Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Y2K2 kaže...

Vrijeme za jedan lagani deinstal, j... im b.. m.... pa stvarno koji k oni rade sa ovom igrom vise?  30jbn metaka da ubijes nekog. pa koje tu normalan.

kao prvo nije 30 nego je 5 i s razlogom su to napravili, poboljsali su hitreg i sa starimm postavkama ljudi bi prebrzo padali, nebi se stigao sakrit. Sada je uspostavljen neki balans i to mi se puno vise svidja nego prije.

[G] carapa_junior
15 godina
neaktivan

Da bas su ga poboljsali, ja lijepo kazem da meni treba od 15 do 30 metaka u 90% da ubijem nekod sad poslije ovog jbn patcha. ubijem lika on lezi mrtav a ja i dalje dobijam hitmarke ili da uopce ne registruje nijedan hitmark,

uglavnom sj... su .

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Bio sam duže na nvidiji, a sad već godinu na AMD i nisam imao nekih problema ni kod jednih, ni kod drugih.

Zaključak. Naučite se instalirati drivere.{#}

EDIT:sandman trebalo je i u BC2 tolko pa se nismo bunili ;)

Ma ovo je cista glupost naprema bc2.

16 godina
Sand, meni ista stvar. Naletim na lika koji kempa u dovratku, meni okrenut leđima. Počnem ga roštiljati sa SCAR-H, ispucam u njega 15-ak metaka, lik se hladno okrene i da mi hedaru. Na killcamu mu prikaže 70% healtha…
Alt+F4
16 godina
Btw.. Špelac je već u krevetu ;)
15 godina
neaktivan

Prije patcha extra igra radila, mogao sam 2,3 skinut sa jednim klipom, sad mogu sanjat da ubijem jednog.

13 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Sand, meni ista stvar. Naletim na lika koji kempa u dovratku, meni okrenut leđima. Počnem ga roštiljati sa SCAR-H, ispucam u njega 15-ak metaka, lik se hladno okrene i da mi hedaru. Na killcamu mu prikaže 70% healtha…
Alt+F4

Znaci prica se nastavlja ?

Steta .

17 godina
Alien 22 kaže...
Arabarran kaže...

Znaci prica se nastavlja ?

Steta .

Nope. Radi odlicno. 

Netko je postao sa symtica weapon changes di se vidi da ti treba 1 extra hit za kill.

Npr za scar-h min damage je 24 umjesto 25, max je 33 a ne 34.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 21:16 (mrfloyd).
15 godina
neaktivan

E pa pogledaj malo forume na battlelogu pa ces vidjet da neradi svima, to i dobijes kad pro igraci vajnaju da treba ovo pa ono i onda na kraju dobijes gofno na stapu.

Trcim za likom koji je na 3% ja na 100% saspem 31metak u njega njemu nista a ja padnem mrtav, i onda reci da radi.

17 godina
Y2K2 kaže...

E pa pogledaj malo forume na battlelogu pa ces vidjet da neradi svima, to i dobijes kad pro igraci vajnaju da treba ovo pa ono i onda na kraju dobijes gofno na stapu.

Trcim za likom koji je na 3% ja na 100% saspem 31metak u njega njemu nista a ja padnem mrtav, i onda reci da radi.

Si uzeo u obzir da je možda do tebe ili da li si probao nekoliko servera?

15 godina
neaktivan

u jbt di ce bit DICE kriv, mora da sam ja nesta sj....., sam da mi je znat kako je radilo prije patcha. a znam skinuo sam pec i sj....

13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...

u jbt di ce bit DICE kriv, mora da sam ja nesta sj....., sam da mi je znat kako je radilo prije patcha. a znam skinuo sam pec i sj....

Jučer sam imao potpuno isti problem. Danas sve radi apsolutno savršeno.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Heben ti je stav...čudi me što ti ljudi uopće pokušavaju dati savjete.

Ako većini radi bolje, a tebi lošije onda je do tebe i pomiri se s tim.

Smrdi mi na packet-loss!

15 godina
neaktivan

svi ovdje znaju kako DICE radi, tako da nije do mene. kako bi ti objasnio da igra 3/4mj prije ovog peca radi odlicno  i onda skinem kao i svi pec bam neradi? ti razmisljas isto kao dice devovi sve je do nas oni su pustili savrsen proizvod.

al da nespamam vise neradi i to je to. koga j..... odo igrat super mario barem tamo sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 23:59 (Y2K2).
17 godina
neaktivan
Rino kaže...
Y2K2 kaže...

Heben ti je stav...čudi me što ti ljudi uopće pokušavaju dati savjete.

Ako većini radi bolje, a tebi lošije onda je do tebe i pomiri se s tim.

Smrdi mi na packet-loss!

Meni isto net stvara probleme i gubim pakete. Jos se nekoliko ljudi pozalilo na slicne probleme. Zanimljivo da mi na serverima u UK radi dobro, a na njemackim serverima imam problema. I to je pocelo u ponedeljak prije patcha.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Odigrao u zadnjih 2-3h nekoliko rundi na 'classic' presetu. Kada igram 'normal' u timu koji ne djeluje skupa i koordinirano, osjećam se kao da igram sam protiv neprijatelja. Na classicu je to još višestruko naglašenije i plus je osjećaj da se igra i protiv svog tima. Sve je puno medica koji bacaju health samo kad njima treba, revive, koji revive? Municije ni za lijeka, dmr-ovi i snajperi iza svakog ćoška. Da i vlastite mine ubijaju isto. Kako se ne vide doritosi na mapi, čini se da ljudi ni ne spotaju. Velik problem bi moglo biti kad samo jedan tim ima commandera. Igrao jednu rundu na Firestormu gdje nas je baš lijepo demolirao neprijateljski commander. Samo ja sam pobrao tomahawk 2-3 puta.

Pred kraj večerašnje sesije na server je došlo dosta ljudi iz mog platoona + pirat i onda je to nešto sasvim drugo. Čista uživancija, čak i bolje od 'normal preseta' rekao bih. Mnogi gadgeti koji nemaju baš neku svrhu sada su krucijalni. Pogotovo oni od recona koji jako pomažu u orijentaciji u prostoru i flankanju neprijatelja. Meni je classic totalno druga igra i sviđa mi se jako kad se ima s kim igrat. Ne pali one man army pristup, nego squad mora djelovati kao koherentna formacija da bi se nešto postiglo. Prezirem commandera, ali ovdje ima jako važnu ulogu pa makar samo skenirao područje.

Sve u svemu, super ideje za koje bih volio da zažive, ali nekako sam skeptičan. Ostavlja se sloboda igraču da odabere kako pomoći timu, u nadi da će imati dovoljno inteligencije za suvislu procjenu. To je uvijek kobno. Prođe pola partije, a većina squadova ima 2-3 člana, od kojih su često svi snajperi ili assaulti.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Morao sam ovo objaviti radi čarapice Jr.

Kako je bio sretan {#}

Moj PC  
12 0 hvala 6
14 godina
MRSKI kaže...

Kako je bio sretan {#}

A buš objavil onaj di me najfaš{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Btw.. Špelac je već u krevetu ;)

Izdajice {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Mućko đubre!! :)
17 godina
Battlefield 4

Jučer se malo zekao na Caspianu:

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Kako je bio sretan {#}

Ovo je bolilo, kako me samo skinija smrad jedan mali {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Jučer se malo zekao na Caspianu:

Dečki su poslije toga vjerojatno alt-f4... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Y2K2 kaže...

Ne znam u čemu je kod tebe problem, ali kužim o čemu pišeš jer i sam tako od početka ginem.

No, od ovog patcha se kod mene situacija znatno popravila.

Da se razumijemo, još uvijek znam izgubiti duel koji ne bi smio izgubiti, ali kako je bilo, ovo je zanemarivo.

Recimo, nikad mi nije bilo jasno, a to sam jučer doživio u par navrata, da me lik ubije pištoljem dok ja njega prašim puškom.

Ili da pucam u snajperistu koji trči i skače k'o zeko po stazi i odjednom me headshota.

Znam i ja tako, ponekad, sa snajperom nekog pogodit, ali kad u mene pucaju, skoro pa je pravilo da me headshotaju dok od mene primaju metke.

Igrao sam jučer par rundi i jako sam bio zadovoljan do zadnje, prije spavanja partije.

Taj server očito nije bio naklonjen meni jer sve ovo što sam napisao gore mi se dogodilo baš u toj rundi.

Prije toga smo igrali na drugom serveru i sve je funkcioniralo kako treba, skoro pa niti jedna sumnjiva situacija.

Poanta ovog posta, probaj promijeniti server.

BTW

Istina, treba više metaka da se nekog rokne, ali barem kad primaš metke imaš šansu eskivirati i spasiti guzicu što prije nije bilo moguće.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

deca, meni se čini da je taj metak više za ubit placebo efekt na hitreg{#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja koliko sam prekjučer bio zadovoljan kako igra radi toliko sam sinoć ostao razočaran. Odigrali smo nekoliko partija na fummelu i meisteru koji su inače vrhunski održavani serveri i čak je na njima hitreg radio očajno. Ne samo meni već i ostalima, a primjetio sam po chatu da se i ostatak ekipe buni. 

Po 20 j*benih metaka si morao sprašiti u protivnika dok padne, a situacije gdje gađaš nekog na 10 metara i vidiš milijun hitmarka da bi na kraju dobio samo suppresion assist su se događale svako malo... 

Isto tako sam primjetio ako sam pješke i gađa me btr ili attack boat da uopće nemam zvuka da me pogađa već bi samo vidio kako health pada

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

njet! {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

njet! {#}

Zenge - dama je inžinjer i skiler...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

njet! {#}

ok ,ali sudeći po pričama tako ispada. 

sutra ću isprobat nakon par mjeseci  da vidim jel to kaj valja.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

njet! {#}

Zenge - dama je inžinjer i skiler...

I još zna šta je Fibonaccijev niz {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice