Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.616.373
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Kill Frenzy kaže...

pa nemam pojma ali do sada je sve ok radilo a nista nije dirano.

totalno ne igrivo.svaku minutu me vrati ,baca po mapi i bum mrtav ili medju njihovom ekipom me baci.

Nisi jedini... već 5 dana me muči isti problem... probah sve, reset routera, update drivera, otvorio portove... probao BO2 i isto se događa... 

Ping i FPS odlični, ali lag je stalno to...

Čak mi ni ne pokazuje one kvadradiće... probao sam mijenjati postavke u igri, i ništ ne pomaže 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
13 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

191x7 kaže...

Treba i statistika "tko ima najveći broj postova" (sveukupno) na stranicama čiji je broj prosti broj.

Pala je odluka na router?

Priznajem, uspio si me zbuniti. O čemu ti?

Haha, sorry, s Ivancem razgovaram o routeru {#}

Tablet?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Hurki kaže...
Kill Frenzy kaže...

totalno ne igrivo.svaku minutu me vrati ,baca po mapi i bum mrtav ili medju njihovom ekipom me baci.

Nisi jedini... već 5 dana me muči isti problem... probah sve, reset routera, update drivera, otvorio portove... probao BO2 i isto se događa...

Hm.. isti problem u dvije različite igre....

Jeste možda na istom provideru?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Hurki kaže...
Kill Frenzy kaže...

Hm.. isti problem u dvije različite igre....

Jeste možda na istom provideru?

T-com

kad si potražim IP na netu, kaže da sam iz virovitice... jel to normalno? o_O'

13 godina
Hurki kaže...
T-com

Ako jesi, onda je :)

13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

"Važniji" datumi: DLC-evi, patchevi, fotkanje, CTE, Hardline..

Mislim da nije bilo niš pametno vezano uz cheatere u BF4...

A nisi naveo te važnije datume {#}

Alpha: 17. lipnja 2013

Beta: 4. listopad 2013

Izlazak igre: 29. listopada 2013

DLC-evi (PC, Premium): 22. studeni 2013, 17. prosinca 2013., 31. ožujak 2014,  15. srpanj 2014

Fotkanje: 27.4.2014

CTE: 9. svibnja

Hardline closed Beta (E3): 09.06.2014

Datumi su drugačijeg oblika, ovisno od kud sam kopirao. Ne da mi se ispravljati {#}

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Hurki kaže...
T-com

Ako jesi, onda je :)

ma blizu sam, 170km... tu je to ^^

13 godina
Battlefield 4

Dragon's teeth Trailer brakedown:

Iz prošlog mjeseca:

Ovaj najnoviji trailer:

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Opet jedan gigantski update za CTE (11,4Gb):

Another update before the weekend here on the CTE. Sadly the size issue has not been fixed yet (but we are working on it!), so this patch will probably be about the same size as the last one sadly!

PATCH CHANGES
This is what is included in this patch:

• Obliteration Changes
    Fixed an issue where exiting a vehicle would stop updating the HUD position
    Increased the HUD update “ping” time to 10s from 5s
  • Lowering Encounter Randomness Effort
    We have added a visual represenation for the defensive perk (the one that removes 10% damage to upper body). Enemies using this will now sport a nifty new “dorito” with a shield outline to tell you they will normally take one more bullet to kill. We are still evaluating the order of the perks in the defensive tree, and we might look into stirring that pot in the future!
  • Revive Fixes
    Revives should now revive the one aimed at first (not the guy behind you or next to him on the floor) – we need testing this works as intended, and has no follow up issues!
    We also fixed an issue with defibrillator firing over the network for “hold” weapons and gadgets on release – be on the lookout for issues with hold and release weapons and gadgets after this patch.
  • Defibrillator – Fully Charged
    We’ve added a sound when the defibrillator is fully charged
  • Head flinching redux
    We’ve now reduced “that one” animation that ducked down severly to be more of a nod forward – this makes the head bounce around much less – and should help with the head behind cover hiding issue!
  • Server Degradation Telemetry
    This build includes some extra telemetry for our servers to pinpoint the degradation issue – please let us know if the server performance goes bad!
  • Netcode: AUTO option forced
    The AUTO option has performed without breaking the game (it seems) – which means we can enforce it now to get even more and better testing.
    If you see any issues (use the network graph!) – let us know in the appropriate forum and videos are _very_ helpful in this matter!
  • UI Triage
    Fixed the health bar world icon not scaling issue.
    Enabled world icons to draw when the gameplay options is rendering (for you to be able to see them when changing the options)
  • World Cup Fever
    The finals of the World Cup is happening this weekend! Celebrate your favorite finals-team with a Battlefield themed Football/Soccer game – if you find it that is!
أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 8:56 (mrxa1).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Izgleda da se ekipa koja radi na CTE-u baš zabavlja. Footballfield:

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Za one koje zanima - nisam još strogo odlučio uzeti tablet, ali ako budem (danas) bit će Lenovo A3500.

4 jezgre (iako slabi A7), 1GB DDR3, 800x1280 IPS zaslon... to mora lijepo vrtjeti Commander app za BF4.

A štima mi i Android 4.4 što može na taj tablet. Samo mi ne štima ogromna veličina same Commander aplikacije (jer sam na 25GB netu, a sam App uzme skoro gigu).

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Jel aktivan Double XP?

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gago4 kaže...

Jel aktivan Double XP?

nije :/

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ostao sam bez bf3(ni traga ni jednom fajlu) i bf4(ima samo par mb fajlova) izbrisane igre (cca 80-100gb), nakon zadnjeg patcha!{#} lol! jel se jos netkome to desilo!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 14:28 (Stjepanj).
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
Stjepanj kaže...

Ostao sam bez bf3(ni traga ni jednom fajlu) i bf4(ima samo par mb fajlova) izbrisane igre (cca 80-100gb), nakon zadnjeg patcha!{#} lol! jel se jos netkome to desilo!

o jbt.....diši!

Udahni.Izdahni.Udahni....

Cini se da si jedini..

Odi na live chat i hebi im mater!!! :D

btw.izdahni!

11 godina
Battlefield 4

Trebalo im je 18 sati da skuze....{#}

3 0 hvala 1
11 godina

ne znam je li bilo ali evo kolega nam je poznat :)

pogledajte od 7:00

14 godina
MasterG kaže...

ne znam je li bilo ali evo kolega nam je poznat :)

pogledajte od 7:00

Već je TomoR prije objavio(ima nekih 2-3 tjedna), al mi ne smeta :P

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

{#}

Preko 12 h bez posta.

Spelac budiii se .

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

XD

rvat rvat
Moj PC  
2 10 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Stara fora 2+ godine,stavi kad te baniraju sa stilom tipa,gay camper,admin abuse itd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ev čisto da pitam da li itko ima rješenje za ove lagove? Sve živo sam probao, niš ne pomaže... 

Ima li smisla zvati T-šrot? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hurki kaže...

Ev čisto da pitam da li itko ima rješenje za ove lagove? Sve živo sam probao, niš ne pomaže... 

Zovi, i "zamoli" ih da ti daju Fast-Path.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Hurki kaže...

Objasni Tome!

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
8 0 hvala 7
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo dolazim sa HWB bosanskog servera. LIk _XANAX_500_mg vrijeđa i kika šim mu se vrati i čim ga ubiješ dvaput za redom

Ima ovdje koji normalni admin da malo objasni ovog balavca?  Punim im server već mjesecima ali nema više nene...

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
9 1 hvala 1
14 godina
red_bull kaže...

evo dolazim sa HWB bosanskog servera. LIk _XANAX_500_mg vrijeđa i kika šim mu se vrati i čim ga ubiješ dvaput za redom

Ima ovdje koji normalni admin da malo objasni ovog balavca?  Punim im server već mjesecima ali nema više nene...

A ništa novo, njemu i fatalnom djemi je to kao dobar dan

battlelog - Volume_CRO
17 godina
red_bull kaže...
TomoR kaže...
Hurki kaže...

Objasni Tome!

Fastpath je posebna postavka u routeru, tj. na DSL liniji koja smanjuje latenciju i jitter u igrama. Koji posto su sporiji downloadi.

Koliko znam, T-Com Croatia to na zahtjev postavi, možda pomogne.

13 godina
Battlefield 4
Jucer sam upao na hardcore server na kojima inace nikad ne igram.
Trebalo mi je oko 5 min da se uhodam, nema mape, zutih trokutica, kill cama...

Onaj tko ima Battlescreen (mapu) na drugom monitoru ili tabletu je u ooogromnoj prednosti!
Doslovno spada pod varanje jer je mod zamisljen bez mape (naravno, ako radi, nisam isprobao) Tipka M za mapu radi, pa valjda i ovo radi.
Premalo healtha su ostavili na hardcoreu. S M240B ubijam s 2 metka, ili samo jednim ako je headshot - a poznavajuci BF4, to je dosta puta :)
Random airburst obicno ubija po 2-3 neprijatelja istovremeno - definitivno bi ga trebalo zabraniti u hardcore modu.
Dmr-evi takodjer prejaki...
Uz malo koristenja zbunja, zaklona, flenkanja i padobrana, KDR se ne spusta ispod 2-3...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Layout novih mapa

Sunken Dragon

Pearl Market

Lumphini Garden

Propagande još nema.  

Veće slike ako nekome zatreba.

Moj PC  
3 0 hvala 6
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice