Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
CroPower76 kaže...

Opet battlelog steka. No contact to EA{#}

Odlično opravdanje za otić u birtiju {#}

Zima ovdje. Ne ide mi se van {#}

Evo  usao {#}

13 godina
Battlefield 4

Like a boss!

Na faksu odradio i prezentaciju seminara. 20/20 bodova. "Kolega, jedan od najboljih seminara koje sam čitala, i odlična prezentacija".

Al nije fora u tome da sam ja dobro napisao seminar, jer nisam. Kakvi su onda ostali? {#}

I poslije se na kratko našao s Dannyem5.

Čovek gospon! {#}

A ja čupav i neobrijan, sve mi je bilo neguodno! {#}

Odma sam ga morao nažicati broj i dogovoriti drugi dejt!

CroPower76 kaže...
Evo  usao {#}

Pretpostavljam ipak u birtiju jer se ni na Origin ni na Battlelog ne mogu prijaviti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 19:47 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
Volume kaže...

Eno ugasio sam commandere i ubacio dva spectatora umisto njih

A Tetka?Kako će sad ona igrati s nama?{#}{#}

10 godina
neaktivan
Drugi dejt moze... BTW, ja sam jos uvijek u VZ-u... :-)
Kaj se dogada s battlelogom? Na mobu sam ali i meni se nece ulogirati... :-(
Hello...
17 godina
odjavljen
Danny_5 kaže...
Drugi dejt moze... BTW, ja sam jos uvijek u VZ-u... :-)
Kaj se dogada s battlelogom? Na mobu sam ali i meni se nece ulogirati... :-(

Opet DDOS očito... Yebem im mater i njima i serverima!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Volume kaže...

Eno ugasio sam commandere i ubacio dva spectatora umisto njih

A Tetka?Kako će sad ona igrati s nama?{#}{#}

Izgleda da će morat protegnuti svoje divne nožice i s nama malo prošetati po mapi

battlelog - Volume_CRO
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Potroši portove? Pa portova je pun K, mislim da je mala vjerojatnost da će ti baš torrent klijent zasjesti na port koji BF želi.

Nego, baš ću probati zatvoriti portove za SAV promet (te bf-ovske) pa vidjeti hoće igra raditi.

Ma je.. 16 bita brojeva, međutim, meni se osobno desilo slijedeće:

iz paranoje sam jednom davno na SW firewallu pogasio većinu portova i otvorio samo jedan range za koji su se developeri kleli da je dovoljno da bi igra radila (op.a. riječ je o igri EVE Online, ali nebitno). portovi su bili u visokom range-u iznad 30k.

Iz nekog razloga mi je određeni broj baš tih portova bio zauzet i igra je počela (pokušavala) otvarati redom slijedeće uvećane za 1 do trenutka kada joj je izbacio timeout i naravno da je vratilo grešku da se ne može spojiti.

Nakon toga, pokušao sam ponovo upaliti game klijent i on je nastavio dizati slijedeće portove gdje je stao prethodni put (provjerio sam i ovi prethodni nisu još svi bili pogašeni). Naravno, moj firewall ih je sve uredno blokirao i opet sam dobio timeout.

Tako da vjerujem da "otvaranje portova" samo djelomično rješava problem dok se ne desi iz bilo kojeg slučaja gornji scenarij.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Zura kaže...
Bastardo kaže...

Mozda kod tebe. Ja u svojih 25g zivota u Osijeku sam vidjao bureke sa sirom i bureke sa mesom. Pita je ono sto mama i baka naprave :)

Eh... a što su meni sve pokušali podvaliti pod imenom Kulen (da prebacimo lopticu iz zemlje bureka na zemlju svinjskih proizvoda)

Kulen, pizza i sex imaju jednu zajednicku osobinu - cak i kad su losi, svejedno su dobri :)

Bolje loš seks, nego dobar dan na poslu...

13 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Bastardo kaže...
Zura kaže...
Bastardo kaže...

Mozda kod tebe. Ja u svojih 25g zivota u Osijeku sam vidjao bureke sa sirom i bureke sa mesom. Pita je ono sto mama i baka naprave :)

Eh... a što su meni sve pokušali podvaliti pod imenom Kulen (da prebacimo lopticu iz zemlje bureka na zemlju svinjskih proizvoda)

Kulen, pizza i sex imaju jednu zajednicku osobinu - cak i kad su losi, svejedno su dobri :)

Bolje loš seks, nego dobar dan na poslu...

Savrseno se razumijemo :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Battlefield 4

Trol sa transport helijem {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Oooo, mislim da sam upravo naletio na najretardiraniju rundu u BF4!

Na jednoj strani likovi level oko 0-30.

A na drugoj 130-140, stoje poredani ispred baze ovih prvih i tko god se spawna ga ubiju.

Ovi drugi imaju 40:0, 50:0, i slično.

A što je najgore u ovom drugom timu prvih 5-10 igrača u ukupnim statsima ima KD preko 4-5.. neki i 6... (klan CFA)

Izgleda da traže takve servere i samo s tim se bave u igri! {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/542836749393138688/349418125/

Evo, bio sam malo spectator slijedeću rundu {#}

EDIT: Sad su me malo zainteresirali.

Ovako jedan njihov igra u little birdu:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 2:00 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Isto ko i na onom BIH serveru i napišem adminu da prebaci par svojih da malo izbalansira pošto smo 2 runde izgubili preko 800 tiketa a lik meni na to u chat vrati poruku "mi smo uzeli server da skupa igramo"  a njih jedno 8 na istoj strani alt+f4 i dojdem na vaš server i vidim da  igrate pomješano bez obzira el smo izgubili ili pobjedili nije bila neka prevelika razlika u tiketima

13 godina
Battlefield 4

Nekoliko videa:

Uskoro stiže nekakav BF4 cinematic serijal. The Two Scotsmen.

Ovo izgleda prekrasno!!

I BF4 vs. Star Wars trailer :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Kao da sebe gledam - ostalo mi je samo 106 metaka u redeniku, bolje da reloadam...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
MRSKI kaže...

Kao da sebe gledam - ostalo mi je samo 106 metaka u redeniku, bolje da reloadam...

Je, ili bilo kojeg drugog BF igraca :)

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam mislio da to samo mi njuberi radimo. A skontam da sam se sjebo tek kad krene animacija. Onda si mislim "evo kretena opet..."

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
CRO_SLINK_ kaže...

Isto ko i na onom BIH serveru i napišem adminu da prebaci par svojih da malo izbalansira pošto smo 2 runde izgubili preko 800 tiketa a lik meni na to u chat vrati poruku "mi smo uzeli server da skupa igramo"  a njih jedno 8 na istoj strani alt+f4 i dojdem na vaš server i vidim da  igrate pomješano bez obzira el smo izgubili ili pobjedili nije bila neka prevelika razlika u tiketima

je zato ja i ginem stalno od svojih (ti si mi se isto krvi napio {#}) ali veći je gušt zajebavat ekipu na TS nekog konačno riješiš, iako moram priznati meni se većinom ispričavaju dok me ubiju  (to su pravi kolege,valjda jer sam još friški pa je to ko da ubiješ bambija) 

Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam mislio da to samo mi njuberi radimo. A skontam da sam se sjebo tek kad krene animacija. Onda si mislim "evo kretena opet..."

Ispričavam se cijenjeni kolega na opasci, ali ako počnem rilodat sa 150-180 ili više metaka (panika jbg doduše to mi se dešava svake 2-3 minute) onda se prebacuje na pištolj, a na 100 metaka sam mislio da je mandatory da se reloda (iako ni to me ne spašava da stalno ginem kada uđem u okršaj sa 2-3 metka u LMG-u). ajd sad mi lakše da ne radim to samo ja {#}

Jeep stuff!!!!
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Jebo mater, sad sam ovo malo pogledao. Taj ili je high as fuck, ili nije normalan. Svakih 2 desetinke prebacuje kameru i oružje. Očito da vozi super, ali čemu ta retardiranost? Kako god, video bi trebao imati epilepsy warning na početku!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan

Meni sad čim uđem u ove mape (final stand) dobijem ovu grešku, međutim u bilo kojim ostalim mapama ne javlja grešku i normalno igram, što mislite da je to ?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
10 godina
neaktivan

Jebo mater, sad sam ovo malo pogledao. Taj ili je high as fuck, ili nije normalan. Svakih 2 desetinke prebacuje kameru i oružje. Očito da vozi super, ali čemu ta retardiranost? Kako god, video bi trebao imati epilepsy warning na početku!

Mene glava boli nakon 2 min gledanja... Kak more tak cijelu rundu?! Lik ocito samo littlebirda vozi i naravno da je onda predobar u tome.  Ja bum rade relativno dobar u svemu nego samo odlicam u jednom vozilu ili s jednim oruzjem...

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 9:24 (Danny_5).
17 godina
odjavljen
Dany-os kaže...

Meni sad čim uđem u ove mape (final stand) dobijem ovu grešku, međutim u bilo kojim ostalim mapama ne javlja grešku i normalno igram, što mislite da je to ?

Pogledaj event log, stavi zadnje drivere...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Dany-os kaže...

Pogledaj event log, stavi zadnje drivere...

I povećaj virtualnu memoriju, odnosno stavi da ti sam sustav odredi koliko ti je potrebno. {#}

Jutro ekipa, vidim da rokate zadnja dva dana na G serveru. Aj neka, ja vjerovatno stižem večeras ako se uspijem spojiti na server. 

Battlelog: MUDO_HR
10 godina
neaktivan
Danny_5 kaže...

Mene glava boli nakon 2 min gledanja... Kak more tak cijelu rundu?! 

daj nek mi netko objasni taj položaj ruku na tipkovnici i grip miša, to se tak baš mora ili? 

Jeep stuff!!!!
16 godina
MatoOO13 kaže...
Danny_5 kaže...

Mene glava boli nakon 2 min gledanja... Kak more tak cijelu rundu?! 

daj nek mi netko objasni taj položaj ruku na tipkovnici i grip miša, to se tak baš mora ili? 

Ja sam pomislio da lik ima neki tip paralize. (ne rugam se samo kažem)

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

I povećaj virtualnu memoriju, odnosno stavi da ti sam sustav odredi koliko ti je potrebno. {#}

Ja ugasio virtualnu memoriju...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Ja ugasio virtualnu memoriju...

Nemam pojma što je to. Samo se pravim pametan. {#}

EDIT:

{#}

http://www.dailymotion.com/video/x1o2wz8_sandra-afrika-ft-costi-bye-bye-official-video-2014-hd_music {#}

Zašto to nitko nije objavio.

Volume? {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 9:42 (amater_2).
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jbt, ovo je negledljivo {#}

13 godina
amater_2 kaže...
Ja sam pomislio da lik ima neki tip paralize. (ne rugam se samo kažem)

Također :/

Il tolko igra da mu već ruka tak stoji... ?

Ovo su najobičnija tipkovnica i miš? Onda fakat ne kužim grip :)

14 godina
protjeran

Zato šta volume više neće pisati gluposti i bit će koristan u temi. Razlog nije bitan

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Arabarran kaže...
Jbt, ovo je negledljivo {#}

Sve se bojim tražiti gameplay od ostalih likova iz tog platoona... :/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice