Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

Zašto nitko ne komentira classic mod? Pa to je pravi BF. Nema pucanja u trokutiće, nema killcama, nema 3p u vozilima, nema health regena pa su medici puno korisniji kao ni regeneriranje vozila pa je i repair tool zlata vrijedan. {#}

Ja se nisam ni sjetio da su to uveli {#} Večeras ću definitivno isprobati jer mi se koncept skroz sviđa

battlelog - Volume_CRO
16 godina
drahic kaže...

Flash b(g)ang je uzas. 9 dugih sekundi ti ne vidis nista pred nosom. S time da ima bug,ako netko baci FB i netko te ubije,i kad te reviva,opet imas flashan monitor. 

Pa, sad FB napokonm ima smisao. Nek se makne taj bug i to je to. Je li slabiji na danjem svijetlu, tj. jači u zatvorenim prostorijama?

14 godina
protjeran
drahic kaže...

Flash b(g)ang je uzas. 9 dugih sekundi ti ne vidis nista pred nosom. S time da ima bug,ako netko baci FB i netko te ubije,i kad te reviva,opet imas flashan monitor. 

Haha sinoć na guilinu su ga svi koristili

battlelog - Volume_CRO
15 godina
Soldier977 kaže...

Mi, kao visokoobrazovan klan, smo se rasuli po obrazovnim ustanovama, što fakulteti što akademije. Kad se ti kadrovi vrate, ne samo da će skill pršti, nego i taktičko postavljanje se multiplicira sa godinama provedenim na faxu. Nema nas ni 10% da možemo igrati, ali znaš i sam da je to sasvim dosta da se preokrene partija {#} {#}

Uf ma bit će do jaja! Još kad bi bila kakva dobra igra pa da zaigramo skupa...{#}

Uglavnom. Ova puding igra mi se zgadila odkako sam ju prvi puta zaigrao. Kako, zašto, zbog čega to svi znamo. Nisam ju ni igrao do jučer, reko da isprobam taj patch. I moram priznati da ima napretka na bolje.

Prva stvar što mi se svidjela čim sam zapucao je što scope ne leti po ekranu. Taj Visual Recoil im stvarno nije trebao. Druga stvar je kretnja samog igrača. Puno bolje, brže, okretnije je nego prije. Više nemam toliko osjećaj kao da kroz puding trčim. Netko je rekao da se vojnik ljulja previše...ne znam, ja nemam takav dojam. Vjerojatno je do FOV-a (odmah sam lupio na 85 i tako rokam i zasada mi se čini ok). Ima brdo opcija koje nemam pojma čemu služe al s tim ćemo se još poigrati, ima vremena. Što se umiranja iza zidova, hit detekcije i srodnih stvari tiče, tu sam još uvijek li la. Ispucao sam jučer u dva navrata cijeli spremnik u lika i nije registrirao niti jedan metak. No nešta me jučer net j3bo pa može biti da je zbog toga.

Sve u svemu bolje mi se čini nego prije, kretanje i osjećaj pucanja. Vidjet ćemo kasnije kad se taj početni dojam slegne.

BF Nick: Xtream_Switch
16 godina
Arabarran kaže...

Ma, tko će ti to igrati u današnje vrijeme?
 Nije ovo igra ko Insurgency,AA ili Arma di se svaki metak broji. Ovo je arkada, i takve stvari drže vodu samo u taktičkim fps- ovima, IMHO.

Bilo samo 4 servera jučer i svi puni. Meni neopisivo bolje od normalnog moda. Slično onome kako smo igrali BC2, bez 3d spotanja naravno.

Switch igra ti se zgadila, a bio si prvi ovdje koji je došao do lvl 110. To si se ti predozirao pa ti dopisdilo{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 10:01 (Jack Sparrow).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
Arabarran kaže...

Ma, tko će ti to igrati u današnje vrijeme?
 Nije ovo igra ko Insurgency,AA ili Arma di se svaki metak broji. Ovo je arkada, i takve stvari drže vodu samo u taktičkim fps- ovima, IMHO.

Bilo samo 4 servera jučer i svi puni. Meni neopisivo bolje od normalnog moda. Slično onome kako smo igrali BC2, bez 3d spotanja naravno.

Switch igra ti se zgadila, a bio si prvi obdje koji je došao do lvl 110. To si se ti predozirao pa ti dopisdilo{#}

Za 2 tjedna neće biti ni jednoga...
 Mada mi to izgleda kao super mod za ESl i warove, pa nek se zna tko je najjači u selu! {#}
 Blade je bio prvi {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 9:56 (Arabarran).
13 godina
Volume kaže...
Jack Sparrow kaže...

Zašto nitko ne komentira classic mod? Pa to je pravi BF. Nema pucanja u trokutiće, nema killcama, nema 3p u vozilima, nema health regena pa su medici puno korisniji kao ni regeneriranje vozila pa je i repair tool zlata vrijedan. {#}

Ja se nisam ni sjetio da su to uveli {#} Večeras ću definitivno isprobati jer mi se koncept skroz sviđa

Da, jucer je bilo prilicno zabavno, pa nismo bas razmisljali o novim modovima.

Ajd, kad nadjes kakav dobar classic samo salji invite, pa da ga grupno isprobamo :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ja se isto veselim tome, samo me strah da će snajperisti upropastit sve. Friendly fire je on ili off po defaultu?

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
animosity_frenzy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ja se isto veselim tome, samo me strah da će snajperisti upropastit sve. Friendly fire je on ili off po defaultu?

Bojim se da si u pravu. Mucis se, trcis okolo, uzimas zastave, mozda napravis i kakav kill streak i onda te skine neki kemper sa skorom 2-10. Pa se ti ponovo spawnaj i trci do borbe. A naravno, nemas pojma gdi jer, jer nije spotan. Pretpostavljam da nema kill cama?

Mozda ako se nadje kakav server gdi admin opominje i kicka kempere.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 10:28 (CyberDemonVZ).
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Da, jucer je bilo prilicno zabavno, pa nismo bas razmisljali o novim modovima.

Ajd, kad nadjes kakav dobar classic samo salji invite, pa da ga grupno isprobamo :D

Naravno, pa znaš da ja bez vas ne idem nigdje {#}  Pusica! 

battlelog - Volume_CRO
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Switch igra ti se zgadila, a bio si prvi ovdje koji je došao do lvl 110. To si se ti predozirao pa ti dopisdilo{#}

{#} Ne znam dal sam i 50lvl uopće...

BF Nick: Xtream_Switch
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 10:45 (Switch).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Bojim se da si u pravu. Mucis se, trcis okolo, uzimas zastave, mozda napravis i kakav kill streak i onda te skine neki kemper sa skorom 2-10. Pa se ti ponovo spawnaj i trci do borbe. A naravno, nemas pojma gdi jer, jer nije spotan. Pretpostavljam da nema kill cama?

Mozda ako se nadje kakav server gdi admin opominje i kicka kempere.

Nema FF.

To što nema killcama je po meni dobro pa tako smo igrali BC2. Baš zato jer killcam u BFu je bedast pa ti pokazuje gdje se lik kreće kad te ubio, pa onda možeš kolegama reći kud se on kreće tih 5 sekundi ili kolko već traje. Ne vidim razliku dal te ubije netko sa 1-10 ili 10-1 jer te ubio, ako pak kempa negdje daleko opet to tebi koristi ne njemu jer ne radi ništa.

Ara a ti lijepo priznaj stari sam već, ne vidim ništa bez trokutića i još manje znam pucati.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 10:48 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...

To za vozila je sa jedne strane ok i podržavam ali mi je glupo za jetove a možda i za heli. Na dosta mapa nemaš prostora za spustiti avion i popraviti ga. Da vrate mogućnost kao u BF2 da laganim preletom preko svoje baze/aerodroma ili nosača popraviš letjelicu. Na ovaj način nema šanse da možeš išta uraditi sa attack jetom jednom AA pa tama bio i noob u njemu koji se još divi grafici. Za mene bi idealno bilo kada bi pojačali damage na avionima ali da se oružje troši i da svako malo moraš u bazu. Ovako je smiješno da sa stealth jetom imam više roadkilova nego killova sa gunom. Kao da ga poljevaš vodom a ne pucaš po njemu.

Ah da i patch je skroz ok samo se još ne mogu naviknuti na smanjeni damage oružja. Imam osjećaj da prerano prestajem pucat i onda me lik ubije.

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jučer sam odigrao pola sata, možda koju minutu manje, nakon što BF nisam pogledao ni o njemu razmišljao nekoliko mjeseci. Čini mi se da je bolje, vidim razliku. Ne bih baš rekao da sam nešto ekstra uživao tih pola sata, al' to je vjerojatno zato što su me guzili. Totalno sam ispao iz elementa (a možda u elementu nikad nisam ni bio).

Kuky, nisam znao za ovaj Classic mod. Zvuči kul, dođite danas malo ranije (prije 23 buak vam mater) pa da oprobamo. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Jučer sam odigrao pola sata, možda koju minutu manje, nakon što BF nisam pogledao ni o njemu razmišljao nekoliko mjeseci. Čini mi se da je bolje, vidim razliku. Ne bih baš rekao da sam nešto ekstra uživao tih pola sata, al' to je vjerojatno zato što su me guzili. Totalno sam ispao iz elementa (a možda u elementu nikad nisam ni bio).

Kuky, nisam znao za ovaj Classic mod. Zvuči kul, dođite danas malo ranije (prije 23 buak vam mater) pa da oprobamo. :)

Lijepo od tebe kaj priznas. {#}

Sljedeci put kad prelazis prek Kajze,pozoves na kavu/pivu {#} {#}

16 godina

Opet sve ima svoje prednosti i mane. Na ovaj način će jetovi zaobilazit mjesta gdje je AA ili stinger, a ne ko sad da me attack jet gađa kad sam u MAA, okrene se regenerira i dokrajči.{#}

Ovak na normalu kad si u attacku jetu napaviš 10 killeva samo tak uz malo pažnje, a ovdje ćeš ipak duplo premisliti prije nego napadaš nekoga kod njihove baze ili blizu aa.

17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Svaki dan (više-manje) u 7:50 i 16:10. Zaskoči me kao zadnji put. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
Battlefield 4

Mi smo igrali jučer classic,odličan mod.baš za pro kao mi.

Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

I ako može jedna anketa ne znam da li se ostalim sviđa. Šta mislite kako bi izgledalo kada bi i za vojnike uveli kritikal damage ili kako se već zove kod vozila. Znači kada ti helath na primjer padne na 10 ili niže da polako gubiš zdravlje dok ne krepaš (sporiji si, zamućen vid i slično) Znači da ispod toga nema regeneriranja heltha. A uvesti mogućnost da umjesto jednog od gadgeta ili poseban slot  za sve klase mođeš imati onaj jedan mali health pack koji možeš na sebe iskoristiti ili nekom baciti koji ti daje npr 20%, a da se ti mali health packovi mogu obnavljati od medika koji ima medic bag. Možeš misliti sizuacija kada krepaješ a ovaj trči kraj tebe i ostavi to za sebe dok ti lagano skapavaš a ti svoj iskoristio na nekome. {#} Koliko puta me kamperi ubiju i ostaner im 1 ili 2 posto i znam da će shupak opet ostati živ u nekoj ćoši {#}

Znam da bi svi htjeli glasati za neki od prva tri prijedloga i za 4 ali ne može {#}

3 Sviđa mi se ideja
8 Ne sviđa mi se ideja
4 Ideja je ok uz neke dorade
11 Mrski je super ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ja isto mislim da su se sa classic modom približili onom pravom batelfildu...baš smo jučer pričali kak je to mod za prave gejmere.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...
drahic kaže...

Svaki dan (više-manje) u 7:50 i 16:10. Zaskoči me kao zadnji put. :)

Ono je bilo navecer skoro.

U 7:50 isto krecem odprilike,a oko 16:10 sam na putu prema doma,oko 16:20 sam doma inace tak da te ne stignem ulovit. 

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imaš Astru, 150 do doma i mir. :)

Ceco i Lolik će sredit ako padne kazna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 11:06 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Nesmijem jos.. 24 dana . {#} {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

I ako može jedna anketa ne znam da li se ostalim sviđa. Šta mislite kako bi izgledalo kada bi i za vojnike uveli kritikal damage ili kako se već zove kod vozila. Znači kada ti helath na primjer padne na 10 ili niže da polako gubiš zdravlje dok ne krepaš (sporiji si, zamućen vid i slično) Znači da ispod toga nema regeneriranja heltha. A uvesti mogućnost da umjesto jednog od gadgeta ili poseban slot  za sve klase mođeš imati onaj jedan mali health pack koji možeš na sebe iskoristiti ili nekom baciti koji ti daje npr 20%, a da se ti mali health packovi mogu obnavljati od medika koji ima medic bag. Možeš misliti sizuacija kada krepaješ a ovaj trči kraj tebe i ostavi to za sebe dok ti lagano skapavaš a ti svoj iskoristio na nekome. {#} Koliko puta me kamperi ubiju i ostaner im 1 ili 2 posto i znam da će shupak opet ostati živ u nekoj ćoši {#}

Znam da bi svi htjeli glasati za neki od prva tri prijedloga i za 4 ali ne može {#}

Mrski je super, ali se nažalost neću s njim složiti :P

Ideja je dobra ali to definitivno nije (po meni) za igru kao šta je BF koja se ustvari više svodi na brz gameplay nego na previše taktičkog planiranja

battlelog - Volume_CRO
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Čujemo se onda u 22:50.

Reko je i dado da će doć,nakon fuka.

سمندری ڈاکو
12 godina
Jack Sparrow kaže...

Opet sve ima svoje prednosti i mane. Na ovaj način će jetovi zaobilazit mjesta gdje je AA ili stinger, a ne ko sad da me attack jet gađa kad sam u MAA, okrene se regenerira i dokrajči.{#}

Ovak na normalu kad si u attacku jetu napaviš 10 killeva samo tak uz malo pažnje, a ovdje ćeš ipak duplo premisliti prije nego napadaš nekoga kod njihove baze ili blizu aa.

Potpuno se slazem s tobom. 

Iz ostalih postova moze se samo iscitati osobna preferencija nacina igre. Jednom tako smeta kampanje snajpera, pa gdje je to bilo da snajper trckara po bojistu ? 

Logicnije od kikanja "kampera" je ogranicavanje snajpera po timu.

Istovremeno nikoga ne smete da s 1% heltha trcis i skakuces ko zeko, ili da cal. 0.50 s dva metka ne radi stetu od 150 %....

battlelog pukycro
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

Čujemo se onda u 22:50.

Reko je i dado da će doć,nakon fuka.

Cega? Fuka? aha....{#}

13 godina
pukycro kaže...
pa gdje je to bilo da snajper trckara po bojistu ? 

Potpuno se slažem s tobom.

Samo budala trči sa snajperom po mapi i bere zastave.

Snajperist treba zauzeti najvišu točku na stazi i branit barem dvije zastave, ako ne i tri.

Ja tako uvijek igram i na taj način moj tim ne da pobjeđuje svaki put, nego ih rejpamo.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 4

A i sniper u BF3 i 4 je zapravo recon ili ti izvidnica. On zauzme neku dobru točku na mapi i spota za druge, a ako ima dobru priliku ubere koji kill. ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice