Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kolko kila ima taj apdejt?

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kolko kila ima taj apdejt?

29.1gb

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Mudonja fala na slikama ova dva dana. Palo mi je na pamet da od sada pa na dalje svaki dan budeš zadužen za novu sliku u temi koja bi svima vratila smješak na lice u ovim teškim trenucima na poslu

battlelog - Volume_CRO

3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

E vidi se koje pratio internetske guze tamo 2006-7god. {#}

Vdi se tko zna koristiti google. Žensku prvi puta vidim {#}

Ali zapamtit ću ju {#}

Freak Show Inc.
13 godina
desh kaže...
Volume kaže...
mrfloyd kaže...
skank666 kaže...

Imamo još tri dana fore za povrat tako da ćemo pričekati i vidit kako će to dalje funkcionirati. 

Inače odgovorili su mi na mail. Ispričavaju se i kažu da se server nije rušio već je kod njih po deafultu namišteno da sam radi restart svake dvi ure{#} Da samo izbacim tu liniju iz startup.cfg-a i da se to više neće događati

Pricekaj nemoj prenagliti, komunikacija sa serverom je odlicna. 

Doduse testirao sam jucer popodne dok je bio prazan, ali je radilo savrseno. Nikakvih gubitaka sa paketima ni odlaznih ni dolaznih, latencija od 60ms bolja nego na ijednom serveru do sada. Radi se o latenciji do servera i nazad, ne samo u jednom smjeru, tako da je 60ms odlicno. Inace mi nikad ne bude ispod 70-90ma na njemackim serverima. Na kraju sam srusio neboder na Shangaju i nikakvih dropova nije bilo. Inace cesce igram u popodnevnim satima jer je veza bolja nego navecer, a i ovo trulo vrijeme dodatno gusi komunikacije. 

Spojit ce se danas navecer pa cu onda imati bolji uvid kakva mi je komunikacija sa serverom.

Nisi nista napisao jel ti trebaju donacije da pomognemo pri uplati rente servera.

To i jeste glavni problem BFa. Kada je puno, kao npr vikendom, drastično se ruše performance servera a saamim tim hitrega i ostalih điđamiđa.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina

Oko 108 kila, ali je i dosta visok tako da ne izgleda debeo {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Volume kaže...

Mudonja fala na slikama ova dva dana. Palo mi je na pamet da od sada pa na dalje svaki dan budeš zadužen za novu sliku u temi koja bi svima vratila smješak na lice u ovim teškim trenucima na poslu

{#}

Potrudit ću se  barem radnim danom.

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
amater_2 kaže...

E vidi se koje pratio internetske guze tamo 2006-7god. {#}

Vdi se tko zna koristiti google. Žensku prvi puta vidim {#}

Ali zapamtit ću ju {#}

Uhhh kak ti (nos) raste : )

Lazes ka pas .

14 godina
protjeran
Battlefield 4

http://24sata.hr/#sexy/izabrana-nova-miss-bumbum-ovo-je-najljepsa-guza-brazila-394159

Kad smo već kod guzova evo jedna bitna vijest iz 24sata

battlelog - Volume_CRO

3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Nisam na kraju uspio vidjeti koliko je velik update? Svi sam šute {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mrfloyd kaže...

1.29 GUZA {#}

14 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

do neba 

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
13 godina
desh kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Jarvan kaže...

Koliko GB je težak update?

1.29 GB

A jesi spor, cjele dvije minute iza Spelca!

Nego kako malisan napreduje, jel puni pelene redovito i obilno?

Mozda su ti paket pelena poslali ratni drugovi!

Pa normalno da je iza Spelca, od njega sam napravio Copy Paste {#}

Nemamo nekakvu malenu vagu, al zena je stala sama, pa sa sinekom na vagu, i cini se da je u mjesec i pol dobio preko 2,5kg sto mi se cini ne moguce .... Uglavnom, visi na sisi vise nego ja prije 10 mjeseci...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
desh kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Jarvan kaže...

Koliko GB je težak update?

1.29 GB

Pa normalno da je iza Spelca, od njega sam napravio Copy Paste {#}

Nemamo nekakvu malenu vagu, al zena je stala sama, pa sa sinekom na vagu, i cini se da je u mjesec i pol dobio preko 2,5kg sto mi se cini ne moguce .... Uglavnom, visi na sisi vise nego ja prije 10 mjeseci...

Moguće je. Meni je od sestre mali dobio otprilike isto toliko. Samo je dojen. Bez adaptiranog mlika.

Stariji je od mog sina 6 dana, ali je zato teži od njega 2.5kg {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Opa, dojenje...

Mislim da ovo još nismo imali u BF4 temi. Gerijatrija poludi! {#}

Freak Show Inc.

5 0 hvala 1
17 godina
amater_2 kaže...

1.29 GUZA {#}

Ajd daj još jednu iz posebne kolekcije "Best of the best!" da razbije ovu izapodnevnu fijaku!

16 godina
mrfloyd kaže...
amater_2 kaže...

1.29 GUZA {#}

Ajd daj još jednu iz posebne kolekcije "Best of the best!" da razbije ovu izapodnevnu fijaku!

HM

Dosta za danas. Uskoro stiže FS.

14 godina
protjeran
Friday kaže...

Opa, dojenje...

Hmmm, neznam šta pametno reći u vezi toga a da me Pirat ne kazni s obzirom da imam nekoliko dobrih ideja na pameti... {#}

Ali evo jedna kulturna sličica o tome kako vršiti masažu sise u vrime dojenja. Možda vam nekad zatriba, nikad se nezna {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže...

Opa, dojenje...

Hmmm, neznam šta pametno reći u vezi toga a da me Pirat ne kazni s obzirom da imam nekoliko dobrih ideja na pameti... {#}

Ali evo jedna kulturna sličica o tome kako vršiti masažu sise u vrime dojenja. Možda vam nekad zatriba, nikad se nezna {#}

Imam troje kod kuće. O dojenju znam više nego većina majki {#}

Malecka mi je 14 mjeseci i još uvijek visi sa sise, mater joj...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Volume kaže...
Friday kaže...

Opa, dojenje...

OK, aj dobro, evo i za tebe nešto

Friday.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 13:54 (amater_2).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Volume kaže...
Friday kaže...

Opa, dojenje...

Covjek pita za velicinu update a ovi o dojenju. Stvarno li ga trolate. {#}

Zenge ili Sinke tko je vec pitao. Patch 1,29GB a DLC 6,5 GB tako nesto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 13:53 (CroPower76).
16 godina
Battlefield 4

šta će sad zakenjat sa ovim dlc, bude li sve ok čudo se dogodi  

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jesam ja previše zaokupljen sobom pa nisam primjetio ili stvarno ima gro nekih padobranaca ovdje? Inače novi bježe od ove teme ko vrag od tamjana {#}

Freak Show Inc.

1 2 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Puno je troje. Pun mi je k nereda po kuci i od ovog jednog mudonje, ali eto uskoro bi moga poradit još na tome da napravim žensko i onda idem u penziju šta se tiče toga {#}

CroPower76 kaže...

Al ne voliš sisu? 

battlelog - Volume_CRO
12 godina
protjeran
Friday kaže...

Jesam ja previše zaokupljen sobom pa nisam primjetio ili stvarno ima gro nekih padobranaca ovdje? Inače novi bježe od ove teme ko vrag od tamjana {#}

Nekad davno sudjelovao u BF3 temi dosta aktivno (s starim bug accountom, koji je pod crnjakom), u BF4 tek ovih dana jer sam tek sad kupio igru, ali ću i ostati padobranac jer od svih članova foruma, samo vas desetak derete po temi sa internim forama, pa nama koji smo tek uletili je bezveze sudjelovat, deremo solo po serverima i to je to.

13 godina
neaktivan
CroPower76 kaže...

Al ne voliš sisu? 

Volim ih naravno{#}. Upravo gledam kolegicu od 1,65 m koja ima ono cca. 85C {#}

Ali onda nas s Gerijatrije ovdje prozivaju neki trolovi za trolanje{#} a ne vide da ova tema zahvaljujuci nama zivne.

Aja samo ponekad s posla nesto napisem {#}

13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
Friday kaže...

Nekad davno sudjelovao u BF3 temi dosta aktivno (s starim bug accountom, koji je pod crnjakom), u BF4 tek ovih dana jer sam tek sad kupio igru, ali ću i ostati padobranac jer od svih članova foruma, samo vas desetak derete po temi sa internim forama, pa nama koji smo tek uletili je bezveze sudjelovat, deremo solo po serverima i to je to.

oooo not nice. barem se neki od nas trude odgovoriti i biti uljudni {#}

17 godina
odjavljen
Jarvan kaže...

Od internih fora trenutno je aktualan samo venus i mačevanje spolovilima. A ni jedno ni drugo nije problem... Pa se slobodno uključi {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
Friday kaže...

Friday ima tecajeve integriranja novih clanova.

*dobitnik i7-4790K!
13 godina
Jarvan kaže...

samo vas desetak derete po temi sa internim forama

Ako ti kažem da i meni već polako idu na kuratz s tim glupostima, onda ti je sve jasno.

Imaju sreće da sam cool u zadnje vrijeme, inače bi im došao na G-server i sve ih potjerao uplakane i upišane.

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice