Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
Arabarran kaže...
Volume kaže...

Ajmo još po ure i godišnji madafakers {#}

Amater... Ja pustio 06.12. i moram negdje pomisliti na posao tek oko 15.01. {#}

Ne bunim se ja ni s ovim hehehe. Slobodan sam do 12.1. Još me šef počestio s j*bačkom božićnicom i trinaestom plaćom tako da je sve u svemu dobar radni dan

To postoji??? {#}{#}

14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Volume kaže...
Arabarran kaže...
Volume kaže...

Ajmo još po ure i godišnji madafakers {#}

Amater... Ja pustio 06.12. i moram negdje pomisliti na posao tek oko 15.01. {#}

Ne bunim se ja ni s ovim hehehe. Slobodan sam do 12.1. Još me šef počestio s j*bačkom božićnicom i trinaestom plaćom tako da je sve u svemu dobar radni dan

To postoji??? {#}{#}

evo i ja dobio mail kak je božićnica isplaćena {#}

i odmah je danas idem ubit u birtiju {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ma dobio sam i ja božićnicu ali brate - 13-a plaća???

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ma dobio sam i ja božićnicu ali brate - 13-a plaća???

pa no ,kaj se čudiš ko pura plastičnoj vrećici {#}{#}

14 godina
protjeran
Battlefield 4

A reka sam ti ja lipo Špelac da odma dođeš kod nas i postaneš bodulac, j*beš ireland...{#}

S menom ćeš se malo turizmom bavit, obilazit jahte, gledat p*čke u kupaćem itd. I onda te za to još neko lipo plati...

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

A reka sam ti ja lipo Špelac da odma dođeš kod nas i postaneš bodulac, j*beš ireland...{#}

S menom ćeš se malo turizmom bavit, obilazit jahte, gledat p*čke u kupaćem itd. I onda te za to još neko lipo plati...

Ma lipo mene plate i tu gdje sam sad. Ali trinaesta plaća... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Ma lipo mene plate i tu gdje sam sad. Ali trinaesta plaća... {#}

Ko bi reka da su čuda moguća i u Hrvatistanu {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ko bi reka da su čuda moguća i u Hrvatistanu {#}

Planirali smo neko vrijeme žena i ja da odemo na more i malo se turizmom pobavimo... Ali ipak odoh vanka {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Ko bi reka da su čuda moguća i u hrvatistanu {#}

Planirali smo neko vrijeme žena i ja da odemo na more i malo se turizmom pobavimo... Ali ipak odoh vanka {#}

Sretno i vrati se hrpom para{#} Koliko vidim po netu ima dosta domaćih ljudi koji su u zadnje vrime otišli tamo, tako da ti neće biti ni problem naći neku našu pijančinu da ti pravi društvo po svim onim pubovima{#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Ko bi reka da su čuda moguća i u hrvatistanu {#}

Sretno i vrati se hrpom para{#} Koliko vidim po netu ima dosta domaćih ljudi koji su u zadnje vrime otišli tamo, tako da ti neće biti ni problem naći neku našu pijančinu da ti pravi društvo po svim onim pubovima{#}

Ma iz njegovog sela ih ima stotinjak vec gore.

Bfw Irci i slavonci imaju dosta toga zajednickog , izmedju ostalog i ljubav prema "kapljici" : )

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zašto je G server većinom prazan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rino kaže...

Zašto je G server većinom prazan?

Krenule blagdanske zanimacije, pa ga nitko ne napuni poslijepodne jbg....

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kuky je smrad lokerski... Skoro ko dama!

Freak Show Inc.

3 0 hvala 1
16 godina
Friday kaže...

Kuky je smrad lokerski... Skoro ko dama!

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 23:30 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ajmo još danas odraditi...

Kako zgodno, napokon mi i internet radi kako treba pa će biti igranja. S obzirom na to koliko sam puta zvao i kakve sam mailove slao dobro da nisam u zatvoru završio {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Kako zgodno, napokon mi i internet radi kako treba pa će biti igranja. S obzirom na to koliko sam puta zvao i kakve sam mailove slao dobro da nisam u zatvoru završio {#}

Svojevremeno, dok sam imao velikih problema s telefonom i internetom, sam imao hot-line s t-comovom službom za korisnike.

Šta sam ja njima govorio, sad me malo sram.

Al naletio jednom na neku žensku koja mi je lupala kontru i bila prilično bezobrazna, što mi se svidjelo jer tako ne bi smjela razgovarati sa strankama :)

A jednom sam poslao ženu ujutro u t-centar u grad i kad je došla na red ona mene nazove s mobitelom i pruži ga ženskoj.

To je bio šou... žena se crveni u redu dok gleda kako ja ovu perem preko telefona :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Svojevremeno, dok sam imao velikih problema s telefonom i internetom, sam imao hot-line s t-comovom službom za korisnike.

Šta sam ja njima govorio, sad me malo sram.

Al naletio jednom na neku žensku koja mi je lupala kontru i bila prilično bezobrazna, što mi se svidjelo jer tako ne bi smjela razgovarati sa strankama :)

A jednom sam poslao ženu ujutro u t-centar u grad i kad je došla na red ona mene nazove s mobitelom i pruži ga ženskoj.

To je bio šou... žena se crveni u redu dok gleda kako ja ovu perem preko telefona :)

{#} Znači takav si i u stvarnom životu {#}

Kak zdravlje?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

Pfff, kratki ste obojica.

10 godišnje natezanje sa ht-om kao jedinim dostupnim providerom zbog katastrofalnih vodova prije kuće (do nedavno su još od rata iskidane žice bile u funkciji, samo malo izolir trakom skrpane, ne moram ni reć da je na svaki trag vlage, a kamoli prave kiše pucala veza i ostajali bez neta, telefona, tv-a), toliko sam žuči prosuo, toliko uvreda, da su mi nakon svakomjesečnih umanjivanja računa zbog neisporučivanja adekvatne usluge, prestali odgovarati na mailove skroz, ne odgovarati na fejs poruke u szk, držati me po 1h minimalno svaki put na telefonu ako sam zvao sa svog moba ili fiksnog (srećom postoje i drugi mobiteli/brojevi{#}), te mi na kraju balade dali privatni broj moba od tehničara za ovaj teren i rekli da uopće više ne moram prijavljivati kvar u szk, nego da pozovem tehničara sam i da mora otklanjat problem u roku odmah{#}. Čovjek me zamrzio u startu{#}, da bi na kraju došao cijeli tim terenaca, njih osam, i zamijenio zračne vodove (te 'ratne' skrpane žice) između nas tri susjeda ( s tim da je jedan od njih bio kvrga od 100kg i propao kod susjeda kroz krov na tavan, pa se još derao na kolege, ko će to sad platit{#}), i sad to sve radi veliku većinu vremena kako treba.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Koliko sam samo živaca i vrimena ja izgubija s tim tšrotom... Tek nedavno sam uspija dobiti novu paricu i sad više manje sve radi ok

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

da su mi nakon svakomjesečnih umanjivanja računa zbog neisporučivanja adekvatne usluge, prestali odgovarati na mailove skroz, ne odgovarati na fejs poruke u szk

Meni isto {#}

Poslao sam 10-ak mailova prošli mjesec, samo su mi na jedan odgovorili. Ali toliko sam ih ubija da su izgleda napokon napravili. Slao sam im logove sa firewall-a, grafove, p*zde materine... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kak zdravlje?

Ma ja sam dobrica :)

Zdravlje... temperaturu nemam više.. znači puno bolje.

Hvala na pitanju.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ma korisnička podrška im je takva da bi se o njoj dalo napisati bibliju... Ima skoro tri miseca da sam prida zahtjev za optiku i još uvik traje provjera tehničkih mogućnosti {#} 

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Volume kaže...

Ma korisnička podrška im je takva da bi se o njoj dalo napisati bibliju... Ima skoro tri miseca da sam prida zahtjev za optiku i još uvik traje provjera tehničkih mogućnosti {#} 

Samo su temeljiti... {#}

Hello...
13 godina
Danny_5 kaže...
Volume kaže...

Samo su temeljiti... {#}

Evo, vidi se kome je casa na pola puna :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kak zdravlje?

Ma ja sam dobrica :)

Zdravlje... temperaturu nemam više.. znači puno bolje.

Hvala na pitanju.

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam na Optimi ako se ne sjecas... :P

Hello...
17 godina
odjavljen
Danny_5 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Mater im glupu i njihovom divljem NAT-u... Koliko sam živaca izgubio s njima, uh!

Freak Show Inc.
13 godina
Danny_5 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ofskroz!

Samo sam htio napomenti da si optimist i kako si lijepo pristupio situaciji u kojoj neki vide problem i to sam napravio pomoću poslovice da je optimistima čaša na pola puna, a pesimistima na pola prazna.

OK, dosta kakanja.

Uskoro prelazim s Optime na Iskon. Idem napraviti screenshotove pingova u Battlelogu i Speedtest, pa da kasnije usporedimo kakav je koji provider što se tiče igranja i pingova.

EDIT: Na Optimi sam.

Ping prema Optimi - 14 ms

Ping prema T COM-u - 7 ms

I da je bar ovakav ping u igri:

Ajd da vidimo dal će Iskon prestići ovo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 10:18 (CyberDemonVZ).
10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ofskroz!

Samo sam htio napomenti da si optimist i kako si lijepo pristupio situaciji u kojoj neki vide problem i to sam napravio pomoću poslovice da je optimistima čaša na pola puna, a pesimistima na pola prazna.

OK, dosta kakanja.

Uskoro prelazim s Optime na Iskon. Idem napraviti screenshotove pingova u Battlelogu i Speedtest, pa da kasnije usporedimo kakav je koji provider što se tiče igranja i pingova.

EDIT: Na Optimi sam.

Ping prema Optimi - 14 ms

Ping prema T COM-u - 7 ms

I da je bar ovakav ping u igri:

Ajd da vidimo dal će Iskon prestići ovo.

Meni su pingovi redovito prek 40 :(

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 10:25 (Danny_5).
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Bla, bla, bla... Kenjam gluposti... 

Kako se uključi to da vidiš komandere i spectatore di piše broj igrača. Ja to nemam

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice