Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.663.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
barcaINTER kaže...

Isprepadali ste danas jadnog mladica......ja sam mislio nesto pitat, a sad me strah...

M240B je najbolje oruzje.

Molim.

Nope.....as val za najboljše oružje

Cyber, kako planovi za 970? Si uspio kaj zmuljati?

Također, pitanje na koje valjda svi s foruma žele znati odgovor: kak je prošao ispit? :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
odjavljen
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...
barcaINTER kaže...

Isprepadali ste danas jadnog mladica......ja sam mislio nesto pitat, a sad me strah...

M240B je najbolje oruzje.

Molim.

Nope.....as val za najboljše oružje

Cyber, kako planovi za 970? Si uspio kaj zmuljati?

Također, pitanje na koje valjda svi s foruma žele znati odgovor: kak je prošao ispit? :D

Prosal je sa 4 .

Da nije prosal Ivanec bi ga provozal na stosdenferu svog kamijona .

13 godina
Battlefield 4

Evo, dobio si odgovor! :)

Kak uspavati kcer??

Zena je sa sinekom vani, i cim mi ovaj mali divljak zaspi mogu ic igrat. :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kak uspavati kcer??

Pusti joj operu,to bi valjda uspavalo i mrtvaca ili još bolje ako imaš koju snimku saborske sjednice...to će je odma baciti u komu

12 godina
Battlefield 4

a mala piva ?

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

Kad će više ovaj hardline beta  

03.02. starta.

Twitter: @191x7
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kak uspavati kcer??

http://i.imgur.com/snHne.gif

13 godina
Cromaki kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kak uspavati kcer??

http://i.imgur.com/snHne.gif

Uuu, gdi ima toga?

Ne pomaze pustanje videa, ne znam kaj joj je. To valjda danas za inat :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Moje curke su bolesne pa spavaju po danu a noću nas zajebavaju

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...

Moje curke su bolesne pa spavaju po danu a noću nas zajebavaju

Jadna tvoja supruga - po noci djeca , po danu ti  .

12 godina
Battlefield 4

A danas ja double xp boost 

battlelog pukycro

0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Joj, kak ljudi vjeruju Volumeu

Pola frendova s Battleloga je dodalo onaj 11 server u favoritese.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 19:07 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

A bastardov server je prazan...e što ti je čovjek

battlelog pukycro

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Joj, kak ljudi vjeruju Volumeu

Pola frendova s Battleloga je dodalo onaj 11 server u favoritese.

Koji naivci, triba sam se bavit politikom

battlelog - Volume_CRO
10 godina
mrfloyd kaže...
Volume kaže...
Alien 22 kaže...

Jeee mada su meni draze one Mudine bez brkova .

Ne smetaju meni ni one s brkovima dok su uredno održavani 

Rđavom qurcu svaka dlaka smeta, tako da .... 

krivu verziju si stavio :)

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

U pmaterinu i dice i port 3659...

Radim na jednom sw-u koji šiba po par tisuća paketa u minuti prema više od 64 klijenta (i prima od njih isto oveće količine podataka) i nijednom, ali nijednom nisam vidio u logu da je dropalo bilo kakav paket. Sve uredno stiže i radi preko UDPa u mreži koja nije baš neki vrh brzine niti kvalitete opreme. Gamad nesposobna.

My name is Legion... For we are many!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 20:38 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

U pmaterinu i dice i port 3659...

Radim na jednom sw-u koji šiba po par tisuća paketa u minuti prema više od 64 klijenta (i prima od njih isto oveće količine podataka) i nijednom, ali nijednom nisam vidio u logu da je dropalo bilo kakav paket. Sve uredno stiže i radi preko UDPa u mreži koja nije baš neki vrh brzine niti kvalitete opreme. Gamad nesposobna.

U zadnjih par dana sam se uvjerio da taj udp error nema veze sa samim korisnikom. S desetak ljudi igram air superiority i barem jednom u 5-6 odigranih partija se dogodi da sve sa servera u istom trenu izbaci uz tu glupu poruku

battlelog - Volume_CRO
16 godina
odjavljen

Da u mom softveru ima toliko bugova (nakon koliko, 2 godine?), dobio bi momentalni otkaz uz objašnjenje da sam nesposoban.

Ne zaslužuju ni kune od onih 60€ koliko košta premium kad izađe...

My name is Legion... For we are many!
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

UDP portovi i gluposti su dio traljave i nesposobne opreme koju dilaju ISP-ovi pod routere. BF4 je, kao i svi BF-ovi do sada, igra osjetljiva na mreznu komunikaciju. Nikakav aljkavi SPI firewall koji je propagiran na kutiji nekog siemensa ili kasde nece raditi kako treba i BF se buni.

Kako si pomoci? Najjednostavnije - poboljsanjem kucnog routera/firewalla. BF4 zahtjeva uzasno jako grafu, zahtjeva dosta memorije, zahtjeva 60-ak Gb na disku - e pa tako zahtjeva i nesto sposobno za baratanje mrezom.

Prvi korak koji mozete napraviti je provjeriti da li vas trenutni router podrzava DD-WRT kao alternativni firmware. Ako da - naci i slijediti uputstva na netu za flashanje routera dd-wrt-om. DD-wrt ima sasvim pristojan firewall, podrzava sve sto treba i to je to.

Ako router ne podrzava dd-wrt, onda je preporucljivo nabaviti router koji to moze (siemensi, linksys-i i tako). Nabavis router, flashas, trazis operatera da ti prebaci dosadasnji router u bridge mod, nakacis flashani i kirbaj!

Korak dalje je izgradnja vlastitog sustava. Recimo jedan raspberry pi s usb to lan adapterom sasvim dostatno vrti ipfire. Pi je 40$ na ebayu s besple dostavom za Hr. Usb-lan adapter je 4$ s besplatnom dostavom. SD karticu od 2-4Gb ima svatko a takodjer i kakav stari punjac za mob lezi negdje okolo. I nakon 2-3 sata posla - odlican kucni firewall je tu!

Moji roditelji vec dosta dugo koriste internet preko ipfire platforme, Spelac je vec dugo (Spelac ima jedno godinu ipo - dvije?) na ipfire platformi, a i ja sam ju koristio jedno vrijeme. Ima sve sto covjek od kucnog firewalla pozeljeti moze a vrti se na relativno jefinom PI-u.

Dakle, rijesite se krsa i preuzmite kontrolu nad svojom kucnom mrezom!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
Bastardo kaže...

Sve je to divno i krasno, a kako upogoniti neki drugi modem pod T-Com linijom?
Najmanji je problem zet Fritza, ali setup je koliko sam čuo ravan igranju BF4 na komodorcu.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
protjeran
Alien 22 kaže...

Mudonja znaš šta ti je radit... Google je poslodavac ka stvoren za tebe

Bastardo kaže...

UDP portovi i gluposti su dio traljave i nesposobne opreme koju dilaju ISP-ovi pod routere. BF4 je, kao i svi BF-ovi do sada, igra osjetljiva na mreznu komunikaciju. Nikakav aljkavi SPI firewall koji je propagiran na kutiji nekog siemensa ili kasde nece raditi kako treba i BF se buni.

Kako si pomoci? Najjednostavnije - poboljsanjem kucnog routera/firewalla. BF4 zahtjeva uzasno jako grafu, zahtjeva dosta memorije, zahtjeva 60-ak Gb na disku - e pa tako zahtjeva i nesto sposobno za baratanje mrezom.

Prvi korak koji mozete napraviti je provjeriti da li vas trenutni router podrzava DD-WRT kao alternativni firmware. Ako da - naci i slijediti uputstva na netu za flashanje routera dd-wrt-om. DD-wrt ima sasvim pristojan firewall, podrzava sve sto treba i to je to.

Ako router ne podrzava dd-wrt, onda je preporucljivo nabaviti router koji to moze (siemensi, linksys-i i tako). Nabavis router, flashas, trazis operatera da ti prebaci dosadasnji router u bridge mod, nakacis flashani i kirbaj!

Korak dalje je izgradnja vlastitog sustava. Recimo jedan raspberry pi s usb to lan adapterom sasvim dostatno vrti ipfire. Pi je 40$ na ebayu s besple dostavom za Hr. Usb-lan adapter je 4$ s besplatnom dostavom. SD karticu od 2-4Gb ima svatko a takodjer i kakav stari punjac za mob lezi negdje okolo. I nakon 2-3 sata posla - odlican kucni firewall je tu!

Moji roditelji vec dosta dugo koriste internet preko ipfire platforme, Spelac je vec dugo (Spelac ima jedno godinu ipo - dvije?) na ipfire platformi, a i ja sam ju koristio jedno vrijeme. Ima sve sto covjek od kucnog firewalla pozeljeti moze a vrti se na relativno jefinom PI-u.

Samo da prvo naglasim da nisam nikakav ekspert za mrežu, znam osnove i to je to... Prije sam probleme s tim udp port error-om imao SAMO na fragnetovim serverima, prilikom svakog spajanja mi je izbacivalo tu poruku ako je na serveru bilo više od 10-ak ljudi. Ako je server bio prazan ili je na njemu bilo samo nekoliko ljudi ulazio sam bez problema. Kasnije sam nabavio kvalitetniji netgear-ov ruter i od tada na iste te servere ulazim iz prve bez ikakvih problema neovisno o broju igrača na njemu.

Ono šta mi se sad događa je to da me usred partije izbaci uz tu glupu poruku. I to ne samo mene već sve ljude sa servera u istom trenu. Zato mi je malo sumnjivo da je tu stvarno problem do samog korisnika i njegove mreže.

Na tom serveru igra nas osam, sve igrači iz različitih dijelova svijeta. Pa nije vrag da ja, onaj u americi, švabiji ili di već imamo sjeban firewall/mrežu/ruter i da nas baš SVE izbaci uz istu poruku?

Neznam je li bitno, ali ovo je server o kojem pričam

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1306facb-7dcf-4359-b349-e6e4d94f7c16/Flight-Squadron-Practice-Dogfight-Server-Unranked/

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 22:15 (Volume).
14 godina
Battlefield 4

@ Bastardo: ja imam dva siemens sx763 rutera, jedan je moj (po starom ugovoru) a drugi je T-comov. Na starom je wrt a na novijem je...t šrot :/

Problem je u tome što si je gamad fino donijela zakon po kojem mi nisu dužni ispostaviti voip podatke za telefon a prebacili su me na taj "novi" način svojevoljno pa ako koristim modificirani ruter...nema tulifona..iako on ide prek neta 

Živjela ova naša banana država.

Btw. prije par dana prebacili oni mene na onu jeftiniju varijantu (15 kn jeftiniju) i smanjili mi zbog toga brzinu za 40%. Zovem ja njih i pitam zašto je brzina smanjena a oni meni da sam ja pristao na tu neku akciju...pitam ja njih a koja je to akcija i kad sam ja to potpisao???? Kaže ženturača meni 17.1. u tolko i tolko sati prek telefona. A pitam ja nju jeli onda svjesna da sa mnom nije mogao nitko ni pričati kad sam bio na poslu....................

Pa onda kreće natezanje oko poništavanja ugovora jer po novom oni mogu telefonski sklopiti ugovor pa vrijedi kao i onaj pismeni pa vele meni da ja lijepo odem u t-com i da PISMENO raskinem ugovor pošto još nije istekao zakonski rok za poništenje bez penala.

Naravno da sam ju/njih stjerao u rodni kraj i zaprijetio im tužbom ako u roku od 15-min ne dobijem nazad stare brzine i ugovor na tu akciju ne bude raskinut a zaprijetih i time da imam dokaze da sa mnom nisu sto posto pričali......vratiše mi na staro u roku 7 minuta

Ma nabijem ja i ovu državu i ove lopove koji kroje ovakve zakone, zamisli ti to, oni mogu sklopiti ugovor u moje ime ako se bilo tko u kući javi a raskid pak mora biti pismen......banana država

I također, odlične runde večeras na serveru a Špelcu poručujem da ne gađa direktno u drvo nego me pokuša flenkati/zrokati sa nekakvim eksplozivom....neka su drveća u igri neuništiva

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

Kao sto veli drug Bastardo rijesite se krsha.

Isp router u bridge mode( to vam sam isp napravi for free) i kupite npr mikrotik, netgear, linksys.

Investicija od cca 400-500kn.

Ja koristim RB751G, podeseni portovi i nema zime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...
Bastardo kaže...

Najmanji je problem zet Fritza, ali setup je koliko sam čuo ravan igranju BF4 na komodorcu.

Bump?!

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
Bastardo kaže...

Jbg, kad je to meni špansko selo....

13 godina
sudy_freak kaže...
sudy_freak kaže...
Bastardo kaže...

Bump?!

Po treci put, koristis dva routera!

Ova od T-coma prebacis u bridge mode. ( Ili zamolis njih, ako imas VOIP pa oni kontroliraju router.) Koristi se samo kao modem!

I spojis ga na ovaj novi, i on radi sve osim same konekcije na ADSL :)

13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ara - pajkis ?

Dobro jutro .

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Alien 22 kaže...

Ara - pajkis ?

Dobro jutro .

Ma, kakvi! Došao s posla prije sat vremena. Sad ću lagano u krpe...

12 godina
Battlefield 4

Dobro jutro

Špelac još boluje izgleda, ili je imao noćno dežurstvo oko djece.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice