- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde nek još netko stavi baterfil frends... ima tjedan dana da ga pratim po serverima i malteretiram, sve to snimim i pošaljem mu mami da vidi koliki joj je sin njib.
Sretan rođendan svim gličerima! Ako ovdje ima koji takav..
Velika pusa

Da, baš je "zabavno" igrati kad su sa druge strane čarape, nex, ivanec, veki i cyber u tenkiću...
jel ovakva sudbina ceka bf4 za 2 godine!
unistit ce sve tim idiotskim dlc-ovima!
S obzirom na ping - tebi je potpuno svejedno koliko servera ima...
S obzirom na ping - tebi je potpuno svejedno koliko servera ima...
nebitan je ping u ovoj prici vec kolicina aktivnih servera...
nebitan je ping u ovoj prici vec kolicina aktivnih servera...
Ping je uvijek bitan. Ping i pivo!!! Uvijek!

jel ovakva sudbina ceka bf4 za 2 godine!
unistit ce sve tim idiotskim dlc-ovima!
samo 3 servera nekada jako popularne mape...
nevjerujem, bit ce to puno ranije xD
za 2 god tu ce biti bf6...

naravno! no nemam ja problema s pingom, to su jedini aktivni serveri za gulf of oman sto sam pronasao!...nije da sam za igru dao 2kn, ipak da nakon 2god. prakticki nemas di igrati je malo zalosno!( i maknuo sam sve filtere)
naravno! no nemam ja problema s pingom, to su jedini aktivni serveri za gulf of oman sto sam pronasao!...nije da sam za igru dao 2kn, ipak da nakon 2god. prakticki nemas di igrati je malo zalosno!( i maknuo sam sve filtere)
Jedini serveri za gulf of oman a maknuo si sve filtere? Ako tražiš samo gulf of oman servere onda imaš filter momak...
Određeni forumaš bi ti napisao da si njpa...
Zašto lažeš ovaj napaćeni narod?!!
Zašto lažeš ovaj napaćeni narod?!!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/53b178fd-0fa0-4b27-aeb3-d70fb3a6b904/Gulf-of-Oman-1000-24-7/
Tko zna čiji je on igrač. Ljudina ga možda unajmio da nam tu unosi nemir...
Kao prvo, tema je bf4, odi piši (tipično za tebe gluparije) u temi o bf3 vezano za oman u bf3, a kao drugo, da znaš složit filter za searchanje servera kak treba, vidio bi da ima 13 oman servera atm, a kao treće i najvažnije, da nisi njubaretina kolika jesi, znao bi da na eu serverima punjenje i aktivno igranje kreće od poslijepodnevnih sati, sasvim je logično da u 09 ujutro nema igrača na eu serverima (tj ima, ali ono, cca 10% u odnosu na broj igrača u večernjim satima), a pogotovo ne samo na jednoj ciljanoj mapi, koja fyi može doć u rotaciju na nekom serveru bilo kad, a ne kad se to nekom stjePanju sprdnulo igrati....
PS - inače, vidim da si u bf franšizi ko ceca u operi, battlelog ti ima bug da ako u filteru ne složiš preset za određenu regiju, broj igrača, mod igre, itd., ne izbaci gotovo ništa od servera jer bi ih bez tih ciljanih postavki bilo na stotine i zbrejkala bi ti se serverlista, pa su to gospoda iz dicea riješila da radije ne prikaže 3/4 servera uopće u tom slučaju nego da se događaju s.anja. Bilo je o tome pisano davno. Otud i kod tebe samo ta tri-četiri servera, pošto je očito da nemaš odabranu regiju nego si samo lupio oman u search, dok ih ja eto na eu, ranked, imam 13 atm.
hvala ali nista od toga sto si "natrkeljo" nije pomoglo...!no kaj god, samo sam htio ukazati sta se desava s bf i njihovim izbacivanjem tone dlc-ova!LP
!no kaj god, samo sam htio ukazati sta se desava s bf i njihovim izbacivanjem tone dlc-ova!LP
Jedino što si ukazao je to da si panj.
!no kaj god, samo sam htio ukazati sta se desava s bf i njihovim izbacivanjem tone dlc-ova!LP
stjepanj odličan nick!
Određeni forumaš bi ti napisao da si njpa...
To je jače od tebe
a jeste ludi svaka vam dala...
Eto, to je duh kakav nedostaje mnogima na ovom forumu.
Stjepanje, unatoč tome što si panj, svaka di dala :P
A di je LP?
jel ima netko da poklanja bf4 premium ili mjenja. ja mu dam cjeli steam i origin account u zamjenu za bf4. htio bih okusiti taj ct4 edition. prica se da je revolucionarno donar hit reg.
ili trazim sponzora ako mi tko hoce kupitu. ja cu ga reklamirati na videima.
jel ima netko da poklanja bf4 premium ili mjenja. ja mu dam cjeli steam i origin account u zamjenu za bf4. htio bih okusiti taj ct4 edition. prica se da je revolucionarno donar hit reg.
Ovo bi za tebe bio premium...