Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.642.989
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Battlefield 4

Pitanjeu vezi snipera...zasto vecinom sniperistima odbljesak od optike to da bi ih drugi lakse uocili...predpostavljam da i meni to svijetli kad igram sniperom i dali se to moze kako rjesiti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 21:41 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Ranit ću se! :)))))
15 godina
dennocro kaže...

Pitanjeu vezi snipera...zasto vecinom sniperistima "svijetli" lampa to da bi ih drugi lakse uocili...predpostavljam da i meni to svijetli kad igram sniperom i dali se to moze iskljuciti?

Makni 8x scope, on daje odsjaj od sunca pa te se lako uoči.

Probaj acog neki rush sa sniperom možda upali :)

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ti si bio koji acc u igri? Ne sjećam te se sry. Uzeli smo toranj koji je dio zastave u sredini i držali ga. Ne sjećam se da je itko sa krova gađao, sve su bili srawovi sa hotela vrha, a kasnije padobrani na robnu i na pothondik ništa na krovu, sve odmah spustit se i na flag.
Bar koliko ja znam.
Ovo za ff slam i mine nisam znao i ispričavam se svojoj ekipi kao i cyberu i pazit ću ubuduće na to, hvala za info.

Ok, šta bi ti sad s tom info, budući da me se ne sjećaš?

Problem sa tim debilnim pravilima je što stalno dolazi do konfuzije. Čim ima veći broj ljudi (tipa više od 3) neko će slučajno/namjerno zaboraviti na nešto. Koliko sam shvatio, dio dogovora je bilo i sljedeće: ne zadržavati se na krovovima, te ne koristiti ništa od vozila što se spawna na samim točkama. Ona u bazi su ok, ali je na TS-u kasnije neko reko da se ne koriste ni transportna vozila, nego samo tenk i helikopter. Ok, sve sam poštovao od toga. Prva runda na Shangahaju, barem 2 igrača iz xct-a su poprilično vremena provela na zgradi iznad A, jer sam ih spotao gore dok su pucali. Druga runda, G je sada na drugoj strani i opet dolazim do A koju drži xct, kad ono lo and behold, neko se spawna u jeepu i odvozi ko boss, a ja trčim ko debil cijelo vrijeme sa suprotne strane. Još sam vidio napuštene jeepove oko C točke. Da se razumijemo, bmk za ove sitne nesporazume. Samo želim demonstrirati jedno - fuck the rules.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Ako si ti s nekim 1 na 1, a netko drugi te s leđa rokne onda ti je svejedno jer bi umro da te gađao stingerom, a i ako si brojčano nadjačan onda nemate baš dobru taktiku. Fer igra je onakva kakvom ju je developer napravio, da nisu htjeli airburst jer to nije fer oružije nebi ga stavili.

Što se krovova tiće i zastava. pa ne moram biti drito na zastavi da bi je branio, mogu stajati na nekoj lokaciji kojom mogu pokrivati prolazi do objectiva. Bio to neki uski prolaz ili krov na isto ti dođe.

Još od BC2 mi smeta to što od svake igre žele napraviti CS/COD2. Zašto onda jednostavno nebi igrao CS ili COD2,a ne pokušavao to napraviti s neke druge igre?

Najgore mi je što brane GL ili ostale eksplozivne naprave koje mogu razbiti zid ili napraviti bilokakvu destrukciju. Prema tome onda uopće netreba destrukcije niti napredka u tom smislu kad je to noobovski i brane se stvari koji mogu to pokrenuti.

Prvu rečenicu nema smisla komentirat, ti ni sam ne znaš šta pišeš.
Ako je fer kako ju je developer napravio, zašto se ESL igra po određenim pravilima? RAZMIŠLJAJ MALO!
Krov ili neki prolaz nije isto. U prolazu smo jednaki, na krovu ti imaš veliku prednost.

Nitko ne pokušava napraviti cs ili cod2 iz B-a, nisi shvatio čemu pravila.

Brani se GL i ostali noobtubovi jer se spama sa njima i jer ne zahtjevaju nikakvo znanje ni "skill", nego opališ i boom.

Za vrijeđanje Đukca bi bilo primjereno da dobiješ neki karton, ili šta već tu djelite jer si se spustio gadno nisko s tim.
Nemaš iskustva, nemaš reputaciju, nemaš ništa, govoriš gluposti. To što si ti loš i ne možeš bez svim spamerskih oružji, to je druga stvar.

Molim te, napravi uslugu svima i obriši sve accounte na internetu i u svim igrama ako ćeš i dalje ovako pametovat.

Slažem se sa Skilleom, ne moraju biti "oštra" pravila, al nekih stvari se ipak treba držat. I da, bilo je zabavno, veselim se ponovnom waru i nadam se da će te imat što jaču ekipu! {#} 

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato
15 godina
animosity_frenzy kaže...

Ok, šta bi ti sad s tom info, budući da me se ne sjećaš?

Problem sa tim debilnim pravilima je što stalno dolazi do konfuzije. Čim ima veći broj ljudi (tipa više od 3) neko će slučajno/namjerno zaboraviti na nešto. Koliko sam shvatio, dio dogovora je bilo i sljedeće: ne zadržavati se na krovovima, te ne koristiti ništa od vozila što se spawna na samim točkama. Ona u bazi su ok, ali je na TS-u kasnije neko reko da se ne koriste ni transportna vozila, nego samo tenk i helikopter. Ok, sve sam poštovao od toga. Prva runda na Shangahaju, barem 2 igrača iz xct-a su poprilično vremena provela na zgradi iznad A, jer sam ih spotao gore dok su pucali. Druga runda, G je sada na drugoj strani i opet dolazim do A koju drži xct, kad ono lo and behold, neko se spawna u jeepu i odvozi ko boss, a ja trčim ko debil cijelo vrijeme sa suprotne strane. Još sam vidio napuštene jeepove oko C točke. Da se razumijemo, bmk za ove sitne nesporazume. Samo želim demonstrirati jedno - fuck the rules.

Da te se sjetim nekada, pa makar i snu.{#}

Pravila su se poštovala po meni odlično.

Tko je bio od naših na krovu ne znam, i to nije u redu i to se budem raspitao, ali isto tako u drugoj rundi nas je silovao netko sa krova, ali dobro, ovo je sve dobar test za kasnije.

Pravila je slagao antrakš i po meni su više nego fer.

jasno kaže da se koriste mala vozila i jeepovi, trans heli ne, samo mali heli i jedan tenk i to je to.

Većinom je poštovano sa obe strane, i zadovoljan sam sa fer plejom obe strane, nije bilo ragea (za ts ne odgovaram) i mislim da to treba ponoviti i sad se neće zaboraviti ni na krov ni na aws i bit će još bolje.

{#}

patoHD kaže...

Nemaš iskustva, nemaš reputaciju, nemaš ništa, govoriš gluposti. To što si ti loš i ne možeš bez svim spamerskih oružji, to je druga stvar.

Molim te ne omalovažavaš članove foruma i sudiš ih po bf skillu, hvala. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 22:09 (fila2208).
14 godina
odjavljen

Molim te ne omalovažavaš članove foruma i sudiš ih po bf skillu, hvala. {#}

Sry, nhf, gg, gl, hf. {#}

16 godina
patoHD kaže...

Prvu rečenicu nema smisla komentirat, ti ni sam ne znaš šta pišeš.
Ako je fer kako ju je developer napravio, zašto se ESL igra po određenim pravilima? RAZMIŠLJAJ MALO!
Krov ili neki prolaz nije isto. U prolazu smo jednaki, na krovu ti imaš veliku prednost.

Nitko ne pokušava napraviti cs ili cod2 iz B-a, nisi shvatio čemu pravila.

Brani se GL i ostali noobtubovi jer se spama sa njima i jer ne zahtjevaju nikakvo znanje ni "skill", nego opališ i boom.

Za vrijeđanje Đukca bi bilo primjereno da dobiješ neki karton, ili šta već tu djelite jer si se spustio gadno nisko s tim.

Molim te, napravi uslugu svima i obriši sve accounte na internetu i u svim igrama ako ćeš i dalje ovako pametovat.

Slažem se sa Skilleom, ne moraju biti "oštra" pravila, al nekih stvari se ipak treba držat. I da, bilo je zabavno, veselim se ponovnom waru i nadam se da će te imat što jaču ekipu! {#} 

ESL je jedna od e liga, neka tamo MLG ima svoja pravila. Mogu ja osnovati neku e ligu i napisati svoja pravila, ali to ne znači da se igra tamo mora igrati.

Vrijeđam đukca jer me ničim izazvan napao, a ostatak neću ni komentirati jer me ne poznaješ dovoljno da bi takvo što pisao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 22:18 (Jack Sparrow).
14 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

ESL je jedna od e liga, neka tamo MLG ima svoja pravila. Mogu ja osnovati neku e ligu i napisati svoja pravila, ali to ne znači da se igra tamo mora igrati.

Vrijeđam đukca jer me ničim izazvan napao, a ostatak neću ni komentirati jer me ne poznaješ dovoljno da bi takvo što pisao.

Vidim, nisi obrisao account. {#}

Ne možeš ti ništa osnovati, a i da osnuješ, nitko to ne bi igrao. Jesi kad čuo za standardizaciju? Znaš li što je to? E to su ljudeki iz ESL-a na jedan način napravili, da bi postigli fer igru i da ne bi njubovi kak si ti kvarili igru.

Nije te Đukac bezveze napao, vjeruj mi. Ti nisi ni svjestan kakvu glupsot možeš izjavit. Na to je on reagirao.

Ne poznajem te, a niti te želim poznavat. Ne mislim to sa RL poznavanjem, ne znam kakav si čovjek. A ovo što sam rekao je na temelju postova koje pišeš i načina na koji igraš igru.

14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Što se Publica tiče, nemam apsolutno ništa provit airbursta, m320 i ostalih stvari. Ovdje pričam za war i ESL. Da ne bi bilo zabune.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ko pijetlići ste, jbt!
Koškate se tu oko par pravila u nekoj igri oko nevažnog wara. Jesmo se zabavili? Jesmo.
Točka!
Bokte, dok sam igrao rukomet znao sam se usred tekme pograbiti sa nekim igračem do krvi. Iza tekme najnormalnije na cugu…
Možda vam svima fali malo timskog i natjecateljskog duha u pravom životu. Nikad si nisam dozvolio da sa nekim ratujem preko tipkovnice. Muškarci to rade drugačije…
15 godina
Battlefield 4

I kad je onda next fun war?

12v12 neke dvije mape...?

Tamo kraj 6. mjeseca?

Antrakš?

Pravila ista....ako ih dotad kuky ne ukine. {#}

Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

U bog vas mazo pa jel znate vi uopće igrati BF kad su vam potrebna sva ta pravila. Nema ovog, nema onog. Šta ste kupili uopče igru ako pola oružja ne planirate koristiti.

Moj PC  
16 7 hvala 0
11 godina
neaktivan
patoHD kaže...

Što se Publica tiče, nemam apsolutno ništa provit airbursta, m320 i ostalih stvari. Ovdje pričam za war i ESL. Da ne bi bilo zabune.

Nezna on sta je war, on rejpa tamo neke njubove sa nub tubeom.

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Opet imate pjeska u e-pimpekima. Ne dirajte mi Kukija, nemate to pravo đubrad mučka!

7 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
peroko kaže...

U bog vas mazo pa jel znate vi uopće igrati BF kad su vam potrebna sva ta pravila. Nema ovog, nema onog. Šta ste kupili uopče igru ako pola oružja ne planirate koristiti.

Ne shvaćaš o čemu ovdje pričamo.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

O mutavim pravilima na waru-u{#}

Moj PC  
6 4 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

jel zna netko link ili ss o recoilu i spreadu kao sto je bilo za bf3 primjer dolje:??

nalazim samo u brojevima!tx!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

jel zna netko link ili ss o recoilu i spreadu kao sto je bilo za bf3 primjer dolje:??

a isto tu di si gledao http://symthic.com/bf4-weapon-info

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina

U četvorci je mjera-protumjera sistem (uz puno vertikalnog gameplaya) malo previše uzelo maha. Public igra je opći kaos bez smisla. Jednostavno te tjera te da igraš sam za sebe. Bez obzira što će si poneko umisliti da "igra timski", ne igra. Ok, u svakoj igri je public sličan, ne treba previše očekivati od random igrača, ali mi se čini da  Battlefield lagano gubi svoje osnove. Pa onda ubacite malo (e, da je bar malo) bugova i katastrofalan netcode, najzabavnije je kad se skupimo za slikanje.

Kad se igra pokuša malo bolje organizirati, kao ovo sinoćnje ratovanje, neka ograničenja su nužna, upravo da bi se približilo osnovama timske igre, skila, taktike. No, u BF4 se toliko sranja nakotilo da kad makneš jedno, moraš i drugo, pa treće, itd. Na kraju je sve to i teško popratiti. 

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

http://symthic.com/bf4-stats

Ovdje imaš za svako oružje posebno spread i to bez atačmenta i sa njima. {#} 

EDIT: prestigao me kolega 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 22:57 (patoHD).
13 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...
Stjepanj kaže...

a isto tu di si gledao http://symthic.com/bf4-weapon-info

hvala, no trazim da je ovak sve na okupu pregledno i lako usporedivo:) no budem se i ovim poigrao!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 23:01 (Stjepanj).
13 godina
Arabarran kaže...
Bokte, dok sam igrao rukomet znao sam se usred tekme pograbiti sa nekim igračem do krvi. Iza tekme najnormalnije na cugu…
Možda vam svima fali malo timskog i natjecateljskog duha u pravom životu. Nikad si nisam dozvolio da sa nekim ratujem preko tipkovnice. Muškarci to rade drugačije…

Bemu miša Ara, od tebe bi očekivao da taj kojeg si dohvatio ne može više ni na slamku pit. Pussy.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

hvala, no trazim da je ovak sve na okupu pregledno i lako usporedivo:) no budem se i ovim poigrao!{#}

mislim da nema tako ali potrazi nego ne hvataj se toga previse,probaj sam pa ces najbolje znat.Pol puski izgleda uzas po spreadu,recoilu itd a odlicne su tako da sam probaj malo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...
Stjepanj kaže...

mislim da nema tako ali potrazi nego ne hvataj se toga previse,probaj sam pa ces najbolje znat.Pol puski izgleda uzas po spreadu,recoilu itd a odlicne su tako da sam probaj malo

ma bez brige za to:), muce me jedino snajperi kako likovi ne padaju odma s najacim snipom od prve kad ih stresem u kicmu{#}! to je kao normalno??

15 godina
Perki kaže...

U četvorci je mjera-protumjera sistem (uz puno vertikalnog gameplaya) malo previše uzelo maha. Public igra je opći kaos bez smisla. Jednostavno te tjera te da igraš sam za sebe. Bez obzira što će si poneko umisliti da "igra timski", ne igra. Ok, u svakoj igri je public sličan, ne treba previše očekivati od random igrača, ali mi se čini da  Battlefield lagano gubi svoje osnove. Pa onda ubacite malo (e, da je bar malo) bugova i katastrofalan netcode, najzabavnije je kad se skupimo za slikanje.

Kad se igra pokuša malo bolje organizirati, kao ovo sinoćnje ratovanje, neka ograničenja su nužna, upravo da bi se približilo osnovama timske igre, skila, taktike. No, u BF4 se toliko sranja nakotilo da kad makneš jedno, moraš i drugo, pa treće, itd. Na kraju je sve to i teško popratiti. 

Platio sam cijelu igru i igrat ću cijelu, pa neću sad pola igre ostaviti vani jer si ti izmislio pravila.

Lol ti si neki baš njub.

{#}

13 godina
Kendo kaže...
Pa došao sam poslije. Znaš da ne volim igrati pod pritiskom natjecanja. Ova zadnja bi bila zanimljivija da nismo praktično ostali Čarapa i ja protiv vas šest {#}

Link

Ma znam da nisi obožavatelj ovakvih warova, ali kad si jedan od rijetkih tenkista koji igra defenzivno i dobije me 5:0 u rundi s tenkom :)

Onda sam bio tužan kad te nije bilo {#}

{#}

Ma, masirat ću te tak dugo dok se jednom ne pojaviš{#}

ranko091 kaže...
Jack Sparrow kaže...

EDIT:Veliki CQ sa nekim izmišljenim pravilima neću igrati

šta mene nitko ne pozove na ovakve događaje. ja sa c4 čistim iza vratiju... :D

U kojem si ono klanu? :D

fila2208 kaže...
Ugl. za sve vas koji toliko serete po pravilima, brate imate forume, chateve, vibere, skypeve, dogovorite si 128v128 makljažu no rulez. Stavite mi spect slot da to mogu gledati i papati kokice, a dotad molim vas ne kenjajte bez pokrića.

I oustalom šta se palickate toliko, ajde ovi koji su igrali u waru pa iznose stavove i iskustva, ali ovi ostali bobsteri, {#}

E, da se ne baviš bodi bildingom, sad bi me čuo!!

{#}

Hehe, sad se kao pretvaraš da ne kužiš zašto to govorimo {#}{#}

Daj iskreno, dal' imamo šanse protiv XCT na Zavodu po ESL pravilima? {#} Točno 0% {#}

Dal' bi nama public igračima bilo lakše igrat bez pravila i da izvodimo prljave trikove, i dal bi nam se onda šanse povečale? Bi, na oko 10% {#}

Viš kak je Dama pametan, točno zna zašto bi mi bez pravila, i samo šuti {#}

Mi možemo igrati po pravilima. Al nam je draže kad nismo ograničeni. I to je to.

Jedva čekam slijedeči meč!

Npr XCT i CHC protiv Antraks Boysa, G i HR.

Onda vam oni pokrivaju vozila. I to malo pre dobro.. ali nek se samo igra! {#}

P.S. Dama je namjerno stavio postavke da si ja nagazim na mine, znam ja njega!! {#}

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
fila2208 kaže...

I kad je onda next fun war?

12v12 neke dvije mape...?

Tamo kraj 6. mjeseca?

Antrakš?

Pravila ista....ako ih dotad kuky ne ukine. {#}

Ja sam za jer mi je bilo zabavno unatoč pravilima ;)

Imam viziju da bi rejpaž mogao pasti na Ružu, a druga mapa bi mogla biti ponovo Zavod, ali ovaj put s vozilima?

[19xx] 4ntraks
13 godina
patoHD kaže...

Pročitaj još jednom pravila foruma.

Posebno je navedeno da se jedino Đukac smije vrijeđati sa svim psovkama i uvredama, bez ikakvih posljedica.

patoHD kaže...
Nemaš iskustva, nemaš reputaciju, nemaš ništa, govoriš gluposti. To što si ti loš i ne možeš bez svim spamerskih oružji, to je druga stvar

!!! {#}

Križam se s lijevom i desnom!!!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Zanima me koliko je pouzdano kupovat igru preko meksickog proxya, a da se ne dobivaju banovi?

I koja je sad cijena BF4 + Premium?

I kakvo je stanje sa bugovima?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 23:27 (Hades86).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice