- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cyber jel server proradija? Ja sam na mobu pa mi se neće spoji na rcon
E, i ja sam na mobitelu.
Al mi rconnet radi.
Ipak ne!
Isti problemi ko s proslim serverom!
Sve sam blize tome da si mislim da nam netko radi ddos napade na server. Ljubomora il sto vec.
Spelac i Dama su prvi na popisu... Fragnet nam je poslao ispis IP adresa s kojih je bio ogromni broj spajanja, adrese su iz Dalja i Mostara
Kuky evo ga
Zna za njega već dugo, pa i nosio sam ga do jučer.
Cyber jel server proradija? Ja sam na mobu pa mi se neće spoji na rcon
E, i ja sam na mobitelu.
Al mi rconnet radi.
Ipak ne!
Sve sam blize tome da si mislim da nam netko radi ddos napade na server. Ljubomora il sto vec.
Spelac i Dama su prvi na popisu... Fragnet nam je poslao ispis IP adresa s kojih je bio ogromni broj spajanja, adrese su iz Dalja i Mostara
A ja napadam jadni Fragnet i izgovorim ljudima svega za nešto s čim nemaju veze

karelia je vrhunac bf sage , izvrsna , brutalno velika mapa
karelia je vrhunac bf sage , izvrsna , brutalno velika mapa
Ma samo deri dery
Ipak ne!
A ja napadam jadni Fragnet i izgovorim ljudima svega za nešto s čim nemaju veze
Vjecni ban na cijeli internet.
A dama pored autospota sada i hackira a? Kod Spelca se moze na sve racunati
Sta nam je s Mrskim? Druze jesi ziv?
Igrao jucer na nekim devetim serverima a nama nije htjeo ni da prismrdi
A dama pored autospota sada i hackira a? Kod Spelca se moze na sve racunati
Sa dobrim linkom i LOIC-om - čuda možeš
Ja bih ti i onaj "al" zaracunao :)
Hvala za korekcije, ali moj rant je isključivo napisan zbog upotrebe prekodrinskih fraza na koje sam malo osjetljiv
Hvala za korekcije, ali moj rant je isključivo napisan zbog upotrebe prekodrinskih fraza na koje sam malo osjetljiv
Nisam ja korigirao nego all-mighty-software :)
El to znači da ne voliš cajku

Kuky evo ga
Zna za njega već dugo, pa i nosio sam ga do jučer.
A jbm ja mislio da ću biti originalan... A ne gledam te dogtagove pa mi svaki iznenađenje....
Ne se uvek piše spojeno s glagolom u ličnom obliku: ja neznam, ti neznaš, on nezna, mi neznamo, vi neznate, oni neznaju.
Ajd što radiš kilometarski quote, ajd što si polupismen
, al što linkaš ove prekodrinske riječnike kraj Babić-Finka-Moguševog, bar si mogao naučit da je lični/lična/lično nestalo iz upotrebe tamo 91.e i otišlo preko Drine.....
I da, ne znam se piše odvojeno
Pa što Pirata napadaš bezveze, nije on kriv.
Samo se vi sprdajte,al ja ću se zadnji smijati...

U onim planinama na Giant of Karelia cuju se vukovi kako zavijaju, mapa je ogromna, 100 vs 100 nebi bilo previse igraca!
Motorne saonice su mi do sada najbolje prevozno sredstvo u BF4, a i sire!
Imam nekakav osjecaj da su nesto poremetili kod upravljivosti attack helica, nisam puno letio, ali sam ga brzo zakucao u zemlju.
Izgleda kao da brze leti, ali nekako sporije reagira na upravljanje.
Sve u svemu zadovoljan sam vidjenim, a jos me cekaju sati igranja da vidim sve sto se nudi.
Nego jel itko otkrio sto treba upisat za pokrenut zadnjeg fantoma?
Mogal si u subotu sa Sajberom doc u Zg na druzenje .
A ne ovak samo prijets .
Jel se moze barrel roll napravit sa helijem sada?
Jel vama bio sjeban loadout kod prvog pokretanja? Meni je doslovce sve bilo zbrkano - perkovi, oružja, oprema na vozilima, camoi -SVE!!!
Jel se moze barrel roll napravit sa helijem sada?
Trebat će ti fotošop
Jel vama bio sjeban loadout kod prvog pokretanja? Meni je doslovce sve bilo zbrkano - perkovi, oružja, oprema na vozilima, camoi -SVE!!!
yep
doduše camoe nisam upratio.
yep
doduše camoe nisam upratio.
Ja sjeo u LAV-a i izletim pred tenk. Lik opali jednu granatu u mene, a ja bacim smoke
I mislim si, pa koji K? Izađem iz LAV-a a u ruci mi neka puška koju u životu nisam vidio...
Mogal si u subotu sa Sajberom doc u Zg na druzenje .
A ne ovak samo prijets .
Ma nema tu nikakve prijetnje,to su činjenice. ;)
Za vikend nisam bio doma,pa nisam ni mogao u ZG.

Jel ima tko problema sa zadnjim patchom? Piše mi da ga moram skinuti i instalirati. Kad pokrenem skidanje on me prebaci na Origin i tamo pod my games nema Battlefielda. Tamo su neke divlje igre kao besplatne, bla, bla..., ali nema mojih battlefielda. Prekjučer sam normalno igrao, jučer i danas ne ide!!
Jel zna neko zasto sam dobio 19 gold packova odjednom?
Jel ima tko problema sa zadnjim patchom? Piše mi da ga moram skinuti i instalirati. Kad pokrenem skidanje on me prebaci na Origin i tamo pod my games nema Battlefielda. Tamo su neke divlje igre kao besplatne, bla, bla..., ali nema mojih battlefielda. Prekjučer sam normalno igrao, jučer i danas ne ide!!
Je'l imaš više Origin accounta? Ako da, provjeri da nisi ulogiran u krivi.
Ako ne, sretno...
Pomagajte!!
Već drugi put pokusavam skinut FS,no nece i nece...Dode do 90% i vrati se na 8%,pa na 5%...?
A u BF Update folder imam xpack4 od 6,66 gb,no ovo sranje od origina ga ne prepoznaje