Nakon ovog patcha kada počne runda treba mu određeno vrijeme da učita teksture(ni oružje mi se ne vidi),prije samo nije bilo zvuka.
Primjetio sam i jedan bug upravo sada.Likovi postanu nevidljivi,samo im se puška vidi.
Nakon ovog patcha kada počne runda treba mu određeno vrijeme da učita teksture(ni oružje mi se ne vidi),prije samo nije bilo zvuka.
Primjetio sam i jedan bug upravo sada.Likovi postanu nevidljivi,samo im se puška vidi.
Jel ima itko da sa podrucja ZGa prodaje ne rabljeni bf4 premium (samo premium) key?
Postao sam ocajan,zelim si ga kupit a nemrem nikak.
Jel ima itko da sa podrucja ZGa prodaje ne rabljeni bf4 premium (samo premium) key?
Pa idi u banku i kupi visa poklon karticu od 200-300kn i kupi si na g2play ili gdje već ima...
Pa idi u banku i kupi visa poklon karticu od 200-300kn i kupi si na g2play ili gdje već ima...
ili nek uzme paysafecard na trafiki i kupi na taj način!
Da nema CTEa kao i vajnera igra se nebi pokusala popraviti nikada. DLCovi bi izasli onako kako je i bi bilo planirano, sve u šusu i to je to. Community je dobro odigrao, posebno PC zajednica koja je bila najglasnije po pitanju konstruktivnog vajnanja. Na CTEu forumu mozes pitati sto god zelis, dati sugestiju, ukazati na bilo koji problem(balans, recoil, bug, glich). Ljudi iz DICEa odgovaraju i sudjeluju u raspravi. Nesto se radi, popravlja.
Morao sam malo napisati koju dobru o CTEu, iako znam, da na ovom forumu vecini igra radi savrseno jos od prvog dana.
Da nema CTEa kao i vajnera igra se nebi pokusala popraviti nikada. DLCovi bi izasli onako kako je i bi bilo planirano, sve u šusu i to je to. Community je dobro odigrao, posebno PC zajednica koja je bila najglasnije po pitanju konstruktivnog vajnanja. Na CTEu forumu mozes pitati sto god zelis, dati sugestiju, ukazati na bilo koji problem(balans, recoil, bug, glich). Ljudi iz DICEa odgovaraju i sudjeluju u raspravi. Nesto se radi, popravlja.
Morao sam malo napisati koju dobru o CTEu, iako znam, da na ovom forumu vecini igra radi savrseno jos od prvog dana.
Točno to!
Ono kad misliš da si ovim battlepackovima otključao sve noževe, dođe EA i ubere porez -.-
EDIT: http://help.ea.com/en/article/missing-items-after-recent-update/
Izgleda da znaju da se gube 2-3 stvari, ali neznaju da se vraća stostruko (mislin na ove Gold BPove)
Cte mi je strašan, ono što stave u njega je super i igru čini puno kompletnijom, samo presporo to bacaju u igru.
Šteta da malo ljudi igra, ja bacim tu i tamo baš izguštam.
Unutar 2godine naprvio sam 4-5puta.
Dosta mi je toga,rade cu preko nekog ic i ostavit mu za !cevape+pivu! nego dat banci 10kuna za izradu.
Možda ulovim nekog,ali nakon 30.8 idem si napravit racun i sva ostala sranja,kako bi mogao radit sa manje setnje.
Al ce sada raja poludit za ovom ponudom.
Introducing Battlefield 4 Battlefest: http://blogs.battlefield.com/2014/07/bf4-battlefest/
Introducing Battlefield 4 Battlefest: http://blogs.battlefield.com/2014/07/bf4-battlefest/
Good news:
Not to mention, there will be tons of prizes, including graphics cards and three gaming PCs, provided by AMD.
Bad news:
Eligibility: Battleshots (the “Contest”) is open only to legal residents of Argentina, Australia, Austria, Belgium, Bulgaria, Canada (excluding Quebec), Chile, China, including Taiwan, Czech Republic, Finland, France, Germany, Hong Kong, Hungary, Italy, Japan, Malaysia, The Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Thailand, United Kingdom and the United States
Good news:
Not to mention, there will be tons of prizes, including graphics cards and three gaming PCs, provided by AMD.
Bad news:
Eligibility: Battleshots (the “Contest”) is open only to legal residents of Argentina, Australia, Austria, Belgium, Bulgaria, Canada (excluding Quebec), Chile, China, including Taiwan, Czech Republic, Finland, France, Germany, Hong Kong, Hungary, Italy, Japan, Malaysia, The Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Thailand, United Kingdom and the United States
Baš mi trebaju njihovi camoi, noževi i slične gluposti...a da, grafu i komp bi sigurno osvojio, SAMO da je Hrvatska na listi
Error Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.
punkbuster je update
igra je popravljena
upnp je ugasen
port je otvoren
KOJU URČINU JOS MORAM NAPRAVITI DA ME NE IZBACUJE????
molim pomoc
Error Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.
punkbuster je update
igra je popravljena
upnp je ugasen
port je otvoren
molim pomoc
Uglavnom ti neće dati da se vratiš na isti server. Na neki drugi server ćeš moći (vjeorjatno) se normalno spojiti.
Uglavnom pomaže restart rutera i kompa.
punkbuster je update
igra je popravljena
upnp je ugasen
port je otvoren
molim pomoc
Negdje na EA support forumu sam naletio na sličan problem, pa probaj dal radi
Right click on BF4 in origin. Click Properties
Add this commandline
+clientport 23232
or
+clientport 23666
EDIT: ak to neće, probaj i ovaj drugi postupak: http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Port-3659-UDP-Error/td-p/2965982 (s tim da onda makneš onu prijašnju 'clientport' naredbu iz komandne linije)
punkbuster je update
igra je popravljena
upnp je ugasen
port je otvoren
molim pomoc
Uglavnom ti neće dati da se vratiš na isti server. Na neki drugi server ćeš moći (vjeorjatno) se normalno spojiti.
Uglavnom pomaže restart rutera i kompa.
- Trebas otvoriti taj UDP port.
- Instaliraj Smart Port Forwarding i samo slijedi ove upute, moras otvoriti UDP+TCP port,
.danas cijeli dan mi nece bf uci u igru, samo pise something went wrong i to je to
jel zna iko sta bi moglo bit il je to do njih??
pokusavam jedno pa drugo nist mi ne uspjeva
pokusavam jedno pa drugo nist mi ne uspjeva
Imas kakav novi/stari/susjedov router da s njim isprobaš?
mislis da je do rutera? uglavnom nemam, niti mi se ne da.
pun mi je k
cijeli dan se hebem i izbacuje me redovito, nema previla
jedan mapa, dvije, 10 min, 30 min.
sranje, nevjerojatno.
mislis da je do rutera? uglavnom nemam, niti mi se ne da.
Nisam mislil da je do routera. Ali veliš da si sve ostalo isprobal, pa je i on došel na red...
Mislim da mi buraz u podrumu ima nekolko komada starih od t-coma. Hoćeš probati?
Na kome si ti?
na optimi, al i njih bum promjenil. ima kakva dobra alternativa?
Jesu li ovo popravili one servere pa više ne možemo zgrabiti 4 gold battlepack-a?
Probao sam sada 2puta,nece.
Izgleda da je prosla baka sa kolacima.
1 | Još uvijek se može |
---|---|
4 | Ne može se |
3 | Bude se moglo :> |
http://blogs.battlefield.com/2014/07/bf4-battlefest/
Odlična ideja! Počet će(sad 12.-13.) i završit sa Double XP Weekend-om.
Dijelit će se grafičke,bonovi,premium kodovi,čak i cijeli PC.
Opet se vraćaj one misije sta su oni postavljali,pa bi mi dobili neku nagradu.
7 | Odlično da privuku još igrača! |
---|---|
4 | U redu,ništa posebno. |
1 | Što god naprave,naprave krivo. |