Ajmo na spavanje... treba ujutro srat po forumu dok nema pirata
Ujutro smo Ara i ja glavni
Penzić. Tek sad ljudi dolaze za komp!
Penzić. Tek sad ljudi dolaze za komp!
kako imaš volje?
A nemam volje, imam posla rano ujutro (prije nego odem na posao). A i moram napisati "Cyber?"
Od 4 do 6 je najbolja mjuza na otvorenom a i inače volim se rano ustajati (nekad se nedjeljom ustanem prije 6 - samo da uživam u ranom jutru)
moze pomoc?
znaci vec duze vrijeme fps mi se krece od 30-70 iako je sve na low
prije na low sam imao optrilike 110-120 fpsa i danas mi je buraz rekao da mi je slika ista kao da mi je sve na ultra
testirao sam i kad god bi stavio na low il ultra, detalji bi bili isti
ima li itko jos ovakav problem?
Zadnji Windows update je krivac za aj problem.
Makni zadnji update od Windowsa i vratit će ti se kako je bilo.
Ako nađem link ti pošaljem da vidiš koji točno update zeki.
evo link: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2979150494042246386/
kako imaš volje?
A nemam volje, imam posla rano ujutro (prije nego odem na posao). A i moram napisati "Cyber?"
Od 4 do 6 je najbolja mjuza na otvorenom a i inače volim se rano ustajati (nekad se nedjeljom ustanem prije 6 - samo da uživam u ranom jutru)
MOram ti se odmah ispričati što me neće biti jer sam se probudio sada u 22.00h, razjebali mi cijeli dan i tek sam kasnije zaspao.
Jedino postoji mogućnost da sada budem budan cijelu noć i dočekam tvoje buđenje oko 3-4h
I, da. Tek u to vrijeme Otvoreni izgleda ko stari Otvoreni od prije koju godinu dok nisu počeli mljeti gluposti..
Špelac?
Špelac?
Ara?
Špelac?
Ara?
A kaj je sa Sajberom ?
Špelac?
Ara?
A kaj je sa Sajberom ?
Ljuti se kad ga ujutro tražim
Špelac?
Ara?
A kaj je sa Sajberom ?
Ljuti se kad ga ujutro tražim
Uhh osjetljiv je , to su oni dani : )
Dobro jutro Cyber!
Dobro jutro Cyber!
Pridružujem se
Aaaaaaa!
Aaaaaaa!
Presladak si ujutro!
Aaaaaaa!
Presladak si ujutro!
Buci, buci
Jeste li to navili sat u 4 ili ste herojski ratovali na nekim bojištima do tad, ili se vratili kući nakon pijanke?
Jeste li to navili sat u 4 ili ste herojski ratovali na nekim bojištima do tad, ili se vratili kući nakon pijanke?
Ne znam za Aru, ali ja se ustanem samo da bih trolao
Troll force is strong in you
Ja sam legao iza 4h, poremećeni bioritam.... valjda
Ja sam legao iza 4h, poremećeni bioritam.... valjda
Naglasak na "bioritam" i na "valjda"
P.S. usla zena "u termin", pa se pakira kofer za bolnicu :) Pravi datum je 16.10. al nam je danas doktor reko da se mi slobodno vec spremamo :) Tak da znate ak na jednom nestanem.
Napisi tutorijal sto spakirati u kufer!
Zene imaju svoje forume i dijele savjete, a sto cemo mi virtualni ratnici raditi dok cekamo?
Jel nosis tablet pa da barem komandiras dok si u cekaoni?
Napisi tutorijal sto spakirati u kufer!
Ma kakav crni kufer? Nek se žena sama pakira. Nakon što rodi - alkohol! To su sva pravila
Cyber stiga je paket Zahvaljujem još jednom! Slika je u platoonu.
A mi ne volimo vidjeti?
A mi ne volimo vidjeti?
Bilo bi photoshopa na toj Evo stavit ću drugu. Inače to je nagrada za cayberov dogtag.
Skinuo si mu tag pa dobio majicu? Ja sam onda trebao dobiti kompletnu garderobu za sebe, ženu i djecu dok se trojka igrala
A mi ne volimo vidjeti?
Bilo bi photoshopa na toj Evo stavit ću drugu. Inače to je nagrada za cayberov dogtag.
Skinuo si mu tag pa dobio majicu? Ja sam onda trebao dobiti kompletnu garderobu za sebe, ženu i djecu dok se trojka igrala
Skinuo mu je majcu da dođe do dogtaga, pa mu je ostala majca u ruci.