Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.687.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
Battlefield 4

Kad igram uvik igram za ekipu,nisam klasicni kamper koji zalipi jaja za jedno misto,ne mice i gleda kako kilove skupit,nego budem stalno negdi,a dovoljno daleko da cuvam ledja svojim di je najuzarenije...jebeee me malo daleki pogodci i teze mi se naviknut(Cod saam prije igrao),npr.opadanje metka i vrijeme,bas je realno napravljeno vrlo,sto do sad nisam bas vidja,ali mi je draze to,zanimljivije puno.

Valjalo bi da znam kako sto prije otkljucat neki jaci sniper ako je bolji normalno?

Za sad imam samo onaj 1. i 2. jer sam samo jucer igrao i neki jos dodaci su mi se otkljucali.Sad koliko vidim ima dosta stvari za nadogradjivanje i ostalo,a neda mi se po int trazit sta je najbolje,pa sam mislio od vas neko ukratko da napise.

i p.s kad god dodjem tamo na server vas nema,dzabe si ga platio :) .

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - cohr_23
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 15:27 (hrka11).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma nikad od tebe snajperista ,traži drugi posao 

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

neka koja partija pa ce mo vidit kad dodjem na server,samo da postimam sprave malo  

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
hrka11 kaže...

Kad igram uvik igram za ekipu,nisam klasicni kamper koji zalipi jaja za jedno misto,ne mice i gleda kako kilove skupit,nego budem stalno negdi,a dovoljno daleko da cuvam ledja svojim di je najuzarenije...jebeee me malo daleki pogodci i teze mi se naviknut(Cod saam prije igrao),npr.opadanje metka i vrijeme,bas je realno napravljeno vrlo,sto do sad nisam bas vidja,ali mi je draze to,zanimljivije puno.

Valjalo bi da znam kako sto prije otkljucat neki jaci sniper ako je bolji normalno?

Za sad imam samo onaj 1. i 2. jer sam samo jucer igrao i neki jos dodaci su mi se otkljucali.Sad koliko vidim ima dosta stvari za nadogradjivanje i ostalo,a neda mi se po int trazit sta je najbolje,pa sam mislio od vas neko ukratko da napise.

Ja volim igrati snajpera kad sam solo tj kada nitko od mojih nije raspolozen za BF. Po meni je najbolji SRR-61 snajper radi najmanjeg opadanja metka i uzasno jake stete koju snajper radi. Koristim ga na blizu s iron sights ili rds/holo (lockeri, metro), na srednje udaljenosti s ACOG4x (chainlink mape) i na velike udaljenosti (>1200m) s 40x zoom, range finder i bipod. Kao opremu koristim onaj rucni painter za vozila i t-ugs. Sekundarno oruzje je shorty.

Najbolje mi je s 40x optikom otici na silk road, golmud ili firestorm, ukopati se i skidati glave. Kada udjes u stos, bodovi lete kao nenormalni (za headshot na 1200 metara dobijes oko 1500 bodova).

Pa ja ne mogu sam napuniti server. Trebaju bar 4 osobe da runda pocne a onda ostali polako dodju ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

joj daj kaj filozofirate ,od njega nikad snajperista .

da bude kolko tolko koristan timu nek za prvu g klanu servisira tenkove dok ne uđe u štos.

Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
hrka11 kaže...

Prvo,ekipa ti se sastaje oko 7-8-9 pa nadalje..:)

Što se tiče recona,ja sam malo iskusniji kamper,pa ti rado dam par savjeta...

Trenutno,najači sniper ti je SRR-61.Pošto ga nije pretjerano lako otključat,preporučam ti da igraš samo sa jednim sniperom i naravno,jednom optikommpo meni najbolja 20x,no ako ti je tesko naviknuti se,uzmi 8x...

Ako ti se neda,nemoj otkljucavat srr,jer nije uopce bitno koji sniper koristis ako se znas sluziti njime,jer zapravo,ti niti s jednim sniperom nemožeš ubiti čovjeka sa jednim metkom,osim u glavu(pričamo o velikim udaljenostima!),tako da koji budes duze vremena koristio i za kojeb budes osjetio da je to to,e njega uzmi i ne mijenjaj ga!:D

Evo ti jedan primjer loadout,kakav je kod mene:

Velika udaljenost:SRR-61(20x optika-hunter)

-Variable zoom(14x)-dobro dođe ako se nađe neka živina u blizini

-Flash hider

-Straight pull-preporučam njega puno vise nego bipod!

-Uz to obavezno nosi spawn beacon,a ostalo biraj: kod mene je SUAV.. ili si stavi T-UGS,dobar ti je ako si nasao neku dobro poziciju,a bojiš se da te ne zakolju!(sluzi kao mali radar za pjesadiju)

Kratka udaljenosti:Gol Magnum ili CS5 ili M40A5(CL6X ili Rifle scope 8x)

-Variable zoom(14x).dobro dođe ako se nađe neka živina u daljini

-Flash hider

-Straght pull-obavezno,ubrzava reload...

-Što se tiče gadgeta,tu ti nije pretjerano bitno,ovisi o kojoj se mapi radi tako da sam odaberi..

Evo,ako imas jos sta za pitat,reci,rado pomognem!

Da se razumijemo,ovo je moje mišljenje i onako kako ja koristim i sa čime sam dosta zadovoljan!Budes naisao na dosta snipera sa razlicitim puskama i gadgetima,tako da ne mislis da je ovo jedino i najbolje...

Sve što više budeš igrao,tako i isprobavaj sve više pizdarija..Naći ćeš nešto što će ti valjati!

Battlelog: Ratkapa16
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 17:02 (Gago4).
11 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

joj daj kaj filozofirate ,od njega nikad snajperista .

da bude kolko tolko koristan timu nek za prvu g klanu servisira tenkove dok ne uđe u štos.

hahahaha...a evo taman nako na int upisem recon class da vidim malo sta kazu ostali i prvo sto je pisalo da su najpodcjenjnija klasa radi kampera koji gledaju samo nabit kilove,ne igraju za ekipu.

a jbga,zato nisam ni ulazio na server da se ne prosipam,malo cu ja okolo dok ne naviknem se pa cu onda doc.

a kako najbrze za otkljucavat puske?znaci sakupljanjem bodova na standardni nacin ili ima jos nesto.

edit:

I jos nesto,koju udaljenost podrazumijevas pod tim "velika" i do koje udaljenosti se ne osjeti opadanje metka?ovo pitam radi orjentacije...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 16:00 (hrka11).
12 godina
hrka11 kaže...

hahahaha...a evo taman nako na int upisem recon class da vidim malo sta kazu ostali i prvo sto je pisalo da su najpodcjenjnija klasa radi kampera koji gledaju samo nabit kilove,ne igraju za ekipu.

a jbga,zato nisam ni ulazio na server da se ne prosipam,malo cu ja okolo dok ne naviknem se pa cu onda doc.

a kako najbrze za otkljucavat puske?znaci sakupljanjem bodova na standardni nacin ili ima jos nesto.

edit:

I jos nesto,koju udaljenost podrazumijevas pod tim "velika" i do koje udaljenosti se ne osjeti opadanje metka?ovo pitam radi orjentacije...

Otprilike,od 400-2000m :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da malo proanaliziram anketu do sada ...

4   AMD procesor, AMD grafa

4   AMD procesor, NVIDIA grafa

14 INTEL procesor, AMD grafa

9   INTEL procesor, NVIDIA grafa

Na testnom uzorku od 31 igraca mozemo doci do slijedecih zakljucka:

23 osobe koriste intel procesor

8 osoba ima erektilnu disfunkciju

dakle skoro 75% koristi intela.

18 osoba koristi AMD grafu

13 osoba koristi NVIDIA grafu

58% koristi AMD graficku karticu.

Dakle najcesca kombinacija je Intel proc + AMD grafa.

Eto, hvala svim ucesnicima koji za nagradu dobijaju mjesto na jednom odlicnom BF4 serveru :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
11 0 hvala 6
12 godina
Battlefield 4

@hrka11 

što se tiče snajpera prije svego se upoznaj s karakteristikama oružja

http://symthic.com/bf4-weapon-info

a taktiku i procedure možeš jedini sam uvježbati. Ovo gore su sve vrijedni savjeti ali opet sve ovisi o tome koliko si TI brz u uočavanju, 

ciljanju, odabiru pravog mjesta i zadaći koju želiš ispiniti. Ako ti je cilj podržati svoj tim trebaš se kretati za njima ali tako da vidiš dovoljno daleko ispred njih i eliminiraš prijetnju 

na vrijeme, ili je bar spotaš.

Obrati pažnju na grafove iz gornjeg linka jer ti je to značajan pokazatelj učinkovitosti pojedinog oružja.

I da, što prije oključaj brzi zatvarač.

battlelog pukycro
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 16:40 (pukycro).

1 0 hvala 1
11 godina
Battlefield 4

Ok,taman s posla dosa,sad cu to namistit sve,mislim da sam to otkljucao vec...a otkljucan mi je od snajpera 1 i 2,tako da nemam vele izbora,uzet cu samo jednog i s njim za sad stalno.

A to ostalo sto si naveo mi inace dobro idje,samo se moram na igru naviknuti,a vidim da ima dosta stvari pa treba pohvatat sve.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Alien 22 kaže...

Cekaj i Sajberu je danas dan D.

Danas dobiva rezultate ispita .

Kolko znam ako ne prodje gospodja je dala zeleno svjetlo Ivancu da ga pregazi kamijonom .

Daa, danas je D day! :D

Prosao sam s 4, a mislio sam da cu mozda pasti ispit :))

Vidimo se danas na serveru :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Alien 22 kaže...

Cekaj i Sajberu je danas dan D.

Danas dobiva rezultate ispita .

Kolko znam ako ne prodje gospodja je dala zeleno svjetlo Ivancu da ga pregazi kamijonom .

Daa, danas je D day! :D

Prosao sam s 4, a mislio sam da cu mozda pasti ispit :))

Vidimo se danas na serveru :)

17 godina
Bastardo kaže...

8 osoba ima erektilnu disfunkciju

...

Nebih za ovo baš reka, nisam ja otiša van zemlje zbog takvih problema i popratne sramote ko neki ovdje. XD

AMD proc ne uzrokuje nikakvu disfunkciju, ali može biti uzrokovan nedostatkom peneza.

Twitter: @191x7
11 godina
Battlefield 4

Specifikacije: AMD a8-6600 3.9 ghz 8 gb kingston hyperx 1600 mhz Intel 520 Series 180 gb SSD Asus HD 6950 DirectCU2 Vodeno hladjenje Cooler Master Seidon 120M Kuciste Cooler Master HAF XB 2x Silverstone blue LED 120 mm Napajanje 530 W Thermaltake modularno .

Koliko realno vridi ovo? Neki momak mi daje to za laptop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Specifikacije: AMD a8-6600 3.9 ghz 8 gb kingston hyperx 1600 mhz Intel 520 Series 180 gb SSD Asus HD 6950 DirectCU2 Vodeno hladjenje Cooler Master Seidon 120M Kuciste Cooler Master HAF XB 2x Silverstone blue LED 120 mm Napajanje 530 W Thermaltake modularno .

Uzmi i odi na ispovjed - reci svećeniku da si ukrao kompjuter od jednog čovjeka!

Freak Show Inc.
17 godina
hrka11 kaže...

Proc 600 Kn ako ima jamstvo, 500 ako nema (a vjerojatno ima). Memorija nekih 500 Kn. SSD nekih 700 Kn. Grafa nekih 800 Kn ako nema jamstvo (a valjda nema), hladnjak 250 Kn, kućište 600, napajanje 300 Kn. Dakle nešto preko 4000.

Više manje toliko vrijedi i tvoj laptop ako nije u pitanju neka bijesna inačica istog.

Twitter: @191x7
16 godina
Friday kaže...
hrka11 kaže...

Uzmi i odi na ispovjed - reci svećeniku da si ukrao kompjuter od jednog čovjeka!

Jedino ako laptop nije neki Asusu G serije ili Alienware...

11 godina
Battlefield 4

Hahahaha....zna sam da ce idma loziona...nebi uopce mijenjao,ali pitam bezvze...kad ce se igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Zivo me zanima tko na cemu igra ... pa evo male anketice po tom pitanju ...

Je  ste li iskreno odgovorili na prethodnu anketu? 

15 Da
2 Ne
3 Ne, ali kupit ću Hardline
3 Bastardo me gnjavi.
13 Pirat je zakon!
Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Iz ankete se može zaključiti da samo panjevi i njubovi imaju amd procesore, a i ovi s grafičkim karticama nisu daleko od njih. I mala dica znaju da je za prave pr0ove intel+envidija jedini izbor...

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 19:27 (Volume).

11 0 hvala 5
14 godina
Volume kaže...

Iz ankete se može zaključiti da samo panjevi i njubovi imaju amd procesore, a i ovi s grafičkim karticama nisu daleko od njih. I mala dica znaju da je za prave pr0ove intel+envidija jedini izbor...

Tako je. Još sam panj bez love pa imam AMD, al kad si nešto zaradim, ide Intel + Nvidia.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Bastardo kaže...

Da malo proanaliziram anketu do sada ...

4   AMD procesor, AMD grafa

4   AMD procesor, NVIDIA grafa

14 INTEL procesor, AMD grafa

9   INTEL procesor, NVIDIA grafa

..........

Pfffff AMD....... ko da bi stavil umjetni kuk u svoje mlado misicavo tijelo.

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Tako je. Još sam panj bez love pa imam AMD, al kad si nešto zaradim, ide Intel + Nvidia.

Ti ne moraš ništa minjat, tebe volim takvog kakav jesi

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Ti ne moraš ništa minjat, tebe volim takvog kakav jesi

Awwwwwww <3

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Awwwwwww <3

Daj prestani, dobro znaš da uvik dobijem erekciju kad mi tako slatko tepaš... 

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 20:33 (Volume).
13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Awwwwwww <3

Evo ga opet se uzbudia i sad će past po jadnoj ženi i ništa od igranja ni večeras. Cyber daj pazi šta mu govoriš

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Awwwwwww <3

Evo ga opet se uzbudia i sad će past po jadnoj ženi i ništa od igranja ni večeras. Cyber daj pazi šta mu govoriš

Od igre ništa ni ovako ni onako, tako da neka govori šta oće

battlelog - Volume_CRO
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Bastardo, ako nije problem, daj me whitelistaj, svako malo kick zbog pinga a imam onaj čudni setup (lap wlan -> zyxel -> pc eth)... Radi ugl normalno ali izgleda da me taj plugin mrzi

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Bastardo, ako nije problem, daj me whitelistaj, svako malo kick zbog pinga a imam onaj čudni setup (lap wlan -> zyxel -> pc eth)... Radi ugl normalno ali izgleda da me taj plugin mrzi

Mislis da ce te besplatno stavit na whitelistu?

Neki jos uvijek otplacuju kredit zbog njega...

Ipak je velika privilegija kad mozes igrat na njegovom serveru..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice