- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U krivu ste obojica. Jopis, ajde mi reci kako je spora putanja metka dobra za long range? AK 5C 630 m/s - ACE 52 400 m/s. Maximalni domet AK 5C je 954 m, a od ACE 52 je 600 m. I šećer na kraju, AK 5C ima manji i lakše kontrolirani recoil u svim smjerovima. MTAR je priča za sebe, ali za CQB je odličan. Fila, ne slušaj ove njubare iznad.
AK5C je praćka naspram ACE 52 i ja to govorim na temelju iskustva i igranja s tim puškama, a ne paušalno iz čitianja statsa i gledanja LVLsmrada na youtubeu.
Ti imaš s ACE 52 ravno 6 killeva i na temelju toga ne možeš zaključiti ništa - apsolutno ništa.
Ili te možda prca recoil i manjak metaka u 52-ojci pa zato pribjegavaš easy mode igranju s ACE 23?
Vidim, danas su moji statsi jako popularni. S razlogom imam tako malo killova s tom puškom. JEDINA prednost ACE 52 nad AK 5C je min damage i max damage. ACE 52 i više rasipa metke itd.
I ne govorim ja samo iz čitanja statsa, a neročito ne iz gledanja LVLrape-a, nego sam isprobao, nije mi se svidjelo, pogledao sam staste i vidio zašto je tako.
Što se tiče prcanja recoila i manjak metaka očito ti je promaklo da mi je SCAR-H druga puška po killovima, a on je sinonim za recoil i vrlo malo metaka. Također, MG4 mi je omiljeni LMG i vraški udara prema gore, ali nije mi problem to kontrirat.
Jedino što tebi i jopisu priznajem je to da imate puno više iskustva sa karabinima. To stoji. Yebiga, infantry me više vuče u četvorci, dok sam u trojci bio mješovit igrač (vozila-infantry). Ali ne možete govoriti da nisam probao pušku itd, samo zato jer nemam killova s njom. Postoje unranked serveri i test range, a tamo se ništa ne broji, jel.
Ma kakav netcode fix...stari moj isti qurac ništa novo. Ne piju metke i to je to.
I počeo sam dobivat neke male trzaje, onako kao da te frizne na minisek taman dok me liik ubije. Prilično iritantno.
Vidim da se dosta ljudi žali na net code.Ja recimo mislim da je dosta bolji u BF4 nego u BF3 barem što se tiče snajpera.
Kada gađam u metu u 90% slučajeva dobijem hit marker,dok bi u BF3 češće vidio da sam pogodio ali ništa.Metu u pokretu je bilo puno puno teže pogoditi sa malo veće udaljenosti.
U BF4 to puno češće uspjevam postići.Barem ja tako osjećam,možda sam u krivu.
Toliki je izbor dobrog oružja da se ne mogu uopće odlučiti što da uzmem.
Mislim da mi je GOL novo najdraže oružje.
Eh,dobri stari dani u BC2,baš je bio gušt.
Avioni na mapama i ac130, ovo mi uništava gušt, moram priznati.
Avioni pogotovo, sad sam došao sa servera di je dečko imao 25-0 u prvih par minuta. Frogom je očistio cijelo more, a oni su uzeli aa i zabili se pred bazu snjim.
nekako uzmem boat i syebem aa, ali džaba....nemreš sam.
Po meni nemaju šta jetovi ovdje raditi, preotvoreno im je i ako si malo skillander u jetu imaš easy pickings.
Mogli su fokus staviti na naval vozila i ciao.
just my 2 cents
Avioni na mapama i ac130, ovo mi uništava gušt, moram priznati.
Avioni pogotovo, sad sam došao sa servera di je dečko imao 25-0 u prvih par minuta. Frogom je očistio cijelo more, a oni su uzeli aa i zabili se pred bazu snjim.
nekako uzmem boat i syebem aa, ali džaba....nemreš sam.
Po meni nemaju šta jetovi ovdje raditi, preotvoreno im je i ako si malo skillander u jetu imaš easy pickings.
Mogli su fokus staviti na naval vozila i ciao.
just my 2 cents
Slažem se. Jetovi nebi trebali biti na ovim novim mapama, prelagano je ownat s njim a preteško ga skinut.
Ja sam inaće nob nad nobovima s jetovima i sjednem u njega svake prestupne valjda i danas sam prvi put zaigrao s njim jednoj od ovih novih mapa i napravio 10-0, eto čisti dokaz
Slažem se. Jetovi nebi trebali biti na ovim novim mapama, prelagano je ownat s njim a preteško ga skinut.
Ja sam inaće nob nad nobovima s jetovima i sjednem u njega svake prestupne valjda i danas sam prvi put zaigrao s njim jednoj od ovih novih mapa i napravio 10-0, eto čisti dokaz
Preotvoreno je za jet, prelako, bar mi se čini. Inf nema kud pobjeći, osim wavebreakera, tamo se ionako igra inf only unutra kod podmornice.
Nansha strike mi je preloša. Mortar je fora, brdo je kul uz par prolaza. I onaj srušeni avion oaza za dmr.
Sam mode carrier assault, osobno neprivlačno i loše urađeno, ali tko voli nek izvoli.
btw., ace52 antrakš i ostali tryhardi, koji atačmenti idete snjim?
Preotvoreno je za jet, prelako, bar mi se čini.
Mapa preotvorena za avion. (sry al moraš priznati da zvuči malo retardirano)
Nego evo što je BF danas objavio na twitteru.
Ne baš. Kako bi klasificirao onda dawnbreaker di su isto avioni? Šta tamo rade avioni, dali je tamo dovoljno ''otvoreno'' imaju li avioni mjesta za neki bolji dogfight?
Želio sam samo reći da pošto je sve more sa par otočića, svi brodići su bananica ako je neki jači aviondžija. Mislim ono, nije sad da se svaku mapu siluje ali mogli su si olakšati i jednostavno ih maknuti i bok.
Imho, velim.
A ovo za we fixed bf, lol neću komentirati.
Dakle šale se za prvi april kako su fixali bf...zar nije to malo jadno?
Ono što bi trebali napraviti odavno oni sad pretvaraju u šalu za 1 april?
Imam pitanje. Počeo sam igrati BF4 i sve je super ali ponekad mi se javlja irtatan zvuk "bip-bip bip-bip" i tako malo ima malo nema. Toliko je iriritantno da me glava krene boliti. FPS je 60+ na FullHD rez. Komp u opisu. Šta bi mogao biti problem?
Imam pitanje. Počeo sam igrati BF4 i sve je super ali ponekad mi se javlja irtatan zvuk "bip-bip bip-bip" i tako malo ima malo nema. Toliko je iriritantno da me glava krene boliti. FPS je 60+ na FullHD rez. Komp u opisu. Šta bi mogao biti problem?
Locka te stinger.
Locka te stinger.
I kad vozim bilo šta, i kad pješaćim i malo malo?!?
Valjda motion mina ili onaj t-ugs.
ako je zvuk onda riješi zvuk najprije. prvo driveri najnoviji, a potom postavke zvuka u igri.
Valjda motion mina ili onaj t-ugs.
a ako je spawn, onda se nasadis blizu i čekaš, ili ako imaš viška c4 nakrcaš i radiš vatromet. :P
Ja cujem sve normalno, i kad taj iritantni zvuk se javi i kad prestane. Nemam što se toga tiče nikakvih problema. Ali je*o te što je previše previše je. Kao da mi udara u mozak. Ne mogu na youtube-u ništa naći slično tome.
Fila mozda su zato ostavili izbor za one koji ne vole jetove previse.
Ja cujem sve normalno, i kad taj iritantni zvuk se javi i kad prestane. Nemam što se toga tiče nikakvih problema. Ali je*o te što je previše previše je. Kao da mi udara u mozak. Ne mogu na youtube-u ništa naći slično tome.
ajde skini msi afterburner ili neki fraps pa nam snimi taj zvuk ili ga snimi mobitelom ne znam da vidimo šta je
Meni jedino padne na pamet da je to zvuk kad ti netko od prijatelja pocne igrat,spoji se na neki server,jel ti dodje taj natpis gore desno da se netko od frendova spojio na neki server?
Meni jedino padne na pamet da je to zvuk kad ti netko od prijatelja pocne igrat,spoji se na neki server,jel ti dodje taj natpis gore desno da se netko od frendova spojio na neki server?
Vjerojatno je neka od greski koje jos nismo vidjeli
Ako mu stvarno ide bip bip bip za vrijeme cijele igre, dovoljno jako da "poludi", onda sigurno nije nesto od standardnih "bipanja" i "klikanja".
Nadam se. Jer je inace lik u pocetnim stadijima ludila :D
Samo snimi s mobitelom, ili programom kak ti je rekao Fila i dobit ces odgovor od lokalnih pametnjakovica.
Holy shit!
Nisam igrao bas cesto s njima, al sam definitivno cuo za njih. Mislim da to dovoljno znaci :D
Nisu oni OP?
Holy shit!
Nisam igrao bas cesto s njima, al sam definitivno cuo za njih. Mislim da to dovoljno znaci :D
Nisu oni OP?
Sam Mystiq u skvadu je OP..... a kamoli još sa Hrkom i Monkom :/
Dajte neki konkvač 12 na 12 klasik,no rules.da se djubrad skupi i da se vrijeđamo pa poslije gledamo videe kako seremo po svima na TSu?
Yebiga, infantry me više vuče u četvorci, dok sam u trojci bio mješovit igrač (vozila-infantry). Ali ne možete govoriti da nisam probao pušku itd, samo zato jer nemam killova s njom. Postoje unranked serveri i test range, a tamo se ništa ne broji, jel.
Primjetio sam iz tvojih statsa da voliš Lockere i Metro više od majke rođene pa kužim zašto igraš easy mode ACE 23 :P
Ja više volim otvorenije mape na kojima igram pretežno inženjerca, a samim time i pušku za "sve prilike" a ACE 52 mi je sjeo k'o šaka na oko.
Na conquestu igram isključivo inženjerca tako da nemam puno izbora po pitanju pušaka.
@fila
Ja što god da stavim od atačmenta sam OP tako da mi to ne igra ulogu :)
Trenutno nosim Kobru + Muzzle + zeleni laser (kojeg često isključujem pa bi ga čak mogao i maknuti) + ergo.
Ako mu stvarno ide bip bip bip za vrijeme cijele igre, dovoljno jako da "poludi", onda sigurno nije nesto od standardnih "bipanja" i "klikanja".
Ko zna mozda mu dodje poruka na mob pa u zaru borbe ne kuzi haha A da nek snimi pa da vidimo sto je,netko ce znat
Yebiga, infantry me više vuče u četvorci, dok sam u trojci bio mješovit igrač (vozila-infantry). Ali ne možete govoriti da nisam probao pušku itd, samo zato jer nemam killova s njom. Postoje unranked serveri i test range, a tamo se ništa ne broji, jel.
Primjetio sam iz tvojih statsa da voliš Lockere i Metro više od majke rođene pa kužim zašto igraš easy mode ACE 23 :P
Ja više volim otvorenije mape na kojima igram pretežno inženjerca, a samim time i pušku za "sve prilike" a ACE 52 mi je sjeo k'o šaka na oko.
Na conquestu igram isključivo inženjerca tako da nemam puno izbora po pitanju pušaka.
@fila
Ja što god da stavim od atačmenta sam OP tako da mi to ne igra ulogu :)
Trenutno nosim Kobru + Muzzle + zeleni laser (kojeg često isključujem pa bi ga čak mogao i maknuti) + ergo.
Doć ćeš mi i ti pod ACE 21, ništa se ne boj :P
Primjetio sam da i ti i jopis više volite otvorenije mape i da ste većinom inžinjerci, pa je logično da ste isprobali više manje sve karabinke pomalo. To je u redu kad želiš biti što bolji u određenoj klasi. Kao što rekoh, stoji da imate više iskustva s karabinima i ako ACE 52 radi u vašu korist, ako yebete mame s njim, samo naprijed! Nije sad da ja branim ili sam zagrižen sa AK 5C, rijetko i igram s njim (ali budem svakako kad se zaželim otvorenijih mapa), nego mi se činilo ko loša informacija ovo šta se rekli, a to sam i sam doživio. Ovo da je ACE 52 bolji za daljinu. Sa AK 5C sam recimo na Haninu sa vrha hotela ubio dosta ljudi dolje na tlu, a sa ACE 52 ako sam uspio 1 hit marker dobit, to je puno. I nakon tog iskustva, proučio sam staste i vidio da stvarno ima manji range ACE 52 i da metak sporije putuje, pa treba više ispred protivnika ciljat. Išao sam spavat u 10 i nešto me probudilo sad (valjda tvoja poruka), pa sam se digao iz kreveta i išao napisat ovo.
LP lega!
Holy shit!
Nisu oni OP?
Zar nije izazov igrat protiv takvih ekipa...
Hajde skupite se hebemu.....
Ako su to isti zvukovi koji mene iritiraju, probaj za početak ući u Origin klijenta, pa u alatnoj traci "Origin" - "Application settings" - "Notifications" i onda tu zgasi sve pod "Play Sound".
Nego evo što je BF danas objavio na twitteru.
ovo je najžalosnija i najretardiranija prvoaprilska šala IKAD!
dno faking dna su.
sramota, čak se sami sprdaju sa svojom igrom.