Jbt nema me po ure, a vi napišete štiva za popunit cili autoklub...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dezinformacije samo takve, da vw zaradi po golfu 850€ moguce, ali da ga izradi za 850€ nemoguce...
Maus od kad ti stojiš ovdje i gledaš?
- Golf 5: opet jedan od pouzdanijih, no VW-u preskup za raditi
čisto jedna informacija,
golf 5 tvornicu gotov auto košta (tj koštao je,jer se više ne proizvodi) cca 850 eura.
dezinformacije samo takve, da vw zaradi po golfu 850€ moguce, ali da ga izradi za 850€ nemoguce...
ja ti kažem koliko je koštao tvornicu jedan golf 5.
850e (plus minus 100e).
....a dok jedan auto dođe do masovne proizvodnje...pa to najviše plaćaš u krajnjoj cijeni auta.(valjda znaš šta ulazi u tu cijenu,da ne nabrajam)
,a ne hrpu lima,tkanine i plastike plus motor.
pričam o golfu 5.
čisto jedna informacija,
golf 5 tvornicu gotov auto košta (tj koštao je,jer se više ne proizvodi) cca 850 eura.
850e (plus minus 100e).
....a dok jedan auto dođe do masovne proizvodnje...pa to najviše plaćaš u krajnjoj cijeni auta.(valjda znaš šta ulazi u tu cijenu,da ne nabrajam)
pričam o golfu 5.
Sry Zengac ali za 850 eura nemogu napravit ni golfa 1
čisto jedna informacija,
850e (plus minus 100e).
pričam o golfu 5.
Sry Zengac ali za 850 eura nemogu napravit ni golfa 1
Da ga vagnes po 8 kuna koliko ti je obično željezo po kili ispada više. Koliko po tebi košta motor mislim sama izrada?

Zenge, to je bulšit... Siguran sam da samo stakla koštaju barem 500€, a gdje je sve ostalo...
Zenge odakle tebi uopće informacije gdje i za koliko oni nabavljaju robu i koliko ih košta izrada auta s istom tom robom? Čisto sumnjam da takve firme polažu račune svima po netu koliko njih šta košta...
Onda vjerojatno izrada dobrog sportskog motocikla (150-200 KS) košta 200€
Nego koji je vrag sad ovo, krenija bacit partiju a origin mi skida neka sranja. Jesu oni izbacili kakav update danas ili šta?
Meni ništa ne skida.
Nego koji je vrag sad ovo, krenija bacit partiju a origin mi skida neka sranja. Jesu oni izbacili kakav update danas ili šta?
Meni ne nudi nikakav update.
Bemti gledam network speed - T com ti uveo optiku .
Izgleda da je apdejt
Edit - ili repair .
Da je update pisalo bi ti 'update' a ne 'repair' kao što tebi piše.

Zakleja bi se životom da je pisalo update kad je krenilo. Kako origin uopće može sam pokreniti repair? Prije 2-3 dana sam igra i sve je radilo normalno...
Alien ovo je odlična brzina kakva zna biti
Samo da maknu josh ono dizanje i spuštanje automatsko dok čučiš.
Jel zna tko jel mogu prekinut ovo, oće se sj*bat šta? Neće za misec dana završit s ovom brzinom
Floyd toggle već imaš u opcijama ako na to misliš
Jel zna tko jel mogu prekinut ovo, oće se sj*bat šta? Neće za misec dana završit s ovom brzinom
Floyd toggle već imaš u opcija ako na to misliš
Nemoj prekidati.
Inače to bi tribalo završiti za max 15-ak min.
Nemoj prekidati.
Inače to bi tribalo završiti za max 15-ak min.
Traje već uru vrimena a nije ni na trećinu došlo... Otkad to origin uopće sam radi repair
Koliko zauzima bf4 folder? Meni 57 gb
Meni 55,8gb...
Meni 55,8gb...
I meni isto 55,8GB
55,8 GB.
Pa kojeg vraga onda opet nešto skida ionako ima viška... Jbt s ovom igrom nikad na zelenu granu
Ajde molim vas vidite jel iste ove fileove imate u folderu . Meni izgleda da je origin odlučija da mi tribaju i dodatni jezici
Pa kojeg vraga onda opet nešto skida ionako ima viška... Jbt s ovom igrom nikad na zelenu granu
Ajde molim vas vidite jel iste ove fileove imate u folderu . Meni izgleda da je origin odlučija da mi tribaju i dodatni jezici
Multilanguage verzija s g2a ili g2play :)
to nisu informacije pročitane na netu. ako mene lažu ja lažem vas.
Multilanguage verzija s g2a ili g2play :)
Ne, mex origin preorder igra i premium
to nisu informacije pročitane na netu. ako mene lažu ja lažem vas.
Daj stvarno koliko coban moras biti da mislis da NOVI auto toliko dodje u proizvodnji? Jebote, samo gume i felge su bar 400eur. Radio bar 200. Uzmi jos samo prednje i zadnje farove i vec si na 850eur ...
Nemoj siriti tu koleru u ovoj napacenoj zajednici ...
Evo ja sam prekinuo ovu glupost. Folder se vratio na 55,8 gb, imam iste filove kao vi i izgleda da igra radi normalno
Zahvaljujem na pomoći
Sad će Mudonja pitat di je piva