Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Skilledžija kaže...

Prije sam tu i tamo znao pasti zbog lošeg netcodea.

Ne znam pasti. Ni krave koje smo imali nisu znale pasti. Trebaš prestati pasti kako bi razvio skill pa da možeš igrati protiv nekoga 0vs1 (bez da si na serveru) i pobijediti. 1vs1 ne valja čim možeš pasti.

Twitter: @191x7
14 godina
fila2208 kaže...

Ja ne znam koji gun da furam na ovim novim mapama.

Dmr mi je ok ali nemrem na nekim djelovima ništa.

Koji karabiner predlažete? Thy.

Probaj AKU 12. Meni osobno- OK. Jer niti sam nisam vise mogao se odlucit koju da uzmem opcenito za engija. 

11 godina

ja sam najviše sa G36C igrao, paše mi odlično...al vidim nešto hvale M4 da je sad bolji nakog FW-a pa ću ga upravo probati

14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Đukac, AK 5C za med to long range ili MTAR-21 za close to med range. {#}

Battlelog: [XCT] IDream34I
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 14:46 (patoHD).
13 godina
protjeran
drahic kaže...
fila2208 kaže...

Probaj AKU 12. Meni osobno- OK. Jer niti sam nisam vise mogao se odlucit koju da uzmem opcenito za engija. 

AK5C rules them all.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Jel ta bolja od AK 5C?

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
drahic kaže...

Jel ta bolja od AK 5C?

Praktički ista kao i AK-12.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
Battlefield 4

@fila ne slušaj ove njubare iznad... kakav crni AK-12, MTAR i ostale pizd.arije što su nabrojali.

ACE 52 je oružje za prave skillere i mamoševce.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 2 hvala 1
14 godina
fila2208 kaže...

AK5C , ACE21.

A sada su i G36C poboljšali: horizontalni recoil 0.1/0.1, smanjili  first shoot.. 

16 godina
Skilledžija kaže...

@fila ne slušaj ove njubare iznad... kakav crni AK-12, MTAR i ostale pizd.arije što su nabrojali.

Tako je, ACE 52 cqb je najbolji (po karakteristikama za long range napucavanje) i jedini karabin stvarno sposoban za iole dalje napucavanje od puškaranja na 10-20m.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 14:57 (jopis).
17 godina
odjavljen
jopis kaže...
Skilledžija kaže...

Tako je, ACE 52 cqb je najbolji (po karakteristikama za long range napucavanje) i jedini karabin stvarno sposoban za iole dalje napucavanje od puškaranja na 10-20m.

Mene AK 5C služi i na dalje bez problema. Čak štoviše, do prije tjedan dana mi je najdulji headshot (272 m) bio upravo sa AK 5C!

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
jopis kaže...
Skilledžija kaže...

Mene AK 5C služi i na dalje bez problema. Čak štoviše, do prije tjedan dana mi je najdulji headshot (272 m) bio upravo sa AK 5C!

Metci putuju brže iz AK5C nego iz ACE 52.

17 godina
Battlefield 4

Mantle radi i na nVidija karticama. WTF

Dovoljno je samo u Battlefield 4 folderu u My Documents u mapi settings unutar dokumenta PROFSAVE_profile promijeniti GstRender.MantleEnabled iz 0 u 1.

Ako GstRender.MantleEnabled nedostaje, potrebno ga je dodati u fajl. Ne mogu vjerovati, uistinu radi.

Edit: Radi izgleda i na starijim DX11 karticama. Ista naredba, ista procedura. Samo se ne može unutar igre promijeniti. lol

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 15:13 (191x7).
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Dovoljno je samo u Battlefield 4 folderu u My Documents u mapi settings unutar dokumenta PROFSAVE_profile promijeniti GstRender.MantleEnabled iz 0 u 1.

Ako GstRender.MantleEnabled nedostaje, potrebno ga je dodati u fajl. Ne mogu vjerovati, uistinu radi.

Odlično, nek se sad i oni zajebavaju sa tim smećem a ne samo mi {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
pirat kaže...
Soldier977 kaže...
Ma može nema problema.

Al napisao je i da te voli,tako da ni sam neznam.

Sve mi ovo više vuče na pederluk...

Pirat seronjo jedan. {#}

Nema me 10 minuta na forumu i već si kavgu napravio

Probao je ali nas ne može ništa zavaditi {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Battlefield 4

Hvala svima na savjetima...

nove mape, mrtav sam 95% vremena lol, nema skoro pa zaklona, pucaju me uvijek...lol ludnica

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Probao je ali nas ne može ništa zavaditi {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 15:16 (Friday).
13 godina
fila2208 kaže...

Hvala svima na savjetima...

nove mape, mrtav sam 95% vremena lol, nema skoro pa zaklona, pucaju me uvijek...lol ludnica

n00b {#}

edit: Dzukac, vrijeme je za u tim da uletiš! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 15:17 (Soldier977).
13 godina
C64 kaže...
fila2208 kaže...

AK5C , ACE21.

A sada su i G36C poboljšali: horizontalni recoil 0.1/0.1, smanjili  first shoot.. 

Brate, kada uzmem ACE 52, imam osjećaj da meci lete svugdje.  Iz toga zaključujem da je puška ta samo za prave skilzore i nolifere.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Iz toga zaključujem da je puška ta samo za prave skilzore i nolifere.

Bedrenica, nex, ivanec i ti...

EDIT:

Vidim da sam dobio TD! Oprosti Vještice - i ti spadaš među ove elitne momke {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 15:51 (Friday).
12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
C64 kaže...
fila2208 kaže...

AK5C , ACE21.

Brate, kada uzmem ACE 52, imam osjećaj da meci lete svugdje.  Iz toga zaključujem da je puška ta samo za prave skilzore i nolifere.

Karabin? Puska? Klasificirano oruzje? To je za mekusce!

Ja sam jucer cijeli squad pobio nogicom od soflama!

battlelog: b4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 15:39 (Bastardo).
15 godina
Battlefield 4

na ovim anal strike mapama skill i kdr su mi tako nisko pali da se osjećam kao kuky ili neki još lošiji igrač.

Letim ko muha bez glave većinom i pogibam.

Lijepe su mape to je, ali fali mi djelova di se može onako ratovati više face-to-face što bi se reklo.

Ima ona sa podmornicom, ono unutra je zanimljivo.

Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

a ja ih gađam sa motion senzor lopticama. padaju ko pokošeni... :P

12 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Bastardo kaže...

E to je posao. Na prosjecnoj BF4 mapi ima >270 predmeta kojima mozes ubiti, ukljucujuci i samu zastavu.

battlelog: b4stardo_CRO
16 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
ranko091 kaže...
Bastardo kaže...

E to je posao. Na prosjecnoj BF4 mapi ima >270 predmeta kojima mozes ubiti, ukljucujuci i samu zastavu.

da. točno. ja  trenutno razmišljam kako nabacit onog morskog psa na hoverkraft i okolo plašit ljude. :D

14 godina
odjavljen
jopis kaže...
Skilledžija kaže...

U krivu ste obojica. Jopis, ajde mi reci kako je spora putanja metka dobra za long range? AK 5C 630 m/s - ACE 52 400 m/s. Maximalni domet AK 5C je 954 m, a od ACE 52 je 600 m. I šećer na kraju, AK 5C ima manji i lakše kontrolirani recoil u svim smjerovima. MTAR je priča za sebe, ali za CQB je odličan. Fila, ne slušaj ove njubare iznad. {#}

Battlelog: [XCT] IDream34I
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 16:02 (patoHD).
16 godina
patoHD kaže...
jopis kaže...
Skilledžija kaže...

U krivu ste obojica. Jopis, ajde mi reci kako je spora putanja metka dobra za long range? AK 5C 630 m/s - ACE 52 400 m/s. Maximalni domet AK 5C je 954 m, a od ACE 52 je 600 m. I šećer na kraju, AK 5C ima manji i lakše kontrolirani recoil u svim smjerovima. MTAR je priča za sebe, ali za CQB je odličan. Fila, ne slušaj ove njubare iznad. {#}

Baš bi te volio vidjet kako gađaš sa ak5c nekog na 600 ili nedajBože 900m...

Odi vidi ingame statse od ak5c i od ace52, pa onda reci nešto o tome, tj objasni zašto je range karakteristika za ace52 42, a za ak5c i sve ostale karabine 25 ;)

A vidim da si se i 'napucao' sa karabinima pa si isprobao sve varijante, sa 650 killova sa ak5c, 130 sa acwr i svim ostalima po 1-19 killova{#}

Ja pričam o ingame dojmu tj feelingu s čim lakše ekipa pada, a to je ace52.

Razumljivo je meni da je stvar navike s čim se tko navikne igrat da mu leži, ali range 42 je 70% veća vrijednost od 25 ostalih karabina{#}

Da ne smetnemo s uma naravno 35% veći damage metka na ace52 i maximalni i minimalni, tj na najvećoj udaljenosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 16:17 (jopis).
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Edit: Radi izgleda i na starijim DX11 karticama. Ista naredba, ista procedura. Samo se ne može unutar igre promijeniti. lol

1 April jel? haha

dobar joke,mantle ne radi ni na AMD karticama haha

15 godina
Battlefield 4

{#}

lol, sve ide, ali g36 nikako.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
NiramX kaže...

Metci putuju brže iz AK5C nego iz ACE 52.

Je, ali ACE 52 ima veći metak, pa hit reg bolje radi, bolje prima! {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice