Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.917
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

ja nikad u zivotu nisam imo antivirus na kompu {#}

A Friday samo 3 puta nije koristio nikavu zaštitu.

Bilo je više puta, samo radi lošeg netcodea nije dobio hitmark. Žena mu je inače iz Švedske.{#}

a da visok ping...

...assad odo malo na nogomet da dam i drugima priliku za gajbu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
moderator
Battlefield 4

Ja još od Viste koristim "Security Essential" (po novom u win 8 "defender") i nemam nikakvih problema.

Ako ne paziš il si glup pa klikneš na svakakve gluposti koje ti iskoče ne pomogne ti ni 10 antivirusa.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Ja još od Viste koristim "Security Essential" (po novom u win 8 "defender") i nemam nikakvih problema.

Ako ne paziš il si glup pa klikneš na svakakve gluposti koje ti iskoče ne pomogne ti ni 10 antivirusa.

Ja ga ne koristim u firmi otkako se jedan dan "dogodilo" da je sa mog računala u par sati poslano par tisuća mailova... Zavuklo mi se neko smeće i spamalo ljude 100 na sat. Od hostera smo dobili obavijest da smo ispucali dnevni limit mailova {#}

Onda sam i u firmi stavio avast iako zapravo zbog "komercijalne" upotrebe ne bih smio. Puca mi littlebird ako dođe inspekcija...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Petko, stavi si Comodo IS na poslovna računala, Comodova licenca dopušta takvu uporabu.

Ima još prihvatljivih besplatnih antivirusa koji se tako smiju koristiti, al ne mogu se sada sjetiti koji su...

Edit: Immunet, NANo Antivirus, ClamWin

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 20:05 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

+1

Koristio sam ih hrpu prije ko klinjo i svjedno računalo redovno punio smećem.

Onda sam naučio neke stvari i dan danas koristim security essentials, a nikad problema nikakvog.

Slažem se da treba imati adekvatnu zaštitu, ali bome i adekvatno znanje korištenja računala.

Znam da će sad Bastardo doći i populjuvati essentialse, i dapače, ali nikad problema :)

Da kucam o nešto tvrdo 

*kuc 

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
pirat kaže...

Također korisnik Defendera i samo njega.
I nikada problema.
Eventualno imam sa strane Malwarebytes za povremeno skeniranje.

A što se tiče ovoga da što više antivirusnih programa istovremeno imaš aktivnih da si sigurniji je zabluda.
Kao da 5 kondoma štiti više od jednog. Osim što 2+ AV-a više usporavaju računalo, često se znaju međusobno interpolirati i navoditi si međusobno sistemske fajlove kao zarazu i onda jedan briše što drugi kaže.

Primjer (Avira s bilo kojim AV-om) 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

često se znaju međusobno interpolirati

Interferirati?

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
sudy_freak kaže...

Interferirati?

matematika mi u glavi.
Da, interferiraju.
typo 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Friday kaže...
sudy_freak kaže...

Interferirati?

matematika mi u glavi.
Da, interferiraju.
typo 

Baš sam htio reći kako će dežurni inžinjeri dobiti slom živaca kad vide {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
sudy_freak kaže...
Friday kaže...
sudy_freak kaže...

Interferirati?

matematika mi u glavi.
Da, interferiraju.
typo 

Baš sam htio reći kako će dežurni inžinjeri dobiti slom živaca kad vide {#}

Ne brine me to.
Jer sam ja budući. 

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
pirat kaže...

+1

Koristio sam ih hrpu prije ko klinjo i svjedno računalo redovno punio smećem.

Onda sam naučio neke stvari i dan danas koristim security essentials, a nikad problema nikakvog.

Slažem se da treba imati adekvatnu zaštitu, ali bome i adekvatno znanje korištenja računala.

Znam da će sad Bastardo doći i populjuvati essentialse, i dapače, ali nikad problema :)

Da kucam o nešto tvrdo 

*kuc 

Evo me! :)

Nije essentials los, ali nije ni kompletan. Imam par usera koji su mi na essentialsu i svejedno pokupe kojekakav adware i sitnije gluposti. Do sada najkompletnije rijesenje koje kosta 0 krznenih zivotinja je avast. Malen footprint, nenametljiv, redovni updatei i cisti antivirus bez firewalla, optimizera i stojaznamcega ... Imam pravi firewall pa mi softwerski ne treba. Ako sam pak prisiljen koristiti softwerski firewall (spajanje laptopa na javne wifi mreze)- tinywall je odlican izbor koji radi samo firewalling. Microsoftov integrirani firewall je drekec. Na stapu. To nikada ne radi kako treba. Kad je upaljen - ipak propusta neke stvari. Kad je ugasen - blokira neke druge stvari tako da to treba po defaultu ugasiti i prije no sto se na friske windoze stavi firefox. Vecina kucnih korisnika ne otvara nista prema internoj mrezi i shodno tome nema potrebu za firewallom.

Dakle za tipicnog korisnika je najbolji combo avast na racunalu i ipak trun soli u glavi. Tko ima potrebu za firewallom - postoji puno rjesenja koja rade odlicno kao npr dd-wrt na linksysu ili ipfire na raspberry pi-u (uz dodatak usb to lan kartice s ebay-a po 4-5$).

battlelog: tomba_nzxt
15 godina
Bastardo kaže...

Evo me! :)

Nije essentials los, ali nije ni kompletan. Imam par usera koji su mi na essentialsu i svejedno pokupe kojekakav adware i sitnije gluposti. Do sada najkompletnije rijesenje koje kosta 0 krznenih zivotinja je avast. Malen footprint, nenametljiv, redovni updatei i cisti antivirus bez firewalla, optimizera i stojaznamcega ... Imam pravi firewall pa mi softwerski ne treba. Ako sam pak prisiljen koristiti softwerski firewall (spajanje laptopa na javne wifi mreze)- tinywall je odlican izbor koji radi samo firewalling. Microsoftov integrirani firewall je drekec. Na stapu. To nikada ne radi kako treba. Kad je upaljen - ipak propusta neke stvari. Kad je ugasen - blokira neke druge stvari tako da to treba po defaultu ugasiti i prije no sto se na friske windoze stavi firefox. Vecina kucnih korisnika ne otvara nista prema internoj mrezi i shodno tome nema potrebu za firewallom.

Dakle za tipicnog korisnika je najbolji combo avast na racunalu i ipak trun soli u glavi. Tko ima potrebu za firewallom - postoji puno rjesenja koja rade odlicno kao npr dd-wrt na linksysu ili ipfire na raspberry pi-u (uz dodatak usb to lan kartice s ebay-a po 4-5$).

To je po meni najjabitnije, neki obični user može održavati računalo samim razmišljanjem šta, a šta ne kliknuti.

Ja sam imao neko vrijeme Comodo pa je poludio, pa prešao na windows ovaj firewall i moram reći nikad problema. Blocka sve što mu naredim, i pušta što želim, lako se konfigurira.

Znam da ima boljih i besplatnih ali ne hvala.

Daj mi samo neki malware killer preporuči...bio sam na adaware prije sto godina i spybotu, sad neznam šta bi.

thy.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ljudi znate ovo je BF4 tema a ne Antivirus tema xD

samo nako et posto vidim ode ovo daleko haha

Moj PC  
8 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 4

Brijem da ste fulali temu 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Brijem da ste fulali temu 

Nemoguće!! {#}

12 godina
Battlefield 4

Eto odem malo popodne na nogomet i ove dve curke ma odma presisaju... samo da im je pive {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Krene igra trzat, 100fps na 0 svakih 5 sekundi nakon prve runde gdje se to desilo samo par puta. Alt Tab-am iz igre i onda me kicka " Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'donSegi' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [130827] "

Ovo trzanje se dogada od novih drivera (335.23, GTX 770) ali ovaj pb kick od jucer. Ima netko iskustva s ovakvim sranjima? 

http://www.youtube.com/watch?v=jRbK-NN3Xq0
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 22:29 (seGii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
seGii kaže...
Ovo trzanje se dogada od novih drivera (335.23, GTX 770) ali ovaj pb kick od jucer. Ima netko iskustva s ovakvim sranjima? 

Imam iskustva, nemam rjesenje :(

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

Mene isto PB kicka s tom porukom, ali obično kod promjene mape. Bio sam podnio ticket punkbusteru, ali nakon što nije mogao naći rješenje lik mi ga je zatvorio.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 0:04 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kad smo već kod antivirusa, meni je Defender otkazao poslušnosti i kad ga "ručno hoću pokrenuti javlja da ne može naći izvornu exe fajlu (iako ju pokrećem sa "izvornog" mjesta u Program Filesu).

Ali još bolja mi je poruka kad sam skinuo offline instalaciju. Bit će da im se baš nije dalo startat od nule pa su se nadoštukali na onu rupu od OS-a ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Budući da smradovi iz DICE-a još uvijek drže limit od 100 ljudova za platoon molim one koji nisu upali u prvi da se uvaljaju u ovaj - http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/7993662564933641024/

Nemojte se duplat, tak da svi dobiju mjesto. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

5 1 hvala 3
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Welcome to the bugfield 4 :D

[xDx] carapa_junior
Moj PC  
7 0 hvala 5
14 godina
carapa_junior kaže...

Kaj opet tražiš razna skrivena blaga po mapama umjesto da pomogneš timu? {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
carapa_junior kaže...

Koji je ovo weapon ''killed'' kojim Ivanec otkida ove likove u killfeedu?

{#}

16 godina
Battlefield 4

kažiprs......

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
ivanec kaže...

kažiprs......

Prema tvom ponasanju, prije bi bilo srednji prst...

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Uvijek sam prezirao prekomjerno snajpanje ali u BF4 su snajperi dobili sasvim novu dimenziju. Sa C4 i PLD nevjerojatno su korisni! (i zabavni {#})

Mislim, i dalje nabijem na neku stvar likove koji se popnu na brdo sa 40X optikom i na kraju partije imaju skor 5-2 ili tako nešto...

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Uvijek sam prezirao prekomjerno snajpanje ali u BF4 su snajperi dobili sasvim novu dimenziju. Sa C4 i PLD nevjerojatno su korisni! (i zabavni {#})

Mislim, i dalje nabijem na neku stvar likove koji se popnu na brdo sa 40X optikom i na kraju partije imaju skor 5-2 ili tako nešto...

Ali ipak nisi sinoć izdržao sve partije igrati kao recon...nije te valjda iznerviralo to kaj ja prije ubijem tebe smawom neg ti mene snajpom {#}{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Friday kaže...

Definitivno za agresivno snajpanje je potreban skill. Ko to usavrsi, bilo koja druga automatska puška mu bude kao igračka za malu djecu.
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 11:06 (Soldier977).
13 godina
Granzon kaže...
Friday kaže...

Ali ipak nisi sinoć izdržao sve partije igrati kao recon...nije te valjda iznerviralo to kaj ja prije ubijem tebe smawom neg ti mene snajpom {#}{#}

Ma meni više dosadilo da ga dižem iz mrtvih pa sam altefčetrisao igru :)
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice