Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.688.012
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
amater_2 kaže...
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Pa jbt led, stalno ti je kita u ustima. 

Buuuu pederu, koja loša baza Pa prvi put da sam spomenija kitu. Evo ti td 

To se ti želiš jurici ulizati. Jeli? 

A čuješ, nisam ja taj kojem on prepričava "događaje" s policijom 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

I di je Špelac jutros, nije vrag da još spava

Ma kod kuće sam još danas. Ali nešto sam bolestan. I žena i najstarija kći. Svi smo nešto u banani...

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Volume kaže...
Danny_5 kaže...
( osim silovanja ivanca od strane policije )? :-)

Šta, di, kako? Daj malo detalja da mu se mogu rugat... 

Kolko se sjecam danad ima "vazan poziv iz Irske".

Spelac drzimo ti fige .

16 godina
Volume kaže...

A što nekome prepričava?  Nemam pojam o tome. Nisam upoznat sa tim, ali vidim da ti jesi. 

Friday kaže...
Volume kaže...

Ma kod kuće sam još danas. Ali nešto sam bolestan. I žena i najstarija kći. Svi smo nešto u banani...

Uh, nas je to prošlo prije oko nove godine. Sad izbaci pivu na par dana i uhvati se čaja. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Njima čaja, limuna i tih pizdarija, a ti koju travaricu i proći će to u trenu 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...
Volume kaže...

A što nekome prepričava?  Nemam pojam o tome. Nisam upoznat sa tim, ali vidim da ti jesi. 

Ti imaš kakvu podvojenu ličnost ili šta?  Maloprije kažeš da ko mi je kriv šta me nema na tsu pa neznam o čemu pričate, a sad kažeš da neznaš šta je bilo

battlelog - Volume_CRO
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Cekaj i Sajberu je danas dan D.

Danas dobiva rezultate ispita .

Kolko znam ako ne prodje gospodja je dala zeleno svjetlo Ivancu da ga pregazi kamijonom .

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Ti imaš kakvu podvojenu ličnost ili šta?  Maloprije kažeš da ko mi je kriv šta me nema na tsu pa neznam o čemu pričate, a sad kažeš da neznaš šta je bilo

Ja stari nemam pojma o čemu ti pričaš. Na ts nitko nikakve policajce ne spominje. 

Vjerovatno ti imaš neku direktnu liniju sa nekim. 

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...
Volume kaže...

Ja stari nemam pojma o čemu ti pričaš. Na ts nitko nikakve policajce ne spominje. 

Vjerovatno ti imaš neku direktnu liniju sa nekim. 

Da ne radiš i ti ono na poslu pa si zbunjen hahahaha

Aj pročitaj drugi post na ovoj stranici

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...

Dok sam ja bio na TS nitko nije spominjao policajce.

Očito ćeš se morati obratiti Danny-u. 

Ja samo znam da je power opalio belgijku u Maleziji. 

Strah ga je domaće hvatati da se ne iznenadi. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 10:06 (amater_2).
10 godina
neaktivan
Mislim na to kak je Mrski trgal Ivanca na lockerima... :-)
Hello...
16 godina
Danny_5 kaže...
Mislim na to kak je Mrski trgal Ivanca na lockerima... :-)

Ma ne. Nema šanse. Zar i Mrski ide u te vode. 

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Ne virujen mu ja ništa dok ne stavi slike 

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Ma ne. Nema šanse. Zar i Mrski ide u te vode. 

Pa kaj ne pise par stranicaprije da je Mrski imal 10:0 na Lockerima protiv ivanca... I to stariji a ne junior... 

Hello...
13 godina
Battlefield 4

Veze nemam je li bilo ali je zanimljivo:

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Neznam kako je to u drugim shooterima rješeno, ali ovaj kill cam u četvorci nema nikakvog smisla. Pokaže lika koji te ubio i to je to, pa mislim koji mi k i to pokazuje...

Ova ideja nije loša, ali zašto ne naprave da pokazuje kratki snimak kako te ubio ili nešto slično 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Neznam kako je to u drugim shooterima rješeno, ali ovaj kill cam u četvorci nema nikakvog smisla. Pokaže lika koji te ubio i to je to, pa mislim koji mi k i to pokazuje...

Ova ideja nije loša, ali zašto ne naprave da pokazuje kratki snimak kako te ubio ili nešto slično 

Ni meni se killcam ne svidja. Naravno da je informativno znati gdje je moj ubica bio kad me je ubio i gdje se sada krece, ali upravo to ubija napetost i neizvjesnost.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Volume kaže...

Iskreno, bolji mi je ovaj način, kao u CS-u, nego snimak, kao u CODu. Preciznije. Onako kad gledaš snimak pokuzuje samo onog ko te ubio, ali ne i još nekog ko te u međuvremenu pogađao i oborio ti health.

13 godina
Bastardo kaže...

Ni meni se killcam ne svidja. Naravno da je informativno znati gdje je moj ubica bio kad me je ubio i gdje se sada krece, ali upravo to ubija napetost i neizvjesnost.

Da, ali to je sad drugi par opanaka. Ovdje je riječ o tome da se otkloni sumnja u "čudne" killove u igri.

13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Bastardo kaže...

Da, ali to je sad drugi par opanaka. Ovdje je riječ o tome da se otkloni sumnja u "čudne" killove u igri.

Cudni killovi trebaju biti regulirani punkbusterom, fairfighteom i slicnim alatima. Ako pozelis igrati kao snajper (sto je sasvim legitimno) i ukampas se negdje i skines tipa, nerealno je vidjeti poziciju snajpera u killcamu.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Cudni killovi trebaju biti regulirani punkbusterom, fairfighteom i slicnim alatima. Ako pozelis igrati kao snajper (sto je sasvim legitimno) i ukampas se negdje i skines tipa, nerealno je vidjeti poziciju snajpera u killcamu.

Za snajpere još nekako, ali trenutni kill cam ubija svaki smisao dobrog flanka i to je ono šta mi je najblesavije od svega... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
moderator
Battlefield 4

Ja bi stavio da se nakon svakog killa pauzira vrijeme i da svi analiziramo 10min dal je taj kill po zakonu.

Kad svi igrači na servera detaljno analiziraju taj kill onda bi voteali i tako do sljedećeg killa.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pirat kaže...

Ja bi stavio da se nakon svakog killa pauzira vrijeme i da svi analiziramo 10min dal je taj kill po zakonu.

Kad svi igrači na servera detaljno analiziraju taj kill onda bi voteali i tako do sljedećeg killa.

To bi bilo odlično, ali čini mi se da bi onda partija dugo trajala

battlelog - Volume_CRO
16 godina
pirat kaže...

Uz to mala random igra na sreću, slučajnim odabirom se bira između "votera" tko će dobit assist

14 godina
protjeran
matekws kaže...
pirat kaže...

Uz to mala random igra na sreću, slučajnim odabirom se bira između "votera" tko će dobit assist

E jbg sad, pa ne tribaš se odma sprdat s idejom

battlelog - Volume_CRO
13 godina
amater_2 kaže...
Volume kaže...

Dok sam ja bio na TS nitko nije spominjao policajce.

Očito ćeš se morati obratiti Danny-u. 

Vas dvojica ko gluhih telefona.  Ajmo iz početka. Dobro jutro MUDO,  dobro jutro Volume :) 

16 godina
odjavljen
pirat kaže...

A ako nekog izbije sa servera tijekom vijećanja legitimnosti killa, čeka se dok se igrač vrati. Ako se ne vrati u roku od pola sata, postavlja se pool hoće li se taj kill glasovati bez njega (dvotrećinskom većinom, naravno). Ako to glasovanje propadne, potrebno je napraviti novo glasovanje o tome hoće li se priznati propadanje tog glasovanja. Ako to glasovanje propadne, potrebno je napraviti novo glasovanje...

My name is Legion... For we are many!
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dosta offtopicenja... Mudo, Volume a di su guze?

Hello...

1 0 hvala 0
17 godina
Danny_5 kaže...

Dosta offtopicenja... Mudo, Volume a di su guze?

Bile su, pirat obrisao. Predugo spavaš!

14 godina
protjeran
MRSKI kaže... 

Vas dvojica ko gluhih telefona.  Ajmo iz početka. Dobro jutro MUDO,  dobro jutro Volume :) 

Ajme ovih današnjih pandura do podne spavaju. Jutro Mrski

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice