Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Gle kaj se dogodi kad Pirat zabrani off topic {#}

Svi bi se tukli. {#} Pogotovo Volume {#}

(Ja bi te još i nagovarao da biješ Ivanca, al se bojim da bi mu se dopalo)

Ajd, napokon sređuju attack heli, sad ću ga i ja počet voziti.

Burstaj cyber iz heli-ja, burstaaaaaaj{#}

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Pa Armored kill je izašao sa ogromnim mapama i ja se ne sjećam da su te mape bili skoro ikako grane u CQu

{#}

Isto tako ja mogu reći da ne znam da je bazaar ikako igran jer ga ja nisam igrao... AK se igrao poprilično! Na prvu mi se nije svidjelo ali kasnije su mi te mape bile zakon!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Pa Armored kill je izašao sa ogromnim mapama i ja se ne sjećam da su te mape bili skoro ikako grane u CQu

{#}

Isto tako ja mogu reći da ne znam da je bazaar ikako igran jer ga ja nisam igrao... AK se igrao poprilično! Na prvu mi se nije svidjelo ali kasnije su mi te mape bile zakon!

Armored kill je itekako igran, pa i dan danas imaš sasvim dovoljno servera koji su puni svaku večer. Meni osobno najdraži dlc, jedno 30-40% odigranih sati mi i otpada samo na Armored Shield i Bandar

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Wtf, pa Alborz Mountain je mapa nad mapama!
Oš jet, heli, tenk, snajpanje… u name it!!
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ma nemoš ti s damom... {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Nemate vi pojma {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

Ako postoji toliko aspekata igre, a definitivno su poradili, da ne kažem, preradili se na tome, ko šta kako igra i s čim je najmanje bitna stvar. Svi će se složiti da su mape su pretjerano velike za jednu video igru kojoj je zabava prvenstvena svrha a ne simulacija ratovanja. Koliko god te iste mape bile namijenjene za vozila, nema tog servera sa tom ekipom koja će igrati kako je igra i namijenjena da se igra, a to je TIMSKI što je osnovni preduvjet zanimljivosti za nas koji ne volimo vozila. Primjer: ja sam pješak i pucam po okolnoj pješadiji, štitim svoj tenk ili LAV uz koji sam, i on nas pokriva od drugih tenkova ili bla bla... kada se završimo napucavati, dođe nekakav transport pa nas pokupi i idemo na sljedeći objective uz isti zadatak. E sad... ja pješak štitim tenk i uzimam zastavu, čim sam prismrdio zastavi taj tenk ili LAV je već na po mape odlepršao ostavljajući mene da kada uzmem zastavu trčim 3 minute do sljedeći i zginem na po puta od nekog isto tako zalutalog pješaka neprijatelja. 

Pišem bezveze primjer ali se iz toga vidi zašto je trica bila zanimljivija sa svojim malo manjim mapama. Pa Armored kill je izašao sa ogromnim mapama i ja se ne sjećam da su te mape bili skoro ikako grane u CQu, i onda dođu mozgovi i kažu u BF4 će biti mape jooooš veće jer je to Battlefield. E nije, battlefield je samo video igra.

Ne slažem se s tobom.

Armored kill se igrao strašno, pogotovo ona zelena mapa, armored shield, i death valley također, a bome i na bandaru je bilo masu igrača uvijek, bez obzira što je bandar očit primjer lošeg map designa, ali još uvijek duplo bolja mapa nego alborz koji je katastrofalno složen.

Vidiš, ti opet pričaš nešto o veličini mape, isključivo iz aspekta inf. igrača, što je opet vrlo nekorektno, jer ponavljam se po 100.i put u bf temama, bf je VEHICLE BASED IGRA. Da si imalo orijentiran na vehicle gameplay, POGOTOVO NA LETENJE, vidio bi i shvatio zašto mape moraju imati prostora. Pa koja je bit u vehicle based igri, koja ima 2 jeta i nekoliko razl. helikoptera, ako je njima krug kretanja toliki kao da tenk staviš na zibu ili donyu fortress??? Kužiš sad poantu nekih stvari? Ili nisi igrao bf2 pa vidio kako mogu biti velike i iznimno zanimljive mape?

Meni je point prašinara na cq large-u, da se kreću između onih 2-3 blizu postavljena flaga koje imaš na svakoj mapi i uzimaju njih i čiste zaostale protivničke inf igrače, snajpere i slično, te da pol squada ostane čuvati zauzeti flag u slučaju neke jeep ili atv ekipe koja je došla uzeti flag, što je čest slučaj kod ptfo ekipe, zato i ima toliko atv-a i jeepova na mapi na kraju krajeva....

Kad mi se napucava inf.only, odem na lockere cq large i 'uživam' u clusterfucku, ili igram dominaciju i to je to, ali whineat o prostoru na cq large-u, je bespredmetno, jer se tu gubi poanta tolike količine vozila, što je očiti primjer na lancang damu, katastrofalna mapa za išta koristiti u zraku jer te može lockat i maa i pješadija maltene otkud hoće preko cijele mape, a eto to je kakti manja mapa....

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Gle kaj se dogodi kad Pirat zabrani off topic {#}

Svi bi se tukli. {#} Pogotovo Volume {#}

(Ja bi te još i nagovarao da biješ Ivanca, al se bojim da bi mu se dopalo)

Ajd, napokon sređuju attack heli, sad ću ga i ja počet voziti.

Neznam dali si skuzio jucer,ali onaj lik Marko nesto nesto,stranac,mi je toliko pio zivce da je to strasno. 

Lik se skapira u bazi i ubija me sa ucavom cijelo yebeno vrijeme. A kad sam isao do njega da mu se prisuljam,to je bilo nemoguce. Kao da ima WH i svaki put me vidi.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

VEHICLE BASED igra ???

imaš mogučnosti i biraš šta želiš igrat .

to kaj ti želiš skupit killove sa svim vozilima podjednako ne govori ništa o tebi da znaš igrat ili da "ispravno" igraš za razliku od bake koji igra s 3 puške.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
3 6 hvala 0
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Armored kill se igrao strašno, pogotovo ona zelena mapa, armored shield, i death valley također, a bome i na bandaru je bilo masu igrača uvijek, bez obzira što je bandar očit primjer lošeg map designa

Meni je bandar super! Kad sam prvi puta ušao na tu mapu pomislio "ajme debilane", ali ostala mi je u sjećanju kao jedna od dražih uopće.

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Mape su promašene, a što je žalosno, pokvarili su i ono što je nekad bilo odlično.

Recimo, Caspian ona zidina i OP AA čine neigrivom i nezanimljivom.

Oman, koja je bila meni jedna od dražih mapa je uništena s onom faking olujom... pogotovo ako si u avionu.

Firestorm je skoro ista, ali nekako je više ne volim - ne znam zašto? Valjda zbog disbalansa vozila i onih silnih vatri?

Metro je jedino OK - onaj dodatni prolaz je jedina dobra stvar koju su napravili.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

VEHICLE BASED igra ???

imaš mogučnosti i biraš šta želiš igrat .

to kaj ti želiš skupit killove sa svim vozilima podjednako ne govori ništa o tebi da znaš igrat ili da "ispravno" igraš za razliku od bake koji igra s 3 puške.

Ne volim se s tobom upuštat u ikakve debate, al eto, danas sam dobre volje, i nije debata :D

Naravno, svakom kome nije jasno da je battlefield franšiza vehicle based igra i čemu služi i kako se igra conquest large, treba ili bolja dioptrija ili lagano natrag u osnovnu školicu na neke osnove razumijevanja, čitanja s razumijevanjem i tako to{#}

Jasno da se slažem s tobom u potpunosti (ne vjeruješ što čitaš sad, jel tak), da imaš moguĆnost (da, piše se sa ć) i biraš što želiš igrati, ALI ZATO IMAŠ RAZNOLIKOST MODOVA, da bi si prilagodio upravo to ŠTO ŽELIŠ IGRATI, meni je sasvim zdravorazumski da mi ne pada na pamet tražit inf fight i mali prostor na cq large modu, za to postoje inf orientated mape i modovi, kao što je tdm, cq domination, vrlo zanimljivi chainlink mod....

Ja niti ne tvrdim da ja znam igrati ili da igram 'ispravno', samo kažem da KORISTIM SVE ono što je ponuđeno u igri ;)

{#}

16 godina
Battlefield 4

Vaša vrsta bi izumrijela da dođe ledeno doba jer se neznate prilagodit običnim mapama, a kamo li promjeni klime.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 11:04 (Jack Sparrow).
Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Mape su promašene, a što je žalosno, pokvarili su i ono što je nekad bilo odlično.

Recimo, Caspian ona zidina i OP AA čine neigrivom i nezanimljivom.

Oman, koja je bila meni jedna od dražih mapa je uništena s onom faking olujom... pogotovo ako si u avionu.

Firestorm je skoro ista, ali nekako je više ne volim - ne znam zašto? Valjda zbog disbalansa vozila i onih silnih vatri?

Metro je jedino OK - onaj dodatni prolaz je jedina dobra stvar koju su napravili.

Vidis meni kontra sve.

Caspian u trici mi je bio onak, limunada,  ovdje je odlican. Firestorm stari mi je bio losh a novi ok.

Oman novi odlican kao i stari samo mi je krivo sto nema CQ Assault mod.

Metro koji sam u trici prezirao ovdje mi je nelosh!

Najveca prednost trice nasprem cetvorke je prvi DLC.

B2K je masterpiece prema CR!!!

PS u Armoured killu samo su mi dvije mape valjale, ona nocna i ona teletubies livada, al mi je dlc kao dlc bio unakazen sa Gunshipom. 

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Dizajn mapa za cq u trici je pojam savršenstva za ove gluposti u četvorci pa vi govorite šta oćete

battlelog - Volume_CRO

4 3 hvala 2
17 godina
Volume kaže...

Dizajn mapa za cq u trici je pojam savršenstva za ove gluposti u četvorci pa vi govorite šta oćete

Chuj, 

O tome se dade razgovarati.

Ali da, vise vanilla mapa u trici je bolje od vanilla mapa u cetvorci.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel' radi igra? :)))

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 1 hvala 2
14 godina
protjeran
Hedrick kaže...

Jel' radi igra? :)))

To "radi" ti je širok pojam. I većina nas trenutno "radi" , a ustvari p*zdimo ode pa se čudimo kako je država u qurcu

battlelog - Volume_CRO
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Di je baka?

Baka jeli radi? :D

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Hedrick kaže...

Di je baka?

Njegove tri puške rade {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Hedrick kaže...

Di je baka?

Po kuloarima se priča da Baka danas radi uninstall BF4.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Hedrick kaže...

Di je baka?

Njegove tri puške rade {#}

Popodne navodno ide na aa obuku kod Jopisa

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 11:57 (Volume).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jopis je neki čangrizav. Eno se na PCE svađa ko sumanut... {#}

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

{#}{#}Notorna laž i offtopic. Na pce nisam slova napisao od jutros, osim na pm.

13 godina
Friday kaže...

Napada i blati ljude po forumima samo iz razloga što jutros nije drkicu obavio pa je nervozan.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Napada i blati ljude po forumima samo iz razloga što jutros nije drkicu obavio pa je nervozan.

Pun je sjemena ko suncokret {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Naručio je venus 2000 pa čeka da dođe.{#}

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Zamisli "ono" ponuditi u dodatnoj opremi auta. Izvadiš iz fioke i lagano kroz grad {#}

13 godina
Friday kaže...

daj ljudi imajte raziumjevanja za njega. Zar ne znate da je  termin ubrzo da postane tata pa je suša. Otud ta nervoza

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 12:22 (MRSKI).
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Pa jel nema usisavač?

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice