Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.679.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

koliko ja znam tf2 je besplatan na steamu ,a ja sam za bf4 dao 450 kn.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
8 2 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 4
jopis kaže...

Ja samo ne kužim toliki whine oko patchanja i činjenice da se konačno donekle sluša community i pokušavaju fixati stvari češće.

Doduše, jedni te isti ke.aju o tome, al ono, pobogu ljudi jeste li vi ikad igrali koju drugu online igru?

Jedan tf2 je imao 400 patcheva, ej, ČETRISTO!!

Jedan toliko isfuravani cs go ima updejte od parsto mb na tjednoj bazi di se neki vrag fixa, otkad ga ja imam bilo je ohoho preko 50 patcheva, updejta, kako god.

Da ne nabrajam dalje.

Umjesto da budete zadovoljni jer se neki vrag događa i igra se ne zapušta kao što je recimo slučaj sa mohw, koji je preprebrzo ostavljen u zaborav, vi i dalje nalazite razloge za whine i pisanje žalopojki po forumu -.- Katastrofa, nikad zadovoljni.

Kakav whine? Sve što se napiše je whine, sve. Daj se skuliraj Jopis. Di se sluša community? Kod odabira mapa za SA? LOL. Kad netko kaže nešto iskreno, oni cenzuriraju? Jel to slušanje? Istina se piše svuda, samo ne po battlelog forumu. Količina veterana koji pišu postove: my last bf i to je žalosna.

Dakle moram biti sretan jer se nešto dešava, dakle danas je došlo do toga, da kupim pola proizvoda i onda sam sretan ako mi trgovac kroz par mjeseci još pola proizvoda polako dostavi doma ono kad stigne, kad može. Šefe pola kuhinje vam riješim danas, a ostatak složimo kroz 6 mjeseci, znate kako je, istražujemo i pokušavamo vam složiti šta bolje, ma lol.

Nemoj molim te uspoređivati tf i cs, tamo patch ide svaka 2-3 dana po par mb i ljudi odmah osjete promjene, jave se, a oni instant mjenjaju stvari.

Sad je aug bio op, pa su ga u tjedan dana riješili, a dmr je bio frula dobrih 3 mjeseca dok nisu pojačali, vidiš li razliku ovdje? Mogli su dmr pojačat sa patchem od 100mb, samo izmjenit brojke ingame, ali ne, čeka se Kertza sa godišnjeg...lol.

Nisam zadovoljan, jer za razliku od tebe ja igram i infantry nekad, ne sjednem u AA i sjedim tako cijeli nivo, i tek onda otkrivam nove stvari što su uspjeli pokvariti, a žao mi je da nisu neke i ispravili.

Super, rekao sam, drago mi je da je patch svaka dva tjedna, ali da nije, nebi im nitko igru ni igrao.

Ako ti smeta išta što ja pišem stavi me na ignore i nema problema.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
Battlefield 4

Lol, pronađi fičur.

Moj PC  
7 0 hvala 5
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Lol, pronađi fičur.

Čiteru {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Lol, pronađi fičur.

Čiteru {#}

Nisam majke mi, sve što sam napravio, skinuo sam neki progam od Dicea nekog i to je to.

{#}

17 godina
Battlefield 4

Da kratko rezimiramo. 

Sta jos treba popraviti 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 13:23 (BDS).

2 1 hvala 4
16 godina
fila2208 kaže...

Kakav whine? Sve što se napiše je whine, sve. Daj se skuliraj Jopis. Di se sluša community? Kod odabira mapa za SA? LOL. Kad netko kaže nešto iskreno, oni cenzuriraju? Jel to slušanje? Istina se piše svuda, samo ne po battlelog forumu. Količina veterana koji pišu postove: my last bf i to je žalosna.

Dakle moram biti sretan jer se nešto dešava, dakle danas je došlo do toga, da kupim pola proizvoda i onda sam sretan ako mi trgovac kroz par mjeseci još pola proizvoda polako dostavi doma ono kad stigne, kad može. Šefe pola kuhinje vam riješim danas, a ostatak složimo kroz 6 mjeseci, znate kako je, istražujemo i pokušavamo vam složiti šta bolje, ma lol.

Nemoj molim te uspoređivati tf i cs, tamo patch ide svaka 2-3 dana po par mb i ljudi odmah osjete promjene, jave se, a oni instant mjenjaju stvari.

Sad je aug bio op, pa su ga u tjedan dana riješili, a dmr je bio frula dobrih 3 mjeseca dok nisu pojačali, vidiš li razliku ovdje? Mogli su dmr pojačat sa patchem od 100mb, samo izmjenit brojke ingame, ali ne, čeka se Kertza sa godišnjeg...lol.

Nisam zadovoljan, jer za razliku od tebe ja igram i infantry nekad, ne sjednem u AA i sjedim tako cijeli nivo, i tek onda otkrivam nove stvari što su uspjeli pokvariti, a žao mi je da nisu neke i ispravili.

Super, rekao sam, drago mi je da je patch svaka dva tjedna, ali da nije, nebi im nitko igru ni igrao.

Ako ti smeta išta što ja pišem stavi me na ignore i nema problema.

1. Itekako se sluša, imho i previše se sluša kad su nerfanja i njubfrendly stvari u pitanju, a koliko je samo stvari nerfano i buffano na zahtjev communitya.... Ako smo zaključili da nemaju test tim, nego fixaju po prijavama igrača uočene nedostatke, kog se onda sluša pobogu?

2. Dakle, kad se patcha csgo, arma, poluproizvod od dayza, itd., to je ok svaki tjedan mrdat 200-300mb patcheva, kad se patcha bf, onda je to dr.anje po igri?

3. Par mb nije nego je parSTO mb, što je prilična razlika ;) Imam cs go otkad je izišao, pa jako dobro znam što pričam.

4. Za razliku od mene igraš inf? Daj ne drobi. Imam samo u dominationu jedno 100h samo u bf4 više od tebe -.- I za razliku od tebe strašnog bf veterana, lool, moram ovo lolat jer mi je presmiješno to i ovako u šali napisati, još od bf2 sasvim solidno koristim/vozim (ne glumim gunnerića ko neki kd whoresi) sve i jedno vozilo u igri i trudim se sa svima biti jednako koristan za tim i imati podjednak učinak. Imaš eto frendlistu na battlelogu za bf3 i bf4 pa provjeri, oh ti najbolji inf veteranu betlfilda na svijetu -.-

5. Neka bude patch svaki dan što se mene tiče, ako će actualy fixati stvari u igri, tak mi svejedno, poanta je da se radi na igri i da se ne zapusti, što nije rijedak slučaj.

6. EOD s tobom, ne da mi se provest dan u odgovaranju na troll, napisao sam dovoljno, sad odi jizzat u titanfail temu, pošto to kod tebe tako inače ide, hvalospjevi pa pljuvačina kad nešto ne bude po volji....

16 godina
fila2208 kaže...
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Lol, pronađi fičur.

Čiteru {#}

Nisam majke mi, sve što sam napravio, skinuo sam neki progam od Dicea nekog i to je to.

{#}

To je Attack Jet na lockerima {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

čuj majstora poluproizvod od dayza ,a dayz je u alphi...{#}{#}{#}

trkeljiš kao da netko govori protiv tebe osobno ,a ne faking igre.

smiri strasti.

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

smiri strasti.

Alpha je po definiciji polu-proizvod pa nije zapravo ništa krivo rekao {#}

Freak Show Inc.
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

smiri strasti.

Jesi ti igrao dayz prije izlaska standalone verzije? (Znam da nisi) Ili to u tvojoj glavi nije ista stvar? Super su mi takvi instant fanatikosi nečega, koji ne priznaju predcessora iz samo njima znanih razloga. Znači takvim mozgovima ko ti je normalno da nešto bude u alfi/beti godinama? Najs -.-

EOD s offtopicom.

13 godina
Battlefield 4

Bitch fight alert!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
jopis kaže...

1. Itekako se sluša, imho i previše se sluša kad su nerfanja i njubfrendly stvari u pitanju, a koliko je samo stvari nerfano i buffano na zahtjev communitya.... Ako smo zaključili da nemaju test tim, nego fixaju po prijavama igrača uočene nedostatke, kog se onda sluša pobogu?

2. Dakle, kad se patcha csgo, arma, poluproizvod od dayza, itd., to je ok svaki tjedan mrdat 200-300mb patcheva, kad se patcha bf, onda je to dr.anje po igri?

3. Par mb nije nego je parSTO mb, što je prilična razlika ;) Imam cs go otkad je izišao, pa jako dobro znam što pričam.

4. Za razliku od mene igraš inf? Daj ne drobi. Imam samo u dominationu jedno 100h samo u bf4 više od tebe -.- I za razliku od tebe strašnog bf veterana, lool, moram ovo lolat jer mi je presmiješno to i ovako u šali napisati, još od bf2 sasvim solidno koristim/vozim (ne glumim gunnerića ko neki kd whoresi) sve i jedno vozilo u igri i trudim se sa svima biti jednako koristan za tim i imati podjednak učinak. Imaš eto frendlistu na battlelogu za bf3 i bf4 pa provjeri, oh ti najbolji inf veteranu betlfilda na svijetu -.-

5. Neka bude patch svaki dan što se mene tiče, ako će actualy fixati stvari u igri, tak mi svejedno, poanta je da se radi na igri i da se ne zapusti, što nije rijedak slučaj.

6. EOD s tobom, ne da mi se provest dan u odgovaranju na troll, napisao sam dovoljno, sad odi jizzat u titanfail temu, pošto to kod tebe tako inače ide, hvalospjevi pa pljuvačina kad nešto ne bude po volji....

Kako volim kad se tako napališ pa mi pišeš pod rednim brojevima da kao bolje shvatim, lol jopis baš si [LUD].

1. Sluša se da, debile i vajnere. Sinoć mi dva lika pišu, scar sv op, scar sv noob. Odmah odtrče na forum plakati a tata dice to odmah riješi. karikiram, ali debilizam.

2. Dayz je u alfi, a što se tiče patcheva za ostale igre, nisam za cs vidio patch veći od 100mb već dugo, otkako su zadnji dlc stavljali, tako da ne pričaj gluposti.

3. Imam i ja csgo otkako je izašao i znam da su tamo patchevi svaki tjedn od 5-50mb najviše, tako da ne drobi.

4. Ja imam skoro 200 sati manje igre od tebe, a što se tiče veterana, ne znam čemu to, di sam se ja tako nazvao. Spomenuo sam gore ljude koji su od bf1942 kupovali igre, a sad su toliko razočarani da više neće niti jedna bf kupiti radi ovoga.

Jako te pika kad se to spomene, pa je očigledno da te statsi muče, jer ne znam tko sjedi u AA cijelu rundu kraj baze i spama, svaka čast, ali meni nije tolika sila nabiti kdr sa AA.

5. Svaki dan patch, potpisujem odmah, ali neka onda nešto i poprave a ne od 20 stvari koje kažu, poprave 10, a pokvare još 5. novih, to mi onda nema smisla.

6. Dapače EOD, ne znam št se uopće kačiš uvijek na svaku moju napisanu, umjesto da baciš ignore. A ovo za titan, uf al si me uvrijedio i spustio. za razliku od bf, titan beta je bila perfektna, uživali smo igrajući u njoj i vjerovatno ćemo nastaviti kad izađe.

Tebe samo muči jer nema toliko vozila da si KDr održavaš oko 2, pa si zato ljuti.

EoD jopise, i friendly advice, izbaci frsutracije negdje drugdje...probaj u bf4 ili nekako, jer ti je svaki post prepun ljutnje i frustracija, ali konstatno.

lp i hf.

edit:

super mi je kako si naučio kratcu EOD pa se bacaš snjom, vjerovatno misliš da to znači EOD bot ili tako nešto.

Dayz mod koji radi šačica ljudi, uspoređuješ sa AAA naslovom kao bf...bolji si nego što sam mislio, blago tebi u životu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 13:50 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovako, samo da ti odogovrim na ovo......

dayz standalone je moj prvi dayz i ja sam preoduševljen sa igrom bez obzira na njezine trenutne mane i bugove, igra je u alphi, ja na to tako gledam.....te nisam fanatik istog ,više sam fanatik bf-a kad smo kod toga....

isto tako neželim nešto kritizirati šta je u razvoju i nije još niti blizu finalnog proizvoda ,platio sam je upola manje nego šta joj je (će biti )stvarna cijena i što se mene tiče ja sam je davnih dana "otplatio"....da ne duljim oko standalonea

ti si spomenuo dayz.

sad ću te pitat nešto.

koliko si platio bf4?

koliko košta dayz? DAYZ JE BESPLATAN MOD!

ako si išao kupovat armu kupio si je radi ARME ,da bi poslije toga kupio taj dlc(od arme) na temelju čega možešBESPLATNO preuzeti DAYZ MOD.

malo uključi logiku jer ja neznam više kaj da ti kažem.....

isto tako neželim se više s tobom raspravljat ,naporan si mi za svoje godine.

pozz

Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

jedna od stvari koja me izluđuje je kad mi ne prizna reload.

Dakle reloadam, čujem klik, sjeo je klip, ali ne pogledam ammo counter jer neam vremena provjeravati reload.

Izletim na lik, ispucam ona 2-3 metka i počne reloadati opet, iako sam yebeno već reloadao.

Potpisao bih odmah onaj reload bug s početka di su se gubili meci kad reloadaš bolje nego ovo kad izgubim dvoboj jer ''nisam'' reloadao.

Nigdje to nisam vidio naveden kao bug da su ga svjesni, ali je bug i događa se, ne samo meni, dečki sa ts se i isto često požale.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

jedna od stvari koja me izluđuje je kad mi ne prizna reload.

Dakle reloadam, čujem klik, sjeo je klip, ali ne pogledam ammo counter jer neam vremena provjeravati reload.

Izletim na lik, ispucam ona 2-3 metka i počne reloadati opet, iako sam yebeno već reloadao.

Potpisao bih odmah onaj reload bug s početka di su se gubili meci kad reloadaš bolje nego ovo kad izgubim dvoboj jer ''nisam'' reloadao.

Nigdje to nisam vidio naveden kao bug da su ga svjesni, ali je bug i događa se, ne samo meni, dečki sa ts se i isto često požale.

Meni se to jučer desilo. Još sam zavikao ekipi da mi je puška pokvarena. {#} Isto tako odem u cover, reloadam, krenem pucat po liku i ispucam samo 3 metka i nema ih više, ma da je pisalo da je pun spremnik.

Battlelog: dr34mshake_HR
13 godina
Battlefield 4

Ovo je tenkista:

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 14:04 (Soldier977).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Kad je izašao nije bio besplatan.

besplatno si dobio bf 1942.

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina

Nije mi jasno koju vražju mater branite taj DICE kad netko nešto kaže protiv njih kao da vam rodbina tamo radi!!?

Izdaju patch s kojim sj*bu zvuk na tdmu. Znači imali smo zvuk pa su ga sj**ali s patchem pa su ga popravili pa su ga sad opet sj**ali....nastavi niz...

Izdaju patch da poprave lasere što ostaju po zidovima s kojim apsolutno ništa nije popravljeno itd itd...Ali bar nešta su uspjeli napraviti a to je sj**ati hrpu drugih stvari koje su kolko tolko radile. I to ne samo sa ovim patchem nego sa svakim (ZNAČI DOSLOVNO SVAKIM) koji je do sada izašao.

Ali nema veze glavno da se "radi"! Glavno da se izdaju patchevi. Quantity over quality im je očito moto!

BF Nick: Xtream_Switch
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nakon koliko godina 10? ajde daj joka....

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
red_bull kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Znači ti bi igre ovakvog kalibra kao što je bf4 besplatno? Jeli ti uopće shvačaš neutopističke činjenice i pravila po kojima funkcionira ovaj svijet??

Imaš hrpu igara koje su besplatne. Ali tu si malo u problemu jer takve igre postoje na principu "koliko para toliko muzike". Kužim ja tebe. Ne valjaju ili bar nisu ni do koljena kompleksnosti battlefield franšize.Zato ih ni ne igraš jer su waste of fucki.ng time.

Koliko je star team fortres2?

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
Battlefield 4

Ostao sam impresioniran!

Moj PC  
17 2 hvala 11
15 godina
patoHD kaže...

Meni se to jučer desilo. Još sam zavikao ekipi da mi je puška pokvarena. {#} Isto tako odem u cover, reloadam, krenem pucat po liku i ispucam samo 3 metka i nema ih više, ma da je pisalo da je pun spremnik.

Jep, bilo bi super, eto, da ima doza realonost pa se puška zaglavi, mislim, tipa far cry2 (bilo je priče o tome prije u temi) i to, pa zašto ne, ne bih se ljutio, ali brate ovo me živcira.

I tako je često na mapama di je brži gameplay da me izludi kad izgubim siguran dvoboj.

nadam se da će to srediti, jer je to sve radi onog tier reloadinga i te fore što su napravili.

13 godina
red_bull kaže...

Znači ti bi igre ovakvog kalibra kao što je bf4 besplatno? Jeli ti uopće shvačaš neutopističke činjenice i pravila po kojima funkcionira ovaj svijet??

Imaš hrpu igara koje su besplatne. Ali tu si malo u problemu jer takve igre postoje na principu "koliko para toliko muzike". Kužim ja tebe. Ne valjaju ili bar nisu ni do koljena kompleksnosti battlefield franšize.Zato ih ni ne igraš jer su waste of fucki.ng time.

Boldana riječ u hrvatskom jeziku se piše s "ć" tako da ovo što si ti napisao nema nikakvo značenje i teško je pismenom čovjeku shvatiti što želiš reći.

Pošto sam ja dobrica, onda ću prevesti na hrvatski jer sam shvatio što ta riječ znači.

Red_bull je mislio na riječ "shvaćaš".

Kome sam pomogao neka mi stisne hvala.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
red_bull kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

o čemu ti faking pričaš i daj sam reci di si se pogubio?

ja ne tražim niti jednu jedinu besplatnu igru jer svaku koju želim-kupim,simple as that.

što se tiče tf2 on je izašao (mislim) 2007, a 2011. je postao free2play-

bf1942 je izašao prije 10 godina i postao je free tek na 10-tu godišnjicu bf-a.

ti si dao primjer ,ne ja joka, zato te pitam zašto onda nedaju bc2 free ?

(jopis je prvi spomenuo tf2 patchanje je uspoređivao sa bf4 patchanjem LOL toliko o tome)

"koliko para toliko muzike"-eto ti jedan primjer free igre, planetside 2.

16 godina
TomoR kaže...

Ostao sam impresioniran!

Ma to i ja sve mogu, al na SA:MP-u {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 14:30 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
TomoR kaže...

Ostao sam impresioniran!

Svaka mu čast. 

Jeli ovo uopće izvedivo sa mišem i tipkalom ili samo sa palicom?

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Switch kaže...

Nije mi jasno koju vražju mater branite taj DICE kad netko nešto kaže protiv njih kao da vam rodbina tamo radi!!?

Izdaju patch s kojim sj*bu zvuk na tdmu. Znači imali smo zvuk pa su ga sj**ali s patchem pa su ga popravili pa su ga sad opet sj**ali....nastavi niz...

Izdaju patch da poprave lasere što ostaju po zidovima s kojim apsolutno ništa nije popravljeno itd itd...Ali bar nešta su uspjeli napraviti a to je sj**ati hrpu drugih stvari koje su kolko tolko radile. I to ne samo sa ovim patchem nego sa svakim (ZNAČI DOSLOVNO SVAKIM) koji je do sada izašao.

Ali nema veze glavno da se "radi"! Glavno da se izdaju patchevi. Quantity over quality im je očito moto!

Ja sam brijo u pocetku da je to od claymora pa sam zaobilzaio u sirem luku ako nisam vidio na podu :D {#}

Ima i shema da kad unistis claymore da ostanu senzori u zraku, ili na Paracel Stormu kad srusis kucu kod A zastave ostanu krhotinu u zraku. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
TomoR kaže...

Ostao sam impresioniran!

WooW!!
E, ovo letenje u rikverc mi nikada nije bilo jasno {#}

13 godina
red_bull kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
red_bull kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Čovjek ima poantu.

Ali opet se mora napomenuti da bi trebali izdavati 100% (ajde možda 99%) ispravne igre, bez gamebreaking BUGova, što je upravo proporcionalno cijeni za koju se igra prodaje.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice