Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.675.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Već vidim kako će ovaj mračni šangaj izgledat... Hrpa dječice uzima snajpere i siluje deploy na helija kojeg će uništiti 3 sekunde kasnije samo da bi mogli bailati na najviši krov mape, s kojeg će kao pravi recon eksperti kositi sve pred sobom

Mapa je i ovako teški kamperaj i svodi se na to da 1-2 squda uzimaju zastave, dok ostatak ekipe izigrava majmune i skače po krovovima. Mogu samo zamisliti kako će biti kad im dodaš noć na sve ovo...

dječice 

Ako ti se ne sviđa, brate imaš izbor od 039103901 drugih mapa.
Ne sviđaju se ni meni AA faggotinoskilleri pa ne idem na takve servere i #gg

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Da li neko ima link od ovog jebenog live suporta gdje se mogu dopisivati sa nekim podplaćenim indijcem ili arapom. Uvijek me baca na odgovore ili da me pozove na tel. a normalno u listi ponuđenih državanema BiH.

Zadnja tri dana uvijek isti greška "You were disconnected from EA Online (1)"

Dva puta sam se uspio spojiti na server  nakon što sam se odlogirao sa Battleloga i Origina ali sada ni to više ne pomaže

Dobit njih na chat je j*bena umjetnost, čekat ćeš cili dan dok se netko siti uć u sobu...

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Da li neko ima link od ovog jebenog live suporta gdje se mogu dopisivati sa nekim podplaćenim indijcem ili arapom. Uvijek me baca na odgovore ili da me pozove na tel. a normalno u listi ponuđenih državanema BiH.

Zadnja tri dana uvijek isti greška "You were disconnected from EA Online (1)"

Dva puta sam se uspio spojiti na server  nakon što sam se odlogirao sa Battleloga i Origina ali sada ni to više ne pomaže

Dobit njih na chat je j*bena umjetnost, čekat ćeš cili dan dok se netko siti uć u sobu...

Nema veze, tama da se lijepo pripremim koga ću im sve spomenuti osim bliže i dalje familije....

Daj link ako imaš nemoj me i ti još jebavat

14 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
Volume kaže...

Već vidim kako će ovaj mračni šangaj izgledat... Hrpa dječice uzima snajpere i siluje deploy na helija kojeg će uništiti 3 sekunde kasnije samo da bi mogli bailati na najviši krov mape, s kojeg će kao pravi recon eksperti kositi sve pred sobom

Mapa je i ovako teški kamperaj i svodi se na to da 1-2 squda uzimaju zastave, dok ostatak ekipe izigrava majmune i skače po krovovima. Mogu samo zamisliti kako će biti kad im dodaš noć na sve ovo...

dječice 

Ako ti se ne sviđa, brate imaš izbor od 039103901 drugih mapa.
Ne sviđaju se ni meni AA faggotinoskilleri pa ne idem na takve servere i #gg

Da, kombinacija dječice koje boli k za bilo kakav team/objective play i takvih usranih mapa je ono šta je i uništilo bf i šta ga svaki dan kopa sve više i više...

AA faggoti noskilleri? Bitno da je skakanje po krovu skill, s tim se jebeno puno napravi za tim...

Molin te nemoj me potezat za jezik dok stvarno nisam počeja srat

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Nema veze, tama da se lijepo pripremim koga ću im sve spomenuti osim bliže i dalje familije....

http://help.ea.com/en/

Evo ajde ode. Prijavi se, odaberi igru i problem koji imaš i onda bi ti tribalo ponuditi način na kojih ih želiš kontaktirati. Bar je meni tako bilo...

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

http://help.ea.com/en/

Evo ajde ode. Prijavi se, odaberi igru i problem koji imaš i onda bi ti tribalo ponuditi način na kojih ih želiš kontaktirati. Bar je meni tako bilo...

I onda me na kraju dovede ovdje. Na stranici gdje korisnici prijavljuju greške i jedni drugima pomažu. Njih boli racku, eto vas tamo i rješavajte sami kako znate.

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/bd-p/battlefield-4

Ili na stranicu gdje name niti BiH ili Hrvatske da te mogu tel kontaktirati

http://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=battlefield-4&platform=pc&category=connectivity-performance-issues&subject=ea+online&channel=phone

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 15:03 (MRSKI).
14 godina
Volume kaže...

Da, snajperisti koji imaju na kraju 5-20 su mi genijalni :/

Jako vole timsku igru, osvajanje zastava i dogovaranje taktike.

Al meni to paše, zato i imam već preko 3500 killeva s airburstom.

Još kad se dočepaš helija, staviš IRNV ili Thermal i da vidiš veselja

(Btw, koje od ovog dvoje će biti bolje za noć)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

I onda me na kraju dovede ovdje. Na stranici gdje korisnici prijavljuju greške i jedni drugima pomažu. Njih boli racku, eto vas tamo i rješavajte sami kako znate.

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/bd-p/battlefield-4

O tog chata ti ionako nema nikave koristi jer tamo rade debili. Ja sam ih već deset puta kontaktirao za udp error, a njihovi savjeti su se sveli na to da pokušam restartati komp, ruter, nove drivere i slična sranja. Na kraju bi im samo j*ba majku i oša ća. 

Pokušaj repair igre i update pb-a pa vidi oće šta pomoći 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

A i ovaj Cyber je postao truba, prije bi dao neki koristan savjet sad samo lupa. Što više ispita položi to manje zna. Nema više nimalo koristi od njega i predlažem da mu Pirat obriše account

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

A i ovaj Cyber je postao truba, prije bi dao neki koristan savjet sad samo lupa. Što više ispita položi to manje zna. Nema više nimalo koristi od njega i predlažem da mu Pirat obriše account

Što više učiš, to manje znaš.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
12 godina
Battlefield 4

Nemojte na brižnog oca dvoje djece i jedne žene.

(danas u 11 sati uspavljuje sina i tipka poruke na forum...)

battlelog pukycro

0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Pretpostavio sam da će ići u tom smjeru, zato sam to napisao.
Kao prvo, divim se ljudima koji sa snajperom budu ispod 2.0 K/D-a.

Kao drugo, hoćeš reći da je veći skill potreban za AA, nego za snajper? De nemoj me yebat.
Kao treće, nazivaš sve recone njubovima koji su na krovovima? Ne dođe ti dobro beacon kad se trebaš spawnati iza leđa neprijatelja?
Kao četvrto, nazivaš sve recone kamperima koji znaju samo biti na krovovima?

To što možda imaš više godina, ne daje ti automatsko pravo osuđivati druge igrače.
Jet-pro.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
1 6 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Pogledajte ovo pa onda u raspravu

battlelog pukycro

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kaj danas svi ustali na livu nogu, a? Uglavnom bilo dobro jučer na serveru sa ekipom, tko je bio zna.

Po starom običaj par prigodnih i ostalih.

potpis
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Pretpostavio sam da će ići u tom smjeru, zato sam to napisao.
Kao prvo, divim se ljudima koji sa snajperom budu ispod 2.0 K/D-a.

Kao drugo, hoćeš reći da je veći skill potreban za AA, nego za snajper? De nemoj me yebat.
Kao treće, nazivaš sve recone njubovima koji su na krovovima? Ne dođe ti dobro beacon kad se trebaš spawnati iza leđa neprijatelja?
Kao četvrto, nazivaš sve recone kamperima koji znaju samo biti na krovovima?

To što možda imaš više godina, ne daje ti automatsko pravo osuđivati druge igrače.
Jet-pro.

Druže prvo bi te molija da ne izvlačiš iz konteksta, ne okrećeš ono šta sam napisa ili sam dolaziš do zaključka šta ja oću reći

Drugo ja nisam reka da je za AA potreban skill, već si ti reka da ne igraš na mapama s AA noskillerima. Dobar AA igrač će sigurno sto puta biti više od koristi nego recon koji cilu partiju ne silazi s krova.

I da sve recone koji samo kempaju po krovovima šangaja i sličnih mapa nazivam kemperima i njubinama koji nemaju pojma kako igrati, pa se zabetoniraju na šta veću udaljenost od protivnika pa na takav način pokušavaju nešto napraviti.

Zaigraj koju partiju s Replayom i Nexom pa neka ti oni malo pokažu šta je recon i kako recon igra. Nećeš njih sigurno vidit na krovu...

Ne osuđujem ja nikog, nit me boli k kako će tko igrati ali mogu i ja dati svoje mišljenje ako možeš ti svoje.

Jet-pro? Šta bi to tribalo značit? Ako te još nitko nije naučija bf je igra u kojoj ima i vozila i u kojoj se iskorišta sve raspoloživo. Ja igram sa svim šta mi se nudi. Od jeta i tenka, pa do pješadije i jebenog čamca šta možeš vidit i iz mojih statsa u kojima najviše bodova imam kao medic, a igram samo cq.

Ako ti vozila smetaju bf nije za tebe, kupi cod i uživaj. Živija ti meni

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Battlefield 4

Volume, još da igraš rush gdi bi ti bio kraj!

Nisam imao što raditi pa sam napravio ovo.

Gle sad kad mi ulete Danny5 i Ivanec

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ljudi origin mi je zaglavio u offline modu,i nece nikako da dodje online,ev cijeli dan vec,ima li kakvo rijesenje,nezz zbog cega sad ovo,antivirusa nemam,samo malwerbytes koristim,i ovaj glupi defender sto mi je na windowsu svejedno.

jucer je sve radilo perfektno

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Gle sad kad mi ulete Danny5 i Ivanec

I onda se čudiš što ti visina ne odgovara težini 

battlelog pukycro
16 godina
Battlefield 4

Ivanec: 

Volume samo nastavite sa svađom 

http://i.imgur.com/UeR8aad.gif

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mersimh kaže...

ljudi origin mi je zaglavio u offline modu,i nece nikako da dodje online,ev cijeli dan vec,ima li kakvo rijesenje,nezz zbog cega sad ovo,antivirusa nemam,samo malwerbytes koristim,i ovaj glupi defender sto mi je na windowsu svejedno.

jucer je sve radilo perfektno

kod mene isto s...je valjda je do njih

fejzer_hr BF4
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Zašto je čokolada naribana samo po sredini?

Ovo sa strane je za goste?

سمندری ڈاکو
12 godina
Battlefield 4

Ista stvar kod mene. Ponovo se logirao i sve OK.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
12 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ovo sa strane je dijetalno..

battlelog pukycro
16 godina
moderator
pukycro kaže...

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

pukycro kaže...

Ista stvar kod mene. Ponovo se logirao i sve OK.

Čokolada se raširila ravnomjerno nakon novog logiranja?

Freak Show Inc.
14 godina
pukycro kaže...
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
pukycro kaže...
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ma skroz nebitno - Ivanec pocinje jest kolac od sredine tak da njemu pase .

16 godina
Battlefield 4

Pada snjeg

Polomil sam vrat, pregledavajuci ovi na forumu. Zasto je izokrenuto. I da, zbog lose kvalitete, ne vidite enermne pahulje

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 17:16 (ivanec).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Pada snjeg

Jebote, kak ti je kabina visoko!!!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Pada snjeg

to je slikano u ležečem položaju?

fejzer_hr BF4
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice