe isao na bootcamp ...

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Neki cak tvrde da je Sinatra kod tebe isao na bootcamp ...

On je išao na lobotomiju... Da mi daju admin ovlasti na 10 sekundi odmah bi mu dao crni karton!

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Kako? Dobivat miševe ili uposlit moderatore?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
moderator
Bastardo kaže...

Auuuu ... garant si ti lupio sakom od stol kad su ostali mudraci rekli da ti je pametnije presutiti i praviti se da ne vidis kako Friday provocira.

Htjeli su trajno benati Špelca,onda sam ja spolovilom udario po stolu i prepolovio ga.Ostali su onda počeli okolo razbijati.

Slika sobe kad smo došli...

S tim felgama i autima je bilo pretjerivanje.

سمندری ڈاکو
13 godina
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Samo je jedna partija i bila i to s ovakvim scoreom na kraju ...

Dva puta su ga uspjeli ubiti???

xyan kaže...

Jedno pitanjce, on topic.

Na t-comu sam. U subotu sam zatrazio privremeno isključenje priključka na 3 mjeseca. Stjecajem okolnosti, zatrazio bi trajno nakon isteka privvremenog, mozda i prije. Zanima moze li se to na nacin da mi ostane broj. Koliko razumijem iz neke logike stvari to nije moguce, vec trebam traziti trajno iskljucenje, pa kada cu trebati ponovo telefon na toj lokaciji traziti ponovno ukljucenje?!?

Oni neko vrijeme ne smiju pustiti broj u opticaj ali mislim da nema načina da zadržiš broj bez plaćanja usluge. Iako, nema razloga da ti ne daju taj isti broj kad se budeš ponovo priključivao.

Jednom zbog toga što sam se svičao u  gubitničiki tim a drugi put me skinuo Jopis sa onim auto lock raketama

Krivo mi je što je Nex napustio server netom prije nego se prebacio na  air superiority. Koji bi tek tada  bili komentari

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Jednom zbog toga što sam se svičao u  gubitničiki tim a drugi put me skinuo Jopis sa onim auto lock raketama

Krivo mi je što je Nex napustio server netom prije nego se prebacio na  air superiority. Koji bi tek tada  bili komentari

Imaš li možda trenutak da nam objasniš ovaj report?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/569583923970770496/248644921/

Nije ti žao što sustavno uništavaš igru nama običnim ljudima?

Freak Show Inc.
17 godina
MRSKI kaže...

Skinuo sam te ja jednom, i nisu bile rakete u pitanju (ali protiv vas 5 koji ste igrali organizirano i to je trebalo koristiti, nema šanse da je itko osim jopisa i mene išao na zastavu tj. cepelin, a to znači da smo bili lakši za skinut - još se i vrtim sa dvojicom uspijevam ih ranjavat, i ti onda naravno dođeš sa strane i samo dokrajčiš, lako je tako)

Friday kaže...

Imaš li možda trenutak da nam objasniš ovaj report?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/569583923970770496/248644921/

Nije ti žao što sustavno uništavaš igru nama običnim ljudima?

Pfft, još je bježao od nas kad smo ga htjeli popravljat, ko da ima auto-repair čit. Da ne bi bilo zabune, to je bio Mrski junior, uglavnom.

EDIT:

A ovaj je na lockerima plakao da ja koristim čit (a nisam igrao BF tjednima...), sad vidim da sam mu izgleda totalno povrijedio njegov infantry ego:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/RJayJRRR/stats/1115818109/pc/

Ne znam je'l otišao sam, ili ste ga kickali?

Runda u pitanju:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/569607016881653312/199586046/

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 15:41 (TomoR).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

EDIT:

A ovaj je na lockerima plakao da ja koristim čit (a nisam igrao BF tjednima...), sad vidim da sam mu izgleda totalno povrijedio njegov infantry ego:

Runda u pitanju:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/569607016881653312/199586046/

Ja sam ga taman htio kickati i nije ga više bilo. Mislim da je sam izašao. A bio je dosadan s tim optužbama. Ne smiješ ga ubiti a da nisi haxor!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Bio je neki iceCorei7 koji je valjda tri runde pizdio na sve da su camperi... Htio sam ga zadaviti.

My name is Legion... For we are many!
13 godina
TomoR kaže...

Runda u pitanju:

Sam. Iz protesta.. nekakvog...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Što, kako!!!???  želim stručno očitovanje od strane službene osobe!  (danny mi sad pojasnio, gade srce mi otišlo skoro)

pirat kaže...

@Mato zbog prve slike sam ti cijeli post obrisao.

isprike ponavljam radi rada dotične autorice koja ima razne vrste loadouta  

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 16:21 (MatoOO13).
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

Runda u pitanju:

Sam. Iz protesta.. nekakvog...

Aha, znači kada sam ga obradio sa C100, to mu je bilo previše 

14 godina
Battlefield 4

Vidim da nitko ne spominje acwr-only rundu? Jel zato išao air superiority sljedeći?

I kaj nije sinoć igrao Mrski Junior? Onakvi skorovi sa vozilima inače jedino mališa može napraviti....onaj stariji je jedino za vježbati gađanje pomične mete

Btw. isprike onima koji su slučajno naletjeli na koji zalutali c4........mentor (Nex) mi je igrao pa sam morao pokazati što sam naučio

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Bastardo, na uvaljivanju auta meni, zaboravi. Sve bi bilo u redu da nisi, onomad, stavio sliku kako skidas kilometrazu. Petko mi je u pp skrenul paznju na to. Fala Petko

Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice