Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.676.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

Meni je u Bf3 heli bio puno pokretniji i agilniji. Osjecao si neku lakocu upravljanja nad njim,dok u bf4 bas koda osjetis 50tona da leti zrakom i cim ga okrenes u stranu ne staje kod auto od 2tone u zavoju.

Bc2 znam da je bio tezak za vozit ali necu puno pricat o njemu jer se niti ne sjecam bas previse..

U BF3 je attack bio neusporedivo brži od scouta. Ja sam imao običaj sjesti sa ekipom (nas 4) u scouta i silovati sve ostalo po zraku - vozač ima laser guided, suvozač farba sa soflamom a dvojica iza šarafaju. Attack heli bi nam pobjegao tako lako da to nije normalno. Mislim da je bio barem duplo brži od scouta! A sa dobrom ekipom unutra bio je strah i trepet... Ovdje je manje koristan od quada!

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

U BF3 je attack bio neusporedivo brži od scouta. Ja sam imao običaj sjesti sa ekipom (nas 4) u scouta i silovati sve ostalo po zraku - vozač ima laser guided, suvozač farba sa soflamom a dvojica iza šarafaju. Attack heli bi nam pobjegao tako lako da to nije normalno. Mislim da je bio barem duplo brži od scouta! A sa dobrom ekipom unutra bio je strah i trepet... Ovdje je manje koristan od quada!

scout brzina je bila oko 80 (neznam čega)... a od ataka oko 140 pa naviše, ako se strmoglavi... mislim da je mogao i do 180 (neznam čega). mislim da su mph oznake ali neznam ne pise.

16 godina
Battlefield 4

Pa u svakom BFu do sad je heli bio na neki način različiti. U BF3 kad sam sjeo u heli samo tak sam napravio po 7-8 killeva jer si mogao čekati do zadnjega prije povlačenja, ovdje napraviš 2-3 i povlačiš se jer znaš da će možda kasnije biti prekasno. Samo malo više treba taktizirati i paziti ako ne želiš krepat(naravno ovo mislim na sad od kako su oslabili MAA).

Morate shvatiti da ovo nije BF3 i da je heli takav kakav jest. Isto je meni bilo kad sam nakon 1000sati BC2 prešao na BF3 i na početku ostao malo razočaran jer mi dosta promjena nije pasalo, ali sam skužio da je igra jednostavno tako zamišljena i da se neće ona prilagoditi meni nego se ja moram prilagoditi njoj.

Moj PC  
15 2 hvala 6
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zanima me dali netko mozda ima rijesenje nakomn ovog zadnjeg patcha, igrica mi se rusi nakon cca 45min-1h i izbaci me na desktop i javi mi "bf4 stopped working", do sada sam koristio  amd 14.1 beta drivere, pa sam probao 13.12. al isti k..., prije ovog patcha imao sam rušenje ali ne tako cesto.dali je neko izmislio "toplu vodu", jer mi vise zao slusalica i tipkovnice sto njih kaznjavam a stvarno nisu nista skrivili!?!?! lp 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pr0digy kaže...

Zanima me dali netko mozda ima rijesenje nakomn ovog zadnjeg patcha, igrica mi se rusi nakon cca 45min-1h i izbaci me na desktop i javi mi "bf4 stopped working", do sada sam koristio  amd 14.1 beta drivere, pa sam probao 13.12. al isti k..., prije ovog patcha imao sam rušenje ali ne tako cesto.dali je neko izmislio "toplu vodu", jer mi vise zao slusalica i tipkovnice sto njih kaznjavam a stvarno nisu nista skrivili!?!?! lp 

Probaj 14.2 - to je zadnja beta...

Freak Show Inc.
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...
Tam mi je bio super, koliko se sjećam, imao je kao neki burst gunner, a pilot salvu raketa. Što se okretnosti tiče brz i okretan.

Nisam letio puno jer sam tad učio hodati kako treba, letjeli su likovi, a ja gunao. Bio je teško gunnati dok se ne navikneš.

Po meni puno bolje negoli sada bf4, iako limit municije helijima pozdravljam što se tiče bf4.

Onda nemaš pojima.Heli u BF3/4 je čista arkada prema onom u BC2.

Y2K2 kaže...

Heli u BC2 je bog i batina za ove u bf3/4.

Tako je,a i nije mogao baš svatko sjest u njega.

Hrpu puta sam vidio kako se neki njub diže i odmah pada.

Jer ako si se previše nagnuo nisi ga više mogao vratiti,ma znaš i sam.

Kad se samo sjetim koliko smo borbi imali ti i tihi i dado i ja.{#}

Ne razumijem šta sam krivo rekao, rekao sam da je bio super i puno teži, ali je i nosio veću prevagu na terenu. Tamo si se bojao helija...u bf4 te boli qurac što leti jer ti ionako skoro ne može ništa. Bf3 i bf4 su totalni izmjenili način ponašanja helija i olakšali ga za sve.

Činjenica je da nemam toliko iskustva u helikopterima u bc2, ali imam dovoljno da znam da je bio bolji nego i bf3 i bf4 zajedno, te i ono malo public gunanja, jer sam bio solo sam guštao kad me dobar pilot provozao.

Piše se pojma, ne pojima, i btw. ti kao toliki veteran, čovjek bi rekao da si expert za igru u svim  područjima igre, što je super, jer sad znam koga ću pitati kad mi nešto ne bude jasno.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
Skilledžija kaže...
ceco22 kaže...

Ja imam opet drukcije iskustvo, nove SA mape su odlicne za letiti, ali opet trebas pomoc jetova. Glomud isto moze proci, ni jednu mapu koju smo igrao nisam vidio da je heli neupotrebljiv.

Čitam malo ove tvoje papazjanije unazad par dana/tjedana i još nisam načisto dal trolaš ili si smrtno ozbiljan?

Sjećam se jednog tvog posta sa početka BF4 teme gdje si kukao, plakao i jecao.

Napisao si da je BF4 smeće i da ga igraš samo zbog frendova, da ti ne valja niti jedan aspekt igre i da bi radije igrao BF3.

I onda nagli spin... BF4 je odjednom najbolja igra, bolja od BF3, a ove piz.darije o helikopteru su šlag na proljevu.

Sjećam se da si u BF3 bio solidan pilot (oprosti ako sam te zamijenio s nekim, star sam i senilan)... i baš iz tog razloga ne mogu shvatiti tvoje zadnje postove vezane uz usporedbu helikoptera u BF3 i BF4.

Ja sam solidan pilot u BF3 pa tako i u BF4, a vozio sam se s boljim pilotima s ovih prostora pa znam vidjeti razliku od helija u BF3 od helija u BF4.

Heli u BF4 je smeće po svim aspektima... niti je dobro biti pilot, a gunner još gore.

U BF4 su nerfali sve što se narfati dalo i od helija napravili pokretnu metu, sporu pokretnu metu koji može skinuti svaka šuša.

Ovo gore boldano mi daje naslutiti da kenjaš, odnosno trolaš, ili pak nikad nisi igrao, odnosno pilotirao, na mapi zvanoj Lancang Dam?!

Ili će se na kraju priče ispostaviti da nas praviš svo ovo vrijeme budalama poput Tončija i ne silaziš sa Shanghaija za razliku od Tončijevih Lockera bez tekstura?

Na Shangahiju se još koliko-toliko da letit muvajući se među neboderima - za one neupućene.

Ceco....

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
Battlefield 4

Moja rukotvorina  amblema HR grba pa ko želi neka skine {#}

Moj PC  
18 0 hvala 11
14 godina
Battlefield 4

G vs HWB {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 1:34 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
19 0 hvala 6
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

G vs HWB {#}

Bio sam i ja tamo... dolje... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Moja rukotvorina  amblema HR grba pa ko želi neka skine {#}

GZ, nego jesi to opet išao na neko službeno putovanje i dosadno ti, pa opet crtaš kao zadnji put?

14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

G vs HWB {#}

Pa bas gledam, gdi su XxX? :D

Tj. XTC. Kaj znaci ta skracenica?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina

Ma jok nego dok čekam malog Mrskog da završi igranje pa dok tata dođe na red {#}.

Ovo sam na mobu složio...je li dobro {#}

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

G vs HWB {#}

xtremeCharlie, xtremeBeta, xtremeAlpha?

MRSKI kaže...

Ma jok nego dok čekam malog Mrskog da završi igranje pa dok tata dođe na red {#}.

Ovo sam na mobu složio...je li dobro {#}

tko zna na što si sada jadno dijete natjerao da ti otključava ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 2:34 (MaxonUniversal).
15 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

G vs HWB {#}

Misliš možda XCT? Ako da onda Xtream CRO Team.

Battlelog: [XCT] dr34mshake_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 2:36 (patoHD).
16 godina
ARazer kaže...
Jack Sparrow kaže...

Heli je bio smeće radi OP mobilnog AA-a. Sad je dobar na svima mapama, jučer letjeli pero i ja po Caspianu i sad se može fino letit. Nije da uništava ali nije ni loš.

Kad smo kod usporedbe sa BF3 tamo je heli imao below radar i svaki malo iskusniji pilot je to koristio te bio gotovo neuništiv. Ovdje ipak moraš uložiti malo truda da napraviš killstreak.

Na početku Bf3 je heli bio op.

Onda su svakim patchem sje neki vrag, tv nije mogao ubijat inf, pa gunneru skinuli flares, pa smanjili damage pa nema below radara itd itd.

A sve zbog plačljivaca koji ne znaju letit pa pišu po Dice forumima kako je heli op. 

Ako se dobro sjećam sa predzadnjim patchem su malo popravili Havoca jer je bio kontenjer sa elisama. 

Heli je u bf3 bolji, brži, okretniji  i točka. Masa stranih igrača uz koje sam učio letit ne želi sjest u heli u bf4 jer je smeće.

Rhizone iz Ukrajne koji je meni jedan od najboljih pilota s kojima sam letio u bf3 ne želi sjest u heli jer kaže da nije to to. Ja sam ga na caspianu vozio cijelu rundu, pali smo 2-3 puta i frajer me pita u chat dal može on sljedeću vozit da se ja nakupim killova, reko ok. Sve dok me nije provozao sam mislio da donekle znam letit..

E, vidiš, uvijek me zanimalo kako je to letit sa nekim vrhunskim pilotima... letio sa dobrima, ali vrhunski....
Moram nekoga nažicati da me malo provoza {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 3:28 (Arabarran).
17 godina
fila2208 kaže...

Ne razumijem šta sam krivo rekao, rekao sam da je bio super i puno teži, ali je i nosio veću prevagu na terenu. Tamo si se bojao helija...u bf4 te boli qurac što leti jer ti ionako skoro ne može ništa. Bf3 i bf4 su totalni izmjenili način ponašanja helija i olakšali ga za sve.

Činjenica je da nemam toliko iskustva u helikopterima u bc2, ali imam dovoljno da znam da je bio bolji nego i bf3 i bf4 zajedno, te i ono malo public gunanja, jer sam bio solo sam guštao kad me dobar pilot provozao.

Piše se pojma, ne pojima, i btw. ti kao toliki veteran, čovjek bi rekao da si expert za igru u svim  područjima igre, što je super, jer sad znam koga ću pitati kad mi nešto ne bude jasno.{#}

Helić u bc2 nije bio ni približno upotrebljiv kao u trojci, pa nije bio ni toliki strah i trepet

Tamo si ga mogao skinuti na par nacina od kojih je najlaksi bio sa at4 launcherom. Nije imao tv, ispaljivao je 4-5 raketa po burstu, gunner slično, ali najgori aspekt je bio auto levitacija. Znači nije imao "gas"

Što se tiče da je u 3. i 4. helić lakši mislim da pričaš napamet. Jer ne uzimaš u obzir countermeasures-e dostupne na terenu.

Svaka igra ima svoj balans i da je heli u četvorci jači opet bi se našlo par pedera i rejpali bi mape sam tak.

A da malo pogledamo igru recimo onakvu kakva je. Koliko nedostataka u biti ima? vezanih za gameplay?

Ako netko veli "helić je smece". Zašto? AA ga skine bez truda. Ali zar nemamo commandera da nam sa tomahawkom skine AA? Pošto igramo timski, lepo ga spotamo pozovemo dva tipa sa tenkovima da ga smelju u prah.

Želim reći da su vremena di su dva faggota ovnala cijelu vječnost iza nas. U tome i je problem jer igra iziskuje konstantan teamplay(bar ovi pravi battlefield modovi).

Bar iksićima ili (G)-ićima{#} to nebi trebao biti problem, Soliranje je najmanje nagrađeno bar u domeni zadovoljstva igrom. Puno više se nagrađuje templay i koordinacija. a to je najteži dio igre je se većini neda ili nemogu igrati timski.

Jučer sam igrao malo sa nexom ivancom i teknokyom u squadu ali niti sam mogao na voip, niti sam mogao dugo igrat ni ništ.. (obaveze). Ali da smo kojim slučajem svi koordinirali napade, klase itd, preokrenuli bi partiju.

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ako netko veli "helić je smece". Zašto? AA ga skine bez truda. Ali zar nemamo commandera da nam sa tomahawkom skine AA? Pošto igramo timski, lepo ga spotamo pozovemo dva tipa sa tenkovima da ga smelju u prah.

ovo je za mene kao da čitam bajku.

jesi li ti ikad letio helijem u bf3 i bf4... raketa te u trici pogodi napravi štetu i pokušaš pobjeć. u četvorci te raketa ošteti, ne čuješ njen lock do 2 metra prije nego te spraši, i još te prevrne u sigurno puno slučajeva (tako da nisko letenje čista smrt)... itd itd... kad na heli stave raketu tipa mbt law, staff shell ili active radar... pa da i on ima neku šansu protiv tih dalekometnih sranja, onda se možda odlučim sjest u heli ponovno. do onda lagano levitiranje na 700 metara od prve osvojene zastave i ubijanje lakih meta.

16 godina
ranko091 kaže...

ovo je za mene kao da čitam bajku.

jesi li ti ikad letio helijem u bf3 i bf4... raketa te u trici pogodi napravi štetu i pokušaš pobjeć. u četvorci te raketa ošteti, ne čuješ njen lock do 2 metra prije nego te spraši, i još te prevrne u sigurno puno slučajeva (tako da nisko letenje čista smrt)... itd itd... kad na heli stave raketu tipa mbt law, staff shell ili active radar... pa da i on ima neku šansu protiv tih dalekometnih sranja, onda se možda odlučim sjest u heli ponovno. do onda lagano levitiranje na 700 metara od prve osvojene zastave i ubijanje lakih meta.

Pa to su sad porpavili. Rakete čuješ puno ranije, a porjektili te više ne prevrnu i moraš biti precizniji jer su smanjili radius auto locka.

Heli isto ima samonavodeće projektile, zovu se smart rockets i samo trebaš gađati blizu tenk i same ga gađaju. Iste rakete je ima heli i u BF3, zapravo je bio jedino vozilo koje je imalo takvu vrstu naoružanja u trojci. Ovdje su malo smanjili radijus, a mislim da i šetetu pa moraš gađati dosta preciznije. Tamo su pirat i dado stajali malo dalje od naše baze sa helikopterom i bez odlaženja van su napravili 120-0(kombinacija TV-smart rockets). Zato su neke stvari ovdje izmjenili tako da ipak moraš izaći iz baze ako želiš napraviti bolji score, ali i dalje možeš biti iznad baze, gunner roka TV-om, a pilot ako je precizan završava posao sa smart rocktesima. Dosta teže, ali ako je netko strpljiv nije neizvedivo.

Super mi je kako raspravljate, a ni neznate kakvim naoružanjem raspolaže heli, a kolko vidim neznate ni kakvim je raspolagao u BF3.

Heli je nešto sporiji ovdje, ali daleko od toga da je neupotrebljiv, naravno mislim na sad od kad su oslabili MAA koji ga je sputavao. Kao što sam napisao jednostavno je takav jer ovo je BF4, ne BF3 ili BC2

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 10:49 (Jack Sparrow).
17 godina
Zvijeri koje se hrane MAA: engie, support/recon C4 + jihaad jeep, LAV, MBT i njegovi prirodni neprijatelji iz zraka. Maltene svi osim Assaulta!
14 godina
patoHD kaže...

Misliš možda XCT? Ako da onda Xtream CRO Team.

Bas to {#}

A neko vrijeme sam gledao skracenicu prije nego sam poslao, i imao sam osjecaj da nesto ne stima {#}

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

G vs HWB {#}

NIje XTC nego XCT: Pa od svih ljudi ja sam mislio da ćeš ti znati {#}

Više te neću popravljat nit se vozit na tvom tenku. {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
ceco22 kaže...

Ja imam opet drukcije iskustvo, nove SA mape su odlicne za letiti, ali opet trebas pomoc jetova. Glomud isto moze proci, ni jednu mapu koju smo igrao nisam vidio da je heli neupotrebljiv.

Čitam malo ove tvoje papazjanije unazad par dana/tjedana i još nisam načisto dal trolaš ili si smrtno ozbiljan?

Sjećam se jednog tvog posta sa početka BF4 teme gdje si kukao, plakao i jecao.

Napisao si da je BF4 smeće i da ga igraš samo zbog frendova, da ti ne valja niti jedan aspekt igre i da bi radije igrao BF3.

I onda nagli spin... BF4 je odjednom najbolja igra, bolja od BF3, a ove piz.darije o helikopteru su šlag na proljevu.

Sjećam se da si u BF3 bio solidan pilot (oprosti ako sam te zamijenio s nekim, star sam i senilan)... i baš iz tog razloga ne mogu shvatiti tvoje zadnje postove vezane uz usporedbu helikoptera u BF3 i BF4.

Ja sam solidan pilot u BF3 pa tako i u BF4, a vozio sam se s boljim pilotima s ovih prostora pa znam vidjeti razliku od helija u BF3 od helija u BF4.

Heli u BF4 je smeće po svim aspektima... niti je dobro biti pilot, a gunner još gore.

U BF4 su nerfali sve što se narfati dalo i od helija napravili pokretnu metu, sporu pokretnu metu koji može skinuti svaka šuša.

Ovo gore boldano mi daje naslutiti da kenjaš, odnosno trolaš, ili pak nikad nisi igrao, odnosno pilotirao, na mapi zvanoj Lancang Dam?!

Ili će se na kraju priče ispostaviti da nas praviš svo ovo vrijeme budalama poput Tončija i ne silaziš sa Shanghaija za razliku od Tončijevih Lockera bez tekstura?

Na Shangahiju se još koliko-toliko da letit muvajući se među neboderima - za one neupućene.

Tocno to sam govorio, jer odnos vozila nije dobar ni dan danas, a popravili su ga jako dosta. Attack boat je na izlasku bio neunistiva tvrdjava, zajedno sa MAA, mbt Law je bio prepre vise OP, lokanje je radilo prebrzo, bez zvuka za lokanje, mine nevidljive . Scout Heli nije pravio skoro nikakvu stetu na oklopna vozila, dok je jadnu pjesadiju ubijao na 5m od pogodkta 25mm. Oba su helija bolji tj. laski za upravljati u BF 3, ali ni u BF 4 nisu LOSI. Stovise dobri su, tko kaze da me ne moze pjesadiju ili oklope rjesiti sa Attack helijem ja stvarno ne znam koju on igru igra. Jer se sad za kilove sa attack helijem samo treba vise paziti, dok si u BF 3 sa osnovama mogao porejpat ekipu. I to je jedan plus. A oni su sad igru ucinili manje vise igrivom, sva vozila su cisto ok, sa ovim ovih LAV, BTR, koji su mi sad trenutno naslabija karika u igri. Netko je spominjao BC 2, probajte si skinut pa vidite koliko je tamo heli "brz i okretan" te koja mu je max visina, isto tako jedan bf2 gdje za letenje i drzanje u zraku treba dobracki oznojiti muda. Bez obzira na sve mane helija u BF 4, on nije LOS i te ga mane drze da bude fer vozilo prema drugima u igri, a ne OP govno kao u BF 3.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ljudi imal od vas ko rijsenje za crashanje igre,znaci jaran mi ne moze nikako igrat ko covjek

ja i jos dvojica igramo perfektno bez problema dok ovaj zadnji stvarno rijetko moze odigrat partiju,i nekako uspije igrat na Paracel stormu al i tad ga zna izbacit 2-3x i naravno covjeku pukne film vise i ode spavat haha.

Problem je u tome sto ima igru od samog pocetka kao i svi mi i nikad nije mogao igrat normalno,toliko silnih patchava,jos sam bio i ja kod njeg,sve mu updateao,gledao config file,nema ono UI.Drawenable 1,pokusavao brisat cijeli config file takodje i my document folder od BF4

konfa bi trebala glatko da tjera na low tu igru

ima APU Quad core i 5770ku sa 8GB rama,nije u tome fazon da ga toliko izbacuje

takodje W7 je sa SP1 i najnoviji driveri takodje su tu,ima li iko ikakvo rijesenje vise mi žao covjeka koliko je para dao,jos kupio direkt sa origina jadan platio punu cijenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja idem igrati BF3 do sljedećeg patcha. Sada sam stvarno bijesan. Jedan dan Netcode radi savršeno, drugi nikako i tako se izmjenjuje.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

3 3 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Da MAA i Jet nema active radar rakete heli bi bio dobar..ovako je meh.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Soldier977 kaže...

Lol, sorry. Zato gerijatrija i ima jedno slovo jer si vise nemogu zapamtiti :)

Nego, jako mi se svidja posljednji balans gledajuci iz pesperktive tenkista.

Tenkovi su malo osjetljiviji nego u BF3, pa se treba igrati bolje takticki. Isto ko sto Kuky kaze za A. heli.

Mbt law sad radi taman stetu kakvu bi trebalo imat takvo navodjeno oruje. Ne smijes se ko budala zaletjeti medju neprijatelje, a nesmijes ni kempati na mjestu jer je navodece. Taman nesto izmedju.

Jedan pogodak od RPG-a ili tenka ravno u guzu "paralizira tenk", tako da se jako dobro mora paziti na ledja. A kad ti netko s ledja napravi critical hit, obicno je to to, jer se ne mozes ni mrdnut a on je jos uvijek iza tebe. Btw, takav pogodak radi stetu 50 tako da 2 pogotka znace smrt.

Jedino sto je jos prejako je odredjena kombinacija pilota i gunnera u attack heliju. Dogodilo mi se 3-4 puta. Jedan prelet, ne stignem ni kliknut active protection i vec boom! Vjerojatno neka kombinacija oruzja gunnera i pilota i moraju istovremeno poceti pucat. Doslovno, manje od 1 sec.

Bas cu pronaci ako imam snimljeno.

Ali posto heli ima toliko ostalih neprijatelja, mislim da je ovo s razlogom jer bi inace tenk bio prejak

No, da ponovim ono s pocetka, svidja mi se kako DICE razmislja o balansiranju. Puno bolje nego u BF3 . Moje misljenje, naravno. Rock-paper-scissors.

Ali sad trebas biti stvarno jako dobar da rejpas s nekim od vozila. I druga strana treba imati lose igrace :) 

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jedan pogodak od RPG-a ili tenka ravno u guzu "paralizira tenk", tako da se jako dobro mora paziti na ledja. A kad ti netko s ledja napravi critical hit, obicno je to to, jer se ne mozes ni mrdnut a on je jos uvijek iza tebe. Btw, takav pogodak radi stetu 50 tako da 2 pogotka znace smrt.

Jedino sto je jos prejako je odredjena kombinacija pilota i gunnera u attack heliju. Dogodilo mi se 3-4 puta. Jedan prelet, ne stignem ni kliknut active protection i vec boom! Vjerojatno neka kombinacija oruzja gunnera i pilota i moraju istovremeno poceti pucat. Doslovno, manje od 1 sec.

Bas cu pronaci ako imam snimljeno.

Ali posto heli ima toliko ostalih neprijatelja, mislim da je ovo s razlogom jer bi inace tenk bio prejak

Hehe, gunner te prvo okine TV-om (40 šteta + mobility hit)), dobiješ salvu raketa iz choppera, čak i od naprijed/sa strane 40-56 damage, ovisi koliko pogode i gunner te dokrajči (čiji gun je sada jači protiv vozila).

Tako i AA razbijemo ako nije pazio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 14:13 (TomoR).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Heli isto ima samonavodeće projektile, zovu se smart rockets i samo trebaš gađati blizu tenk i same ga gađaju. I

te rakete idu puzevim korakom... na 100 metara sam gađao tenka on ode naprijed a rakete još putuju... tako da je to no no... nesto brzine kao active radar ili mbtlaw... ostalo ne uzimam  u obzir.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Lol, sorry. Zato gerijatrija i ima jedno slovo jer si vise nemogu zapamtiti :)

Pa da. Sve si mi rekao {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice