- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Popravljaju Battlelog,bila je obavijest.
Od 10-11:30.
Al izgleda da ce bit duze,jer nakon popravka mora bit popravak kako bi popravili predhodni popravak.
Al izgleda da ce bit duze,jer nakon popravka mora bit popravak kako bi popravili predhodni popravak.
nakon 3 mjeseca pauze odlucim danas odigrat bf i evo kaj me doceka... nije mi sudjeno
nakon 3 mjeseca pauze odlucim danas odigrat bf i evo kaj me doceka... nije mi sudjeno
Pričekaš do sutra i rokaš dragons teeth odma.
A šta je sa popravkom nakon prethodnog popravka?
Pričekaš do sutra i rokaš dragons teeth odma.
nemogu, sutra mi je rodjendan tak da nebi rekao da cu biti za bfom
btw, proradio battlelog
Ajmo nekam pit

THE ISSUE WITH MISSING UNLOCKS HAS BEEN FIXED WITH TODAY'S MAINTENANCE ON PC.
Ajde da im povjerujemo
EDIT: Premium noževi mi se vratili, pa valjda jesu fixali.
đe više onaj Špečac sa onom statistikom. K"o da na digitron sabire. Špeeeelaaaac
Predviđam da će onaj sveznalica Cyber imat najviše lajkova i hvala, a za TD će se voditi borba. Ovih što ih redovno ubiru nema na forumu odavno.

Zato jer spamam pa se nakupi
Ak Špelac napravi: broj_postova/broj_Hvala, onda bi vjerojatno Pirat ili Kuky bili prvi.
Baš gledam leaderboards, i ima dost Varaždinaca. Ljudi, jeste po gradu, radite, studirate...?
Danas cijelo jutro lutam gradom s malom i sve si mislim kak bi se mogli naći... ak ništa drugo, koji sladoled ili burek, u hodu.. onako s nogu

Zato jer spamam pa se nakupi
Ak Špelac napravi: broj_postova/broj_Hvala, onda bi vjerojatno Pirat ili Kuky bili prvi.
Admine ne treba uvrštavati u ovu tablicu jer oni svakako sami sebi daju TU i brišu TD i stišću Hvala umjesto nas . Mafija je to
Samo, Kuky nije admin...

Samo, Kuky nije admin...
Ev čisto da pitam da li itko ima rješenje za ove lagove? Sve živo sam probao, niš ne pomaže...
Ima li smisla zvati T-šrot?
Zovi, i "zamoli" ih da ti daju Fast-Path.
Objasni Tome!
Fastpath je posebna postavka u routeru, tj. na DSL liniji koja smanjuje latenciju i jitter u igrama. Koji posto su sporiji downloadi.
Koliko znam, T-Com Croatia to na zahtjev postavi, možda pomogne.
To se dodatno plaća ili?
Edit:
Nemamo mogućnost aktivirati isto po ADSL usluzi. Eva
Kakva glupost, premium battlepack je avatar helikoptera...ima smisla
Samo, Kuky nije admin...
Ma ja te samo spašavam etiketiranja kao mafija! Nije ovo trebala biti uvreda
I, kad stiže download za DLC? Pretpostavljam da ga bude :)
Za 6 penisa...standard u 10-11 sutra, ovisno od zone ;)
U 21 po CET poćeti će "reveal" stream Battlefield 4 Dragon's teeth mapa i igrati će se chainlink mod igre.
Nadam se da ću gledati.
U 21 po CET poćeti će "reveal" stream Battlefield 4 Dragon's teeth mapa i igrati će se chainlink mod igre.
Nadam se da ću gledati.
mapa izgleda prekrasno
ova s tonucim restoranom u sredini
DAT LANDSLIDE!
pokrije 1/4 mape u CTF-u.
Meni je ovo sve skupa dosta dobro izgledalo. Najvjerojatnije će ovo biti najbolji DLC od 4. Nisam nigdje vidio AA tenk, što je sjajno, no ne mora značiti da ga neće biti u neprikazanim modovima.
Sad mi je jasno zašto gunner nestane iz svoje pozicije kad ispali TV-jku.
Hahahaha