!voteban 191x7

!voteban 191x7
Pozdrav!
Molim samo info, tema je opširna i ima puno četanja...
Gdje je sad najjeftinije za kupiti BF4+Premium?
Meksiko, Brazil, neki key site?
Hvala!
Već dugo nitko nije stavio nekakvu usporedbu, a svi ovdje imamo BF, pa ne pratimo cijene.
Na stranim Originima je lako provjeriti. Samo si instaliraš Hola ili FlyVpn i odes na njihov Origin.
A za sve sajtove pregledaj temu Battlefield 4 kupovina pa usporedi cijene po svim stranicama koje se spominju.
Mozda trenutno negdje traje kakav popust.
Možeš i ovdje javiti rezultate, možda ima još zainteresirani.
!yes
Kolko GB za patch?
Nula :D
Dobro, pa sutra će!
Valjda!
Drugovima bosancima sinoć nije pomoglo ni udruživanje sa fanatičnim i britkim na jeziku pubertetlijama iz srbije punih sebe sa 4s-a na profilnim fotkama i u klanu, i preswitchavanje nas na drugu stranu s random njubarama, opet su dobili po njonji Inat je napravio svoje
Nigdje veze. Kakvo udruživanje i kakvo preswitchavanje? Radi se o balancu servera, niko vas nije dirao niti prebacivao. Ionako je iz mog klana bila možda 3-4 igrača i to su svi kempail na C roof i gađali helije dok sam ja sam zastavice uzimao. Ispade sad da da je neko vas iz G klana prebacivao u slabiji tima a nas nekolicina ja, Ahmo, Veki i možda još 1 igrač iz klana doveli unajmili sebi profiće iz Srbije moš mislit. Fakat nema smisla to izigravanje nevinašca i nejači s vaše strane kad to nije tako. Ionako se vi gotovo uvijek prebacite u isti tim jer naš server to dozvoljava da igrate zajedno a nas 2-3 bude npr. na lockeru skroz kasno i onda ako nas dobijete vi ste profići a mi njubovi iako bude obično 3 naša vs 7-8 vaših. Mi i kad tako gubimo ne wajnamo i igramo jer nije clan war ipak je public. Mada nisi tako pričao neku večer kad sam te po 2 puta klao u jednoj partiji ali s obzirom da si milanez neću te više. I znate ako je naš klan kompletan da skupo prodajemo kožu :)
Što se srba tiče prate se bilo je uvreda s obje strane i nemojte se praviti nevinašca jer sam pratio bilo je provokacija (mi smo mudro šutili :D) s gej paradom pa je sve krenulo otuda ali sve u granicama nekog normale i logično da će do toga doć kada se balkanci skupe :D
Poslije kad ste vi otišli ja sam u proconu čitao chat srbi su se počeli međusobno klati i vrijeđati, bilo je jebavanja sestre i sl.
Usput što se patcha tiče ja nigdje ništa official nisam vidio i koliko sam shvatio to su samo špekulacije da će sutra izaći iako je zadnji dan Septembra.
Daj neke slike! Mislim, ako je mala dobra...
nove sapunice
Vidim da prdekaš po temi, a zadnji put si igrao prije 5 mjeseci.
Da li da očekujemo veliki povratak igračine kao što si ti sada kada bude novi patch?
žao mi je 30 gb harda
žao mi je 30 gb harda
pravi muškarci koriste ssd
to mi je jedan izlazak manje u mjesecu to si sad nemogu priuštiti
to mi je jedini izlazak u mjesecu to si sad nemogu priuštiti
Ovaj lik: http://www.twitch.tv/stodeh
Gleda san malo sad tog lika i stvarno igra jebački snajperon, svaka mu čast.
Btw ovi srbi šta su srali na dugo i na široko nisan ni primjetija jer ne čitan baš chat, dok oni pišu ja ih bušin.
Sad se ženke tjeraju, ili?
Sad se ženke tjeraju, ili?
pričamo o kujama?
!no
BATTLEFIELD 4 WILL RECEIVE A NEW GAME UPDATE ON PC, SEP 30. MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE STARTING 10 AM CEST / 1AM PDT, FOR APPROXIMATELY AN HOUR IN PREPARATIONS FOR THIS.
Pravom jeb.acu je dovoljno jedan izlazak mjesečno. Jer pravi jeb.c fuka svaki put kad izađe.
Izašao peč!!!!!!
Ne laži ovaj napačeni narod. Patch izlazi sutra!
Dual wielding u Battlefieldu? Oh yes, napokon!
Izašao peč!!!!!!
WTF?
Ovo je neko napaćeno trolanje.
P.S. Izgleda da smo sve bliže plavom postu.
Izašao peč!!!!!!
Ti si puko, majkemi!
Aj, ceka se sutra!
Izašao peč!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VRv81XMviM0
Nego, ajde da olakšamo malo Piratu posao pa da ne bude baš sve offtopic ovdje
Koliko toga iz CTE-a će biti u sutrašnjem patchu?
Također, koliko GB-a se očekiva za skidanje, ako me sjećanje ne vara za cte su bile neke izdašne veličine svako malo?
Te naravno, vaša mišljenja kaj će pak sad sjeb.ti :D
Nego, ajde da olakšamo malo Piratu posao pa da ne bude baš sve offtopic ovdje
Koliko toga iz CTE-a će biti u sutrašnjem patchu?
Također, koliko GB-a se očekiva za skidanje, ako me sjećanje ne vara za cte su bile neke izdašne veličine svako malo?
Te naravno, vaša mišljenja kaj će pak sad sjeb.ti :D
Hvala,baš si brižan.
Sutra će biti sve osim zadnja tri patcha za CTE.
S obzorom da si likovi sve to istestirali ne vjerujem da će biti nekih gluposti sutra.