Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
berto kaže...

kakve gluposti, kakve veze ima bf sa titanfallom!? 

bf je na frostbiteu a titanfall na sourceu, onda slobodno mozes napisati 30x128=3840 sta znaci da bi bf mogao teoretski raditi na 60hz da bi imao isti bandwidth kao CS.... sta je glupost jer igre nemaju veze jedna s drugom po pitanju enginea...

To onako usput stavio kao što sam napisao pošto su davno bile usporede. Mogu izbrisati taj dio ako će ti biti lakše na taj način.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 23:58 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajde ako ti nije problem, bio bih ti zahvalan :)

Steam: just_mau5
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Gotovo{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hvala {#}

Steam: just_mau5
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Jesu u CTE dirali po samom engineu?

Grafa mi radi na 95°C {#}

Ili su samo vanjske temperature u pitanju?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jesu u CTE dirali po samom engineu?

Grafa mi radi na 95°C {#}

Ili su samo vanjske temperature u pitanju?

Kod mene su iste ko i prije, 65-67°C

(jesu te sinoć 'namečkali' na Zibi{#}, Mrski je bio dobar al ti si im bio dobra pokretna meta{#})

13 godina
jopis kaže...
(jesu te sinoć 'namečkali' na Zibi{#}, Mrski je bio dobar al ti si im bio dobra pokretna meta{#})

{#} Jelda?? {#}

Vidim ja dečki igraju BF3!

Spojim se ja gore, upadam u igru i onda skužim da sam maknuo sve postavke! {#} Miš mi je na full osjetljivosti, ni jedna tipka nije slozena, ukljucen motion blur.

Dobro sam i zavrsio K/D 1 {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...

{#} Jelda?? {#}

Vidim ja dečki igraju BF3!

Spojim se ja gore, upadam u igru i onda skužim da sam maknuo sve postavke! {#} Miš mi je na full osjetljivosti, ni jedna tipka nije slozena, ukljucen motion blur.

Dobro sam i zavrsio K/D 1 {#}

Mogu ti reći da mi u četvorci nedostaje mapa onakvog tipa. Baš mi je bilo u želju a nisam odavno ni upalio trojku. Najbliža je Locker ali opet nije to to. Možda izbace nešto slično. 

Bio sam s tobom Cyber i na CTE ali vidim sve komande resetirane pa mi se nije dalo ponovo šteliti nego probao na WSAD i kad sam počeo pritiskati po tri tipke u isto vrijeme izašao. . (da  igram na strelice {#}).  Tek kasnije sam ovdje vidio da kopiram onaj fajl sa obične.

battlelog MRSKI-OKUPATOR
16 godina
MRSKI kaže...

Mogu ti reći da mi u četvorci nedostaje mapa onakvog tipa. Baš mi je bilo u želju a nisam odavno ni upalio trojku. Najbliža je Locker ali opet nije to to. Možda izbace nešto slično. 

Bio sam s tobom Cyber i na CTE ali vidim sve komande resetirane pa mi se nije dalo ponovo šteliti nego probao na WSAD i kad sam počeo pritiskati po tri tipke u isto vrijeme izašao. . (da  igram na strelice {#}).  Tek kasnije sam ovdje vidio da kopiram onaj fajl sa obične.

Naravno da nedostaje malo napucavanja na malim udaljenostima :), nadam se da će bar u jednom dlc-u četvorke izaći tako neke cod style mape, jer najbolja razbibriga nakon conquesta ili rusha je otić na tak malu mapu i jurišat.

Rekoh već, ovi moji su obrisali bf4 i igraju bf3 stalno, pa se navečer kad se ekipa sa 4ke raziđe, spojim se njima na zibu/donyu i prašimo, bez obzira što se svaki put naživciram zbog headglitchera i sl. peezdarija, aek u ruke i perušalo počne :D

14 godina
neaktivan
onaj domination brod je najblize zibi. Inace sam obozavao domination CQ dok mi bf 4 ne lezi jer mape nisu radjene u prvom planu za to.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina

I danas izašao neki patch od 400 i nešto mb za cte...ali nigdje nema napisano, moguće da je #4 radio probleme pa su ovo ispravke ispravki u velikoj ispravci zvanoj cte...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
11 godina
neaktivan
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Uh... sorry... {#}

Kasno... već žica ženu za karticu!

Barem imam od koga zicati. Kada nades takvu zenu onda mi se obrati. To se zove uspjesna zena kada se brine za muskarca. Poslati cu je kod tvoje da je nauci biti uspjesna zena.

16 godina
3.0 TDI kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Uh... sorry... {#}

Barem imam od koga zicati. Kada nades takvu zenu onda mi se obrati. To se zove uspjesna zena kada se brine za muskarca. Poslati cu je kod tvoje da je nauci biti uspjesna zena.

Ovo me podsjeća na onaj vic:

Kaže muž za stolom "Tko je gazda u ovoj kući"

Žena ga lupi po glavi. 

A muž će "samo pitam"

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
3.0 TDI kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Uh... sorry... {#}

Žena ga lupi po glavi. 

A muž će "samo pitam"

Mislis da je to vic : ) .

Nego Ljudevit ako igru vjezbas na praznim serverima kak vjezbas za odabranu ?

13 godina
protjeran
amater_2 kaže...
3.0 TDI kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Uh... sorry... {#}

Žena ga lupi po glavi. 

A muž će "samo pitam"

ili na ovaj:

tuce zena muskarca, i on pobjegne ispod stola,

na to ce zena; izlazi van pi*ka ti materina,

a on vice; ja sam gazda u ovoj kuci i ja cu biti gdje ja hocu!

14 godina
neaktivan
ljudina pazi sta pricas. Posaljes li je Petku vrlo velika vjerojatnost je da ti se kuci vrati sa jos jednom uspjesnom zenom.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
12 godina
amater_2 kaže...
3.0 TDI kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Uh... sorry... {#}

Žena ga lupi po glavi. 

A muž će "samo pitam"

ili onaj:

dolazi muz pod cugom doma a zena vadi valjak za tjesto,

on šmugne pod stol a ona se dere izlazi odatle piz.. ti materina

a on ispod stola : ja sam gazda u ovoj kuci i ako zelim bit pod stolom bit  cu

edit :digital je bio brzi

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 15:04 (SiNkE.Zgb).
13 godina
Battlefield 4
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Paradox1 kaže...

Ma nije to hax, to je skill sa rukom {#}

Sjećam se davnih uvijek dobrih COD 2 dana dok su aimboteri govorili "nemam hax, to je skill sa rukom. l2p nob" {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ma nije to hax, to je skill sa rukom {#}

Sjećam se davnih uvijek dobrih COD 2 dana dok su aimboteri govorili "nemam hax, to je skill sa rukom. l2p nob" {#}

on nema wallhack, on ima wallhack u očima - kolega kad su me jednom u cod6 optužili. UmriJo sam od smijeha. {#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
11 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
amater_2 kaže...
3.0 TDI kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Uh... sorry... {#}

Žena ga lupi po glavi. 

A muž će "samo pitam"

Mislis da je to vic : ) .

Nego Ljudevit ako igru vjezbas na praznim serverima kak vjezbas za odabranu ?

ljepo. Pustim botove da me napadaju a ja ih cekam u "Čaki" po bosanski. Uglavnom Niđe veze.

17 godina
Battlefield 4

Zamolio bih vas za preporuku shootera koji bi ugodno radio na mom laptopu a koji bih koristio na 3-4 mjeseca za to da mi ne opadnu sposobnosti u Battlefieldu 4.

Drugim riječima, vjerojatno neću moći igrati Battlefield 4 (jer će mi laptop biti primarno računalo, a komp doma) pa mi treba nešto što bih mogao haklati da mi ne opadne sposobnost BF4-a.

Laptop je naveden pod Moj PC (još planiram staviti SSD a hard koristiti kao prijenosni).

E da, preferirano je da je multiplayer i da ugodno radi preko 3G veze (UMTS, HSDPA), no nije nužno.

A BF4, njega ću vjerojatno nekako uspjeti nariktati da radi commander (preko nekog Android emulatora npr).

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ovaj vikend Double XP za vlasnike premiuma...

... a ja sutra fino ujutro putujem za Osijek (u neke svatove popodne) i nema me do nedjelje navečer.

#PričajmoOTomeKakoDoubleXPUvijekStaveKadaImamDrugihObaveza

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Zamolio bih vas za preporuku shootera koji bi ugodno radio na mom laptopu a koji bih koristio na 3-4 mjeseca za to da mi ne opadnu sposobnosti u Battlefieldu 4.

Kam se putuje? :D

Ja sam baš tražio takve muliplayer igre kad me jedan frend pitao:

CS 1.6

ET:QW

Stari COD-ovi

BF 2 i stariji.

Al ni jedan nema rukovanje oružjem (recoil, spread, putanja metka)  kao BF3 i 4.

15 godina
191x7 kaže...

Drugim riječima, vjerojatno neću moći igrati Battlefield 4 (jer će mi laptop biti primarno računalo, a komp doma) pa mi treba nešto što bih mogao haklati da mi ne opadne sposobnost BF4-a.

Laptop je naveden pod Moj PC (još planiram staviti SSD a hard koristiti kao prijenosni).

E da, preferirano je da je multiplayer i da ugodno radi preko 3G veze (UMTS, HSDPA), no nije nužno.

A BF4, njega ću vjerojatno nekako uspjeti nariktati da radi commander (preko nekog Android emulatora npr).

Cod 4, CS: source, COD 2, UT 2004.

U svakom od njih ćeš sačuvati reflekse, a možda i još i napredovati sudeći po videu koji si prije iz bete postao.

Ugl. stariji vrhunski shooteri koje bi i dan danas igrao da nisam zaglavio na bf.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
16 godina
Cod, Insurgency, Americas Army…trebale bi raditi na slabijoj konfi. E,da. Quake Arena preko Mozille Firefox
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kam se putuje? :D

Ja sam baš tražio takve muliplayer igre kad me jedan frend pitao:

CS 1.6, ET:QW, Stari COD-ovi, BF 2 i stariji.

Al ni jedan nema rukovanje oružjem (recoil, spread, putanja metka)  kao BF3 i 4.

Putuje se za Umag (još nije poznato jel od 01.06., 15.06. ili kasnije).

Nemam nijednu od tih igara, a i ne igraju mi se baš.

fila2208 kaže...

Cod 4, CS: source, COD 2, UT 2004.

U svakom od njih ćeš sačuvati reflekse, a možda i još i napredovati sudeći po videu koji si prije iz bete postao.

Ugl. stariji vrhunski shooteri koje bi i dan danas igrao da nisam zaglavio na bf.

CoD4 imam original (key) naravno, ali na laptopu se vuče ko krepana kokoš (uz maksimalne tweakove jedva 50-60 fps).

CS Source nemam, niti me zanima. U CoD2 imam stotinjak sati, al nekako me to više ne vuče.

O UT2k4 sam itekako razmišljao, lako moguće da ću baš njega i staviti, a možda čak i onaj prvi UT - pa igrati na 130% speed.

E da mi je laptop od 8300 Kn današnjih, a ne ovaj što imam od 8300 Kn iz 2006.

Ha zapravo, moram na to gledati drugačije - dobra prilika da ponove pređem neke od starijih igara (Oblivion, Fallout 3, CoD4 SP, ...).

Iako nioje mi baš svejedno odricanje od BF4...

15 godina
191x7 kaže...

Isto kaj ti je rekao i Fila.

Zaigraj COD 2/4 i definitivno ćeš sačuvat reflekse jer u BF-u ti ne treba treba ni pola skilla kolko ti treba u nekom od tih dva COD-a. A sad kad pričamo o njima najrađe bi instalirao dvojku al debilno radi na win 8 tak da ništa od toga.

Evo ti odma da vidiš jednu od mojih najboljih rundi. Tad je bio skill i aim na vrhuncu {#}

I još neko sranje

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 17:21 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
Zadnje dvije su ti besplatne. Prva, sporiji taktički FPS (3 verzije iste igre) i Quake, brzi skill shooting FPS di te igra matchira sa igračima tvog ranga i pokreće ae preko browsera.
17 godina
Arabarran kaže...
Cod, Insurgency, Americas Army…trebale bi raditi na slabijoj konfi. E,da. Quake Arena preko Mozille Firefox

Insurgency ne radi na mom laptopu - ipak treba snažnije/novije računalo.

AA mi nikad nije sjeo, ni od one prve inačice.

Quake Arenu sam nešto malo igrao online, imam acc i to, možda bih mogao.

Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Isto kaj ti je rekao i Fila.

Zaigraj COD 2/4 i definitivno ćeš sačuvat reflekse jer u BF-u ti ne treba treba ni pola skilla kolko ti treba u nekom od tih dva COD-a. A sad kad pričamo o njima najrađe bi instalirao dvojku al debilno radi na win 8 tak da ništa od toga.

Cod2 imam 100tinjak sati igre, CoD4 preko 600. Odlučio jesam staviti CoD4 na laptop. Možda stavim i CoD2 al nekako me ne vuče taj drugi svjetski rat više.

Arabarran kaže...
Zadnje dvije su ti besplatne. Prva, sporiji taktički FPS (3 verzije iste igre) i Quake, brzi skill shooting FPS di te igra matchira sa igračima tvog ranga i pokreće ae preko browsera.

Da, upoznat sam s svim tim igrama. Igrao bih Insurgency da nije laptop preslab zua njega.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice