Jel ima negdje popis tocan?
Vjerojatno interno upravo šalju ovakve mailove...
Jel ima negdje popis tocan?
Vjerojatno interno upravo šalju ovakve mailove...
Znas odkud ponekad toliko gresaka poslije patcha, a patchevi su tako maleni? Koriste lossy kompresiju podataka :))
Skinuto.
Steta sta sam na poslu.
Kada je Teknokyo u pitanju on voli kempati i glitchati npr. na Pearl market a glitchanje nije dozvoljeno pa je moguće da je do toga.
Čim udjem na mapu zapalim logorsku vatru i pečem marshmallow-se. (prva scena. ja sam onaj lijevi :)
https://www.youtube.com/watch?v=rzNejayDmQI&list=UUlLFG4uDxke_oBkZ78ktEog
Što se tiče glitchanja na pearl market-u, neznam na šta misliš jer sam samo jednom bio na "nedostižnim" krovovima, (kad sam isprobavao kako doc gore :)
a ako mislis na head glitching, da to često koristim. (vidjet cemo kako će to funkcionirati poslije patcha)
Ima koji neradnik da je skinuo i isprobao ovo čudo? :D
Ima koji neradnik da je skinuo i isprobao ovo čudo? :D
Zenge!
Battlelog online
And heeere we goooo
Valjda će sve biti u redu :D
Da, ali nema servera.....
EDIT ma ima samo su puni........
Jbte ovaj novi FOV... ovo bu bilo čudno naštimavati
EDIT:
Napokon...i vozila imaju svoj FOV :))))
Sad opet nećemo neko vrijeme vidjeti cybera pješke
Jbte ovaj novi FOV... ovo bu bilo čudno naštimavati
EDIT:
a fala bogu vise
Uuuuu :D Nabrijati ga do yaya pa da vidim sve oko sebe :D
Btw, nestao je HWB server
Ma j*bo vas fov, jeli netcode šta bolji
Jos nisam probao igru al idem nagadjati da nije :)
Ali, mjenjali su vizualni recoil, prikaz registracije pogodaka, i jos neke izmjene, pa bi sam gameplay i osjecaj pucanja i primanja pogodaka trebao biti bolji. A i samim time feel da je netcode bolji.
PLATFORM SPECIFIC FIXES
PC
• Fix for a game crash.
Eto, nema više krešanja igre - NIKAD!
Jbt, frajer je sam iskoristio cilu stranicu na forumu za popravke.
Jos nisam probao igru al idem nagadjati da nije :)
Ali, mjenjali su vizualni recoil, prikaz registracije pogodaka, i jos neke izmjene, pa bi sam gameplay i osjecaj pucanja i primanja pogodaka trebao biti bolji. A i samim time feel da je netcode bolji.
Ja se još potajno nadam da je sličan onome iz cte-a. Hehe al vidim da je su50 napokon popravljen
Hehehe, kako ekipa rejđa na novi movement....sačekuše su sad dosta rizičnije jer ekipa može pobjeći dosta lako :))))))))
Btw. hitreg je bolji iako nije savršen. Ima pogibanja iza zaklona ali igrao sam na britanskom serveru i nisam niš dirao po settingsima pa će i ovo vjerojatno ovisiti o serverima dosta. ž
Ono što mi se definitivno sviđa je osjećaj pucanja, ikone suigrača i neprijatelja, dosta je lakše vidjeti di su tvoji te ko je squad leader. No to je ujedno i mana...dosta je kaotičnije sad na ekranu .D
Ima još dosta opcija u igri za tweakati ali trenutno nemam vremena jer moram voziti malog smrada doktroru...fala Junior
Jbt, frajer je sam iskoristio cilu stranicu na forumu za popravke.
A koliko toga ima za popravit malo mu je i knjiga kamoli ne stranica xD
Ima još dosta opcija u igri za tweakati ali trenutno nemam vremena jer moram voziti malog smrada doktroru...fala Junior
Šta je malom smradu?
... voziti malog smrada doktroru...fala Junior
Šta mu je?
Šta je malom smradu?
Šta mu je?
Šta je malom smradu?
Šta mu je?
Narasle mu dlake na dlanovima...
Stavi mu 2 tampona.
Probao je picu sa kečapom hehe
Reci limaču da ne liže picicu za vrijeme menge.
Nitko ništa ne piše.
Znači li to da su popravili BF?